Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 266 375
  • 123 817

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Grealish muuten alkanut pelaamaan todella hyvin kun Cancelo lähti. Aken kanssa toimii paljon paremmin ja pääsee pelaamaan vahvuuksillaan.

Ja semmoinen veto sit.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Vaikka veto tuli vähän päin niin ei yhtään huono torjunta Sommerilta. Ei nyt ihan liikaa Bayernin puolustus vakuuta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hyvin on aloittanut Bayern. Topparit pelaavat pallollisena kahdestaan alalinjassa, Pavard nousee herkästi laitaa pitkin tukemaan keskikenttää, mistä seuraa selkeä ylimiehitys koska Davies on myös tietysti jatkuvasti korkealla. Tuo ratkaisu on antanut pari kertaa nyt Kimmichille ja Musialalle hyvin tilaa. Hyvä ratkaisu Tuchelilta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Lämmittää mieltä, kun Bayern koittaa kopioida Hammersin puolustuksen ryssimistä, mutta ei onnistu siinäkään yhtä hyvin kuin alkuperäinen. Melkoista aivopiereskelyä, liekö Neuerin puuttuminen syynä töhöilyyn.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kaksi helvetin hyvää joukkuetta kyllä kentällä tällä hetkellä. Komeaa katseltavaa.
Samaa mieltä. Kaksi pelillisesti parasta tällä kaudella, jopa ohi Arsenalin ja Napolin. Nytkin kun Bayern dominoi pelillisesti, tulee koko ajan sellainen fiilis että pitäisi kritisoida Cityä, mutta sitten tajuaa että no joo, ei tuollaisille keskikentän ohituksille tai laidan linkkijuoksuille vain voi mitään. Ja sitten heti perään ihan mielettömän hyvää puolustusmuotoa sun muuta proaktiivista pallottomuutta. Nautinnollista kieltämättä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Sommer näyttää lyhyeltä maalivahdiksi. Ei olekaan kuin 183 cm. Pitempi ois yltänyt torjua tuon ylänurkkavedon.
Eikä mitä suurimmalla todennäköisyydellä ole edes aivan tuotakaan. Noita pituuksia monesti pyöristellään ylöspäin, etenkin noilla pituuksilla jotta saataisiin "kuusijalkaiseksi" eli 6'0 pitkäksi (183cm). Näyttää paperilla paremmalta markkina-arvon kannalta.

Erittäin hyvä veskari pituuteensa nähden joka tapauksessa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Gnabryn voi kyllä lähettää ekalla laivalla Kiinaan. Surkea peli (jälleen kerran) mieheltä ja Gnabryn osin 'ylimielinen' ja huoleton miesmerkkaus, kun jätti Rodrin vapaaksi lähtemällä pystyyn, johti myös tuohon Cityn 1-0 maaliin.

Mitä tälle kaverille on tapahtunut sitten sen 'superkauden' 2019/20? Nykyään aivan surkea ja hidas lapanen, jonka olemassaoloa ei kentällä edes huomaa tai pysty tuomaan peliin yhtään mitään. Ei saa kentällä tätä nykyä enää mitään aikaan, on kadottanut kaiken nopeutensa, haasto- ja pallonkuljetuskykynsä parin viime vuoden aikana.

Kiitos ja vihdoin ja viimein, myös näkemiin Gnabrylle. Ei tästä enää tule yhtään mitään, ole tullut enää pariin vuoteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös