Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Jalkapallo – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Moderaattorit, 17.10.2011 klo 22.37.

 1. Kari Runk Jäsen

  Selkeämpää käsivirhettä nyt ei kai voi olla?
   
 2. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno patjatorjunta ja sitten melkein kiekon sulkeminen maalialueella.
   
 3. Ralph Jäsen

  Hollannin pakki kyykistyy pallon päälle ja Hollanti saa siitä hyvästä vaparin?
   
 4. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Kerrankos sitä erehtyy katsomaan naisten jalkapalloa niin eikös näissäkin aina se vähemmän sympaattinen voita.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Meni vähän ohi, mutta näin vikan uusinnan jossa näytti että osui kylkeen ja hauikseen. Minusta olisi voinut hyvin jättää viheltämättä. Toki käsi oli levällään vielä hetken ennen osumaa, mutta ei enää osumahetkellä?
  Edit: kelailin uudestaan, enkä tuosta pilkkua antaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019 klo 00.08
 6. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Ihan oikea tuomio oli tuokin. Suojasi palloa mutta ei hautonut. Ei se anna oikeutta alkaa potkimaan instaperseelle. Oikeasti tämä hondurasilaistuomari saisi myös jatkaa vaikka päätyyn asti näissä kisoissa.
   
 7. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En tiedä, onko kyseessä kokematon TV-esiintyjä, mutta studiossa istuvan naisen jatkuva "mmm" on rasittavaa kuunneltavaa.
   
 8. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Aika epäselvältä näytti, veti käden pois just ennen.

  Se mikä näissä yleensä vituttaa eniten (yleensä siksikin että ne mun toivomat on lopussa tappiolla), on tuo ämmienkin näköjään oppima ajanpeluu. Jos peliä on 5 minuuttia jäljellä ja maalin ero, niin ei katsojana kiinnosta katsoa kaikenmaailman pallojen vaihtamisia ja sitten sitä uutta palloa "kuivataan" minuutin päästä paidan sisällä tai ties missä.
   
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Minun nähdäkseni yritti kyllä vetää kättänsä pois, mutta ei siinä onnistunut. Alla pari aina niin mukavaa kuvankaappausta.

  Veto oli menossa maalia kohti, puolustava pelaaja tulee kädet levällään vastaan pallollista kohti -> pallo osuu käteen

  Vaikka näkisimme tilanteen eri tavalla ja puolustava pelaaja ehtisikin vetämään käden "pois" levältään ennen osumaa, johtuisi tilanteen käsiosuma silloinkin käden liikkeestä? Eikö? Vai missaanko tässä nyt jotain oleellista?
   

  Liitetyt tiedostot:

 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eikö käsi, varsinkin osumakohta ole aika luonnollisessa asennossa tuossa jo? Vai onko luonnollista vain tulla vastaan davidluizmaisesti kädet selän takana. Lieventävänä asianhaarana vielä että pallo kimpoaa kyljestä.
  Tyhmästi pelattu japanialaiselta, mutta minusta silti tuo ei ollut niin selvä kuin tuomarin silmin ensin näytti ja olisi suonut käyvän katsomassa. Tai parasta tietysti että ei kevyitä pilkkuja viheltäisi ensinkään.
  @Kari Runk
   
 11. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Tuossa alla kuva eilisestä Italia-Kiina pelistä, VAR ei tästä napit edellä päähän osumasta arponut punaista, ei edes rankkaria. Eli mikään ei ole muuttunut, ihminen edelleen päättää säännöistä välittämättä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Kiinatar ainakin oppi ettei kannata kyykätä ja kumarrella syvään pilkkualueella kun pelataan palloa.
   
 13. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Miksei? On sääntöjen vastaista tulla pallontavoittelutilanteeseen jalkapohja edellä, lisäksi tuossa vaarallinen pelitapa kun nostaa jalan noin ylös. Noista kuuluisi aina minimissään keltainen kortti, aika monia punaisia on nähty kun tuomarilla on vaan kanttia. Kyseinen osuma tais mennä kentällä olleelta ohi, mutta VAR poppoon voi laittaa nk. tissiposki osastoon.
   
 14. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Kenttätuomarilta tilanne ohi ja var-room totesi ettei pilkun arvoinen kuten tilanteen voi tulkita joten elämä jatkuu ilman skandaaleja.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019 klo 21.21
 15. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Joo näin juuri.

  Videoilta nähdään nyt kaikki tilanteet mutta edelleen se on ihminen joka päätökset tekee. Ja kuten aina tähän asti niin nykyäänkin, ihminen ei koskaan kykene virheettömyyteen.
   
 16. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Egypti taittoi juuri Kongon Demokraattisen Tasavallan luvuin 2-0 ja kun Nigeria päihitti aiemmin Guinean, niin nämä mitalisuosikit jatkavat rynnistystään kohti pudotuspelejä. Stuart Baxter valmentaa nykyään Etelä-Afrikkaa, ja hekin aloittivat taistelunsa pari päivää sitten. Esitys oli sinällään lupauksia antava, mutta suosikki Norsunluurannikko vei silti pisteet maalein 1-0. Baxterin suojattien pitää onnistua vähintään yhtä hyvin myös jatkossa, koska lohkossa myös toinen jättiläinen Maroccon muodossa.

  Paraguay pääsi jatkoon Copassa hieman tuurilla. Ecuador ja Japani pelasivat viihdyttävän toisen puoliajan, mutta onnistuivat silti räveltämään tasurin. Jokaisella lopputuloksella oli siis eri jatkoonmenijä, ja nyt Brasilian kyytiin pääsee Paragyay. Uruguay taas niisti Chilen 1-0, joten he välttivät Kolumbian ja kohtaavat viikonloppuna Perun.

  Haiti teki tähän asti suurimman yllätyksen Gold Cupissa nousemalla takaa ohi Costa Ricaa vastaan ja viemällä lohkon puhtaalla pelillä! Näin ollen puolivälierissä kohtaavat Haiti ja Canada! Kanukkien ainosta mestaruudesta on jotain 20 vuotta, ja tässä olisi nyt hyvä tilaisuus mennä ainakin välieriin, kun viime aikoina on ollut usein vaikeaa jo alkulohkossakin. Mexicon välieräpaikka ei taas ole täysin kirkossa kuulutettu koska he joutuvat jo heti kärkeen Costa Rican käsittelyyn. Suosikki on selvä, mutta pelin ei pitäisi päättyä mitään 4-0.

  4-0 tuloksesta puheenollen hyvin kisansa aloittanut El Salvador suli täysin lohkon päätöskamppailussa häviten rakkaalle kilpakumppani Hondurasille juurikin 4-0. Tulos oli aikamoinen, koska Honduras oli jo menettänyt toivonsa jatkosta. El Salvador olisi voinut päästä jatkoon kylvetyksestä huolimatta, mutta he tippuivat koska positiivisia tuloksia viime vuosina ajoittanut napsinut Curacao tasoitti ottelunsa Jamaikaa vastaa yliajalla. 4 maalin tappio suisti Salvadorin maalieron liian huonoksi. Jamaika kohtaa puolivälierissä häviäjän tämän yön ottelusta USA-Panama. Caracaolle tulee taas voittaja. Panama järkytti jenkkejä jo MM-karsinnassa menemällä kisoihin heidän nokkansa edestä. Jos he hiljentävät täyden Kansas City stadionin myös tänään, niin Gold Cupiin saadaan myös toinen varsin eksoottinen puolivälierä..!
   
  mikko6000 tykkää tästä.
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Laitetaanpa tänne, koska VAR mainittu, vaikka krikettiä pelataan. Nyt oli niin kummallinen ja ennen kaikkea nopea päätös mikä näyttäisi tosin menneen väärin. Nopeus ei voi olla itseisarvo, jos tuomio on vähintäänkin hyvin kyseenalainen.

  Jossain kohtaa ollaan vaarallisilla vesillä, jos jo yli lajirajojen mainitaan toisten videosähläykset.
   
 18. Ralph Jäsen

  Ennen peliä kun näytetään avauskokoonpanopelaajat, on jatkuvasti pelaajat väärillä puolilla. Nytkin esimerkiksi Parris vasemmalla, mutta pelaa oikealla.
   
 19. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Mitä himputtia? Eikö Greenwood ole avauksessa? Onko hänellä irtoripsien laitto kesken vai mistä on kysymys?
   
  Gust tykkää tästä.
 20. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Neville jatkanee kisojen jälkeen suoraan Peaky Blindersin kuvauksiin.
   
 21. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Mitä ihmettä tuo toinen Norjan toppari (3?) teki? Jätti syöttölinjan aivan tyhjäksi.
   
 22. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Englanti teki heti maalin ku pistin Beckhamin paidan päälle.
   
 23. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Hieman harmittaa, katsoin hetken uutislähetystä kolmoselta, oletin joukkueiden pelejään tunnustelevan.
  En nähnyt maalia tulevaksi , näin nopeasti - missasin maalin, perhana. Oikullisia naisia kentällä, pettivät minut.
   
 24. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nikita Parriii
   
 25. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Minä pidän näistä MM kommentaattoreista, kuulostavat asiantuntevilta koska puhuvat ymmärrettävästi minun tasoiselle katsojalle.
   
  Lert tykkää tästä.