J-Lon pepun suuruudenhulluus

  • 3 226
  • 18

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ennenkuin palstan uudet säännöt tulevat voimaan ja tämän kaltaiset lätkään liittymättömät ketjut kielletään, ajattelin purkaa teille arvoisat Jatkoajan toverit, suurta huoltani aikamme pop-ikonin, Jennifer Lopezin pepun huolestuttavasta kasvusuunnasta.

Kiinnitin tähän järkyttävään asiaan huomiota katsellessani tuossa äsken MTV:n Video Music Avardseja uusintana. Tämä Lopezin tyttöhän oli siellä jakelemassa ainakin pystejä, ja näky oli järkyttävä. Ennen niin sutjakka perse näytti jenkkiläisen hirviöviagran syöneeltä. Jenniferin takamus oli taatusti tuplannut tilavuutensa viimeisen vuoden aikana, eikä tytön musiikkivideoissa nähdystä herkkupepusta ollut jälkeäkään. Tilalla oli vain valtaisa möhkäle.. Järkytyksen puistatusten mentyä jäin suu auki tuijottamaan tädin nyt täysin epäsuhtaista kroppaa. Vyötärö menee edelleen sellaisena ampiaismallisena, mutta heti sen jälkeen alkaa valtava takalisto.


Niin, eipä tässä asiaa ollut nimeksikään, järkytystä sitäkin enemmän. Toivottavasti sama ilmiö ei pesiydy kotimaamme kaunottarien piiriin... Saa nähdä tuleeko uni tänään simmuun. Ih.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Totta puhut. Nimittäin siinä ettei viestissä kyllä ole asiaa juuri ollenkaan.

Mitä #¤&%%:n merkitystä sillä on, millainen JL:n perse nykyään on? Aivan sama vaikka olisi kuusi metriä leveä, jos Jennifer itse tykkää. Muutenkaan en oikein koskaan ole ymmärtänyt näitä "X:n perse on muuten levinnyt"-juttuja, joita kuulee usein naisista puhuttaessa. Tietysti tällaiset hymiöhuumorilla kirjoitetut jutut pitäisi osata jättää omaan arvoonsa ja antaa hautautua jämäviestien kaatopaikalle, mutta tämä oli jo sellainen rimanalitus että oli ihan pakko vastata.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nomutta. Jenniferhän on tehnyt itse ruumiinosastaan menestyksensä salaisuuden ja symbolin, joten eiköhän se ole ihan julkista riistaa siinä missä muidenkin julkisuuden henkilöiden 'ominaisuudet'.

Tuossa vain kaltaisteni yksinkertaisten sällien kanssa katsottiin tuota palkintogaalaa, ja silmiin iski tuo muutos.. Ja siis en puhu mistään viiden sentin ympärysmitan kasvusta.

Mutta jätä toki aloitusviesti omaan arvoonsa, eipä tuolla nyt kenellekkään harmia tehdä.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Iso perse = YÖK! Hyi &¤%¤"ta! Siis tällä neidillä nimeltään Jennifer Lopezhan on ollut aina iso takalisto. Siis ihan %¤"(&%#:een iso beba! En tiijä miten se on meikattu musiikkivideoissa pienemmäksi, tai oisko tyttö vähän polkenut stepperiä, mutta totuushan kyseisestäö ruumiinosasta kyseisen henkilön kohdalla on, että SE ON ISO.

*yökötyksen rajamailla, kun ajattelee hyllyvää läskipersettä*
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän julkkisten "tavaramerkkiä" voi arvostella, oli se sitten mikä tahansa. Itsehän he ovat tiensä valinneet. Jos sellaisen arvosteleminen on lapsellista, niin olkoon sitten niin, mutta silti sitä varmaan ainakin 99 % tekee.

Ja mitä ko. takalistoon tulee, niin levinnyt on. Ja se, jos mikä, on äärimmäisen vakava ja valitettava asia. Ei voi hyväksyä, ei sitten millään.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Mazza
Mitä #¤&%%:n merkitystä sillä on, millainen JL:n perse nykyään on? Aivan sama vaikka olisi kuusi metriä leveä, jos Jennifer itse tykkää.
No ei ole, sillä minä sen perseen MTV:n kuluttajan ominaisuudessa loppukädessä maksan. Onneksi niitä parempia perseitä maailmasta löytyy (Heather Grahan, Liz Hurley, Jessica Alba).
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
JLon hanurihan on ollut iso jo pitemmän aikaa, ei tässä mitään uutta ole. Tarkoituksellahan mimmi tuo sitä esiin.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onkos kellään heittää linkkejä, mistäs voisi hieman tarkistella ja tehdä vertailua tästä JLO:n peffa-asiasta? Varmaan Seniorkin osallistuisi vertailuun mielellään?:D
 

theref

Jäsen
16:9 töllössä kannattaa koittaa vaihtaa kuvasuhde 4:3, josko se sitten vaikka auttaisi tuon JLon takapuolen kokoon.

Hemmetti, kyllä JLolla "hjuva pjullu" on ollut, onneksi tuo leviäminen on mennyt ihan ohi silmien. Pitääkin yrittää vältellä uusien kuvien näkemistä ettei mielikuva takaraivossa pääse muuttumaan.
 

Aksu

Jäsen
Tulee nöyryytetty olo kun ei kovin tarkasti ole tuota tullut ajatelleeksi. Järkytys on kauhea. Eihän ihmisen ulkomuotoa käy moittiminen, mutta kun se oli J-Lo...
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
My baby's got back!!

Kyllä tuo Jennifer takalisto on mielestäni edelleenkin varsin asiallinen. Ja kiitos theref loistavasta kuvasta...
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Erittäin arvelluttava viestiketju. Ja ETENKIN on erittäin arvelluttavaa mennä arvostelemaan ketään naista/miestä pelkän ulkonäön perusteella. Eikös ihmisen sisäinen minä ole tärkeämpi, olkoon sitten kyseessä Jennifer Lopez tai vaikkapa kahdeksan lapsen synnytyksessä perseensä leväyttänyt ja nyrjäyttänyt Lahtisen Elviira.

Muutenkin, eikös noilla latinonaisilla ole juuri Jenniferin iässä taipumusta ruveta levähtämään? Joten kyseessä on aivan normaali, globaali ilmiö - jolla tosin on ainakin hiukan tekemistä maapallon painovoiman ja rasvaisen pastaruoan nauttimisen kanssa.

Enkä minä sen takia tässä puolustele isopyllyisiä ihmisiä, että oma takalistoni olisi suuri, vaan mielestäni on tärkeintä että ihminen itse on sopusoinnussa oman perseensä kanssa. Siis että suoli toimii, eikä poskissa ole hiertymiä jotka haittaisivat kävelyä tietokoneelle, puhumattakaan tietokoneen ääressä istumisesta.

Terveisin nimim. Onnellinen Pylly
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Predator
Erittäin arvelluttava viestiketju. Ja ETENKIN on erittäin arvelluttavaa mennä arvostelemaan ketään naista/miestä pelkän ulkonäön perusteella. Eikös ihmisen sisäinen minä ole tärkeämpi, olkoon sitten kyseessä Jennifer Lopez tai vaikkapa kahdeksan lapsen synnytyksessä perseensä leväyttänyt ja nyrjäyttänyt Lahtisen Elviira.

Totanoinas Predator, kerronpa nyt Sinulle näin meidän kesken, että sen enempää Elviirat kuin Jenniferitkään eivät SYNNYTÄ sieltä peellä alkavasta paikasta. Synntystä varten on ihan oma reikänsä. Ihan vaan siksi kerron, että voit aikanasi valistaa omaa jälkikasvuasi. Lisäisin vielä, että jos nainen synnytyksen lisäksi hoitaa ja kasvattaa kaikki kahdeksan lastansa, veikkaanpa, että takamus saattaa olla aivan normaalin kokoinen. Tämä äiti joutuunee jokusen askeleen ottamaan "mukulalaumaansa" kaitsiessa.

Terveisin kansankynttilä koo
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti koo

Synntystä varten on ihan oma reikänsä.

Terveisin kansankynttilä koo

koo:

Niin, kyllä minä olen siihenkin reikään elämäni aikana tutustunut... hyvinkin perusteellisesti, etten sanoisi juurta jaksaen. En nyt kuitenkaan sano niin, koska se sattaisi kuulostaa pervolta.

En minä väittänytkään että KAIKILLA synnyttäneillä naisilla perse laahaisi asfalttia tai rinnat roikkuisivat polvissa... onpahan kuitenkin tuosta asiasta monta elävää todistetta omien sukulaisnaisten keskuudessa.

Tietysti ravinto ja liikunta muokkaavat kroppaa tehokkaasti. Tai läskin popsiminen ja liikkumattomuus...
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Predator

Älä nyt hermostu, enhän minä väittänyt, että Sinä olisit väittänyt, että KAIKILLA naisilla ja niin edelleen. Palautin vaan mieleesi tämän biologisen paikan josta vauvat syntyvät ja siinä sivussa vähän naamioiduin feministiksi. Niin, että rauhoitu ystäväiseni.

Mitä tulee alkuperäiseen aiheeseen JL:stä, hän on kaunis nainen ainakin kasvoiltaan. Ymmärrettävistä syistä en hänen takamukseensa ole paljoakaan perehtynyt, enkä aio sitä tehdä vastakaan.

Terveisin koo
 
Viimeksi muokattu:

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksei aiheesta saisi puhua, sehän on suuremmassa määrin J-Lon tavaramerkki, kuin kyseisen naisen ääni.

J-Lon paras puoli on hieman kasvanut, mutta menettisi vielä meikäläiselle, joten minulla on aina ovet avoinna, tervetuloa J-Lo.

Tähänkö se pyllyn kasvaminen on johtanut? http://elisa.net/viihde/127441.shtml
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös