Jääkiekkofanin tähtihetkiä....

  • 2 878
  • 32

fanityttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän niitä muistettavia hetkiä aina löydy mutta muutama on jäänyt mieleen ylimuiden.
Erään Tappara-HPK pelin jälkeen oltiin kavereiden kanssa odottelemassa bussia hallin läheisellä pysäkillä kun katteltiin että outo auto pysähtyi vireen ja sieltä kuului että kaipaatteko kyytiä, no hetki siinä meni ennen kun tajusi kuka siinä autossa oikeen on. Niemisen Villehän siinä virnuili tuttuun tyyliinsä ja heitti meidät keskustaan.

Toinen muistettava tapaus on parin vuoden takaa Raumanmeren juhannuksesta. Silloin tuli juteltua kaikennäköisten ihmisten kanssa kunnes sitten silloinen poikakaverini kehasi että , etkös sä ny tätä miestä tunnista, sehän on Kallio. Mä tietty tyhmänä kysäisin että ooks sä oikeesti sää. Kyllä oli Kallion naama näkemisen arvonen siinä tapauksessa.( Kerrottakoon viellä että päälläni oli silloin Tapparan fanipaita).

Myös mieleen muistuu eräs särkänniemen reissu jossa Selänne sattu viereiseen "vaunuun" hurvelissa, ei tainnut Teme oikeen nauttia siitä kyydistä. Sen verran valkosena mies siä oli.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Onhan sitä tietenkin yhtä ja toista vuosien varrella koettu, kun nyt vaan tulisi mieleen :confused:
OK yksi tapaus oli kesälomalla joku vuosi sitten. Seisoimme iltamyöhään jonossa hotelli Ilveksen yökerhoon Tampereella. Jono oli pitkä ja odottelimme vuoroamme kun joku "lyhyt ja pyöreä" vilahti ohi koko jonon! Tutun näköinen kaverihan se oli, eli olemus oli Timo Jutila himself :)
Heti tuntui paremmalle! Olihan se jääkiekkopelaaja, ja vielä Tapparalainen. Paljon enemmän olisi kenkuttanut jos tavallinen tallustaja niinkuin meikäläinen olis vilahtanut ohi koko jonon :)

Jos asiallisia ollaan niin kyllä meikäläisen ehdottomiin kohokohtiin kuuluu Sergels Torilla läsnäolo Leijonien MM voiton jälkeen. Siinä oli sitä JOTAIN jota on vaikea selittää, jos ei itse ollut paikan päällä kokemassa omatlaatuista tunnelmaa Ruotsin maanperällä. Ja nimenomaan Tre Kronorien pyhällä mestaruusjuhla alueella.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
K-Espoon liiganousu vuonna 1992 ehdottomana ykkösenä.

Toinen on ainoa (toistaiseksi) näkemäni NHL-ottelu: Toronton Maple Leaf Gardensissa. Huonompi juttu oli tosin se, että kotijoukkue ei tehnyt maalin maalia, vaan Pittsburgh Penguins voitti Langin ja Jagrin maaleilla 0-2.
 

YSI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tähtihetkiä

- Sain lahjoittaa 14-vuotiaana parhaan pelaajan palkinnon Janne Ojaselle (vuoden 88 finaaleissa)

- Keväällä 95 sain koskea MM-pokaaliin keskustorilla.

- Tomi Kallio ja Antero Niittymäki bailasivat kanssani Bon Jovin Turun keikalla viime vuonna.

+ erinäiset baarijutut jotka menevät enemmän tai vähemmän henkilökohtaisiksi, eikä niiden yksityiskohtiin sen enempää.
 

farsan

Jäsen
Suosikkijoukkue
LEIJONAT,Ässät, Djurgårdens .I.F. Teemu Selänne
no ne kaksi toissa vuonna ja viime vuonna otettua voittoa globenissa ruotsista euroturnauksessa sen ekan suomi meinas hukata kun loppuminuutilla otti kaks turhaa jäähyä,mutta voitto tuli 5-4
-olis vaan pitäny voittaa neljällä maalilla jotta koko turnausvoitto olis tullu
-ja se viime vuoden ottelu 2-0 suomelle

tänä vuonna ei tullu käytyä,olikohan joku ennakkoaavistus,kun häviökin tuli:(

MM-kisoihin-95 finaaliin en ikävä kyllä silloin päässyt kun olin saksassa lomailemassa.
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hmm. En ole juuri nähnyt kiekkoilijoita kaukalon ulkopuolella, mutta kerran sentään. Nimittäin Turun Pelikaanissa oli muutamia Tepsin pelaajia. Se nyt ei välttämättä ollut mikään tähtihetki, kun TPS kuitenkin on inhokkijoukkueeni, mutta oli kovin hauska tarkkailla Kiprusoffin Markoa kun se muiden pelatessa innokkaasti seisoskeli takana typerä hymy kasvoillaan. Kävi oikein sääliksi. :)
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
"Lite till", sanoi Curre

Olin ihan unohtanut -95 ja mm:ää.
Kyllä se oli upea hetki kun koko joukkue kulki avoautoissa Helsingin keskustassa ja porukkaa riitti.
Jopa Stockmannin tavaratalo oli teettänyt oman onnittelukyltin, jonka henkilökunta kantoi kadulle (TV:n katselijoiden nähtäväksi??). Jopa poliisit olivat innokkaasti mukana ja ymmärsivät hyvin kannattajia.
Se meteli ja SUUREN URHEILUJUHLAN fiilistä en ole Suomessa ennen enkä jälkeen kokenut.
Silloin ei katsottu oliko pelaaja mistä joukkueesta - kaikki kelpasi.
Hyvä Suomi!
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
1995 Mestarit....

Joo, kyllähän se hulina Helsingin keskustassa oli melkoista silloin 1995 maailmanmestaruuden ratkettua! Olin silloin sen pelin jälkeen ison HIFK-paitaisen porukan kanssa juhlistamassa juttua Mannerheimintiellä sijaitsevassa ravintelissa. Osalla porukasta oli omat shamppanjapullotkin mukana, mutta eipä sitä ravintoloitsija sinä iltana pannut pahakseen! Yhdellä kaverilla siinä meidän porukassa oli Ville Peltosen #16 HIFK-paita yllään, ja silloin tapahtui jotakin ällistyttävää: kapakkaan asteli sisään hemmetin kookas sälli Jokerien pelipaita päällään. Kun tämä tyyppi huomasi meidän pöydässä istuvan "Peltosen", niin hän alkoi ulvoa kuin sumusireeni ja rynni läpi ravintolan ja kaappasi tämän meidän "Peltosen" karhumaiseen syleilyyn! Katsoimme kauhuissamme kun tämä jättimäinen Jokerifani kyyneleet silmissään antoi vielä mojovan pusun HIFK-paitaiselle kaverille! Noh, ei siitäkään SINÄ ILTANA kukaan pahastunut, vaikka tuo "Peltonen" taisi olla sen jälkeen loppuillan jonkinlaisessa shokissa...:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös