Jääkiekkoasiantuntemuksesi kouluarvosanalla

 • Nelonen

  Ääniä: 4 2,1%
 • Vitonen

  Ääniä: 8 4,2%
 • Kutonen

  Ääniä: 11 5,7%
 • Seiska

  Ääniä: 40 20,8%
 • Kasi

  Ääniä: 59 30,7%
 • Ysi

  Ääniä: 52 27,1%
 • Täysi kymppi!

  Ääniä: 18 9,4%

 • Äänestäjiä
  192

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
No mutta, tämähän olisi voinut olla myös allekirjoittaneen raapustus itsestään. Meikäkin tietää säännöt muttei kovin sädehtivästi taktiikoita. Aina tekee kuitenkin mieli edes yrittää osata niitä. Onkohan Kärpistä muuten samanlaista tilastosivua kuin Ässistä... sellainen kuin patahistory.com, löytyy kaikenkattavat tilastot Ässien koko historian ajalta, mukaan lukien tilastoja edeltäjäseura Karhuista.

Nuori ikä ja hiljattain käyntiin lähtenyt asioiden opettelukin täsmäävät yhteen. Meikä on tosin seurannut "jo" kaudesta 2011-2012 pitäen, mutta minullakin kiinnostus nousi kokonaan uudelle tasolle tuolloin 2015-2016 perukoilla, viimeistään vuonna 2016. Taisin tutustua Jatkoaikaankin sen vuoden loppupäässä tai heti 2017 alkamisen jälkeen.
En tiedä onko tuommoista sivua missä olisi Kärppien tilastoja. Itse olen tiedot poiminut livetuloksista, liigan sivuilta, jatkoajasta ja Kärppien omilta sivuilta.

Olisi itsestänikin mukava osata nuita taktiikoita, kun eräs kaverini tietää jääkiekosta triplasti enemmän kuin minä, niin tulisi varmasti hyviä keskusteluja, jos osaisin paremmin.

Nyt kuitenkin on pakko mennä nukkumaan, joten hyvää yötä.
 
POHJOINEEEEEN!

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Laitoin itselleni kasin, mutta tarkemmin ajateltuani siinä lienee numeron tai kahden verran Lapin-lisää, vaikken Lapista olekaan. Edes Lapin Kultaa en juo. Mutta on tässä aihioita.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Man United, Saksa, Jokerit, Colorado
Annoin itselleni kutosen. Jos lähtisin keskustelemaan jonkun paremmin itse pelin saloihin perehtyneen kanssa pelitaktisista asioista tai vastaavista pelaamiseen liittyvistä aiheista, jäisin valitettavan tuppisuuksi. Vaa’an vastapainona kaikenlainen yleistietous ja knopit on paremmin hallussa.
 
"Hiiret vinkuu - karavaani kulkee"!!
Jos @Petelius on kutonen, niin asemoin itseni vitoseksi tai kolmoseksi, riippuen puhutaanko suomisarjasta ja Mestiksestä vai Liigasta ja muista huippusarjoista (pikku vitsi).
 
Viimeksi muokattu:
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Annan itselleni seiskan.

Seuraan todella paljon jääkiekkoa ja yritän aina lähes seurata peliä taktisen näkökulman kautta. Sitten joskus seuraan vain tiettyjen pelaajien vaihtoja kuten suomalaisten NHL:ssä.

Kuitenkin maailmassa on paljon huippuvalmentajia jotka lienevät täyden kympin ihmisiä. Siksi en voi arvioida itseäni kärkipäähän.

Väitän kuitenkin jonkun verran ymmärtävän peliä.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Annoin itselleni kasin.
Säännöt koen osaavani hyvin ja ennen jokaista kautta uudistukset tulee käytyä ajatuksella läpi. Valmennusta harrastan, mutta myös tuomaroinnista on taustaa. "Peliura", kuten nimestäkin ehkä voi arvata, on ollut maalivahtina.
Erinäköisiä valmennuskoulutuksia (niin joukkue- kuin maalivahtivalmennuksen osalta) on vuosien varrella tullut suht paljon käytyä ja tiedossa nyt on ainakin pari lisäkoulutusta lisää.
Mitä jääkiekon seuraamiseen ja historiikkeihin tulee, niin syvällisempiä tietoja on lähinnä maajoukkueesta ja savolaisista joukkueista, mutta aikalailla yleistiedollisesti löytyy myös tietoa Liiga ja NHL joukkueista / kausista ylipäätään. Paljon olen kylläkin eri pelaajien elämänkertoja lukenut, niin niistä on myös yritetty tietoa ammentaa.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät
Oman tietämykseni arvioin kutoseksi. Tiedän NHL-joukkueiden menneisyyttä ja nykyhetkeä todella hyvin. Sääntötietämys on myös perusteiltaan hallussa. Pallopelejä paljon pelanneena tajuan myös pelitaktiset asiat ihan ok tasolla.
 
Pittsburgh Penguins-Liian hyvää ollakseen totta!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy