Jää-Kotkat 02-03

  • 17 316
  • 172

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
UJK vahvistuu jälleen sillä Mika Laaksonen vetää UJK:n paidan päälleen ja Lukosta saattaa olla vielä tulossa pari kaveria lisää auttamaan.
 

wirtanen17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kalannin Pallo -65, Jääkotkat
Onko tuo Laaksosen siirto kuinka varma?? Ketkä nämä muut pelaajat voisivat olla?? Hyvärinen? Niskala? Lehtonen? Lätti? Virtala (a-junnut)? Salomaa (b-junnut)? Virtala ja Salomaahan ovat kotkien kasvatteja. Tästä kyllä kuuluu antaa Rauman Lukolle suuri kumarrus, näistä avuista! Toivottavasti Rauman ja Ukin välinen yhteistyö tulee jatkumaan ensi kauden ja sitä seuraavaan ja sitä.... Kummallekkin joukkueelle selvää hyötyä. Mutta toivon että mölli ei unohtaisi omia a-junnuja, koska ei runkosarjassa ole enää mitään menetettävää!!
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Pappa kerho

Laitetaan nyt tännekin tuo ylen teksti-tv:n juttu.Myös (huom!) Jari Torkki vahvistaa UJK:ta seuraavissa peleissä.Ihan kiva nähdä,että kokemusta arvostetaan edelleen.Nyt ainakin UJK:n nuoret ja miksei UJK:hon siirtyvät lukon junnutkin saavat arvokasta oppia kokeneilta pelaajilta.Nyt vaan silmät ja korvat auki niin varmasti jotain jää mieleen tulevaisuutta silmällä pitäen.On siellä nyt pelaajia mistä ottaa mallia J.Toke ja Laku.Mielenkiinnolla odotetaan mitä papat saa aikaan.Mölli vielä pelaaja-valmentajaksiko?
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se on sitten siirtoaika umpeutunut.

Viime hetkillä kaksi kovaa konkaria Jää-Kotkiin! Lisäksi kentällinen miehiä Lukosta.

Kuka olisi uskonut, että Jari Torkki pelaa joskus Jää-Kotkissa. Hienoa! Ja pakistoon Mika Laaksonen tuomaan kokemusta.

On se ihme jos ei nyt peleja aleta käydä katsomassa runsaslukuisemmin. Harvoin Ukissa nahdään yhtä kovia pelimiehiä.

Tietysti nyt pitää pistää heti jäitä hatuun ja muistaa, että molemmat herrat ovat olleet pelaamatta jonkin aikaa, pitää antaa aikaa heille hakea kuntoa ja tempoa näistä loppuista runkosarjan peleistä, jotta tosi iskukyky löytyy sitten kun sitä tarvitaan.

KIITOS LUKKO JA RAUMA!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos sille kelle se kuuluu

Lukko tietysti on kiitokset ansainnut, mutta suurin ansio siitä kuuluu Matti Keinoselle. Ilman Mölliä Lukko ei varmaan olisi yhtään pelaajaa antanut Ukiin, vaan Hagelberg olisi jatkanut kauden loppuun Forssassa, Ketola kenties junnuissa (tai olisiko siirtynyt johonkin muuhun Mestisporukkaan), Lotila Norjassa sekä Heikkinen ja Akkanen junnuissa. Niinikään Lakun ja Token houkuttelemisessa Jääkotkiin oli varmaan Möllillä aika iso osuus.

Ihan hienoa että UJK vahvistui. Toivottavasti se näkyy piristymisenä myös kaukalossa. Yleisön usko omaan porukkaan olisi hyvä saada palaamaan jo runkosarjan aikana.

Se oli muuten pronssiottelussa keväällä -96 kun Jari Torkki on viimeksi Suomessa virallisen sarjaottelun pelannut. Olihan hän Lukon testissä muutama vuosi sitten SK-turnaukseen osallistuneessa porukassa, muttei saanut sopimusta. Pitäiskö sitä tosiaan itsekin tulla Token otteita katsomaan?

Näkyy muuten tuo #13 olevan varattu jo. Mahtaakos se Toke muulla numerolla osata pelatakaan?
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Kotkat sai ison tukun pelimiehiä. Näinköhän Ahmoilla kävi onni, kun joukkue ennätti jo kohdata ugilaiset neljännen kerran tällä kaudella? Toivotaan, että UJK tuo nyt uutta värinää viimeiselle sarjaneljännekselle!

En ole ehkä kyllin tarkasti seurannut UJK-keskustelua, mutta missä Marko Raita on? Olenko oikeassa, jos muistelen jostain lukaisseeni hänen olevan loukkaantuneena?

Sympatiat Kotkille - ugilaiset Mestikseen kaudeksi 2003-04!
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onneksi olkoon UJK. "Paikallispelit" jatkunevat mestiksessä myös ensi vuonna.
Toivottavasti UJK:n voittoputki ei ala vielä tänään ;-).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Selvennystä hiukan noiden veteraanien pelaamiseen: Torkki on toipilas pikku leikkauksen jäljiltä, ja hänen on tarkoitus pelata vasta karsintasarjassa, mutta Laaksonen ilmeisesti pelaa jo maaottelutauon jälkeen.

Sen sijaan Hagelberg, Ketola, Lotila, Akkanen ja Heikkinen pelaavat jo tänään TuToa vastaan.
 

wirtanen17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kalannin Pallo -65, Jääkotkat
Ylen teksti-tv:n mukaan vain Hagelberg olisi uusista pelaajista kokoonpanossa. Ja kotkilla näyttäisi olevan hyökkääjiä tosi vähän!? Päivän ukin sanomissa luki että Torkki pelaa karsintasarjan alkaessa. Lakun pelaamisesta en tiedä, toivottavasti mahdollisimman pian. Ei nyt kannata luulla että kotkien peli alkaisi näyttämään paremmalta jos tulee 7 pelaajaa lisää, onhan siellä vieläkin samat pelaajat kuin kauden alussa. Alminoja ja Kaski palasivat Poriin. Teksti-tv:n mukaan a-junnuja ei illan ottelussa nähdä, lieneekö syy A-junnujen oma peli. Toivottavast pelistä ei tule TuTon maalijuhlaa.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viimeksi muokattu:

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vajaalla miehistöllä joutuivat pelaamaan. Lotilan käsittääkseni piti olla kokoonpanossa, olikohan sairas tms.

Kuuma peli, kolme ulosajoa, toivottavasti saadaan raportti pelistä.

Pasi Reunanen teki kolme maalia! Muutenkin se ketju (Ivanov, Kaupinsalo) taisi pelata hyvin.

Veikkasin taas muuten täysin pieleen, "repsahdus" tulikin jo eka erässä. Voe, voe....
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Muutama noista Jääkotkien vahvistuksista pelasi aika rumaa peliä. Mm. Hagelberg taklasi erittäin rumasti selästä TuTon Kalevi Aition sairastuvalle pariksi viikoksi. Tuskin Mölli vanhana taitokiekkoilijana ihan tuollaista peliä haluaa Jääkotkien pelaavan. Tahalliset vastustajan vahingoittamisyritykset ja typerät jäähyt eivät varmasti todellista kannattajaa lämmitä eivätkä tuota ilon hetkiä karsintasarjassa.

Muuten Jääkotkat pelasi yritteliäintä peliään, mitä olen tällä kaudella nähnyt (kaksi peliä Turussa, yksi Uudessakaupungissa), joskin TuTon puolustus auttoi maalinteossa melkoisesti, ollen kahdessa ensi erässä täysin ryhditön. TuTon latautuminen peliin näytti olevan erittäin puutteellinen, sillä luistelu ja loppuun saakka pelaaminen puuttuivat lähes kokonaan.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Mites poikien ensiesiintyminen meni, Hagelberg ja Ketola oli lentäneet pihalle :) Oliko pojille jääny a-junnuista vielä kova kontaktipeli takaraivoon ja sitten erehtyivät taklaamaan?
 

Petu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers,TPS,UJK
Tämän illan pelistä sen verran kommenttia, että Hagelberg ei melestäni taklannut Aitiota selkään. Kalevi vaan oli irti laidasta ja sen takia loukkaantui. Onneksi ei pahemmin.

Makke: Mikä helvetin vastustajan TAHALLINEN vahingoittamisyritys?? Onko sulla tähän jotain faktaa?
Et sattunut huomaamaan Silfverin pelityyliä..?

UJK taisteli mutta Tuton leveämpi ( ja taitavampi) materiaali oli liikaa. Päätuomari Teemu Salminen oli tänään suhteellisen hyvin pelissä mukana.

Ketola ja Sykkö ottivat ensin pystypainia kulmassa, ja sitten tippuivat hanskat.
Muutama kunnon isku puolin ja toisin, sitten linjat pääsivät väliin. Sykölle ainakin vertavuotava vekki päähän..
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jokaisella on oma mielipiteensä tilanteesta, yleensä enemmän tai vähemmän subjektiivinen riippuen siitä, kumpaa joukkuetta kannattaa.

Minusta pelaajalla on silloin tahallinen vahingoittamisyritys, kun nähdään esim., että vastustaja on irti laidasta eikä ole valmistautunut kovaan taklaukseen (ei esim. näe taklaajaa) ja ei muuta kuin viiden metrin vauhdilla täysillä päin. Katsotaan sitten jälkeenpäin vaikkapa Jutin tapaan, että liikkuuko jalat vielä. Kyllähän taklauksen täytyy olla puhdas, kun vastustaja loukkaantuu ja joutuu sairaslomalle....

Kyllä näitä taklaajia ja hämärän rajamailla pelaavia kahjoja löytyy varmaan joka joukkueesta, enkä heitä liiemmin arvosta, olivat sitten Turusta tai muualta.

Ja mitä Salmisen tuomarointiin tulee, niin parempi olisi jättää puhaltelut kokonaan.
 

hockeyfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vai on Salminen taas mokaillu. No se ei oo mitään uutta, Salminen on viheltäny Vaasassakin pari kertaa liikaa. Samaa mieltä sais lopettaa puhaltelut kokonaan!
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En voi kommentoida tuota selkääntaklaamista kun nähnyt.

Sen verran kuitenkin asiasta yleesäkin, että tuntuu siltä kuin pelaajat olisivat tuleet varomattomammiksi tai herkemmiksi laitataklaustilanteissa.

Ei noita selkääntaklaamisia ollut 3-4 vuotta takaperin mielestäni niin paljon mitä nykyään on. Ja ehkäpä sekin pitää paikkansa, että jotkut pelaajat käyttävät tilannetta hyväkseen - en ole kuitenkaan itse nähnyt moista kertaakaan, eli lieneekö se sitten rangaistun osapuolen selittelyä.

Tilanteet tulevat nopeasti ja tuomarin on tehtävä nopea ratkaisu. Ehkä helpoimmin selviää antamalla ison rangaistuksen taklaajalle, niin ei kukaan ainakaan voi syyttää ettei taklaaja saanut rangaistusta - ainakaan taklatun osapuolen mielestä.

Se eniten ärsyttää, että "rehdistä" kovasta taklauksesta sen kohteeksi joutunut jää makaamaan jäähän ja taklaaja saa rangaistuksen. Näitä kyllä löytyy Mestiksestäkin. Sellaisten pelaajien sietäisi vaihtaa kaukalopalloon. Sitten seuraavassa vaihdossa "loukkaantunut" pelaaja menee kentällä taas tuhatta ja sataa.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Toni Porkan loukkaantumisen myötä Lukko tarvitsee jälleen Ilkka Heikkistä. Tosin vain harjoituksissa, ja mies käy kyllä pelaamassa Kotkissa, mutta reenailee siis Lukon mukana.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Mitäköhän tuolla Forssassa tapahtuu???

I erä Forssalle 8-0!. Maalissa aloitti Valavuo, joka vaihdettiin SJL:n pöytäkirjan mukaan ajassa 3.33/2-0 Kemppiin. Kemppi puolestaan vaihdettiin yllättävässä ajassa 11.33/3-0 taas pois! Ainut maalikin tehtiin ilmeisimmin läpiajosta jo ajassa 06.47. Onko mies loukkaantunut? Sentään kesti 3-5 alivoimaa reilut 1 ½ minsaa ja vaihdettiin ihan oudossa paikassa?

Torjunnat: Valavuo 2, Kemppi 8.

Tietääkö kukaan, mitä siellä Forssassa oikein tapahtuu???
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Onneksi ei liene ainakaan vakavampaa loukkaantumista!

Toinen erä Forssassa meni sentään 2-2. Karsintasarjan kannalta kuitenkin parasta on se, ettei Kemppi liene pahemmin itseään loukannut, lievemmin todennäköisesti kyllä.

Toisen erän pelasi maalissa taas Kemppi torjuen 11 laukausta, vastapuolen Salminen 7.

Tärkeintä on, että karsintasarjassa pelaa kaksi mahdollisimman tervettä jamppaa! Pientä ihmetystä tosin aiheuttaa taas se, että Kemppi onnistuneen KOOKOO-pelin jälkeen taas vaihdettiin aloittavaan Valavuohon... Tätähän tämä on ollut koko kausi.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Asia selvisi, Valavuon luistimet eivät olleet kunnossa

Onneksi Kemppi ei loukkaantunut, vaan jatkoi kelpo peliensä sarjaa. Ensimmäisen erän vaihtoruletti johtui kuulema Valavuon huonoista luistimista. Ei siinä mitään, jos näin on. Mutta silloin vika on huoltajien ja joukkueen johdon, jotka eivät pysty tilanteeseen oikeasti reaaliajassa reagoimaan! Tosiasia on paikalla olleen kaverini mukaan, että Valavuo kiukutteli ja pelasi "p-skasti". Kemppi alun pilkkahuuutojen jälkeen pelasi hyvän pelin ja olisi saattanut tuoda UJK:lle voitonkin, jo olisi saanut pelata alusta alkaen.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nostetaan tämäkin ketju taas vähän näkösälle jä lyödään vähän ennakkolöylyjä kiukaalle ja katsotaan mistä nurkasta älähdetään.

UJK, joka on hävinnyt lähes kaikki pelinsä sarjassa lähtee karsintasarjaan oikeastaan haastajana.

Suurin ennakkosuosikki ja mediakohun aiheuttaja on HC Salamat.

Varteenotettavia joukkueita ovat myös SaPKo, Jokipojat ja Diskos. Kun vielä KJT lisätään porukkaan, eiköhän siinä olekkin jo kuusi sarjalaista.

Että tervetuloa meidän helevetin kylmään halliimme vierailulle ja kokemaan Lakun ja kumppanien kovat taklaukset. Enää ei olla vieraskoreita, attana...
 
Ja täälläkin Kippari kehuu Kemppiä? No mikäpä siinä...

Se on sitten karsinnat UJK:lla edessä.
Luulen, että UJK hoitaa nämä karsinnat ja pelaa ensi kaudellakin mestistä, tosin helppoa se ei tule olemaan. Itse toivon, että ainakaan HC Salamat ei mestikseen nouse, sillä pääkaupunkiseudun joukkueita on jo tarpeeksi. En myöskään halua nähdä Hayley Wickenheiserin pelaavan mestistä ensi kaudella(vaikka yleisömagneetti onkin)

Länsi-Suomessa Mölli muuten mietiskeli, että pitäisikö ottelu Hc Salamoita vastaan pelata täällä raumalla? Kiinnostuneita varmasti olisi aina Porista saakka...

Veikkaan, että karsintasarja on lopussa tämän näköinen:

Jokipojat
UJK
--------------
KJT
Salamat
Diskos
SapKo

Pistemääriä en ala arvuuttelemaan. Eihän se muuten ole edes varmaa vielä, mitkä joukkueet sinne karsintoihin Suomi-Sarjasta tulee, joten älkää vetäkö hernettä nenään jos siellä ei olekaan näitä joukkueita.

Ja nyt rupean nukkumaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös