Ivan Huml

  • 261 294
  • 669
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Viuhkola ei kyllä tosiaankaan lauo jos ei ole "pakko" eli edessä on puoli maalia tyhjänä eikä lähistöllä ole ketään kelle syöttääkään vielä varmempaan paikkaan. En ole varmaan ikinä nähnyt vielä Viuhkolan laukovan sellaista peruslaukausta, mitä peleissä tulee monta kymmentä per matsi. Veikkaisin että Viuhkola ei ole urallaan kovin montaa maalia tehnyt ns. ringetteviivan takaa, varsinkaan jos ottelun loppuhetkillä tyhjiin tehtyjä ei lasketa.

Muutaman kerran on Viuhkola tällä kaudella yllättänyt ja laukonut kauempaakin, mutta ei monesti. Muistan selvästi koska olen joutunut ko. tapahtumien jälkeen noukkimaan leukaani lattialta...
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt mitataan miten Ivanilla kasetti kestää kun vastaan tulee sellainen joukkue, joka todellakin pelaa sillä harmaalla alueella ja ylikin aika usein. Tuomarithan eivät enää näissä peleissä vihellä kuin ruumiit, joten jos Huml alkaa vähänkin loistamaan kentällä niin mailaa rupeaa tulemaan käsille, jaloille ja milloin millekin ruumiin osalle vielä enemmän kuin runkosarjassa.

Nyt olisi Ivanin aika näyttää miten isot pelit ratkaistaan!
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Pakko nostaa ketju ylös.

Jälleen tuli mieleen kuudetta finaalia katsoessa, että miksei Ivan lauo enemmän. Miehellä on aivan järjettömän kova lämäri, esimerkkinä tuo Kärppien voittomaali. Mukava nähdä Iivanan pelaavan tunteella: taklauksia ja kutien blokkauksia on tullut paljon.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Kyllä Ivan on ollut kenttäpelaajista se Kärppien paras näissä finaaleissa.

Eniten on jäänyt mieleen se taistelu, mitä Ivanilta parhaimmillaan olemme muutaman Kärppäkauden aikana nähneet. Neljännessä finaalissa Kärpät oli pelannut todella vaisun kolmannen erän, minkäänlaista kiriä ei oltu nähty. Green - juuri tuo Humlin taistelupartneri, oli saamassa tyhjän maalin, mutta Ivan liukui pitkän matkan jäätä pitkin ja blokkasi sen. Siitä vaihtoon, ja Donskoi sitten survoi Kärpät tasoihin. Tappara voitti sen pelin jatkoajalla, mutta nuo kyseiset viimeiset minuutit olivat lähtölaukauksia edelliselle kahdelle pelille, jotka olivat parasta lätkää koko kaudella Kärpiltä. Parasta lätkää parhaaseen mahdolliseen aikaan!

Pisteitäkin on tullut ihan kivasti verrattuna playoffien ensimmäisiin kierroksiin. 3+2, joista tosin Aaltosen maaliin ei syöttöä varmaan NHL.comissa merkittäisi. Joka tapauksessa voittomaali tärkeimpään mahdolliseen paikkaan. Juuri silloin Humlin pää on pysynyt kuin pysynytkin viileänä, kun sitä kylmäpäisyyttä on kaikkein eniten tarvittukin. Tappara oli noussut yhtäkkiä tasoihin, mutta Huml snaippasi täydellisen hirmulämärin Metsolan kilven yli.

− En ole ikinä ollut finaaleissa ja nyt edessä on seitsemäs ottelu. Eihän tämän parempaa voi olla. Odotan paljon myös kotiyleisöltä. He ovat olleet äänekkäitä jo aiemmin, mutta nyt odotan vieläkin enemmän.

Just one more game left, Ivan.

Edit: oho, montako henkilöä päätti nostaa ketjun ylös samoilla hetkillä?!?

Vakavassa harkinnassa ostaa jo toinen fanipaita eläissäni. Tämäkään ei mene itselleni, mutta hyvään (opetus-) tarkoitukseen jälleen.

Mulla on jo!
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huml suosikkipelaajani, ja peli peliltä, kausi kaudelta arvostus vaan kasvaa.

Kuinkas pitkä Humlin soppari nyt olikaan? Aikaisemmin olen kirjottanut tänne hautakivi-soppari toiveesta. Toivon tätä edelleen
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kuinkas pitkä Humlin soppari nyt olikaan? Aikaisemmin olen kirjottanut tänne hautakivi-soppari toiveesta. Toivon tätä edelleen
Ensi kauden kattava sopimus on. Toki eihän se mikään ihme ole jos sille sorvataan jatkoa, Huml taitaa kuitenkin viihtyä Kärpissä ja vastaavasti myös Kärpät tarjoaa hyvän ympäristön Humlille.

Itsellekin kelpaisi se että Huml pelaisi uransa loppuun Kärpissä. Aikoinaan tuli toivottua sitä Brosin kohdalla, ja hänen kanssaan se olisi varmaan voinutkin toteutua mutta ilmeisesti vaimo tahtoi takaisin Tshekkiin? Ehkäpä nyt saataisiin Iivana pysymään Oulussa. Jos mies vielä jokusen kauden täällä pelaisi niin useampi sata peliä tulisi täyteen Kärpissä. Nythän niitä taitaa olla joku vajaat 200, runkosarjan osalta siis?

Anyway, näkisin että Humlin pelaajatyypillä varustettu kaveri pystyy kyllä pelaamaan ihan hyvin korkealla tasolla vielä sellaiset viisi-kuusi vuotta. Ikää on nyt 32 vuotta (syksyllä 33), ja kun miehen peli ei varsinaisesti perustu mihinkään sähköjäniksen kaltaiseen liikkeeseen vaan pikemminkin peliälyyn ja kiekonhallintaan, niin en näe mitään syytä sille miksei Iivana voisi vielä viettää useampiakin vuosia Kärpissä ja samalla SM-Liigan pistepörssin kärkisijojen tuntumassa.

Ura loppuun vaan Oulussa, kiitos!
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Joukkueena Kärpät! Mutta vittu, että Humli on kova!
Ratkaisupeleissä ja tilanteessa joukkuepelaaja ja todellinen soturi!
Yleensä en huutomerkkejä juuri käytä, mutta nyt.
Ivan kävi miten kävi huomenna niin minulle oot kyllä MVP.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Eipä sitä osannut aatella, kun mies silloin aikoinaan tänne joksikin loppukaudeksi hommattiin minkälainen timantti saatiinkaan. Ja vielä näin pitkäkestoinen ja tarina vaan jatkuu. Olen tykännyt kyllä jo käytännössä eka vaihdosta lähtien. Menee heittämällä ulkkarien kärkikaartiin.
 
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Nyt finaalisarjassa on viimeistään nähty miten Iivana pelaa kaikilla vahvuuksillaan. Tunnetta ei tarvitse keinotekoisesti nostaa vaan tunne tulee huikeista peleistä ja kun panokset kovenee niin taso nousee huippuun eikä heittele kuten runkosarjassa. Ja koska tunne tulee pelistä niin se ohjautuu oikeisiin asioihin. Mieletön pelaaja, fanit tykkää ja vastustajat vihaa, pääsee pelaajien ihon alle ja ratkoo pelejä. Ei voi paljon viihdyttävämpää pelaajaa hakea. Samaa mieltä ylläolevien kanssa, Humlille niin pitkää jatkopahvia kuin mies vaan haluaa. Kärpät ei ole Kärpät ilman taiturimaisia tsekkejä!

Tänään tullaan varmasti näkemään Iivana ratkaisevassa roolissa taikurikaverinsa Aaltosen kanssa. Nämä jätkät, kuten varmaan jokainen pelaaja, tulee pelaamaan täysillä tänään!
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Mahtava pelaaja, kasetti kestää!

Onpa mukava nähdä miten Huml sekä muut aravirran sylkykupit ja koirankoppilaiset näyttävät epäilijöilleen närhenmunat.
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huml, ihana pelaaja ja mies.

Pitänee tässä näin mestaruus-huumassa paljastaa, että puhuin herran kanssa eräänä iltana tänä kautena, ja kertoi, että hän on pitänyt ketjulleen (Aaltonen, Maxwell) useampaan otteeseen puhuttelun pelin jälkeen, kuinka pelataan joukkueelle, ei luovuteta/tehdä ylilyöntejä.

Ivan Huml, voi että <3
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos Huml ! Todellinen Kärppäsydän löytyy Humlilta! Hän pelasi vain ja ainoastaan joukkueelle tehden mm. erittäin tärkeitä blokkauksia ja tietenkin maaleja. Onneksi Huml pääsi voittamaan mestaruuden Kärpissä.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Ivan Huml: "Urani suurin saavutus"

Huml on loistavaa jatkoa Tenkratille, Lieversille ja kumppaneille loistavasta ulkomaalaishankinnasta. Sydän on vähitellen muotoutunut kärpän muotoiseksi ja sen huomaa myöskin kentällä. Toivottavasti tuleva kausi ei ole Humlin viimeinen Kärpissä, sillä tätä miestä kelpaa katsella kentällä.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SAATANA! Tälle miehelle mestaruuden suo!! Ihana hetki oli kun Iivana pussaili Kärppälogoa fanikatsomolle kultamitali kaulassa! Hieno mies!
 

Ränse

Jäsen
Minusta Ivan jos joku on ansainnut mestaruuden. Aivan huikea Kärppä-sydän on tällä taiteilijalla. Samaan seuraan Brosin, Tenkratin ja Lieverssin kanssa kun mietitään kovimpia ulkomaalaisia Kärppäsotureita. Erittäin hyvältä tuntuu miehen puolesta, ei muutenkaan ole helpoin mahdollinen ura ollut Ivanilla. Josko Ivan nähtäisiin vihdoinkin maajoukkueessa, olisi sen jo ansainnut. Liigan parhaita pelaajia ehdottomasti!
 

TosiKärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
Eipä sitä osannut aatella, kun mies silloin aikoinaan tänne joksikin loppukaudeksi hommattiin minkälainen timantti saatiinkaan. Ja vielä näin pitkäkestoinen ja tarina vaan jatkuu. Olen tykännyt kyllä jo käytännössä eka vaihdosta lähtien. Menee heittämällä ulkkarien kärkikaartiin.

Allekirjoitan kaiken yllä kirjoitetun. Muistan, kun Huml hankittiin kesken kauden ja ajattelin, että eipä tuosta kovin suurta iloa taida olla. Mahtavaa oli olla väärässä! Väärässä oleminen toki selvisi jo aikoja sitten. Mikä joukkuepelaaja!
 
Oli kyllä Iivana julmana taas koko kauden. Ihailtavasti hölmöilyt jääneet taka-alalle ja työntekoa tullut tilalle. Haluaa ratkaista pelejä ja olla joukkueen kantava voima.

En kyllä parin vuoden takaisin paitsiotaklauksen aikana uskonut, että on vain ihana pelaaja :) Karvaa, taklaa, blokkii, roikkuu ja raastaa. Sitten syöttelee ja heittää väliin pari häkkiäkin. Loistavaa!

Kyllä teki hyvää muuten nähdä iivanan hymyilevän kultamitalikaulassa tuuhean partansa kanssa :)
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kyllä teki hyvää muuten nähdä iivanan hymyilevän kultamitalikaulassa tuuhean partansa kanssa :)

Älä! Huml on niitä ulkolaispelaajia, joilla on oikeasti kärppäsydän ja sen näkee. Kärpät merkitsee Ivanille selvästi enemmän, mitä normityöpaikka ja sen vuoksi arvostan Humlia erittäin paljon. Huml menee kaikkien aikojen kärppäulkolaisten joukkoon ja toivottavasti Ivan kiekkoilee Kärpissä vielä monen kauden ajan.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Olihan hienot pleijarit Humlilta. Ainoastaan yksi jäähy koko playoffien aikana. Heittäytyi monesti kiekkojen eteen ratkaisevissa paikossa ja ratkaisi itse kuudennen ottelun voiton.

Oli kyllä erittäin mukavaa nähdä Humlin riemua finaalin ratkettua. Mahtava pelaaja!
 

Rockarolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muistan nää spekulaatiot, kun hyvin monet kannattajat halusivat ulostaa Huml:n joukkueesta typeryyksien takia. Käskin silloin katsoa asiaa hieman suuremmassa mittakaavassa ja onhan tässä kaverilla meriittiä: Tällä kaudella meidän kultakypärä, viime kaudella toiseksi paras pistemies ja tais sitä edeltävällä kaudellakin olla meidän kultakypärä. Ja se game 6, itse Hakametsässä todistamassa, kun Iivana hiljentää Tampereen.... <3 Toivon Iivanalle pitkää uraa Kärpissä! Menee Tenkratin jälkeen toiselle sijalle kaikkien aikojen Kärppä-tshekkien listalla. IIVANA!!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En jotenkin muistanut, että tää oli jo neljäs playoff-kevät Kärpissä Humlille. Sääläritappiot kyllä muistissa, osas pelata, mutta myös kiukutella. Runkosarjatehoista huolimatta sellanen mutu-tuntuma, että niinköhän koskaan kasvaa voittajaks?

Toki, nyt oli se ero, että joukkue, valmennus, johtajuus Kärpissä aiempaa kovempaa luokkaa. Tärkeimmissä peleissä ei tarttenu yksin vetää kivirekeä ja olla hakattavana. Ei tullu näitä ylikiehumis-turhautumisiakaan keväällä vaan keskitti energian vahvuuksiinsa.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Toki, nyt oli se ero, että joukkue, valmennus, johtajuus Kärpissä aiempaa kovempaa luokkaa. Tärkeimmissä peleissä ei tarttenu yksin vetää kivirekeä ja olla hakattavana. Ei tullu näitä ylikiehumis-turhautumisiakaan keväällä vaan keskitti energian vahvuuksiinsa.

Näinhän se juuri menee. Mun mielestä Humlissa henkilöityy ehkä selviten tuo, miten Kärppien viime kausien joukkueet ovat taantuneet pelaamaan puolitehoilla, kun organisaatio rilluttelee säästöliekillä ja jengiä vetää kaiken maailman Aravirrat.

Nostan Ivanin samalle viivalle Lieversin, Brosin ja Tenkratin kanssa. En ihmettelisi, vaikka jatkaisi Oulussa vielä monet vuodet. Enkä laittaisi lainkaan pahakseni. Ensi kaudelle A rintaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös