Ivan Huml TPS:ään

  • 71 460
  • 280

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Jäähyminuutit miinusta, muu plussaa.

Mikä vittu siinä on, ettei pystytä edes yhtä värikästä pelaajaa hankkimaan?

Edelleen pro-itä-turusta hankittu puolustaja saappaat jalassa maalin eteen teroitettu maila kädessä höystettynä kärsityllä kymmenen vuoden linnatuomiolla.

EDIT: Jämtinin päästäminen pois oli yksi idioottimaisimmista teoista pitkään aikaan TPS:ssä. Tuli ihan hyvin toimeen muiden kanssa, mutta taisi olla yksinkertaisesti liian ruma Jortikan "söpistellään" -joukkueeseen.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koala kirjoitti:
EDIT: Jämtinin päästäminen pois oli yksi idioottimaisimmista teoista pitkään aikaan TPS:ssä. Tuli ihan hyvin toimeen muiden kanssa, mutta taisi olla yksinkertaisesti liian ruma Jortikan "söpistellään" -joukkueeseen.
Omelettia ei saa aikaiseksi munia rikkomatta. Kuten muutamat on todenneet Jämtin alkoi näyttämään hiipumisen merkkejä ja tätä tukevat kommentit motivaation karisemisesta. Tottakai niitä joukkueessa on varmaan muitakin kellä on ollut tiukkaa kun ei peli kulje, mutta silloin kun niistä asioista puhutaan ääneen niin varmaa on että ajatukset eivät ole pelaajalla olleet ihan siellä missä pitäisi. Ja se sitten näkyy jäällä. TPS:lla on hyvä kokemuksia tsekkipelureista ja uskon ettemme tule Hummeriin pettymään. Tämä mies on meidän Jeesus, sen on oltava. Jämtin ei sitä ollut vaikka olikin viihdyttävä ja hieno peluri parhaimmillaan.

Ps. Sitten vaan tilaamaan Jämtinin #50 pelipaitaa TPS Shopista, lienee aikamoinen keräilyharvinaisuus...
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Mutta kun selvää on, että TPS ei tänä vuonna enää voita. Kiistääkö joku?
Miksi pelata tylsää, eiviihdytäketään - kiekkoa ilman tuloksia? Joskus se oli hienoa, kun oltiin Kärppien paikalla ja voitettiin klap klap klap - maaleilla ottelu toisensa jälkeen. Tällä hetkellä meillä on joukkueellinen hiiriä pelaamassa 2-1 voitoista. Itse kuuluun siihen kannattajakuntaan, joka ihailee fyysistä, Kanada - tyylistä lätkää, jossa laidat paukkuvat, maaleja syntyy taistelemalla, välillä nokkapokkaa kentällä ja yleisö viihtyy. Olen myöskin TPS:n juniorikoneen tuotos, jossa pelaajia painotettiin pelaamaan tuollaista lätkää, joka myöhemmin sitten äijien edustuksessa hajotetaan törkeästi palasiksi vaihtamalla taktiikaksi kilpikonnapuolustuksen. Tiedän, että TPS:n pelaajat pystyisivät pelaamaan Suomen yhtä näyttävintä lätkää. Tästä kertoo esim. Ahon, Korpparin, Virtasen, Nurmisen, Kiprusoffin jne. välillä todella näyttävät suoritukset, jollaista ei oikein muiden joukkueiden fanit näe. Tämä kaikki on kuollutta nyt. Kännissä olen kyllä, mutta vituttaa silti. Tiedän myös, että nuoria vituttaa, kun eivät pääse pelaamaan sitä lätkää, mikä heillä on veressä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja mehän voitetaan, tää on se merkki mitä me ollaan odotettu

Se on ihan varma että kun niitä maaleja alkaa tulemaan niin myös taklauksia tulee. Silloin kun ei joukkueen peli toimi niin tuskin sitä kauheasti kiinnostaa poikia taklaillakaan. Ollaan hieman varpaillaan ja passiivisia, ei haluta ainakaan pelata itseään tilanteista ulos. Kyllä meillä taklauksvoimaa on ihan tarpeeksi, eikä tämä Huml mikään pikkupoika ole. Siitä kertoo jo jäähyminuutit, lisäksi on hyvä huomata että Ivan on joukkueen tehopörssin kärkipäässä (+0), ja tehoissa seitsemäs, Kladnossa ei ole kuin kuusi pelaaja jotka ovat tehopörssissä nollilla tai plussalla. Huonoimmilla on jopa -18 lukemat.

Kyllä tää tästä parempaa päin on menossa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Hieno homma, erityisen hieno sen vuoksi että tässä on pitkästä aikaa tekemisen meininki. Sille joka tässä oli päällemäsmärinä isot kiitokset. Voi olla ettei Ivan ole messias tai edes läheistä sukua hänelle mutta minua ilahduttaa nimenomaan toiminnan palaaminen Ruissaloon. Ensi kaudella sitten, toivottavasti näistä perättäisten vuosien virheistä oppineena rosteria rakennetaan ajoissa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Grainger kirjoitti:
Eiköhän Huml istuteta nyt sitten Kaitsun ja Danin väliin. Minkä muun takia Widing olisi jäänyt Tepsiin?

Widing tuskin oli ihan kovinta kauppatavaraa myöskään. Jämtinin sai lähtöseuraan kaupaksi mutta Widing tämän kauden "näytöillä", ei ole helppoa kaupantekoa...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Statseja

Ivan Huml
Wing
Born Sep 6 1981 -- Kladno, Czech Rep
Height 6.02 -- Weight 185 -- Shoots L


Selected by Boston Bruins round 2 #59 overall 2000 NHL Entry Draft

--- Regular Season --- ---- Playoffs ----
Season Team Lge GP G A Pts PIM GP G A Pts PIM
--------------------------------------------------------------------------------------
1998-99 Langley Hornets BCHL 33 23 17 40 41
1999-00 Langley Hornets BCHL 49 53 51 104 72
2000-01 Providence Bruins AHL 79 13 6 19 28 17 0 0 0 2
2001-02 Providence Bruins AHL 76 28 19 47 75 2 0 0 0 0
2001-02 Boston Bruins NHL 1 0 1 1 0 -- -- -- -- --
2002-03 Providence Bruins AHL 30 10 16 26 42 4 2 0 2 0
2002-03 Boston Bruins NHL 41 6 11 17 30 -- -- -- -- --
2003-04 Boston Bruins NHL 7 0 0 0 6 -- -- -- -- --
2003-04 Providence Bruins AHL 62 15 16 31 51 1 0 0 0 0
2004-05 Kladno Czech 3 0 0 0 2 1 0 0 0 0
2005-06 Kladno Czech 42 5 12 17 62
--------------------------------------------------------------------------------------
NHL Totals 49 6 12 18 36

LÄHDE: http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=51176
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
ETT... TS tiedottaa

http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,4:6:0:0,4:6:1:1:2006-01-21,4:353801,1:0:0:0:0:

"Perjantaina Huml palaveroi puhelimitse Jortikan kanssa ja kehui kuulleensa paljon positiivista sekä uudesta seurastaan ja sen valmentajasta."

... old school TPS is bäk! Melkein ehdottaisin, että protokollaan lisättäisin kolmen tunnin raivokkaat aplodit CCCP-tyyliin kun näitä ulkokultaisuuksia viljellään. Tämähän on kuin ETT:tä parhaimmillaan!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos Tepsi!

Vallan sanattomaksi tässä menee, kun miettii kuinka kauan tässä kärvistelty ilman ykkössentteriä. Helvetti nythän Tepsi alkaa näyttämään jo ihan jääkiekkojoukkueelta.

Tervetuloa, kyllä sinua on sitten odotettukin!

Lesi Änäriin kirjoitti:
Kuka meillä nyt sitten hanskaa vastustajien lahopäiden (Nickerson, Lostedt ym.) kanssa. Lius? Eronen? Backman?...Jortikka!?

Tämä oli varmaan joku vitsi? Noh, eiköhän Lius tai Eronen voi esittää nyrkkeilysäkkiä, jos sellaista Tepsiin tarvitaan. Itse en kaueheasti perusta katsella, kun Tepsiläisiä hakataan kentällä mutta huvinsa kullakin.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luulin jo...

...Turun Sanomien ehtineen Jatkoaikaa ennen uutisoimaan Humlin siirtymisen meille, mutta kissanviikset. Anteeksi, että menin epäilemään. Tsekkasin Jatkiksen viimeksi juuri ennen uutisen ilmestymistä.

Nonnih, tämä siirto maittaa! Huml on juuri passelin ikäinen ja vielä kun pystyy sentterinä pelaamaan niin eikun tervetuloa! Aina on tietysti mahdollista, ettei kaveri onnistu, mutta turha tuomita etukäteen. Niin, ja nimi Ivan sinänsä jo kuulostaa korvassa mukavalta.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
"- Jotain voi vielä tapahtua, jahka Ruotsin pelaajamarkkinat avataan ensi viikolla. Meillä oli siellä yhteydenottoja vetämässä, Jortikka paljasti"

WTF! Yksi pakki lisää?
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Sparrow kirjoitti:
...Turun Sanomien ehtineen Jatkoaikaa ennen uutisoimaan Humlin siirtymisen meille, mutta kissanviikset.
Uutinen julkaistiin eilen Tepsin nettisivulla, josta se levisi esim. Jatkoaikaan!
 
Tässä se nähdään: kun Jokke tekee sitä mitä osaa parhaiten (kaivaa nenää) ja jättää hankintavastuun muille, niin alkaa tapahtua.

Erittäin kiinnostava pelaaja, toivottavasti onnistuu ja sopimusta jatketaan parilla vuodella.

2002-03 Providence Bruins AHL 30 10 + 16 = 26 42
2002-03 Boston Bruins NHL 41 6 + 11 = 17 30
 

Hattori Hanzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toisesta ketjusta lainattua:
Mr.Fox kirjoitti:
Auran Aalloilta tuli tänään iltapäivällä Esa Keskisen haastattelu, joka ilmeisesti ennen matsia on vielä tulossa uusintana. Kuulin tuon haastattelun autossa ollessani, joten en aivan tarkkaan pystynyt keskittymään siihen. Kortelaisen Juha (haastattelija?) kuitenkin kysyi Essiltä keskushyökkääjätilanteesta. Haku on edelleen päällä ja Essi paljasti sen verran, että todennäköisesti vahvistus tulee Tsekkoslovakian (!) alueelta, jos on tullakseen.

Noniin, mielenkiintoinen hankinta. Essin puheet tsekkivahvistuksesta piti siis kutinsa. Tepsiin tulee oikeen urakalla tsekkipelaajia. Enpä muista onko joukkueessa koskaan ollut kahta kyseisen maan pelaajaa yhtäaikaa. Jokunen vuosi sitten näytti siltä, että TPS karttaa tsekkiläisiä kuin ruttoa.

Tähän paikkaan näyttäisi ihan positiiviselta hankinnalta ja joukkue alkaa näyttää Sicakin ja Hawgoodin tulon myötä jo kunnon tiimiltä, tervetuloa Ivan! Jokohan niitä voittojakin alkaa tulla. TS:n jutun mukaan Jortsu olisi tämänkin hankinnan takana.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Teretulemast Iivana. Vähän vaikuttaisi puolustavalta Aalto-tyyliseltä sentteriltä, jollaista ounastelin tulevan, mutta onko hänestä nyt ruokkimaan Widing:ä ja Nurmista? Ainakaan tilastojen valossa Iivana ei vaikuta olevan mikään kynämies. Ihan jääkkiekkoilijan kokoinen kaveri on kyseessä, toivottavasti myös suonissa virtaa punasolujen mukana tervettä sadistisuutta ja äijjää kaatuu.

Widing - Hummeri - Nurminen
Vahalahti - Kauppila - Alatalo
Aho - Makkonen - Korpikoski
Sykkö - Lius - Virtanen

Kiprusoff - Hauki
Hulkkonen - Seikola
Siika - Backman
Eronen, Palmroth

Karjalainen
HJ

Kyllä tuohon yksi puolustaja vielä menisi...

EDIT: Tämän näköinen jamppa löytyy visiirin takaa: http://icehockey.freehomepage.com/images/ivan_huml.jpg
http://zdenik1.webzdarma.cz/statistiky/huml.jpg
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
aurinkolahna kirjoitti:
Mutta tyypilliseen TPS:läiseen tyyliin varmaan haukutaan tällä palstallakin jo etukäteen. Ei tule pettymyksiä ja Narva on aina paska jätkä...

Tarkoitat kai tyypilliseen Turkulaiseen tapaan haukutaan etukäteen. Nooh, kaipa tuon ymmärtää kaiken rämpimisen jälkeen. Mitenköhän Oululaiset reagoisivat omaan joukkueeseen jos ja kun alamäki alkaa. Nytkin jo haukutaan oma jengi paskaksi vaikka tulisi voitto. En usko, että Turkulaiset tai minkään muunkaan kaupungin ihmiset toisiaan enemmän pessimistejä olisi. On vaan niin kiva yleensä yleistää tai lokeroida asioita.

Ja ai niin...Tervetuloa Auran rannoille Iivana Julma!
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Nyt "lipsahti" kova mies Turkuun.
Tämä on paranneltu versio Tomas Kurkasta, uskokaa tai elkää.
Suomalainen pelityyli yhdistettynä tuohon määrän taitoa ja mailatekniikkaa, uskoisin että pelaa kevään aikana itsensä turkulaisten sydämmiin..

Hyvä vahistus palloseuralle!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ei tässä...

..nyt mitään Forsbergia saatu, jota voisi jo etukäteen tuulettaa satavarmaksi nappihankinnaksi. Tulossa on nuori kaveri, joka on enemmän laiturina pelannut kuin sentterinä. Eikä näytöt nyt suoralta kädeltä ole niin vakuuttavat, että varauksetta kehumaan pääsisi. Tilastot ovat juuri sellaiset, joista on erittäin paha sanoa etukäteen oikein mitään. Plussaa on toki se, että NHL:ssä on päässyt edes koittamaan.

Kehut/haukut tulevat sitten, kun niiden aika on, eli sen jälkeen kun esityksiä jäällä on nähty.

Viimeinkin TPS:ssä tapahtuu jotain sen ainaisen tyhjänpuhumisen sijaan. Ehkä seurassa on oikeasti tapahtumassa pelaajarintaman lisäksikin jotain positiivista. Tai sitten on vaan viimein herätty koomasta.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huml on kieltämättä mielenkiintoinen pelaaja. NHL-ura ei auennut ensimmäisellä yrittämällä, mutta voisi uskoa, että miehellä on edelleen vakavia tavoitteita sen suuntaan. Nyt pitäisi vaan antaa niitä näyttöjä. Juuri tämän seikan vuoksi en myöskään usko, että hän olisi tulossa Turkuun huonolla asenteella tai vailla motivaatiota. 24-vuotiaan pelaajan ura on pikemminkin alku- kuin loppupuolella.

Humlin pelillisestä puolesta ei voi sanoa mitään ennen kuin hänet on nähty. Nurmisen rinnalla häntä pitäisi ensimmäiseksi koettaa. Lisäetuna on myös se, että hän pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laiturina, jos sielläpäin kohdataan vielä loppukauden aikana odottamattomia loukkaantumisia.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onneksi olkoon. Humlin pitäisi olla loistava hankinta. Kaveria pidetään nimenomaan hyökkäävänä hyökkääjänä. Bruinsissakin häntä yritettiin istuttaa ykkös-/kakkosketjujen laitaan ja siellä hän tekikin nuo tehonsa. Kaveri ei sitten ilmeisesti ollut kuitenkaan tarpeeksi hyvä pelatakseen ratkaisijan roolissa ja jarruketjun rouhijaksi hänestä ei ollut. Osan aikaa Huml siis pelasi isosssa roolissa ja kohtalaisen isolla peliajalla hyvissä ketjuissa ja sai myös yv-vastuuta. Loppuajan taas hänen peliaikansa liikkui 7-8 minuutin luokassa ottelua kohti ja silloin ei enää tehojakaan tullut, koska pelipaikka löytyi nelosketjusta.

Huml lienee niitä Pohjois-Amerikan Mikko Liukkosia - eli hyökkääviä pelaajia, joiden taidot eivät riitä hyökkäävään rooliin kovimmalla sarjatasolla, mutta jotka tekevät kovaa jälkeä sarjaporrasta alemmalla. SM-liiga on kuitenkin tasoltaan lähempänä AHL:ään kuin NHL:ää, joten Humlille voi odottaa hyvää loppukautta. Toivotaan, että pelaa niin hyvin, että hänet nähdään Aurajoen rannassa myös ensi kaudella.

Ainoa mutta matkassa on nuo tämän kauden vaatimattomat tehot. Kaiken järjen mukaan hänen olisi pitänyt latoa pisteitä enemmän, mutta syynä saattaa olla roolitus, ketjukaverit, motivaatio-ongelmat, ym. Paha arvailla, kun tietoa ei ole enempää.
 

Hulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itselläni ainakin on hyvä kutina tästä miehestä. Ensinnäkin, jotain tapahtuu ja toiseksi, äijä teki NHL2004:ää pelatessa tukun ratkaisuosumia tiukimmissa matseissa Bostonilleni. Hyvä tästä vielä tulee (koputetaan puuta niin ei voi olla tulematta).
 

Morgoth

Jäsen
Kuulostaa hyvältä ja tässähän alkaa jo vakavasti miettimään, että pitää ilmeisesti käydä tsekkaamassa hummeri ihan livenä. NHL-ura ei ensimmäisellä kerralla tainut aueta, mutta kehityskelpoisessä iässä mies vielä on. Tiedä vaikka saisi Nurmisen herätettyä unesta ja Widingin lunastamaan niitä lupauksia joita ennen kautta oli. Vai onko Widingillä hetki aikaa näyttää vai vaihdetaanko mies johonkin ulkomaalaiseen heti kun päästään sopimukseen jonkun kanssa?

Positiivisinta on kuitenkin että Ruissalossa faxit laulaa ja äijää tulee ovesta sisään ja menee uloskin! Hienoa! Siellä ei ihan täysin oltukaan muumioiduttu!
 
Viimeksi muokattu:

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä, hyvä, hyvä

Hienoa, että vihdoinkin on alkanut tapahtumaan ja näyttää siltä, että pyyhettä ei heitetty kehään tämän kauden osalta. Toivottavasti Huml onnistuu ja piristää muita. Tässähän saatetaan nähdä vielä mielenkiintoiset playoffit! Täytyy kyllä muutamat pelit tulla Turkuun katsomaan. Aalto kun vielä tekis ihmeparantumisen...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Nyt Aalto vielä takaisin ja Tepsin näköinen seos on valmis. Huml + AA = HUMALA!

Iivana tulee maahan huomenna, by the way.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan spekulaationa tämä.

Widingin lähdön sekä Antti Aallon ihmeparantumisen myötä Tepsin kuviot tältä kaudelta näyttävät aika selvältä.

Laidassa ja keskellä pelannut Huml aloittanee keskushyökkääjänä Nurmisen ja Korpikosken välissä. Muut ketjut melko muuttumattomat. Kun Aalto palaa, lienee todennäköistä, että ykkönen muuttuu muotoon Nurminen-Aalto-Huml. Korpikoski mennee alemmas, ellei pelaa sitten kuin pieni ihme.

Olympiatauon jälkeen luvassa lienee tosiaan Pressiboxin sanoin huml-aa. Hulluutta vaan meiltä puuttuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös