Itkemis Palsta

  • 2 092
  • 13

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TÄNNE SAA LAITTAA NIITÄ SM-LIIGA ITKEMISIÄ ETTEI SITÄ KITISEMISTÄ TARVI NOIHIN MUIHIN VIESTIKETJUIHIN LAITTAA MISSÄ KESKUSTELLAAN PELISTÄ.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kaikki on aina ja iankaikkisesti tuomareitten vikaa. Oma jengi pelaa kuin unelma, mutta ne s-tanan tunarituomarit ratkaisi tamänkin matsin.
P.S. Saa lainata:)
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Vastustaja luistelee aina liian kovaa ja meidän pelaajat ei pysy perässä.
Jotain sääntömuutosta pitää kyllä tähän saada.
 

kämmäri

Jäsen
yhyyy

Vanha Zamboni lähetettiin Venäjälle ja tilalle tuli joku sähkökäyttöinen EisBär... ilmankos jää onkin vähän huono ja kiekko ei pompi meille...paikkoja kyllä oli...ja Jyppi kahvas...IFK tappeli...ja Veikko oli ennen peliä Ohranjyvässä pitkällä...
 

bobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Meidn piti kyllä hankkia niitä pelaajia mutta kun sähköt oli poikki ja meillä on semmonen langaton...
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Jumalauta

vastustajan maalit on liian pienet. Ja niiden veskarit on liian isoja. Ja niillä on liian monta miestä jäällä. Ja jos niitä on yks vähemmän niin sekään ei prkle auta! ja ne on rumia. ja ne haisee!!


...huh huh. kiitokset kapa, se oli tarpeen.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
V***u, kun muiden liigajengien pelaajat on niin pygmejä, että kun meidän Pauli taklaa niitä, niin tulee melkein väkisin kyynärpäätaklaus, kun niiden pää on niin helvetin matalalla!!!
 

JanJ

Jäsen
Niin tai kun meidän Sandy törmää perinteisen kaukalopallokaupungin heiveröiseen pakkiin, se tietenkin muljauttaa polvensa ihan tahallaan hankkiakseen Sandylle pelikieltoa.
 

JanJ

Jäsen
Kaikki yhdys sanat ja niiden käyttämättä jättämiset harmittaa tosiaan. katsokaa vaikka ilta päivä chattia Sub Tv:tä.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Tuli maali "henkisesti pahaan paikkaan" ja "puristettiin turhaan mailasta" kun ei pelattu "omaa peliä" vaan joukkue oli "lukossa" eikä kyennyt pelaamaan "vapautuneesti" viisikkopeliä. Nyt pitää sitten saada vaan niitä "onnistumisen elämyksiä" ja "onnistumisen tunteita" jotta "solmut aukeavat", sitä varten meillä on nyt saunailta kriisipalaverineen jossa ihan koko joukkue voi "purkaa tunteitaan" ja "avautua". Turhaa "leijumista" ja "hyvänolontunnetta" pitää välttää unohtamatta "pakkovoiton hakua" joka saattaa tuoda paineita ja "väkisin yrittämistä"... jne. jne..... snifff

Joskus tuntuu ettei mistään lätkämatsista ole ollutkaan kysymys vaan kentällä on ollut mietiskeleviä fakiireja...

Alkaa jo vähitellen vitutta toi joka asian kotipsykologisointi. On Suomessa pahasti jääty puhumaan pelkästään henkisistä asioista kun kyseessä on lyhyitä vaihtoja vahvasti fyysisessä pelissä.

Ei missään muualla maailmassa lässytetä tollasta paskaa. Noh, ehkä se on hyvä että riittää selostajilla töitä ja että pelaajatkin kuulostaa psykologian opiskelijoita... no ainakin lukion psykkan lukeneelta...
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Meikäläistä taas v*tuttaa se ettei kaikki katsele peliä samojen puna-musta-valkoisten lasien läpi ja eikä kukaan tajua ettei JYP ole paska ja ettei sarjataulukossa olla sattumalta sijalla 6 ja ettei JYP aina kahvaa ja ettei aina tarvita vastustajalta paskaa peliä siihen että JYP voittaa (usein kyllä tarvitaan) ja ettei kukaan usko että Jyväskylässä on oikeita kiekkofaneja, jotka ymmärtää tästä pelistä jotain ja arvostaa taklauksia ja ettei kukaan ymmärrä miksi Petri Virolainen on kova jätkä ja ettei JanJ lopeta tosta THE taklauksesta aloittamaansa itkuvirttä ja ettei hyväksytä faktoja faktoina ja ettei kaikki voi aina voittaa ja joku aina kahvaa ja vielä viimesenä se ettei Tonokaan voi joka kerta panna kiekkoa kaappiin kun paikka siihen olisi vaan onnistuu siinä vaan 2 kertaa kolmesta. Se siitä. :eek:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös