Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän se kauaa vienyt kun Islesin veteraanit alkavat esittämään halujaan poistua Saarelta. Vanbiesbrouck on pyytänyt treidiä johon Milburyllä tuskin on mitään vastaan nykyisten esitysten varjossa. Samalla hän saisi hyvän tilaisuuden ajaa sisään ykkösvarausta DiPietroa kun mitään mahdollisuutta viimeisestä pudotuspelipaikasta ei ole. Huhut kertovat Senatorsin olevan kiinnostunut Beezeristä mikä olisi huono uutinen Hurmeelle. Uskaltaako Sens mennä Stanley Cup mittelöihin kokemattomalla maalivahdilla on sitten eri asia.
<BR>
<BR>Muutenkin voi sanoa että Milburyn kuudetta kautta kestänyt sekoilu alkaa päättyä sillä wanhat dynastiamiehet ovat julkisuudessa kovasti oppositiossa ennen niin kunniakkaan organisaation tekemisistä liittyen toimitusjohtajaan enkä usko että uudet omistajat voivat loputtomiin katsella vierestä varsinkaan kun Milburyllä ei ole yhtään mitään näyttöä oikeastaan yhtään mistään.
 
Trust me, I know what I'm doing

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Niin, vähän omituistahan tuo touhu näyttää olevan: Ensin myydään Palffy ja Smolinski Losiin, jossa molemmat pelaavat nyt uransa parasta kautta. Julkisesti ilmoitetaan panostus nuoriin pelaajiin. Tuosta Treidistä ehti kulua vuosi, myydään Jokinen ja Luongo pois ja hankitaan Parrish, Kvasha ja Dipietro SEKÄ Beezer, Haller ja muita patuja. Nyt ilmeisesti ei enää Saaren pelipaita veteraaneille kelpaakaan ja alkaa jälleen panostus nuoriin, hyvä pohja kyllä olisi, mm. Connolly, Pyat, Biron, DiPietro. Eri asia on milloin johtoporras saadaan kuntoon...[addsig]
 
"Eihän siinä olis mitään järkeä, jos SaiPa voittais aina!"

- Huuto Kisapuistossa

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Islesin fanien postituslistalla veikkaillaan Mad-Miken saavan kenkää kauden lopussa, näin ovat omistajat Wang ja Kumar vihjailleet. Uudeksi GM:ksi on veikkailtu ainakin ex-Ranger Neil Smithiä ja ex-Isles Bill Torreytä.
<BR>
<BR>Käytännössähän Islanders on jo pudonnut play-offs kamppailusta, joten olisi hyvä aika hyödyntää Garry Galley, Beezer ja C. Lapointe, kaikista voisi saada varausvuoron ja/tai nuoren pelaajan. Samoin tyytymätön Kenny Jönsson pitäisi kaupata mahdollisimman nopeasti.
<BR>
<BR>Minusta Kevin Haller kannattaisi pitää. Hän on kuitenkin luotettava peruspakki, jollaisia jokainen joukkue tarvitsee.
<BR>
<BR>Luongon ja Weekesin myyminen oli Milburyn kaupoista kaikista tyhmimmät. Se pakotti varaamaan Dipietron vaikka tarjolla olisi ollut Gaborikin kaltainen lahjakkuus.
<BR>
<BR>
<BR>
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

Rocco

Jäsen
Milbury on tehnyt hyvää työtä. Ottaen tietysti huomioon olosuhteet. Rahaa ei ole käytössä. Palffy, Smolinski ja Linden saivat lähteä ja tilalle otettiin nuoria ja lupaavia pelaajia. Sinänsä hyvä konsepti mutta nuorien pelaajien kasvatusprosessi vie kauan aikaa. Ainoa suuri virhe oli päästää Luongo menemään. Luongo treidattiin pois koska Islanders aikoi varata DiPietron itselleen ja kahta huippulupausta ei kannata pitää joukkueessa.
<BR>
<BR>Tälle kaudelle rahaa on löytynyt paremmin uusien omistajien taholta, näillä rahoilla hommattiin mm. Galley ja Beezer.
<BR>
<BR>Itse kunnioitan sitä moraalia joka Islanderseilla oli viime kaudella, joukkue oli köyhä kuin kirkonrotta mutta siitä huolimatta Rangers (Joiden kaksi kalleinta pelaajaa olivat yhtä kalliit kuin koko Islanders joukkue!) kaatui useasti viime kaudella. Toivottavasti Islanders tästä vielä nousee, uskon että näin tapahtuu sillä pelaajat ovat erittäin potentiaalisia. Hieman samanlainen koostumus kuin 80-83 dynastialla oli 70-luvun lopulla.
 
"Aina nähdessäni kaljupäisen ihmisen, mietin lusikkaa ja miten sillä napsautan keitetyn kananmunan rikki."
- SamSpade

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Vai on Beezer vaatinut siirtoa. No, ei yllätä varmasti moniakaan. Mies aloitti kauden ihan kohtuullisesti, mutta ilmeisesti viime aikojen otteet ovat olleet heikompia.
<BR>
<BR>Ottawassa voitaisiin tarvita kokenutta maalivahtia, kuten ehkä myös Detroitissa, jos Osgood ei saa itseään entisen tasoiseen kuntoon. Pittsburgh voisi myös tarvita maalivahtia, mutta on eri asia onko Beezer yhtään Snowia parempi.
<BR>
<BR>Mirlbury ei Vanbiesbrouckista paljoa maksanut kesällä, joten ei hänestä varmasti vaihdossakaan paljoa nyt saisi. Ehkä varausoikeuden tai jonkun keskitason pelaajan. Riippuu onko uudella joukkueella kova tarve maalivahdille.
<BR>
<BR>Olisiko mahdollista että Beezer palaisi Rangersiin? Richteriin ei olla oltu kovin tyytyväisiä ja ollaan huhuttu Satherin olevan kiinnostunut Barrassosta.
<BR>
<BR>Kyllä Mirlburyn potkut jossakin vaiheessa ovat erittäin todennäköiset. Viime kesänä mies teki muutaman hyvänkin kaupan, mutta esim. maalivahtien treidailu ja DiPietron varaaminen ei ollut kovin järkevää. Tosin eihän sitä tiedä kuinka hyvä DiPietro tulevaisuudessa on.
<BR>
<BR>Voi olla myös mahdollista että Mirlbury sisällyttää Beezerin ja vaikka Hamrlikin siihen isoon kauppaan missä hän hakee mahdollisesti jotakin supertähteä seuraan. Huhuttu ollaan mm. Amontesta, Roenickista, Lindrosista ja Tkachukista.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Rocco:
<BR>et voi olla tosissasi. Mad Mike Milbury on tehnyt todella surkeaa työtä jopa olosuhteet huomioonottaen. Koko touhussa ei ole ollut minkäänlaista pätevää suunnitelmaa. NHL:n muut GM:t ovat rauhallisin mielin voineet hykerrellä ja ryöstökalastaa Islesiä Milburyn kaupatessa tähtiään pilkkahinnalla joka ilmansuuntaan. Sen ymmärrän, että kalliita miehiä kuten Palffy ei ole voinut joukkueesa pitää, mutta ehkä heistä olisi voinut saada jotakin takaisinkin? Tai jos kerran ollaan jollekin linjalle omistauduttu, niin miksi linja rikotaan, eli nuoria ei jaksetakaan kasvattaa rauhassa? Milburyn sekoilu maalivahtien kanssa on myös ollut käsittämätöntä. Koko ajan ollaan varaamassa uutta molkelupausta, ja edelliselle ei anneta edes kunnon mahdollisuutta. Jos joku pitää Long Islandilta potkia pois, on se Milbury.
<BR>
<BR>Tässä resepti Islesin tervehdyttämiseen:
<BR>1) Milbury pois niin pian kuin suinkin; ei ainakaan Neil \"NHL:n suurin tuhlari Booby Clarken ohella\" Smithiä tilalle.
<BR>2) Kunnollinen suunnitelma joukkueen rakentamisessa: nuori molari on jo, opettajaksi ja tilanteen rauhoittajaksi veteraani à la Essensa; nuoria miehiä draftin ja muita kautta, pidetään muutama tasainen ja halpa konkari. Nuorten kanssa työskentelemään tottunut, kokenut \"projektikoutsi\".
<BR>3) Uusi halli.
<BR>4) Pitkäjänteisyyttä ja omistautuneisuutta suunnitelmalle.
<BR>5) Pitkäjänteisyyttä ja omistautuneisuutta suunnitelmalle.
<BR>6) Pitkäjänteisyyttä ja omistautuneisuutta suunnitelmalle.[addsig]
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
1. Rahan tuhlailu tuntuu olevan NyR:n toimitusjohtajien velvollisuus. Kyllä Glenn Satherkin oli tiukkana Edmontonissa (pakko), mutta New Yorkissa raha alkoi palaa (Messier, Malakhov). Bobby Clarke on ihan hyvä manageri, mutta h-vetin huono PR-mies. Onneksi Clarke on viime vuosina alkanut uskoa, että myös alle satakiloiset osaa pelata.
<BR>
<BR>2. Jos Milbury lähtee, niin lähtee Goringin. Uudet GM:t haluvat \"oman\" miehensä valmentajan pallille. Ehdokkaiden nimiä en ole nähnyt, mutta ehkä Ted Nolan vihdoinkin pääsisi pois mustalta listalta.
<BR>
<BR>
<BR>Kohdista 3, 4, 5, 6 samaa mieltä.
<BR>
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

Coyotefan82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Phoenix Coyotes, Jokerit
\&quot;Beezer\&quot; Vanbiesbrouck on kieltänyt puheet omasta siirtopyynnöstään muualle, kuten juuri aikaisemmin mainittuun Ottawaan. Taitaapa Beezeriäkin masentaa hieman kun mies torjuu kuin kone (kuten viime yönä Ottawaa vastaan), mutta muut pelaajat eivät tee tarpeeksi hyvin omia hommiaan. Puolustajien varsinkin olisi syytä terästäytyä. Mihinköhän muuten tosiisomies Chara on kadonnut(viitaten pelitasoon) ? [addsig]
 
"Tee jokaisesta päivästäsi mestariteos"
- Juhani Tamminen

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Kyllähän Sather sentään polttaa rahaa pelaajiin, Smithin hankinnat olivat jotain Lefebvreä ja Quintalia 3 miljoonan dollarin vuosipalkalla, sekä liian kalliit Fleury ja Kamensky. Fleury ja Kamensky ovat sentään tällä kaudella nostaneet tasoaan.
<BR>
<BR>Messier on sentään tehnyt lähes pisteen/peli. Malakhov on pelannut vain kolme ottelua, joten häntä ei voi sanoa vielä hyväksi eikä huonoksi, tai no toisaalta voihan Malakhovia sanoa huonoksi hankinnaksi kun ei loukkaantumisten takia pelaa, palkkaa tulee tyhjästä. GM:n roolissa Smith ja Sather ovat kuitenkin ihan eri kaliiberin miehiä, Sather hyvä ja Smith surkea, Satherin näytöt tosin Edmontonista.
<BR>
<BR>Aika huono veto Ottawalta, jos hankkivat Beezerin, Lalime on NHL:n parhaita maalivahteja tällä hetkellä, Hurmekin pelannut kelvollisesti silloin kun on tolppien väliin päässyt, Vanbiesbrouck ei ole sellainen pelastaja tai ihmemies, että hänet kannattaisi hankkia sotkemaan pakkaa, viime vuonnakin kokematon Boucher pistettiin tosipaikan tullen maaliin, Beezer aukoi luukkua.
<BR>
<BR>Islanderssin tilanne ei ole kadehdittava, jo monta vuotta pohjasakkaa, eikä loppua näy. Milbury olisi viisainta erottaa, on saanut tuhota hyvää pohjaa jo tarpeeksi pitkään. Tilalle ei luonnollisestikaan mitään Neil Smithiä tai Rejean Houlea. Pat Burns olisi valmentajamarkkinoilla vapaana, hänet voisi palkata vaikka GM-valmentaja kaksoisrooliin. Uusia tuulia tarvitaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottawan kannalta tosiasia kuitenkin on, että viime vuosina he ovat olleet yksi runkosarjan parhaita, mutta pudotuspeleissä vääntö ei ole enää riittänyt. Kovuutta ja veteraaneja tulossa??
<BR>
<BR>Itse en usko Saarelle tulevan vapaita agentteja tyyliin Lindros, Roenick, Amonte, Yashin. Joka kesä tietysti Milbury kertoo heidän \"olevan kiinnostunut\", mutta kyseessä on vain pieniä mitättömiä lehdistötiedotteita edes pienen uskottavuuden säilyttämiseksi kannattajien silmissä. Jos heillä ei ollut varaa edes Palffyyn, niin ei sitten edellä mainittuhinkaan.
<BR>
<BR>
 
Trust me, I know what I'm doing

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Amontesta on ollut huhuja liikkeellä, mies on vapaa agenttikin vasta ensi kauden jälkeen. Hawks koittaa tehdä hänelle uutta sopimusta, mutta siinä tekemisessä on ollut joitain ongelmia.
<BR>
<BR>Juttujen mukaan Islanders tarjoaisi Amontesta Parrishin, Kvashan ja pickin/Isbisterin. Jotain tuohon suuntaan ainakin se tarjous oli. Isbister kiinnostaa erittäin paljon, mutta Kvasha ja Parrish eivät niin hirveästi. Saa nähdä mitä tapahtuu.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Sledgelle
<BR>
<BR>Islandersilla ei ollut varaa Palffyyn edellisen omistajan aikana. Viime kesänä tulleet uudet omistajat (Wang & Kumar) kasvattivat pelaajabudjettia 10 milj. taalalla. Juuri nämä uudet omistajat ovat olleet ajamassa kalliin tähden hankkimista joukkueeseen.
<BR>
<BR>Islesin kannalta ei ole mitään järkeä antaa pian vapaaksi agentiksi tulevasta Amontesta mitään Kvashaa + varausvuoro (2. kierros) enempää. Pelkästään Isbisterillä pitäisi saada Amonte + Daze, mutta Mike Milburystä ei ikinä tiedä - se voisi jopa tehdä tuollaisen kaupan (Amonte <-> Isbister + muita pelaajia).
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Niin jos tulevaisuuteen panostetaan niin ei Amontea sitten kannata hankkia, ainakaan ei kannata antaa vaihdossa enempää kuin Isbister + pick tai jotakin vastaavaa.
<BR>
<BR>Jos Tonysta saisi Isbisterin, Kvashan ja Parrishin niin Smith voisi tehdä kaupan suoriksi <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy