Iskeekö TAAS finaalipeikko?

  • 1 651
  • 4

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
JOS Suomi nyt tästä raivaa tiensä finaaliin niin mitäs mieltä olette? Näiden edellisten finaalien perusteella(ainoa poikkeus -95)kunnian kukko ei pahemmin Suomelle ole laulanut. Esim viimeiset Tsekkifinaalit ovat olleet todella pienestä kiinni, viime vuoden finaalissa Suomi ei todellakaan ollut huonompi pelillisesti kuin Tsekki, siltä vain jostai syystä kiekko taaskaan ei pomppinut minne olisi pitänyt.
Nämä niin sanotut "pienet marginaalit" ei tietenkään voi olla pelkkä sattuma tai huonoa tuuria.
Itse epäilen että finaalin päästyä Suomella homma menee liikaa henkiselle puolelle ja tämän kautta tule pupu pöksyyn ja ei syystä tai toisesta "uskalleta voittaa"!?
Jos esim ottelu menee jatkoajalle liian varovainen/puolustava peli yleensä kostautuu koska tällä tavalla annetaan pelin hallinta vastustajalle.
Järkevä hyökkääminen, eikös se ole se paras puolustus?
Tämä oli MINUN mielipide.....kommentoika vapaasti.
 

Nitta

Jäsen
Mun mielestä Suomella on tänä vuonna ihan voittaja joukkue ja eiköhän kaikki Leijonat haluu uusia nyt sen kullan, etenkin jos viimenen vastus olisi Ruotsi. Eikä Tsekistäkään oo enään pelkoa eilisen Venäjän pöllytyksen jälkeen, niin että kyllä meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, ja jos tällä kertaa Neiti Fortunakin olis Leijonien puolella.
 

farsan

Jäsen
Suosikkijoukkue
LEIJONAT,Ässät, Djurgårdens .I.F. Teemu Selänne
NYT!!

on aika voittaa jos pelataan niinkuin sanoin tuossa aikaisemmin jossain viestissäni :
VASTASSA ON VAIN "JOUKKUE" eikä mikään yksilöllinen maa,
oman pään mukaan ,omat kuviot, oma peli,niin siinä voiton avaimet!!!
 

Aksu

Jäsen
Suomelle on mielestäni hyvä, ettei jatkossa ole vastassa Tsekkejä tai Kanadaa, jotka ovat meille hemmetin vaikeita viime vuosilta. Elikäs nyt päässään melko mukavista ennakkoasetelmista haastamaan Venäjää (tai toisinpäin). Finaalipelissä (jos ja jos...) paletti onkin sitten aivan auki. Yhden pelin maratonin aikana yllätykset ja yksittäiset kiekonpomput voivat ratkaista koko homman, pitkässä sarjassa tämä yllätyksellisyys eliminoituu.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Ei mitään uutta!

Ero oli vain se että nyt iski VÄLIERÄPEIKKO! :(
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös