Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Calgary - Milan Lucic. Isoimpia inhokkeja jo kun vielä pärjäsi, nyt toisaalta alkaa jopa käydä sääliksi. Mutta eipä tuosta jengistä parempaakaan ehdokasta löytynyt. Tietysti GM-Trevling ansaitsee kunniamaininnan tuon käsittämättömän kauppansa ansiosta.
Ylihintainen pelaaja, josta ei saa tehoja irti 3-4 kentissä vaihtui toiseen ylihintaiseen pelaajaan, josta ei saa tehoja irti 3-4 kentissä. Itse en vielä ihan näillä näytöillä lähtisi käyttämään tuosta kaupasta termiä käsittämätön. Flames sai palkkakattoon tilaa 0,5M, paljon lisää fyysisyyttä ja ei tarvitse Lucicin kohdalta tehoja mennäkseen pudotuspeleihin. Lucic oli mahdollista treidata 4v/6M-sopparilla, joten ehkä se on myös mahdollista 3v/5,25M-sopparilla. Aikaa on sentään vajaa pari vuotta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Läheskään joka jengistä ei löydy inhokkia, mutta listataan niitä mitä löytyy.

Buffalo: Rasmus Ristolainen. Oma valinta tuleeko kisoihin, mutta ei ainakaan itselleni jätä hyvää fiilistä noista kaikista kieltäytymisistä.
Calgary: Johnny Gaudreau.
Detroit: Justin Abdelkader.
Edmonton: Zack Kassian
Los Angeles: Ilya Kovalchuk. Ärsyttävä. Toisaalta melkein aina koitunut Suomen eduksi tuo apinamaisuus.
Minnesota: Bruce Boudreau. Vitutti yli kaiken Selänteen peluuttaminen Anaheim aikoina.
Montreal: Joel Armia. Ässät. Riittää varmaan?
Nashville: Pekka Rinne. Huonot fiilikset jäänyt maajoukkuevisiiteistä suurimmaksi osaksi.
New York Rangers: Lias Andersson. Mitalin heitto katsomoon. Aika ylimielinen.
San Jose: Peter Deboer. En ole ikinä tykännyt Devilsistä ja valmensi siellä kauan. Lisäksi jätti haistavittu fiiliksen Colorado sarjasta haastollaan. No valmentajan on tehtävä, mitä on tehtävä. Silti paska fiilis.
St Louis: Joel Edmundson
Vancouver: Alexander Edler
Vegas: Ryan Reaves
Washington: Nicklas Bäckström.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy