Inhokkikenttäni Mestiksestä

  • 8 215
  • 51

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
K.Kenig - V.Hämäläinen - M.Jäske

P.Lostedt - S.Suhonen

T.Kinnunen


Kenig = En tykännyt edes Sportin aikana, ylimielinen.

Hämäläinen = Hame päälle.

Jäske = Luulee olevansa joku.

Lostedt = Pelaa paljon sikaa.

Suhonen = Lässynlässyn

Kinnunen = Ei tiedä mitä sillä mailalla oikeasti tehdään.



Nämä siis minun mielipiteitäni, enkä väheksy em. pelaajien taitoja tai saavutuksia. Pelimiehiä kaikki.
Syy miksi esim. Vikki Tammelinia en valinnut listaan, vaikka ärsyttävä mielestäni onkin, on että, hänenkaltaisia persoonia juuri Mestis tarvitsee mielenkiinnon nostamiseksi.
 

kakes

Jäsen
Re: Mattilasta

Viestin lähetti everon
Ihmettelen kovasti, miksi Kalle Mattila on niin monen listalla. Mattila on nykyään täysi pehmo, joka ei ole edes varjo menneiltä ajoilta. Avatkaa silmänne!

Kalle, kuka?? Aijaa... Silmät on avattu.

Jaahas inhokenttä.

Teemu Somppi- P. Westerback- Kalle Mattila

Antti Halonen- Matti Hana

"Sukeltaja- Somppi" nimitys kertoo kaiken.

Jos ylimainostettu Vaasan"Jumala keskittyisi pelkästään pelaamiseen niin pisteitäkin voisi tulla paljonkin enemmän. Mutta kun on kuuma kun hellankoukku niin kymppejä sun muitakin rangaistuksia ropisee tiuhaan.

Mattila, Who??

Halonen keskittyy vain ja ainoastaan kirurgisiin toimenpiteisiin joko mailallaan tai tunnustelemalla hanskoilaan vastustajan päässä sijaitsevia ruumiinaukkoja maalinedustalla.

Matti Hana on hana vaikka voissa paistettais, on ihan väärässä lajissa.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Kai tätä voisi yrittää, vaikka pirun vaikeaa on. Kokeillaanpa nyt kuitenkin. En minä oikeasti osaa tuosta sarjasta ketään inhota.

Miikka Jäske - Matias Loppi - Kasper Kenig

Matti Hana - ?

Sami Heinonen


Enpä edes saanut kaikkia pelipaikkoja täyteen, ja nämä mainitutkin nimet ovat vain heittämällä heitettyjä. Matti Hanalle en osannut löytää paria, ja hyökkääjäkolmikostakin Matias Loppi on vähän arvoituksellinen valinta, mitä voi sanoa myös Sami Heinosen valitsemisesta kentällisen portinvartijaksi.

Miikka Jäske - Ärsyttävä, provosoiva pelityyli. Todella vittumainen pelaaja vastustajan kannalta, ja juuri pelityylinsä takia kelpaisi omaan joukkueeseen koska tahansa.

Matias Loppi - Mies jätti itsestään Haukat-K-Vantaa-tv-pelin ennakkohaastattelussa hieman turhan ylimielisen ensivaikutelman. Kova uho osoittautui itse pelissä erheelliseksi. Joka tapauksessa Loppi on pelaajana loistava, ja siksikin pirun ärsyttävä.

Kasper Kenig - Itse ylimielisyys. En vain pidä, vaikka pelata osaakin.

Matti Hana - Puupää, jonka vuoksi Haukkojen kannattamista saa välillä hävetä. Toisaalta mies tuo edes hieman väriä Mestiksen muuten niin harmaaseen persoonarivistöön.

Sami Heinonen - Todella hyvä maalivahti, mutta samalla todella epävarma. Lisäksi helppo provosoituminen ja toisinaan ailahtelevat otteet saavat aikaan väristyksiä. Inhokista ei voi missään nimessä puhua, mutta Mestis-joukkueiden maalivahdeista en vain kirveelläkään keksinyt muitakaan.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Kalle saa paljon mainetta tässä ketjussa entisillä teoillaan. En hyväksynyt hänen tuloaan seuraan, mutta nykyään häntä on oppinut arvostamaan kun pysyy jäähyltäkin poissa. Ei ole enää niinkään pelote.

Muutamat nimimerkit ovat maininneet myös Patrik Westerbackin ja joku tuossa totesi tyyliin, "Kun peli ei kulje, niin jätkä käy kuumana" tai vastaavaa. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Nimittäin se menee niin, että mitä kuumempana kaveri käy, sitä paremmin hän pelaa. Vaasassa häntä osataan arvostaa ja ne, jotka näkevät hänen taitonsa, eikä niinkään fanien hehkutusta, arvostavat myös. En mitään herneitä ole vetänyt nenään, mutta kommentoinpa vain.

Kun laitatte inhokkikenttänne, niin perustelkaa niitä valintoja!!!

Kasper Kenig - Jani Tuppurainen - Heikki Laine

Matti Hana - Vikki Tammelin

Timo Kinnunen/Ari Luostarinen

KaPsu90 - Kertakaikkiaan v*ttumainen pikkuämmä. Hakkailisi niitä pleksejä vaikka mummoilta kaupungilla. Pää ei kertakaikkiaan kestä kentällä, eikä sen ulkopuolella.

Tuppuraisen Jani - Voi elämä. Jätkä olisi kunnon pelimies taidoiltaan, mutta keskittyy liikaa kuumenemiseen ja blondi pää vielä korostaa punaa kasvoilla.

Heikki Laine - No kaipaako perusteluja. Kaikki ovat nähneet tämän kaverin tekosia. Harrastaa pikkusikaa ja isompaakin sikaa, eikä kunnioita vastustajaa ollenkaan.

Matti Hana - Siis voisi laittaa aivan saman tekstin kuin Laineelle. Melkein toivoisi, että nämä kaverit laitettaisiin pyöreään huoneeseen ja huudettaisiin "Kulmassa on kiekko".

Vikki Tammelin -

1995-96 TPS
B-jun SM-sarja 18 4 + 1 = 5 52 min

1996-97 TPS
A-jun SM-sarja 17 0 + 2 = 2 8 min

Kiekko-67
A-jun I divisioona 3 0 + 1 = 1 36 min

1997-98 TPS
A-jun SM-sarja 28 0 + 3 = 3 34 min

1998-99 TPS
A-jun SM-sarja 29 9 + 8 = 17 55 min

1999-00 Hermes
I divisioona 45 1 + 3 = 4 148 min

2000-01 Jää-Kotkat
Mestis 32 0 + 2 = 2 164 min

2001-02 Jää-Kotkat
Mestis 8 1 + 1 = 2 41 min

VG-62 II divisioona 12 7 + 10 = 17 50 min

2002-03 Jää-Kotkat
Mestis 1 0 + 0 = 0 43 min

2003-04 VG-62
Suomi-sarja 30 6 + 20 = 26 101 min

2004-05 TuTo
27 2 + 7 = 9 46 min

Tilastot kertovat totuuden. Ei kaipaa esittelyjä. Silmitöntä vihaa ja puoluekannastakin on kuulunut huhuja. No meno kentällä on juuri mallin mukaista.

Timo Kinnunen - V*ttumaista mailapeliä. Se on todella siistiä, kun kaveri työntää veskarinmailaa suuhun tai mihin ikinä osuukaan.

Ari Luostarinen - Neiti, ämmä, h*ora.. V*tsi Hollywoodiin tommoset apinat. Varmaan ensi kaudella samassa joukkueessa Sompin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tää on kyllä vaikea laji. En minäkään jaksa inhota tai vihata oikein ketään jääkiekon pelaajaa. Kovin harvassa ovat ylipäätään tunteita herättävät Mestis-pelurit. Nilkki-Kilkkiä ja kumppaneita on jo ikävä. Jokusen maininnan olisi varmaan Nurmbergikin tienannut, jos nyt elättäisiin parin vuoden takaista aikaa...

Mutta yritetään nyt löytää joka joukkueesta ainakin yksi nimi tähän listaan:

FPS:
*Anssi Rantanen. Nolo äijä, etenkin kun sukunimi ja sukulaisuussuhteet edellyttäisivät kunnon urheiluhenkeä. Tumputteli palkintojenjaon aikana KooKoo-katsojille.

Haukat:
*Petja Pietiläinen. Oli aikoinaan K-Vantaan ykköshölmöilijöitä Kouvolassa. On kuulemma saanut potkut suunnilleen joka seurasta. Jatkoajan pelaajakortin mukaan istui toissa kaudella 347 minuuttia jäähyllä, kiistaton Mestis-ennätys...

Hermes:
*Jani Uski. Kyllä se suu sen verran hyvin käy konkarilla. Perintöprinsseiksi maalitykki-Kiiskinen ja hermokimppu-Jäske.

Hokki:
*Jani Tuppurainen. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Mestiksen Kiviharju?

Jokipojat:
*Topi Riutta. Jo viime kausien seuroja katsomalla voi pätellä aika paljon. Syy vai seuraus?

Jukurit:
*Lasse Kanerva. Se naama, se naama...

KiVa:
*Marko From. Vanhoilla meriiteillä. Oli kyllä KooKoossa niiiiin onneton, että ärsyttää vieläkin.

KalPa:
*Hannu Kapanen. Hullu koira. Harmittaa, kun aikoinaan pidin miestä ihan fiksuna ja sympaattisena. Mahtaa poikiakin nolottaa. Vesikauhunko se on saanut? Tai no, ehkä se onkin aina ollut tuommoinen. Harvapa sitä saa veljeään raivon partaalle ja tappeluun julkisissa tiloissa. Kunniamaininta Hämäläisen Villelle, joka on näytellyt pääosaa monessa Hanneksen episodissa.

KooKoo:
*Teemu Somppi. Ei kyllä tainnut yhtään sukeltamiskymppiä ehtiä tällä kaudella ottamaan, kuten Fordél kirjoittikin. Mutta tässä taas nähdään ihmisten pitkä muisti. Itseäni inhottaa lahjat jotka Somppi laiskalla otteellaan hukkaa.

Salamat:
*Aleksandr Petrov. Piti ihan miettiä, että kumman noista "veljeksistä" tähän valkkaisi. Blinov antaa vähemmän käsille ja on selvästi taitavampi pelaaja, joten pääsi pälkähästä. Jos osaa pelata, niin pitääkö sitten tahallaan hölmöillä ja yrittää satuttaa muita?

Sport:
*Kristian Hjerpe. Ehtii kuolla parhaimmillaan kolmekin kertaa yhden pelin aikana. Isäkin taisi joskus koiruuksia harrastaa, mutta oli kuitenkin rehti pelaaja. Pointsit kuitenkin lempinimestä: oman seksuaali-identiteetin kanssa pitää olla tosi sinut, että antaa kutsua itseään "Kikuksi". Kunniamaininta A-P "Selkä!" Pajuluomalle kipparimaisesta urheilullisuudesta.

TuTo:
*Tuomas Jalava. Vähän vanha juttu, mutten muitakaan keksinyt. Jos otat, et aja.


Joukossa on hyviä pelaajia, voin sen myöntää minäkin. Enkä kovin vakavissani listaa tehnyt. Mutta jos joukkuetta saisin koota, niin lei listoilta yhdenkään edellä mainitun nimeä löytyisi.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Tämähän nyt ei varsinaisesti tähän ketjuun kuulu, mutta minun on pakko tehdä yksi sivuhuomautus, sillä en ole uskoa näkemääni.

Viestin lähetti Everton
Haukat:
*Petja Pietiläinen. Oli aikoinaan K-Vantaan ykköshölmöilijöitä Kouvolassa. On kuulemma saanut potkut suunnilleen joka seurasta.

Tästä miehestä on tähän asti Järvenpäässä nähdyn perusteella suorastaan aivan mahdotonta kuvitella mitään vastaavaa. Loistava työmyyrä ja Haukkojen tämän kauden tärkeimpiä pelaajia. Äkkiä ei tule mieleen näkemääni ottelua, jossa Pietiläinen olisi tällä kaudella suoranaisesti epäonnistunut.

No, pakko kai tämä on niellä. Ennen Haukkoihin tuloa pidin Pietiläistä harmaana K-Vantaan rivimiehenä, mutta nyt on osoittanut olevansa jotain aivan muuta. Rivimies kyllä, mutta varsin paljon pisteitä tekevä ja aktiivinenkin vielä. Eli ei ehkä sittenkään mikään rivimies.
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti Kolmas Johannes
Tästä miehestä on tähän asti Järvenpäässä nähdyn perusteella suorastaan aivan mahdotonta kuvitella mitään vastaavaa.

Vanhetessa viisastuu. Ja jos kuumana käy, kypsyy nopeammin...

Hieman ihmetellen olen tätä ketjua lukenut. Tulee sitä itsekin pelin tuoksinassa huudeltua ja ajateltua ties mitä, mutta mitäpä niitä pelaajia pelin tuoksinan ulkopuolella inhoamaan tai vihaamaan. Jos tuntisin henkilökohtaisesti, ehkä sitten, mutta ei 'pelaajina'. Toki listan voisin itsekin tehdä, mutta perustelujen jyrkkyyden perusteella jotkut tuntuvat oikeasti vihaavan joitakin pelaajia.

Ai niin, Karo Koivunen ei ole sentteri.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Viestin lähetti Afan
Ai niin, Karo Koivunen ei ole sentteri.

Pahoittelen mokaa. Olkoon mies kuitenkin keskellä kenttällistä. En jaksa keksiä lisää pelaajia, joiden pelistä en todella pidä.

Tuossakin viisikossa ainoastaan Somppi ja Lostedt ovat sellaisia herroja, joita en arvosta pätkääkään.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Jos ei inhota niin ainaki pistää vit.....maan:

Sami Kapanen - ? ? - Kalle Mattila

Lostedt - From
Valmennuskaksikko Kauppi & Kapanen

Kapanen: -paljon nähnyt hyvä pelaaja, mutta voi voi........voi kun täällä taklataan.....(pitäisikö sääntöjä muuttaa ettei NHL-pelaajia saisi taklata)

?? eipä tullu hyvää centteriä mieleen

Kalle Mattila: - Kuulun niihin jääkiekonkannattajiin joiden mielestä tappelut eivät kuulu jääkiekkoon, mutta KALLEA SAA VETÄÄ TURPAAN ja kovaa sekä paljon!!!!!!!

Lostedt - From: Etelän herroilla ei kestä pää tappioita, tarpeetonta meuhkaamista kentällä.

Tiputanssi Kauppi pilasi mainensa semifinaaleiden viimeisellä 5minuutilla....pelle!!!
Kuopion aina itkevä/nariseva kalakukko!!
 
Viimeksi muokattu:

Jäger

Jäsen
Viestin lähetti Unto

Kapanen: -paljon nähnyt hyvä pelaaja, mutta voi voi........voi kun täällä taklataan.....(pitäisikö sääntöjä muuttaa ettei NHL-pelaajia saisi taklata)
Kapanenhan ei asiasta hernettä nenään vetänyt, ne oli muut miehet ne. Sami totesi asiasta että se oli pelitilanne, eikä siinä mitään väärää ollut. Toki mielipiteitä saa olla, mutta nyt mielestäni haukutaan väärää puuta.
 
Viimeksi muokattu:

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
ÄRSYTTÄÄ

Huomaa heti että sport- ja jukuri osasto vihaa Kalpalaisia. No se on normaalia tässä tilanteessa. Kenigin poika on Vaasan suunnalla kovin pidetty ja Kapanen/Suhonen Mikkelin suunnalla.

Sami Kapasesta sen verran että mies ei kyllä loukkaantumisesta sanonut muuta kuin että vahinko mikä vahinko. Ne oli valmentajat jotka räksytti. Unto Mikkelistä on ymmärtänyt asian huikan verran väärin sieltä kypäränsarvien al
ta.

Ärsyttävin pelaaja löytyy omasta porukasta ja se on Jeke Pisto.

Perustelut: Huono eli ärsyttää

Muista porukoista on vaikea sanoa mitään kun ei ole tullut käytyä kuin kotipeleissä, missä Kalpa on yleensä jyrännyt vastustajansa. No tietysti se Kookoo peli...

Dufva ärsyttää persoonana, mutta hyvä valmentajahan se on. Horizontal ärsyttää, kun otti minulta Klamydian.
Tamminen ei enää ärsytä. Hupiäijä.
Yleensä vastustajan kuumat pelaajat ärsyttävät kun ne ratkaisee pelin vastustajalle. Uskon että Kapanen ärsyttää. Äijä pelaa kuitenkin vähän väärässä sarjassa, kuten Kuivalainenkin. Pitäsköhän Kalpan vaihtaa sarjaa esim. ylemmäs. Siellä ei ärsytettäs ihmisiä niin paljon kuin tässä maakuntasarjassa.

edit: ärsyttää
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Viestin lähetti Brian Glough
Yleensä vastustajan kuumat pelaajat ärsyttää kun ne ratkaisee pelin.

Tämä koskee ainakin Salamoiden parasta pistemiestä Viktor Blinovia ja lainamaalivahti Pasi Häkkistä. Tosi ärsyttäviä pelaajia kun ratkaisevat Salamoille voiton KooKoosta ja Blinov melkein tasoitti Hokkia vastaan. Tosi ärsyttävää!
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Viestin lähetti Brian Glough
Sami Kapasesta sen verran että mies ei kyllä loukkaantumisesta sanonut muuta kuin että vahinko mikä vahinko. Ne oli valmentajat jotka räksytti.

Juuri näin, Sami ammattimiehenä ei turhasta varmasti valita. Valittajina toimii Kalpan valmennuskaksikko, jolta homma käykin erittäin hyvin.
 

Number81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mun mielestä ainakin Kiku(Hjerpe) on ärsyttävin...

Jaa miksi..

No se vie Vaasassa kaikki parhaat mammat....

Hnjyi V####U!!!!
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti Jukka L
Juuri näin, Sami ammattimiehenä ei turhasta varmasti valita. Valittajina toimii Kalpan valmennuskaksikko, jolta homma käykin erittäin hyvin.

Tarkentaisin, että asiasta taisi enempi kuitenkin kuumeta pappa Kapanen.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Icepowerman
Tarkentaisin, että asiasta taisi enempi kuitenkin kuumeta pappa Kapanen.
Juuri näin!
Pieniniemi kommentoi asiasta häneltä kysyttäessä, ja ne kommentit, minkälaiset nyt lie olivatkaan, olivat Pieniniemen asteikolla sieltä ääripäästä vaikka vain aivan tavalliselta valmentajan kommentilta kuulosti/näytti.
"Miku" nimenomaan ei kommentoi esimerkiksi tuomarityöskentelyä juuri koskaan. Korkeintaan vastustajan valmentajan haukuttua tuomarin, kommentoi hän hyvin rauhallisesti "Minulla ei ole ollut tapana arvostella tuomaritoimintaa, enkä tee sitä nytkään" - ja saa lehdistötilaisuudessa paikalla olevan väen naureskelemaan.


Hanneksenhan tietävät kaikki, yksi suomalaisen jääkiekkoilun ehdottomista suurista persoonista ja väriläiskistä. Todellinen persoona, joka jo pelkän värikkyytensä sekä PR-arvonsa johdosta olisi avosylein vastaanotettava mies lukuisan suomalaisen kiekkoseuran toiminnassa.

Moniko on huomioinut sen että kun Hannes jossain päin päästää supliikkinsa valloilleen, osa pitää sitä "itkemisenä". Se noteerataan.
Mutta kun "MinaMinäMinäMinä" a.k.a herra nimeltä Tamminen, menettää hermonsa niin parhaimmillaan piip -sanalla sensurointia joutuisi harrastamaan suhteessa enemmän kuin The Osbournes -sarjassa. Ja mies on konsultti, joka puhuu todella kovalla palkalla mm. yhteishengestä, luotettavuudesta, uskottavuudesta.. Tammisen (kiro)sanailu ei olekaan "itkemistä". Se vain viihdyttää hetken, se on sitä Tami-showta. Sitä ei sen suuremmin monestikaan noteerata.
Miksi ei-kiroileva saattaa sitten herättää enemmän huomiota kuin kiroileva? Siksi, että Tammisen puheita kuunnellaan enää vain toisella korvalla, kolikoilla toimiva lausuntoautomaatti ja superlatiivien suurvisiiri ei ole yhtä uskottava ja aito kuin savolaistunut karjalaispoika. Kapanen ei ole myöskään kuluttanut kasvojaan yhtä paljon, hän ei ole tuotteistanut itseään.


EDIT: teknisiä virheitä
 
Viimeksi muokattu:

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Number81
Mun mielestä ainakin Kiku(Hjerpe) on ärsyttävin...
No se vie Vaasassa kaikki parhaat mammat....
Ai mammaksiko Vaasassa nykyään miehiä kutsutaan..? No joo..

Huvittavaa tämä vaasalaisten kaksinaismoralismi. Suhonen on "inhokkilistalla" perusteluna "lässyn lässyn". Samaan aikaan Westerbacka on kuningas, "mitä enemmän suu käy, sitä paremmin hän pelaa". Että käsite "naisen logiikka" on saanut vakavasti otettavan kilpailijan - "Vaasan logiikka".
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti The Johtaja
Ai mammaksiko Vaasassa nykyään miehiä kutsutaan..?

Näköjään:

Viestin lähetti Castillo
KaPsu90 - Kertakaikkiaan v*ttumainen pikkuämmä.

KaPsu90:stä tulikin mieleeni Orion Starin viesti, jossa hän sanoo KaPsu90:llä olevan heikot kädet. No, tämä "pikkuämmä" on "heikoilla käsillään" vasta kolme kertaa tällä kaudella vienyt Sportin maalivahdit kahville. KaPsu90:n varttumista odotellen, kuinkahan tuhoisaa jälkeä hän saa myöhemmällä iällään "heikoilla käsillään" aikaan...?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
On tämäkin ketju... Pitää nimetä inhokkipelaajat niin sitten jotkut vetää herneitä nenään, kun ei näkemykset kohtaa. Jokaisen valinnat on sen omia valintoja, oli ne sitten "faktojen" perusteella oikein tai väärin. Mitä sitä nyt vinkumaan.?

Ja nämä seksuaalisuusheitot ym. on jo sarjaa "elämää huonommat". Toisaalta eipä näiltä näitä viljeleviltä ole koskaan mitään hyvää tullutkaan.

Oi, niitä aikoja, kun Mestis-puolella keskusteltiin, edes ajoittain, asiaa.


Silti...

Omia inhokkeja ovat:

Jarkko Heikkinen, Hokki. Pieksee mailalla kuin Kalle "parhaina" päivinä.

Kasper Kenig, KalPa. Taitava pelaaja, pipi päästä.

Patrik Lostedt, K-Vantaa. Pelaa "kovan pelaajan" statuksella, mutta ei ota yhtään taklausta puhtaasti vastaan.

Ville Hämäläinen, KalPa. Kilpikonna.

Vielä muutama kausi sitten K-Vantaassa pelannut Hakkaraisen Jukka oli myös äärimmäisen ärsyttävä. Ei niskaa, helvetinmoinen pelimies ja koko ajan naama auki tuomareille.

Muutaman kauden takainen Mattila mahtuisi listaani. Rottamainen tökkijä, nyt ei enää pelaa samalla tyylillä ja ikävä kyllä hyötyarvo joukkueelle on tippunut.

Todellinen helmi oli aikoinaan kukas muu kuin Pasi Sinikunnas. Hirveä punkero ja todella taitava pelimies ja jaksoi aina huudella katsomoon.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti The Johtaja
Ai mammaksiko Vaasassa nykyään miehiä kutsutaan..? No joo..

Huvittavaa tämä vaasalaisten kaksinaismoralismi. Suhonen on "inhokkilistalla" perusteluna "lässyn lässyn". Samaan aikaan Westerbacka on kuningas, "mitä enemmän suu käy, sitä paremmin hän pelaa". Että käsite "naisen logiikka" on saanut vakavasti otettavan kilpailijan - "Vaasan logiikka".

Kuopion logiikka menee sitten varmaan, että:

Puhuu ruotsia = homo. Tietyissä piireissä (lue: työelämässä) arvostetaan kovasti kielitaitoa. Ei itselleni ainakaan ole haittaa ollut ruotsin kielen osaamisesta. No mutta, Savon murrehan se tärkeintä on osata. ;)

Tamminen on ajoittain itkijä, myönnetään se. Mutta Hannes Kapanen ja uskottava ovat sanoja joita ei ole tarkoitettu samaan lauseeseen. Ainakaan minun mielestäni. Suomen yksi kuuluisimpia "isiä".
 

Juuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Shearer
Kuopion logiikka menee sitten varmaan, että:

Puhuu ruotsia = homo.
Juuri näin.. Ja tämä on oma mielipide, ei kaikkien Kuopiolaisten!
 

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Viestin lähetti mendieta
Ja nämä seksuaalisuusheitot ym. on jo sarjaa "elämää huonommat". Toisaalta eipä näiltä näitä viljeleviltä ole koskaan mitään hyvää tullutkaan.

Tosiaan "bossukalta" ei oo hääppöstä tekstiä tullut koskaan. Ihme provoaja koko tyyppi. Ei koskaan ainuttakaan aiheeseen liittyvää juttua ilman provoa. Hassu-poika..
 

+94½

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kasper Kenig - Ei perusteluja kaipaa.

Max Kenig - Pelkästään "iso"veljensä takia.

Pasi Pieninkeroinen - Koska Pelaa Sportissa. (Taitaa Tamin lupaama viime kauden maali määrän triplaus mennä vähä puihin).

Vikki Tammelin - Jatkuva mailalla hakkaus + muut koiruudet.

Kimmo Timonen - Koska ei pelaa Sportissa.

Sasu Hovi - Liian hyvä niin pieneksi maalivahdiksi.
 

LiLLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Shearer
Kuopion logiikka menee sitten varmaan, että:

Puhuu ruotsia = homo. Tietyissä piireissä (lue: työelämässä) arvostetaan kovasti kielitaitoa. Ei itselleni ainakaan ole haittaa ollut ruotsin kielen osaamisesta. No mutta, Savon murrehan se tärkeintä on osata. ;)

Tämä kuopiolainen on sitten hieman eri mieltä. Mun mielestä olis ihana, jos oikeasti osaisin ruotsia, eikä tarviis olla ihan ymmällään, kun valmentaja päättää yhtäkkiä pitää valmennuksen ruotsiksi. Ja savon murretta puhun hyvin harvoin, en edes kunnolla osaa.

Mutta asiaan. Ihan mielenkiintoista huomata millaisia patoutumia monella on KalPalaisia (varsinkin joukkueen parhaita) kohtaan.

Itse en pystyisi nimeämään varmaan yhtään inhokki pelaajaa. Tällä nyt sitten tarkoitan sitä, että ketään en vakituisesti inhoa, joitain hetkittäisesti.

Tapaus Niinimäkeen, josta oli kommenttia aikaisemmin todettakoon, että mä "inhoan" Jarskia vain siksi, kun se ei ole enää KalPassa ärsyttämässä vastustajia ja varsinkin vastustajien kannattajia omalla "pikku-inhottavalla" pelityylillään.

Ja Aku Ankka on muuten hyvä tyyppi, niin se sarjakuvien kaveri kuin tämä KalPan Akuksi ristitty tapauskin.


-anteeksi väsymys-
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Jeps...näitä viestejä kun lukee huomaa että aikamoista vihaa(kateutta?) on Kalpaa kohtaan,sama juttu on sm liigan puolella Kärppiä kohtaan,ja ehkä ifk:ta kohtaan.
Valtaosa noista "inhokki" pelaajista on vain laitettu silkkaa typeryyttä.esim suhonen,kuivalainen jne.En viitsisi,enkä millään jaksaisi lähteä mukaan näihin provoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös