Inhokkikenttäni Mestiksestä

  • 8 216
  • 51

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vapaan keskustelun puolella on vastaava viestiketju liigapelaajista. Avataanpas keskustelu myös Mestiksen osalta. Pienet perustelut olisi myös kiva saada. Minulla ainakin on aavistus muutamasta nimestä jotka tod.näk. tulevat esiintymään aika monen listassa. Saa nähdä kuka on Mestiksen "suosituin"

Tässä omani:

Hyökkääjät:

Kasper Kenig - Juudas

Ville Hämäläinen - lässyttäjä/filmaaja/ esitti Mattilan jalkojen juureen sellaisen käpertymisen jota (onneksi) harvoin näkee.

Teemu Somppi - filmaaja

Pakit:

Vikki Tammelin - keihästi Fandulin kyljen paskaksi/sikamainen pelityyli.

Patrik Lostedt - taklasi Sport -pelaajaa päähän ja luikki pakoon kun Allen lähti hakemaan "hyvitystä". Ämmä.

Maalivahdit ovat sen verran hyviä jätkiä etten ketään tähän ketjuun keksinyt.

Ei tarvi vetää herneitä nenään. Laittakaas omat viisikkonne.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Kalle Mattila - Antti Laakso - Teemu Somppi
Vikki Tammelin - Matti Hana
Tomi Räisänen

Mattila; Sika. Jo ulkonäöltään todella ärsyttävä. Kiekkoa ei osaa pelata, mutta kaikki koiruudet hanskassa. Herroja, joita en haluaisi ikinä KalPaan.

Laakso; Toinen vastenmielisyys. Jotenkin tämä Jukuri-ikoni vain ärsyttää minua aivan suunnattomasti. Mainettaan huomattavasti vaisumpi myös pelikentällä. Pehmyttäkin pehmeämpi.

Somppi; Filmaaja. Viime kaudella ärsytti todella paljon katsoa uimahyppyjä.

Tammelin; Mies pelaa väärää lajia. Sikamaisia otteita jatkuvasti.

Hana; Ärsyttävyyden huippu. Pelaaa pikkusikaa jatkuvasti. Pelaa mailalla kaikkea muuta kuin kiekkoa.

Räisänen; Ärsyttävän epävarmalla tyylillä pelaava veskari. Kiekot tuntuvat tarttuvan hanskaan, vaikka ei aina itsekään tunnu tietävän, että miten. Nousee aina täysin yöstä sankariksi.

-
Näistäkään ei tarvitse ottaa hernettä nenään. Pistin vain kuusikon, joka minua ärsyttää tällä hetkellä Mestiksessä eniten.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Mulla vois olla ykkösviisikko vaikka tälläinen:

K.Kenig - J.Uski - K.Mattila

S.Suhonen - M.Kesseli

P.Kuivalainen

Keniggi on filmaaja, lässyttäjä ja muutenkin ärsyttävä pelaaja. Uski selittää tuomarille jos jostakin asiasta ja mikkeliläisenä Kalle Mattila ei voi jäädä ykköskentän ulkopuolelle. Sellainen mediaguru Kalle täällä on ..

Pakeista Suhonen luistelee kuin "aku ankka" ja tuomareillekin hänellä on usein asiaa. Mestiksen ärsyttävin/taitavin pakki. Kesseli "Kiisseli" on niittänyt myös Mikkelissä mainetta ja hänen ollessaan jäällä kuuluu näitä "kiisseli"-huutoja tiuhaan tahtiin.

Pasi "Gloria" Kuivalainen ärsyttää, jotenkin ylimielisellä asenteellaan. Taitotasoltaan hän on Mestiksen kärkikassareita kuitenkin.

Hilkulla ykköskenttään:

T.Somppi = Mestiksen filmaaja nummero uno!

Jani Tuppurainen = "Herra höyrypää". Mikkelissä käydessään loistaa kuin koksihiili. Tuomarit onneksi näkevät tämän herran sikailut.
 

Analysoija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Eskolan Eskot, KPV, Öja-73
Oma versio:



Samuli Piiroinen - Patrik Westerback - Teemu Somppi

Marko Kotajärvi - Jussi Heikkinen

Marko Härkönen
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kristian Hjerpe-Teemu Somppi- Jani Tuppurainen

Asko Rantanen , Matti Hana

Mikko Strömberg
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Jaa..muutama pelaaja tulee heti mieleen.

Maalivahti: Pasi Kuivalainen
- Pasi on liian hyvä mestikseen..

Pakit

Ville Hyrkäs ja Asko Rantanen

- "Omia" ei pitäisi haukkua, mutta kyllähän Vilin jäällä ollessa niin monta vittua pääsi suusta että Hyrkäs All-Star ketjuun. Rantanen on sinnikäs ja vittumainen pakki hyökkääjien kannalta, Juha Salmu vastustajan paidassa myös lähellä valintaa( onneksi pelaa Jukureissa..)

Hyökkääjät

Kalle Mattila-Heikki Laine- Jarno Niinimäki

- Vastustajien kannalta v-mäisiä jätkiä. Mattila ei kaipaa esittelyjä, tosin tällä kaudella ollut yllättävän kiltti. Laine huitoo ja hakkaa kaikkea liikkuvaa, Niinimäen "nilkkimäinen" pelityyli jaksaa ihastuttaa/vihastuttaa riippuen miltä kantilta peliä katsoo..

Mainitaan vielä että kyllä kelpuuttaisin esim Mattilan ja Niinimäen Jukureihin, ovat näitä omien rakastamia-muiden vihaamia pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Seuraavat pelaajat ja koutsit :

- Samuli Suhonen: Hamekangasta sille lässyttäjälle.

- Kalle Mattila: Turpaan sille lässyttäjälle.

- Pieniniemi ja Kapanen: Hamekangasta neiti kaksikolle (lässyttäjille). Ällöttävä pari.

Siinähän sitä alkuun.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Päädyin tekemään jonkunlaisen all-time all starsin, kun nykymestiksessä ei riitä inhokkeja. Muutenkin koko kentällisen kokoon raapiminen oli melkoisen työn takana.

Jani Tuppurainen - Kalle Mattila - Teemu Somppi

Ville Hyrkäs - Pasi Järvinen

Ville Vähäsalo

Tuppurainen on jäänyt mieleen lähinnä tämän kauden hermoiluistaan Mikkelissä, varmasti muuten ihan asiallinen peluri. Teemu Somppi, tuo kaatuilijoiden kuningas. Kalle Mattilan kohdalla on huomioitava, että hän todennäköisesti olisi yksi suosikkipelaajani jos seura olisi Jukurit.

Ville Hyrkäs.. no onneksi eroon päästiin. Pasi Järvisestäkin jäi jotenkin ylimielinen kuva. Jukureissa velttoja esityksiä aina kun satuin peliä katsomaan. Viime kaudella Hermes-paidassa hirmuinen uho päällä Mikkeliin tullessa, mutta lopputuloksena "Frodo" oli jäällä neljästi Jukureiden tehdessä maalin.

Ville Vähäsaloa huonompaa veskaria en muista Jukureissa koskaan nähneeni. No, olihan Pasi Kolehmainenkin kehnohko mutta se oli jo 2. divisioonaa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Jani Väänänen - Karo Koivunen - Teemu Somppi

Patrik Lostedt - Vikki Tammelin

Pasi Kuivalainen


Väänäsen peliä tekee paha katsoa. Kykyjä olisi, mutta kauden aikana näkemieni muutaman pelin perusteella tuntuu, ettei miestä kiinnosta kentällä oikein mikään.

Koivunen on hyvä sentteri, mutta tekee pelin takana pikkukoiruuksia. Huonona päivänä samanlainen kiukuttelija kuin veljensä ex-KalPa Petro.

Somppi on sukeltelija. Oikea ilmapallo. Harrastaa myös inhottavaa koukkimista ja käsille lyömistä.

Lostedt on kunnon koira, joka käyttää mailaansa ihan johonkin muuhun kuin kiekon pelaamiseen. Mies taklaa useimmiten kädet ylhäällä ja tähtää monasti myös päähän.

Tammelin on myös rottaosastoa. Otteet ovat aika kamalaa katsottavaa.

Pasi on hyvä mole, mutta kuten Jugorov totesi, jokseenkin ylimielinen.

Listastani puuttuu monien inhoama Kalle Mattila. Hän on kieltämättä inhottava vastus, mutta hänen kaltaisiaan pelureita tarvitaan kaikissa sarjoissa. Mies sytyttää omat ja sammuttaa naapurin. Sitä paitsi Mattila on aliarvostettu pelaaja ja tärkeiden maalien tekijä. Kelpaisi Jukureihin mielestäni koska tahansa.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Jugorov
Pakeista Suhonen luistelee kuin "aku ankka" ja tuomareillekin hänellä on usein asiaa. Mestiksen ärsyttävin/taitavin pakki.

Pasi "Gloria" Kuivalainen ärsyttää, jotenkin ylimielisellä asenteellaan. Taitotasoltaan hän on Mestiksen kärkikassareita kuitenkin.
Ainakin Disney On Ice showssa Aku Ankka on maailmanluokan luistelija. Ja aika monen kiekkoasiantuntijan mielestä myös "Kuopion Aku".

The Pasia nöyrempää miestä ei kannata odottaa löytävänsä aivan samalla sekunnilla. Voisiko tuo "ylimielisyys" olla yli 600 SM-liigaottelun kokemusta ja varmuutta? Mikkelissä kun sellaista pääsarjakokemusta taidettu ennen nähdäkään.

Pelaajien pelilliset, alkukaudella kummankin pelipaikan Mestiksen parhaat, taidot tunnustettu, siitä pisteet.


En onnistunut saamaan kasaan kuin kaksi "inhokkikenttään" kelpaavaa pelaajaa. Tosin heissäkin vain joku ärsyttävä piirre, ei sen enempää "inhoa" heitäkään kohtaan. Kanerva & Strömberg.
Kanerva: Yliarvostettu, etenkin ikäisekseen(vasta 30) hidas, pehmeä, kertoo omaa valitettavaa kieltään myös seurakulttuurista mikäli hänen tilastoilla pidetään seuransa kaikkien aikojen pelaajana. Kiitän järkyttävästä black outista joka mahdollisti 5:nnessa finaalissa KalPan pääsemisen kultaiselle jatkoajalle.
Strömberg: En muista häneltä peliä milloin ei vaikuttaisi epävarmalta, tekee mm. harkitsemattomia vastaantuloja, joista viimeisin tämän kauden 2:ssa derbyssä. Jukurit puolustaa kuitenkin niin organisoidusti ja tiiviisti että häntä päästään harvoin kokeilemaan kunnolla. Jää peleistä kuva että taaskaan häntä ei päästy kokeilemaan/vastustaja teki hänestä hyvän. Juuri epävarmuuden takiahan finaalipelit loppuivat kolmanteen, vaikka Dufva valehteli silmät päästään, "tämä molarin vaihto oli sovittu jo aiemmin kuin viime pelin jälkeen".

Inhokki-valmentaja löytyi sen sijaan kyllä sen siliän tien. Ja perusteet:
- Hannu "Kahvaamisen kehittäjä" Aravirran kisälli, Risto "Blokkaamisen bioneeri" Dufva jalosti jääkiekon syöpää vielä kehittämällä kärkikarvaajan blokkaamisen sekä myös "hetkellisen mailan varastamisen" jo lähes taiteen tasolle.
- Erään pakkomielteen suhteen on hävinnyt Harrikka handuista jo ikävän kauaksi, pakkomielteenä voittaminen. Ei hyväksy joukkueeseensa värikkäitä persoonia, koska ei kykene tulemaan näiden kanssa toimeen. Joukkue koostuu tasapäisestä materiaalista jossa suurin osa luomisen sijasta suorittaa.

Niinimäki on siitä erilainen pelaaja että hän pääsee listoille juuri Jessen(ei veljensä..) mainitsemasta syystä, olemalla roolissaan inhottavan hyvä mutta ei muuten inhottava. Hänen, Tikkasen & Niemisen tapaisia pelaajia kuitenkin kunnioitetaan ja haluttaisiin omaan joukkueeseen.
Willmanin & Mattilan kaltaisia taas enemmän halveksutaan ja he eivät nyt mitään lauantain toivottuja ole toisiin joukkueisiinkaan kun heitä ei kerran kunnioiteta lähes ollenkaan. Dufvan aikana Sportin sääpoika ei ainakaan tule koskaan Jukureissa pelaamaan, son varmaa kuin vanhan kuolema.


EDIT: maailma muuttuu
 
Viimeksi muokattu:

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Inhokkikenttä 1:

Mustonen - V. Hämäläinen - Hall

Suhonen - Savolainen

2:

K.Kenig - T.Miettinen - M.Kenig

Pisto - Timonen

3. Kapanen - Kaartinen - Ahosilta

Juha Alastalo - Matti Kuusisto

ja myös nämä aiheuttavat ärsytystä:

Pasi Kuivalainen, Ari Luostarinen, Mikko Heikura, Pekka Parviainen, Kalevi Aitio, Juho Kuronen, O-P Komulainen, Tuomas Kiiskinen, Aki Keinänen, Aki Korhonen, Saku Kekäläinen, Timo Kuuluvainen ja Matti Tiihonen.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti Horizontal
Inhokkikenttä 1:

Mustonen - V. Hämäläinen - Hall

Suhonen - Savolainen

2:

K.Kenig - T.Miettinen - M.Kenig

Pisto - Timonen

3. Kapanen - Kaartinen - Ahosilta

Juha Alastalo - Matti Kuusisto

ja myös nämä aiheuttavat ärsytystä:

Pasi Kuivalainen, Ari Luostarinen, Mikko Heikura, Pekka Parviainen, Kalevi Aitio, Juho Kuronen, O-P Komulainen, Tuomas Kiiskinen, Aki Keinänen, Aki Korhonen, Saku Kekäläinen, Timo Kuuluvainen ja Matti Tiihonen.

... voi tuota inhon määrää... hihih heh!

Omat suosikkini ovat: Syyskauden TuTo - Kasper Kenig - Patrik Lostedt

TuTon pelitapa syyskaudella, ainakin Sportia vastaan oli hirveää katseltavaa... Ei voinut puhua edes jääkiekosta ko. joukkueen kohdalla.
Kenig, tuo veemäinen pikkupoika jolla nopeat jalat ja heikot kädet.. Yhdyn edellä kirjoittaneiden lausuntoihin ko. herrasta.
Lostedt, jaa-a.. bitch!
 

Fordél

Jäsen
Ensinnäkin täytyy sanoa ettei tää nyt niin hirvittävän helppo homma ollut keksiä omaa inhokenttää. Pari kaveria oli itsestään selviä (lue Mattila&Blinov), mutta muuten piti kyllä miettiä aika tavalla...Ja tekipä jopa mieleni laittaa yks oman joukkueen pelaaja, mutta se olisi kyllä ollut pahemman luokan selkää puukottamista...

Inhokenttäni:

Kalle Mattila - Viktor Blinov - Tomi Lindfors

Perustelut: Mattila on läpeensä sikapelaaja, jolla ei tunnu olevan mitään muuta tekemistä kentällä kun kahvata, roikkua, sikailla jne.! Aivan pelle kaveri! Blinov ei ole niin paha, mutta pikku sikaa koko ajan. Ja Lindfors taas lähti kuulemma pääkaupunkiseudulle opiskelemaan...

Marko From - Matti Hana

Perustelut: Markon luistelu- ja ylipäänsä pelityyli on kyllä todella huvittavaa. Esim. takaperinluistellessa ihmeellistä käsillä ohjaamista. Ja Hanaa tuskin tarvii perustella...

Pasi Häkkinen

Perustelut: Okei, ei kuulu Salamoiden rinkiin tällä hetkellä, mutta pelas pari peliä ja yhen niistä täällä Kouvolassa ja täytyy sanoa että en oo pahempaa neitikiekkoilijaa nähnyt! Terottakaa nyt ihmeessä sen luistimet kun ei mies tahdo millään pysyä pystyssä!

Ja mitä tohon Somppiin tulee niin ehkä vielä viime kaudella oli vielä kaatuilija ja filmaaja, mutta tällä kaudella mies on minusta muuttunu. Otin ihan asiakseni seurailla että miten kentällä käyttäytyy ja täytyy sanoa, että kyllä Teemu käytöksestään ainakin 8 ansaitsee.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Jaa-a. Ekana mieleen:

Kasper Kenig, Vikki Tammelin, Marko "vem" From, Patrik Lostedt, Ville "neiti" Hämäläinen

Tomi Räisänen
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oma inhokkikenttäni kulkee nimellä KalPa. Inhokkivalmentajat löytyvät joukkueesta nimeltä KalPa. Inhokkijatkoaikalainen löytyy tuosta muutama viesti ylempää nimeltä The J...... ;)

Ps. Olisi eräs kuopiolainenkin voinut kirjoittaa lyhyesti, että Jukurit..
 
Viimeksi muokattu:

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Kasper Kenig - Vjatseslav Fandul - Teemu Somppi
Vikki Tammelin - Matti Hana
Pasi Kuivalainen

Vaihtoaitiosta: Hannes Kapanen, Allu Lähteenmäki ja Juhani Tamminen
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Tässä äklökentälliseni viimeisen kymmenen vuoden ajalta:

h Ville Jokinen (Mestiksen oma McSorley-Brashear -tapaus)
h Marko Väkiparta (taklaa selästä, tökkii ja v.....lee)
h Immo Suutarinen (bravuurina mailan lapa vastustajan nivusissa)
p Kristian Taubert (mitenkä oli se vastustajan kunnioitus?)
p Matti Hana (puupääpakilla kentällisen tuoreimmat ansiot)
m Aki Kemppi (Suomen divarissa ei varmastikaan koskaan ole näin huono maalivahti päässyt kolmeen eri seuraan)
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Mattilasta

Ihmettelen kovasti, miksi Kalle Mattila on niin monen listalla. Mattila on nykyään täysi pehmo, joka ei ole edes varjo menneiltä ajoilta. Avatkaa silmänne!

Kuitenkin, Kalle on joukkueeleen erittäin tärkeä pelaaja, koska on uskomattoman kova tsemppari ja likaisen työn tekijä. Tarvittaessa myös maalinteko onnistuu.
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Mestiksessä inhottavin pelaaja on ehdottomasti Kasper "Mulkku" Kenig. Filmiä, pikkusikaa, jne. sellainen jääkiekkoilija, jota en toivo enää HPK:ssa näkeväni puhumattakaan, että koskaan Jukureissa.

Kalle Mattila on ollut tällä kaudella hieman "kadoksissa", mutta Mikkelissä mies tunnetaan ja "Kalleeeeee... Kalleeeeee"-huudot kuuluvat lähes poikkeuksetta jokaisessa Jukurit - Sport-ottelussa. Silloin on varsinkin yleisöllä mukavaa, kun tämä herra saa jäähyn.

Filmi-Somppi olisi kentälliseni kolmas hyökkääjä. Uimahypyt taattua Somppi-laatua.

Puolustukseen valitsisin kaksikon Aapo Aro ja Samuli Suhonen. Aro on pikkusikailija pahimmasta päästä ja Suhonen puolestaan näyttelee ja selittää tuomarille minkä ehtii.

Maalille ex-hokki Pasi Häkkinen joka kävi ainakin mikkelin reissuilla kuumana.

eli

K.Kenig - Mattila - Somppi

Aro - Suhonen

Häkkinen

Ja mitä tämä kenttä saa aikaan? Tuhottomasti vastustajalle rangaistuksia mikäli tuomarina on vaikka Marko-K-Virolainen tai Kimmo Nilsen. Jos taas vaikka Laaksonen viheltäisi niin pelle-hyppääjät Somppi ja Kenig kärsisivät sukellus-rangaistuksia todella usein. Mattila ja Suhonen puhuisivat itsentä suihkuun ja herrat Aro ja Häkkinen huitoisvat korkealla mailalla itsensä suihkunpuolelle.
 

Jäger

Jäsen
Teemu Somppi - Patrik Westerback - ?

Jermu Pisto - Matti Hana

Hyökkääjät: Westerback, hyvä pelimies mutta fanien hehkutus miestä kohtaan on kääntänyt ihailun inhoksi. Somppi, kuuluu uimahyppyineen jonnekkin ihan muualle kuin jääkiekkokaukaloon. Kolmatta inhokkihyökkääjää ei löytynyt, vaikka hakemalla haki.

Puolustajat: Pisto, Yliarvostettu, miten tällä miehellä voi olla reilusti yli 300 SM-liiga ottelua tilillään. Hana, sika mikä sika.

Maalivahti: Eipä ole kukaan jäänyt negatiivisessa mielessä mieleen.

Valmentaja: Risto Duffa, se pelityyli ehkä tehokasta mutta pirun tylsää.

Nämä siis miehiä mitä en omaan joukkueeseeni koskaan toivoisi.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti Robinson


Puolustukseen valitsisin kaksikon Aapo Aro ja Samuli Suhonen. Aro on pikkusikailija pahimmasta päästä ja Suhonen puolestaan näyttelee ja selittää tuomarille minkä ehtii.


Että Aro!?! Ja muka pikkusikailija pahimmasta päästä, Huhuh. Nyt heitit kyllä Robinson aika pahan. Aro Mestiksen kovin taklaaja. Joka taklaa aina puhtaasti. Olen nähnyt noin. 100, Aron ottelua eikä yhdessäkään Aro ole pelannut pikkusikaa tämän voi varmasti muutkin Hermeksen kannattajat, vahvistaa! Aapo on erittäin kiltti ja rehti pelaaja. Jota arvostan suuresti. Olet sitten varmaan yhden Mikkelin pelin näkemyksellä, arvioinnut hänet pikkusikailijaksi.

Uskista sen verran että kapteeni saa mussuttaa tuomarille niin paljon kun haluaa, kunhan jotain asiallista on, muuten kymppi tulee eikä Uskille niitä kymppejä pahemmin ole tullut. About yks per kausi.

Oma listani:

"Halpa-Halli" Mattila-"Jumala" Westerback-"Sukeeltaja" Somppi

"Liian hyvä Saipalle" Hana-"Juudas" Laine

"Hermo" Heinonen

"Halpa-Halli"lhti verivihollisen leipiin ja siellä muuttanut pelityylinsä niin että en arvosta kaveria enää yhtään. Sitä vanhaa kunnon Kallea ei ole enää.

"Jumala", liian paljon Vaasalaiset hehkuttaa häntä. Mielestäni yliarvostettu ja kitisee silloin ku kiekko ei kulje.

"Sukeeltaja", sukeltaa minkä ehtii.

"Liian hyvä Saipalle" sikaili Kokkolassa ja välillä muuallakin.

"Juudas", Hermes tarjosi sopimuksen mutta valitsi Sportin.

"Hermo", käynyt Kokkolassa aina kuumana. Käsimerkit Heinosen tavarmerkki.
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Viestin lähetti Börje
Että Aro!?! Ja muka pikkusikailija pahimmasta päästä, Huhuh. Nyt heitit kyllä Robinson aika pahan. Aro Mestiksen kovin taklaaja. Joka taklaa aina puhtaasti. Olen nähnyt noin. 100, Aron ottelua eikä yhdessäkään Aro ole pelannut pikkusikaa tämän voi varmasti muutkin Hermeksen kannattajat, vahvistaa! Aapo on erittäin kiltti ja rehti pelaaja. Jota arvostan suuresti. Olet sitten varmaan yhden Mikkelin pelin näkemyksellä, arvioinnut hänet pikkusikailijaksi.

Mitä minä olen Mikkelissä (HUOM!) MIKKELISSÄ käydessään miestä seurannut niin on Hermeksen pahin koukkija ja räpeltäjä. Taklaa kyllä välillä kovaa ja puhtaastikin, mutta ne harvat kerrat mitä olen miestä nähnyt niin eivät antaneet hänestä hyvää kuvaa.. noh kaikilla omat näkemyksensä se siitä siis.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Inhokki-listaa Kajaanin suunnasta:

Ketjuksi:

- Heikki Laine ( ei kuulu kaukaloon vaan pimeille kujille rautaputken kanssa )

- Blinov ( käyttää mailaa enemmän vastustajan päähän kuin kiekkoon )

- Miettinen

Pakkipariksi:

- Hana ( turhautunut m****u, ja se näkyy pelitavasta )

- Suhonen ( mussun, mussun... )

Maalivahtia en osaa oikein sanoa. Jos olisin vierasjoukkueessa Häkkisen Pasin nähnyt, niin voisi olla aika lähellä. Kotijoukkueessakin joskus hermoilullaan pilasi omaa peliään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös