Imatran Ketterä 2024–2025

  • 31 698
  • 159

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Aikamoista nippua täällä ollaan kokoamassa. Hyökkäysosaston kohdalla takuuvarmasti sarjan kärkeä, kunhan palaset loksahtaa kohdalleen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Ketterän kotisivujen joukkue osio päivittyi ja sieltä löytyy nyt vain jatkosopimuksen tehneet pelaajat ja Anri Ravinskis. Olispa tää 1+1 totta eikä näppäilyvirhe!
Tuosta kun klikkaa kotisivujen pelaajalistasta Ravinskisin auki niin siellä lukee, että "Sopimus 2023-24 (2024-25)". Kävimpä tarkistamassa ja kun Ravinskisin ja Hrebenykin sopimukset viime kaudelle julkaistiin niin kerrottiin, että tosijaan molemmissa tapauksissa on seuran optio kaudesta 2024-25.

Jos Anrin optio olisi käytetty niin outoa, ettei sitä vielä julkaistu. Toisaalta tuskin sitä huvikseen tuonne jätettiin roikkumaan eli voisi olettaa, että jatkamassa on. Toisin kuin Hrebenyk.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Nyt kun katellut vähän joukkueiden rakennusta versus oma joukkue niin varovainen arvio et 5-6 siat vois olla haarukassa. Jotenkin ei vielä meidän puolustus vakuuta, liian monta kysymys merkkiä.
 

Playe_knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, kiekkopojat
Mie uskon, että Ravi olisi jatkamassa sekä Reima-Villen haastajaksi saataisiin kuitenkin sittenkin isolta kirkolta paluumuuttajana maitojunalla Auvinen…
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Huhuiltu Auvinen toiseksi maalivahdiksi, saatiin Reiskalle hyvä tuuraaja.

Tuli myös huhuiltu mylykky Kenttämaa, tämä on eri hieno kiinnitys.

Ja viimeisenä toivottu Anri Ravinskis, parasta mitä kannattaja voi saada. Teke tulevalla sesongilla sen 100 pistettä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Triplajackpot. Anrille toivottu jatko ja huhut kahdesta muusta paloivat kiinni.
Hyvältä vaikuttaa taas tulevan kauden nippu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Ai ettien että, Seve takaisin ja Ravinskis jatkaa! Kuun alussa oli vielä juttua että Ketterä lähtee pullonpalautusbudjetilla tulevaan kauteen. Siihen nähden ihan pelimanneja saatu käärittyä kasaan, tuskin nuo ihan hernekeitolla tuli? Tosin fiksut, eteenpäin pyrkivät pelaajat ymmärtävät, että Ketterästä ponnahtaa ketterästi ura myös eteenpäin. Eli kausi tai kaksi hernekeitolla maksaa itsensä takaisin.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Partanen kommentoinu että tällä erää joukkue on valmis ensi kauteen. Eiköhän tuonne vielä myöhemmin jokunen try-out täytepelaaja tule. Aika kapea on rosteri lähteä kausi viemään läpi
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Ähäkutti! Sai paremman diilin Ketterän kausareiden myyjänä.
Ei hyvää päivää, tämähän vain kertoo RoKi:n eli ”toimiston” spedeilystä ja näillä järjen jättiläisillä meidän pitäisi tässä sarjassa pärjätä … ei hyvältä näytä. Saitte hyvän pakin.
 
Viimeksi muokattu:

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Tällä erää siis joukkue valmis, eli yksi ylimääräinen hyökkääjä, samoin pakistossa. Täytettä varmasti on tultava, hommataanko sopimuspelaajia niin en oikein usko. Kyllä luulen et katsotaan laina ukkeleita. Esim. Saipassa taitaa olla puolustajia määrällisesti yli oman tarpeen, siis voisikohan tuolta tulla täytettä. Nyt kun SaiPassa puhaltelee uudet tuulet, niin voisko olla aika herätellä untenmaille vaipunutta yhteistyötä. No tuo jää nähtäväksi.

Hyökkäykseen tarvitaan samoin täytettä, onko sopimus vai laina pelaajia? Jos turvaudutaan lainapelaajiin niin kokokauden lainalla. Viimeeksihän tuo Juholan laina joulukuulle asti jätti kevätkaudelle ammottavan aukon hyökkäykseen, eikä tuota paikattu enään millään.

Maalivahti kaksikko näyttää ihan riittävän hyvältä metukkaan. Kova tulee olemaan kamppailu siitä ykköstorjujan paikasta. Sehän tiedetään et kova kamppailutilanne potkii parempiin suorituksiin. Parempi tuo tilanne on kuin jos ois selkee ykkönen, niin tuossa tapauksessa loppuisi selkeä kehitys molemmilla.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
@OCE , tuliko teille nyt yhtään meidän junnuja? Kai meidän yhteistyö vielä jatkuu tulevina vuosina..
Eipä tullut, mutta todennäköisesti vielä tulee jokunen lainaukkeli, teillä ois muutama hyvä junnu, tosin taitavat vielä painella teidän junnuissa. Mielellään tuota yhteistyötä näkisin kun on hyvään alkuun päästy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös