Ilves-Tappara 30.1.2003

  • 1 963
  • 12

Köke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kauden ..moneskohan paikallismatsi, tiedä häntä.Kuitenkin ilves- fanina pitäisi olla iloinen, sillä paikallispelit ovat olleet suhteellisen tasaisia ja tapahtumarikkaita joulun jälkeen.

Ilves taistelee jälleen vaan maineesta ja kunniasta.Pelaajat tietysi myös ensi kauden työpaikoistaan.Nuorten ensiinmarssi Snellmannin, Niinimäen ja Luomalan johdolla on ollut hienoa katseltavaa. Tämä jos mikä helpoittaa kokeneen kaartin uurastusta.

Tappara on rämpinyt suonsa yli ja on nyt nousukiidossa.Maalivahtipeli on saatu kuntoon ja snaipperit ovat alkaneet osua maaliputkien keskelle.Tämä tietää hikistä iltaa Racienelle tai Satosaarelle tai Nissiselle.

Mielenkiintoinen pointti on myös Teisa Räsäsen paluu ilveksen vaihtoaitioon.Uskon, että avausmaalin merkitys nouseen arvoon arvaamattomaan torstaina.Myös ilveksen maalivahdilta vaaditaan unelmailtaa että joukkue voi taistella 2 pisteestä.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Siirtorulettipöydän panokset kovenemassa, Rario 957 raportoi

- ... siinä kuulimme Ingemar Stenmarkin ja Jari Sillanpään kvintettinä esittämän ja Joonas Kokkosen duettona säveltämän romanttisen death metal -iskelmän "En saa susta silmiä irti (The Unholy Requiem Part VIII)". Ja seuravaksi puuduttavaa paikalliskiekkoilua ja jälkipelien taklaussyytökset Jäähovin baaritiskiltä.

- Täällä Hakametsän jäähalli ja Tapparan propagandaradio! Tampereen Hakametsän jäätemppelissä pelattiin siis jo tämän kauden ties kuinka mones paikalliskahvaus Tapparan ja Ilveksen välillä. Koska kahvauksen sivutuoteottelu ja sen lopputulos kiinnostavat lähinnä Compaqin tulospalvelua, otamme tähän väliin Ilveksen laumanjohtajan ja alfauroksen Risto Jalon haastattelun tuoreeltaan Ilveksen pukukopin oven alta.

- Risto Jalo, onko odotettavissa vielä pelaajaliikennettä ennen huomisen siirtorajan umpeutumista?


- Nooo ,meillähän on tärkeintä tuo urheilullinen menestys ollut tällä kaudella, eikä meillä ole enää sellaisia pelimiehiä, joista kukaan haluaa enää maaliskuun etelänlomamatkojaan perua. Raipekin on ostanut uudet simmarit vaikka kyselyitä on tullutkin. Meillä on tähtäimet jo ensi kaudessa; tsekistä on tulossa taas ne vakiohuipputsekit, koska tsekit nyt vaan on hyviä. Mestiksestä kuoritaan taas kerran kermat päältä, koska esimerkiksi kaikki forssalaiset haluaa pelata Ilveksessä. Omille lupaaville junioreille on luvassa peliaikaa paljon - me ollaan kaavailtu kakkosketjuun Helmisen rinnalle tota Peltomaan Tinkeä. Mutta kyllähän tässä ehtii vielä ennen huomista tapahtua vaikka kuinka paljon.

- Tämäpä mielenkiintoista! Onko esimerkiksi Niinimäestä tai Viitakoskesta tullut kyselyjä muilta joukkueilta?

- No, ei tässä nyt välttämättä pelaajasiirroista ole enää ollut puhetta, mutta Espoosta kyllä soitettiin. Ne olis kiinnostuneita vuokraamaan meidän palkintokaapit sisältöineen loppukaudeksi. Ne meinaa ottaa niistä valokuvia digitaalikameralla Bluesin nettisivuille. Ne meinas ensin laittaa sen sinne Westlife-areenalle näytille, mutta joku konsultti laski että Blues-fanit käy useemmin netissä kun peleissä.

Kiinnostusta on jonkin verran ollut Hämeenlinnankin suunnalta; ne meinaa vuokrata meidän mestaruusviirit tuolta Hakametsän katosta. Lintumäki meinaa kuulemma järjestää kahvi- ja pullatalkoot, joissa hämeenlinnan ympäryskunnista shanghaijattu lapsityövoima maalaa niihin viireihin ilveksen päähän semmoiset ritarikypärät kevättä varten.

Suunnitelmissa oli vielä jääntekokoneen vuokraus loppukaudeksi Florida Panthersille, mutta noi naapurin vastarannankiisket pistää hanttiin. Mutta eihän ne mitään zambonia play-off peleissä tarvitse, maalintekijän ne tarvii!

- Ilmeisesti näillä mittavilla siirtosummilla ja vuokrarahoilla rakennetaan ensi kaudeksi entistä ehompi Tampereen Ilves?

- Joo, kyllä meillä on talousasiat kunnossa! Meillä fanit päivystää kaupparekisterin ulkovella makuupusseissa, että muidenkin talousasiat on kunnossa. Sillä lailla me parannetaan kentän ulkopuolellakin koko SM-liigan uskottavuutta. Ensi kautta ajatellen suuri osa rahoista menee Aamulehdelle, kun me ostetaan sieltä palstatilaa meidän ensi kauden ykköspakkiparin Ville Sirenin ja Siltasen Riken haastatteluille. Lisäksi Poika Naapuriin -yhdistykselle hommataan noin niin kuin hyvän tahdon eleenä uus nettipalvelin, missä nää meidän veijarit ja virtuoosit voi keskustella Tapparan pelaajista asiantuntevasti ja hyvässä hengessä.

- Vahvistamattomien huhujen mukaan Ilveksen ensi kauden valmentajasuunnitelmat ovat vielä avoinna. Mitä sanoo tähän Jalon Risto?

- No meillä on kyllä iso ongelma tässä suhteessa, koska tunku on aivan hirveä. Katotaan miten tilanne kehittyy, ja katotaan kuka valmentaja onnistuu murtautumaan toimiston oven läpi allekirjoittamaan sopimuksen.

- Kiitos haastattelusta kattihattivatti ja kissanruoka-annostelija Risto Jalo ja onnea jälleen yhdestä jatkoaikatappiosta!

- Kiitos, kiitos!

- Kuulemiin täältä Hakametsästä. Seuraavaksi Tapparan ykkösketju esittää moniäänisenä maalinteon haikeudesta kertovan Guns'n Roses cover-biisin "One in a Million" ja sen jälkeen musiikin ajankohtaisohjelma "Radiosta ei tule hyvää musiikkia", juontajana ja ilonpilaajana Mikko Alatalon seurana Anssi Kela.

muaddib
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Täytyypi täälläkin puolella kehua Paulin mahtavaa tarinaa, takkar och pokkar

Itse peli onkin sitten kinkkisempi, kuin mitä nyt yhtäkkiä saattaisi arvata. Tappara pelaa runkosarjan viidennestä paikasta ja Ilves kunniasta. yksi asia on ainakin varma, että peli ei sytytä ainoatakaan katsojaa ja ei ainakaan yhtään taloa. Sillä kyllä tässä paikalliskerranviikossapelissä on niin väkisinmakaamisen maku, että huhhuh. Jos nyt oikein kaivamalla kaivaa jotakin liimakseja, niin kaksi niitä löytyy. 1) Tekeekö Tarvainen maalin vai tekikö hän kevään kiintiön jo kaaneja vastaan täyteen? 2) Kuinka monta peliä saa Mäkinen istua katsomossa puhtaan laitataklauksen jälkeen. Tulosveikkaus 2-3
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti muaddib
Siirtorulettipöydän panokset kovenemassa, Rario 957 raportoi

muaddib

Tosi hauskaa tekstiä, Usul/Paul, vaikea uskoa että noinkin vakavamielinen nuorukainen kykenee tälläistä tuottamaan. Ei se ainakaan Bene Gesseritin opeilla onnistu.

Toivotaan että Ilveksestä löytyy tällä kertaa Fremeneiden taisteluasenne´, tehän voisitte vaihteeksi leikkiä vaikka Harkonneneita...
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Välineurheilua

Kaikesta näkee, että tämä ottelu herättää kuumia tunteita ja vilkasta keskustelua. Minulla ei tähän mielipiteiden vuolaaseen virtaan ole muuta annettavaa kuin kysymys Ipan toisen erän loppupuolella saamasta jäähystä. 'Väärä varuste'? Onko Jukka "Tosimies" Rautakorpi MITTAUTTANUT MAILAN? :)
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Päivän kuudesta ottelusta kahden erän jälkeen 4 peliä tasan, yhdessä yhden maalin ero ja tämä peli 0-5.
Joillekin play-off-paikka tulee luvattoman helposti! Ja tämä viesti on tätä mielenkiintoista ottelua koskevan viestiketjun kuudes...
 

koovee 30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Koovee
väärä varuste oli niin että kypärän visiiri oli väärässä asennossa... oli huomautettu jo aikaisemmin. et sillee
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Nolla-viis, siitä viis. Suomipoika nousee. Muistakaa Syväri, Raatteen tie..

Juuri niin. Tästä noustaan. Tarvii odotella raporttia paikalla olleilta ennenkuin sanoo mitään, mikä voisi jälkeenpäin kaduttaa.

Yksi asia, mihin haluan kysymyksen, on MIKSI????
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Täytyy todetta, että tänäiltana olisi katsojilla ollut täysioikeus vaatia rahojansa takaisin, vedoten petokseen. Hyväuskoiset kansalaiset tulivat paikan päällä siinä uskossa, että he näkisivät jääkiekkoa, mutta toisin kävi.

Tapparalla aivan käsittämätön joulu ekassa erässä. Kaikki mitä vaan maalia kohti ammuttiin, meni sisään. Muuten peli oli mitä oli. Kumpikaan ei esittänyt ihmeitä ja ainoa positiivinen pointti on Lehdon nollapeli.

Oli muuten ipan tuleva valmentajakin paikanpäällä, yhdessä Jalon ja tämän Ilveksen ykkösrahottajan kanssa jonka nimeä en osaa kirjoittaa.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Re: Välineurheilua

Viestin lähetti Dougie KillMore

Minulla ei tähän mielipiteiden vuolaaseen virtaan ole muuta annettavaa kuin kysymys Ipan toisen erän loppupuolella saamasta jäähystä. 'Väärä varuste'? Onko Jukka "Tosimies" Rautakorpi MITTAUTTANUT MAILAN? :)

Niin käyryy mailaa ei taida edes Jalosen mielestä löytyä, josta 10min saisi.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Täytyy kyllä sanoa, että eriskummallinen peli tai oikeammin "peli". Ensimmäisessä erässä Tappara oli parempi, mutta ei missään tapauksessa 4-0-numeroiden verran. Olisikohan tämä ollut sitten se peli mitä nm."axe" joskus peräänkuulutti (en ole varma oliko se Jatkoajassa vai Tapparan palstalla), jossa Tapparan kokemat epäonnet vihdoin tasoittuvat? Tosin, kyllähän Tappara on Ilvestä vastaan tällä kaudella tehnyt paitsiomaalinkin, ehkä Ilveksen vuoro saada osa onnesta on ensi kaudella, tai ehkä ne käytettiin siinä Blues-pelissä kauden alussa (5-1, vaikka 1-2 olisi ehkä ollut oikeammat lukemat)

20 minuuttia olisi tässä ottelussa ollut riittävä peliaika, sillä loput erät joukkueet odottivat loppusummeria ja jännittivät kuinka kierroksen muissa otteluissa käy. TBK sanoi hyvin, että onko tällainen jääkiekkoa ensinkään? Tapparalle toki varmasti sopi paukkujen säästäminen etukäteen tiukkaan taistoon Kärppiä vastaan ja ei Ilvekselläkään avauserän jälkeen mitään mahdollisuuksia ollut enää rinnalle, mutta kyllä jonkinlaista vastuuta pelin tasosta odottaisi molemmilta joukkueilta näistä seikoista huolimatta. Jos nyt jotkut pelaaja täytyy nostaa muiden yläpuolelle, niin nollapeli on aina nollapeli ja Barkov on turhan usein kentän parhaimmistoa Ilvestä vastaan. Mieshän suorastaan säästelee kauden maalikiintiönsä Ilves-otteluihin. Eikö vanha mies ymmärrä, että yli kolmevitoset ovat poikkeuksetta joukkueissa vain säälistä, eikä heidän kuulu saada mitään aikaan? Jos sen nyt jonkinlaiseksi meriitiksi katsoo, niin oli Tappara kahden viimeisen erän säälittävässä sirklailussakin vähemmän huono joukkue.

Sykora tosiaan oli paikalla, mutta tuskinpa tästä ottelusta mitään irti sai tai ketään sopimuksettomista Ilveksistä punakynällä alleviivasi. No, maaottelutauon jälkeenhän hän on tulossa takaisin Suomeen.

Hiukan runsaat seitsemän kuukautta on Ilves-faneilla odottamista seuraaviin todellisiin otteluihin. Harvinaista, Ilveksen kausi on viimeksi päättynyt runkosarjaan 11 vuotta sitten. (Olisi, hiisi vieköön, aika Tapparakin kukistaa ihan kauden laajuisessa kamppailussakin, ensi kaudella. Tarkoitan sekä sarjataulukkoa, että paikallisottelumaratonia, molempien Ilves-merkkisyydestä on jo neljä kautta.)

Tappara sen sijaan on vielä tosissaan heittämässä haastetta Bluesille ja JYPille kotiedusta kamppailtaessa, siinä missä se samalla on jättämässä HIFK:n, Lukon ja SaiPan siivilöimään joukostaan yhden pudotuspelien ulkopuolelle.

Tapparalla on aina vaan rumat pelihousut.
 
Viimeksi muokattu:

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Voitto tuli mutta ei oikein tunnu juuri miltään. Periaatteessa on aivan sama et häviääkö vai voittaako paikallispelin kun kahden viikon päästä on revanssimahdollisuus. Tietenkin pisteet ovat tärkeitä mutta silti kaipaa sitä uskomatonta fiilistä mistä nykyään ei oo tietoakaan. Vielä muutama vuosi sitten jännitys paikallismatseissa oli suorastaan käsin kosketeltavaa ja sitä laski päiviä milloin on taas seuraava peli.

Jotain tarttis tehdä koko SM-liigalle sillä ei tätä kovin montaa kautta enää jaksa katsella. Vielä Lauantaina hallille ja sen jälkeen voi olla etten ennen pudotuspelejä sinne enää tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös