Ilves-Lukko 15.10.2002

  • 4 414
  • 46

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Kyllähän Lehkosta saa ja pitääkin arvostella, mutta rajansa on siinäkin. Esimerkkinä voidaan pitää juuri tätä Torkin tapausta. Kun luetaan jostain että Toke ei ole mukana kokoonpanossa, niin välittömästi aletaan arvostelemaan Lehkosta siitä, eikä edes välitetä ottaa selvää, josko se olisikin jostain muusta riippuvaa. Ja tämä Token kuumeilukin oli luettavissa Lukon kotisivuilla jo ainakin yli tunti sitten.

Ja kuka oikeesti odotti Lukon nousevan viime kaudella pudotuspeleihin? Totta kai jokainen sitä hiljaa mielessään varmaan toivoi, mutta kovin realistista se ei ollut. Tänä vuonna todellakin niitä näyttöjä pitäisi alkaa tulemaan, mutta eihän vielä ole pelattu kierrostakaan. Joten eiköhän nyt anneta vielä joukkueelle rauha pelata. Sillä on se peli kuitenkin ajoittain ollut jo ihan hyvän näköistä. Nyt tarvis vaan saada se hyvä vire kestämään koko 60 minuuttia.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Viestin lähetti Dexu
Voisivat nämä Lukon "kannattajatkin" laskea vaikka kymmeneen ennen kuin alkaa parkumaan täällä, että miksi se ja se pelaa ja miksi taas se ei pääse pelaamaan. Oishan se ihan kiva nähdä Torkki illan kokoonpanossa, mutta kun on tuo lääkäri kieltänyt miestä pelaamasta tänään, kun miehellä sattuu olemaan kuumetta! Mutta eiköhän sekin ole Ikan vika? Lehkonen on varmasti tehnyt salaliiton Torkkia vastaan ja käynyt keräämässä terveyskeskuksesta joitain räkäpapereita roskiksista ja näillä sitten pyyhinyt Token nenun jotta mies tulisi kipeeksi eikä näin ollen voisi pelata! Näin sen on täytynyt tapahtua.

Hiukan järkeä noihin itkuihin ja parkumisiin. Voisi hyvin kuvitella että porukka on täällä jotain 2-3 vuotiaita jotka ei oo saanu kauppareissulla tikkaria ja nyt sitten itketään kurkkusuorana ja pompitaan tasajalkaa!

Nyt ollaan nimittäin asian ytimessä.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Patience

Viestin lähetti Skoda


Kyllähän Lukon kannattajista on saatu kaivettua aikamoinen määrä kärsivällisyyttä esille. Ei ole ensimmäisten tappioiden jälkeen potkuja vaadittu. Muistaa sopii, että koko viime kausi tuskailtiin joukkueen esitysten kanssa ja silti suurin osa oli vielä valmis luottamaan Lehkoseen tälläkin kaudella. Minusta se on osoitus jopa poikkeuksellisen suuresta kärsivällisyydestä. Verrata sopii meitä vaikkapa HIFK:n kannattajiin, joiden kirves heilahtaa välittömästi.

Eli kyllä nyt on lupa odottaa myös jonkinlaisia tuloksia. Mistään mestaruuksista ei nyt puhuta, mutta tasapäisestä kilpailusta liigan keskivaiheilla. Sitä sopisi voida odottaa. Lehkonen on oppivuotensa joukkueen parissa nyt käyttänyt. Toista hänelle ei tarjota. Nyt pitäisi tarjota jo hiukan näyttöjäkin. Jotain on viime vuodesta opittu - vai onko?

Juuri näin. Raumalla on oltu poikkeuksellisen kärsivällisiä tämän omat pojat -projektin suhteen. Lehkonen on tehnyt useita virheitä kuten meistä varmasti jokainen. Ainoa mikä kuitenkin ratkaisee on pisteet. Tyylipisteitä ei jaeta. Valmentajan työ on raadollista: tulos tai ulos.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aikaisemmin ku kirjoittelin Lukon kokoonpanoista, en ollut nähnyt syytä miksi Torkki on pois pelistä ja siksi kirjoitinkin, että onko tämä jälleen ( ei siis eka kerta ) ikan juttuja pistää miehiä vilttiin. Meinaan ottihan Torkki tyhmiä jäähyjä Pelicans pelissä.

Onhan tässä koetettu kärsivällisyyttä ja kyllähän sitä vielä löytyykin, mutta pakko tässä on jotain ruveta sanomaan. Näillä näytöillä ei ihmiset tule hallille, jota Lukko todella tarvitsisi.

Kaikkihan sitä toivotaan, että Lukko näyttää vielä kaikille epäilijöille miten sitä kiekkoa pelataan. Suurimmaksi osaksi luulen tämän ruikutuksen johtuvan siitä pelostä, että pudotuspelipaikka karkaa liian kauas.
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
vieraspelit

Kyllä on muutamassa vuodessa tullut kova muutos kun aikoinaan Lukko otti vieraspeleistä pisteitä lähes paremmin kotipeleistä ja vitsailötiinkin että kotipeleihin pitäisi lähteä Äijänsuolta bussilla, tehdä parin tunnin rundi ja palata takaisin peliin.

Arvon valmentajassamme ärsyttää se että hän on tekemässä kaikista NHL-pelureita, saisi nyt äijät pelaamaan edes SM-tasolla.

Kanukkien hankkimisesta olen samaa mieltä kuin edellä, onko nk. scouttaaja on pilvessä koko matkan ajan ja miksi ei voida tehdä nk try out-sopimuksia kun jo vuosien ajan on "onnistuttu" hankkimaan mitä ihmeellisempiä pelimiehiä Raumalle. Tosin enää ei ole tapahtunut niin kuin aikoinaan (Serviss ja Globensky), äijät tulivat Suomeen pelaamaan korista ja päätyivät Lukkoon pelaamaan lätkää.

Jos jatko on samanlaista niin alkaa ensin Lehtosella vähentyä Valtatie 8.ajelut (positiivista on ettei tarvitse pelätä hirvikolareita enää), pahimmassa tapauksessa Santala tekee seuraa.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Niinpä niin.. turha tässä nyt on valitella sitä kun toiset valittelee.. koko viime kausi ollan hiljaa sivusta katsottu kuinka Lukon pojat rämpii..nyt alkaa mielestäni olla jo oikeus avata suuta, vai kuinka kauan tässä pitää kärsivällisyyttä tämän projektin kanssa vetää..?

Lukon kaltaisessa projektissa on se hyvä puoli että joukkue säästää rahaa yhden kauden ja lähes kaikki annetaan anteeksi, mutta kun tulosta pitäisi alkaa tulemaan ja joukkueen taso onkin heikentynyt jopa edelliskaudesta niin silloin on kyllä mielestäni huvin kustantajilla oikeus sanoa sanansa, vaikka vain Jatkoajassa!

Mites tämä pelikeskustelu nyt tähän on taas harhautunut..?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On tätä odotettu!

Jo vihdoin aukesi pistetili vieraissa! "Iiro" Viinanen teki kauden avausmaalinsa todella oivalliseen saumaan. Ja entinen iki-Ilves, nykyinen perus-Lukko Masa Kaipainen nappasi taas pari syöttöpinnaa. Tästä on hyvä lähteä torstaina kurittamaan Hifkiä. Mahtoiko muuten Lätti saada minkä verran peliminuutteja..?
 
Viimeksi muokattu:

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Vihdoinkin vierasvoitto! Kyllä se oli jo aikakin, vaikka taas kerran kolmanteen erään saatiin ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun otettiin jälleen 3 jäähyä! Niitä ei todellakaan saisi tulla noin paljon, mutta tällä kertaa taisi olla jo onnikin vihdoinkin meidän puolella.

Muita positiivisia asioita oli Lukon maalintekijät, eli Koivisto, Saarela ja Viinanen ovat niitä miehiä joilta maaleja odotetaankin. Varsinkin Viinasen kauden ensimmäistä maalia on jo odotettukin. Ja nyt kun se vihdoinkin tuli, niin ei muuta kuin lisää pökköä pesään seuraavassa ottelussa.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Tulihan se vierasvoitto sieltä vihdoin! :)

Viinanenkin pääsi maalaamaan (kuten jo pariin kertaan mainittu), mikä varmasti helpottaa peliä jatkossa..ainakin näin toivon! itse peliä en uskalla radioselostuksen perusteella lähteä arvioimaan, mutta tasaista taisi olla? Kyllä Lukkokin kaipaisi Nemirovskyn ja Viitakosken kaltaisia pelaajia..ehkä sitten ensi kaudella laitetaan ostoslistalle myös maalintekijöitä..

Silti taas on negatiivistakin sanottavaa; miksei sieltä jäähyboksista voi pysyä pois kun ollaan johtoasemassa ja peliä muutama minuutti jäljellä? ja Lukko sai jäähyn mm. pelin viivyttämisestä, se on vielä tyhmempi jäähy kuin väärä vaihto! noh, pääasia kun pisteet tuli..nyt on syytä olla iloinen! :) ja vielä kun Ikakin osasi käyttää aikalisänsä..taitaa lukea jatkoaikaa..
 

Veikko

Jäsen
Kiitos Ilves, kiitos.

6 häviötä putkeen, no hävisihän Jokeritkin viime vuonna runkosarjan lopulla 6 (?) ottelua peräkkäin, joten ei mitään hätää.
Kohta varmaan saamme kuulla valmentaja Selinin suusta kuinka jälleen kerran taisteltiin hyvin ja tehtiin oikeita asioita. Se riittääkin minulle. Perkele.
 

Hayha

Jäsen
Kyllä Lukko oli mielestäni matsissa selkeästi parempi. Eka erä olisi voinut olla helposti 1-3 Lukolle, sillä paikkoja oli. Varsinkin Saarelalla oli jälleen kerran ekassa erässä loistavia paikkoja mutta mistään ei saanut sisään.
Lukon ensimmäiseen maaliin tuli komea syöttö Kaipaiselta. Toisen maalin Saarela sitten pommitti siniviivalta ja kolmannen maalin Viinanen ohjasi Eepin rannarista maalivahdin längistä sisään.
Lätti pääsi muuten pelaamaan yllättävän paljon ja sai ne pari paikkaa järjestettyä, tosin Cipolla ja Ulmer on aivan yössä hyökkäyspäässä. Ei niitten pelissä tunnu olevan mitään ideaa eikä ne tiedä yhtään missä omat pelaajat ovat..
 

Tepicatt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks, Blackburn Rovers, V
Noniin tulihan se sieltä....

Tänään ei hakametsässä mitään huippukiekkoa nähty, mutta mikä tärkeintä pisteet matkustivat raumalle. Mielestäni ihan ansaitusti! Ensimmäisessä erässä lukolla oli paikkoja vaikka kuinka ja paljon. Ylivoimahyökkäyksiä tuli solkenaan. Vähän laadukkaampi viimeistely, niin lukko olisi johtanut ensimmäisen erän jälkeen ainakin kahdella maalilla mm. Saarela onnistui jotenkin sössimään takakulmalta edessään olleen tyhjän maalin. Ilveksen puolustus oli koko ensimmäisen erän ihan pihalla.
Toinen erä oli jo tasaisempaa. Saarelan maali oli hieno veto suoraan Porkan poikittaissyötöstä. Ilveksen jäähy ehti vanheta kokonaiset 4 sekuntia.
Kolmannen erän Lukko pelasi viisaasti riskejä vältellen. Vehasesta on pakko sanoa, että kyllä se tuntuu hirveesti torjuvan eteensä helppojakin vetoja. Tämäniltainen peli ei Vehaselle tainnut kuitenkaan olla niitä mieluisimpia vähäisistä vedoista johtuen.
Varmaankin ensimmäistä kertaa tällä kaudella pysyi paketti kasassa vieraskentällä kokonaiset 60 min. Lätti oli suht näkymätön, kerran pääsi ampumaan B-pisteiden takaa, mutta kiekko meni suoraan muikkuverkkoihin. Ketjukaverit Ulmer ja Cipolla taistelivat täyden kympin arvoisesti, mutta tehoja ei edelleenkään tullut.
Silmiinpistävää oli, että Lukko voitti suurimman osan aloituksista. Esitys oli paljon parempi kuin surullinen Pelicans-matsi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos Lukko

Vihdoinkin kauden ensimmäinen vierasvoitto. Huh huh, on tätä odotettukin kuin kuuta nousevaa.

Tein pikkuista laskutoimitusta. Mikäli näin jatketaan kuin tähän saakka, eli kotona otetaan pisteitä 1,6/peli, se tekee kauden lopussa 44 pistettä. Vieraista pisteitä tulee niinikään samalla laskutoimituksella 0,33/peli, se tekee 9 vieraspistettä. Eli tällä tavalla pelaten Lukolla on koossa 53 pistettä kauden lopussa, mikä tuskin play off-paikkaan riittää.

Mutta nyt kun pää saatiin auki, toivottavasti vierasvoittoja tulee lisää heti ensi lauantaina, vaikka pahaan paikkaan mennäänkin.
 

Veikko

Jäsen
Vala ilmeisesti loukkaantui pelissä?

Ei tässä enää tiedä mitä ajattelisi. Ilves potkitaan päähän nyt toden teolla, loukkaantumisia, loukkaantumisia, peli on perseestä (vaikka yritettiin hyvin ja tehtiin oikeita asioita) ym.

Seuraavaksi Kärpät (0 pistettä) ja Tappara (0 pistettä) ellei peli muutu radikaalisti.

Odotan mielenkiinnolla mitä johto tekee jos tappioputki kasvaa esim. yli 10 pelin mittaiseksi. Vai "mennäänkö näillä?".

Voi olla että vaikka Järventie palaisi SM-liigaan, ei Ilves oikein kiinnosta.

Tuska kasvaa, ahdistaa ja vituttaa minussa ja muissa kannattajissa kuin varmasti myös joukkueen sisällä.

Totaalipaskaa. Kurjuuden maksimointia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vala

Radiosta kuuntelin peliä kaksi ensimmäistä erää, ja Vala tosiaan loukkaantui, selostaja Risto Leinon mukaan Mikko Purontakasen taklauksesta. Ripan mukaan taklaus oli aika pahannäköinen, polvitaklaukseksi Ripa sen sanoi mutta jäähy tuli kai kampituksesta. Ripa ounasteli, että enemmänkin olisi minuutteja tulossa, mutta lopulta Puke selvisi kakkosella.
 

Jokke

Jäsen
Ilveksen sivut kertoivat, että Valan vamma on mahdollisesti sama kuin Ässien Rochefortilla oli. Ennuste hänelle oli 4-6vko. Kuitenkin hän palasi kolmessa viikossa peliin mukaan.

Tietysti nämä vammojen kestot ovat erimittaisia eri henkilöillä. Mutta jos tosiaan polven sivuside on revähtänyt tai venähtänyt, niin kyllä siinä viikoista puhutaan.
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Vielä on myös se mahdollisuus,että polven sivuside on mennyt poikki.Jos näin on Vala nähdään seuraavan kerran kaukalossa joskus ensi vuoden puolella.Ikävä kyllä!

Tänään se selviää,kun Vala menee magneettikuvaukseen.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Re: vieraspelit

Viestin lähetti Jaska_a
Tosin enää ei ole tapahtunut niin kuin aikoinaan (Serviss ja Globensky), äijät tulivat Suomeen pelaamaan korista ja päätyivät Lukkoon pelaamaan lätkää.
Sori, oli ihan pakko sekaantua nyt tähän ketjuun vaikkei asia mitenkään mulle kuulu... ;o)
Tuosta Allan Globensky'sta sen verran, että kyllä mies taisi olla ihan kiekkoilija. Näin väittää www.eurohockey.net ja www.hockeydb.com ura on jopa jatkunut kiekkoilijana Lukko-kauden jälkeen, tosin pelasi vissiinkin vain muutaman pelin kaudella 78-79. Mutta jos joku tietää paremmin, niin voisi hieman valaista tätäkin "koripalloilija-legendaa"... Sori, että häiritsin.
 

senilix

Jäsen
Serviss ja Globensky

Sen verran tähän kommenttia, vaikka asia ei tähän ketjuun kuulukaan. Kyllä molemmat tulivat Suomeen ja Lukkoon kiekkoilijoina ja vieläpä pakkeina. Serviss'lta eivät pakin hommat sujuneet ja hänestä tehtiin muutaman pelikierroksen jälkeen sentteri.

Myöhemmistä ajoista sen verran, että molemmat yrittivät jatkaa myös jääkiekon parissa, mutta Servissin vei viina ja Globensky
pelasi huhujen mukaan myös koripalloa. Alle 190-senttisenä ei ilmeisesti mikään korinaluspelaaja.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kerta kiellon päälle

Näitä legendoja liikkuu paljon varsinkin Globenskystä. Ehkä hurjin kuulemani juttu oli se, missä Globenskyn väitettiin aikoinaan olleen Muhammad Alin treenivastustaja, ja se juttu tietysti upposi kansaan kuin häkä ja lisäsi miehen mainetta kovana karjuna entisestään, mitä hän toki muutenkin oli.

Mutta tuo juttu Globenskyn siirtymisestä koripallon pariin pitää kyllä paikkansa, samoin kuin se että viina selätti Servissin. Alunperinhän miehet tietenkin olivat jääkiekkoilijoita.
 

Santiago

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti kipa
Vielä on myös se mahdollisuus,että polven sivuside on mennyt poikki.Jos näin on Vala nähdään seuraavan kerran kaukalossa joskus ensi vuoden puolella.Ikävä kyllä!

Tänään se selviää,kun Vala menee magneettikuvaukseen.

Ilves tiedotti, että Valan loukkaantuminen on onneksi vain venähdys. Vala itse palaa halusta päästä takaisin kaukaloon, mutta lääkärin mukaan paluu ajoittunee ensi viikkoon. Saas nähdä, Ilveksen lääkärinlausunot pelaajien kunnosta ovat olleet alkukauden vähintäänkin mielenkiintoisia (vrt. tapaus Racine).

SM-liiga puolestaan tiedotti, että Lukon Purontakanen sai tapauksen johdosta kahden ottelun pelikiellon vaarallisesta jalkoihin kohdistuneesta taklauksesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös