Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ilves Ikuisesti Ry

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana tsekkipiiska, 22.03.2017 klo 23.06.

 1. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Haluaisin kysyä mielipidettänne kyseisestä ryhmästä, joka pitää itseään Ilves henkisenä porukkana joka puhaltaa yhteen hiileen ja toimii aina ilveksen parhaaksi. Onko asia sittenkään näin, itse jonkin aikaa kyseistä ryhmää seuranneena mieleeni on tullut lähinnä historian julma diktatuuri ja sen ilkeät johtajat. Haluaisinkin nyt teidän mielipiteenne kyseisestä Ry:stä? Kyseisen ryhmän johtohenkilö on mm. ryhmän facebook sivuilla julkisesti kommentoinut tiettyjen potkimiensa ihmisten asioita ja mustamaalannut heitä antamatt mahdollisuutta puolustautua. Meinasin jo liittyä kyseiseen Ry:n toimintaan, mutta taidampa jättää väliin. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
   
 2. Bronco Jäsen

  Ellet olisi avannut ketjua, en tietäisi koko yhdistyksen olemassaolosta. Jos kyse on jostain eripuraisesta FB-ryhmästä (kuten aloituksesta saattaa päätellä) niin en haluakaan tietää enempää.
   
 3. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Lainaus:
  Ilmeisesti järjestää kannattaja matkoja yms toimintaa ja on myös pienomistajana... näin olen ymmärtänyt. Kyseisen ryhmän pääpiru ei vain vaikuta siltä että olisi kaikki inkkarit aina kanootissa...
   
 4. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Liittyyköhän tämä purkaus eilisen illan episodiin? Yhdistyksen FB-ryhmästä heitettiin henkilö pihalle, joka yritti myydä lippuja voitontavoittelumielessä paikallispudotuspeliin. Viesti ryhmän seinällä meni jotenkin näin, että lippuja löytyy ja kyselyt yksityisviestillä. Sitten kun joku ryhmäläinen oli lippua kysynyt, oli muun muassa 29 euron lippua myyty 60 eurolla. Ryhmän ylläpitäjä oli erikseen maininnut, että jos lippuja ryhmässä myydään, lipputyypit hintoineen esille. Trokaaminen kielletty. @tsekkipiiska voinee korjata, jos olen väärässä. Itse seurasin tilannetta sivusta.

  Yhdistys itsessään tekee kaikenmoista. Heillä on muun muassa oma harrastesarjaporukka jääkiekkopuolella. Lisäksi järjestelevät matkoja ja muita aktiviteetteja (golf-turnaus...). Tällä hetkellä yhdistys kerää rahaa merkitäkseen lisää Ilves-Hockey Oy:n osakkeita itselleen. Yhdistyksen pääperiaate on tukea Ilvestä positiivisessa hengessä lajissa kuin lajissa. Se taitaa olla se ydinjuttu.

  Yhdistyksen puheenjohtajaan olen saanut tutustua viime vuoden lopulla. Kaveri on todella kova Ilves ja hänellä on kykyä saada asioita tapahtumaan. Yhdistyksen taustalla häärii entisiä ilves.commin ylläpitäjiä, joten tiedotuspuoli on hanskassa ja kontakteja löytyy.

  En ole yhdistyksen aktiivi, vaan ihan tänä vuonna liittynyt rivijäsen. Jos tänne aktiiveja kirjoittelee, niin saa täsmentää.
   
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Sen kummemmin henkilöitä tuntematta on tullut sellainen mielikuva, ettei toisenlaisille näkemyksille ole sijaa. Ilves on paras, Ilveksen toimijat on parhaita ja kaikki Ilvekseen liittyvä toiminta on oikeaa ja parasta. Se missä menee positiivisuuden ja kiihkomielisyyden raja, on lähes veteen piirretty viiva.
   
 6. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves-Ikuisesti ry on yhdistys, joka tekee ns. Fan Club toimintaa. Mitenkään muuten en osaa yhdistystä kuvailla.

  Ilveksen ympärillä on kolme yhdistystä:
  Share Ilves ry, joka haluaa kehittää Ilvestä omistuksen kautta.

  Osasto 41 Kannattajat ry hoitaa kannattajatoimintaa. Sen tärkein tehtävä on kannattajamatkojen organisointi sekä tunnelman luominen katsomoon.

  Ilves-Ikuisesti ry (en ole selvillä oikeasta kirjoitusasusta, koska tyyli tuntuu olevan tässä asiassa vapaa) järjestää kaikenlaisia tapahtumia ja reissuja sekä sitä ja tätä ja tota. Taisivat osallistua Reiskahöntsyjen MM-kisoihinkin. Vierasmatkojakin suunnittelevat tulevalle kaudelle ja siten, että jokainen saa vuorollaan olla bussin pöydän ympärillä.

  Jokaiselle Ilvesläiselle varmasti löytyy sopiva yhteisö. Toiset haluavat huutaa, toiset haluaa omistaa ja toiset tehdä kaikkea mahdollista.
   
 7. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Ilmeisesti Ilves Ikuisesti oli alunperin jonkinlainen vastaisku sille kaikelle negatiivisuudella jotain Ilveksen ympärillä oli (huom. JEE! oli). Heidän yhdistyksessään on kuitenkin yli 200 jäsentä, joten jonkinlaista tilausta tällaiselle positiivishenkiselle toimijalle on siis ollut.

  Itse pidän Ilves Ikuisesti Ry:tä arvossaan, koska siellä on kovan luokan seppiä taustalla. Into tehdä on kova ja se tekeminen johtaa myös tuloksiin. Ei tästä Ilvekselle ainakaan haittaa ole.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  En kaikkea toimintaa allekirjoita, kuten Marko Iso-Mustajärven (perustaja ja puheenjohtaja) itsensä nostattamista, mutta ryhmässä on selvät säännöt jotka löytyvät
  yhdistyksen sivuilta ja jos ei sitä arvomaailmaa jaa niin ei sen toimintaan ole pakkoa osallistua. Hyvää työtähän siellä tehdään Ilveksen eteen, joten en ymmärrä miksi sitä tarvitsisi alkaa dissaamaan.

  Aiheesta lisää
   
 9. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Saattaahan tuo olla ihan rehelllinen faniporukka, mutta PRH:n yhdistysnetti ei ko. yhdistystä tunne.
  Raha asioiden kannalta tuo on mielenkiintoista, mihin menee jäsenmaksut yms.
  Itsellä on kokemusta 80 luvulla ns "Raitis Nuori, Keski-Suomi RYstä" (jota ei todellakaan laitettettu mihinkään rekisteriin),jonka rahat päätyivät kaveripiirin mukana Jyväskylän yöelämään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 16.22
 10. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves-Ikuisesti ry löytyy yhdistysnetistä. Kuten todettua nimi hieman riippuu, että kuka kirjoittaa ja milloin kirjoittaa. Eli molemmat isolla ja väliviiva väliin.
   
 11. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Sorry My Bad, löytyihän tuo. Puolustukseksi on todettava että haut PRHn hakukoneesta hakusanoilla"Ilves", "Ilves Ikuisesti" tai "Ikuisesti" ei tuottaneet tulosta.
   
 12. sivurauta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
  Tähän ketjuun varmaan parhaiten liittyen. Kuulin tuossa juttua, että Ikuisesti Ilves ry olisi ainakin osan Osasto41:n väen hampaan koloissa. Siis sen luokan, että jopa jonkinlaisia fyysisiä yhteenottoja on ollut? Voisiko joku raottaa minulle taustoja, että mistä on kyse? Onko tilanne tosiaan niin huono, että pitää seuran omien fanien keskenään mellakoida?
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ei kai sentään? Kai Ilveksen kannattajilta voi odottaa enemmän? Hyvä, että organisoituja kannattajaryhmiä on, sitten voi jokainen tahollaan järjestää matkoja ja tapahtumia mielensä mukaan. Tärkeintä, että Ilvestä viedään eteenpäin.
   
 14. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän mahdolliset kiistat tule puhtaasti näiden kahden rakenteellisista eroista. Ilves ikuisesti on hieman varttuneemmille ja osittain varmasti myös maltillisemman katsojakulttuurin omaavaa väkeä. Osasto taasen nuorempaa sakkia missä myös näitä "radikaaleja" esiintyy kannattamisen saralla.

  Varmasti siinä vähän kaksi erilaista maailmaa törmää, mutta kummatkin tekevät omalla sarallaan hienoa duunia Ilveksen eteen. Toki tuolla osaston porukoissa niitä urpoja pyörii, mitä nyt on jokaisen joukkueen faniosastoissa. Eiköhän juuri näistä kavereista ja varmasti jostain vähän rankemmista osaston chanteista tule ikuisesti Ry:n puolelta palautetta.
   
 15. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En tiedä mitä kiistoja on ollut, mutta maanantaina olivat molempien porukoiden vetäjät lyöneet kättä päälle toimistolla siitä, että pyrkivät jatkossa olemaan sovussa.
   
 16. Bobcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Oma kokemus on juurikin se, että tämä Marko, joka yhdistystä pyörittää on jollain egotripillä. Aikani seurailin touhua kunnes tajusin, että tämä yhteisö ei ole minua varten.
   
 17. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Mitään fyysistä yhteenottoa ei ole ollut, yhdellä matkalla oli hiukan suunsoittoa mutta sekin mennee laivalla nautittujen virvokkeiden piikkiin :) Onhan näitä "jäsenten välisiä" ollut joskus ennenkin, ennen Ilves Ikuisestiryhmän perustamistakin eli ei nyt aleta mustamaalaamaan mitään ryhmää yksittäisten henkilöiden vuoksi.

  Molemmat ryhmät toimii hiukan erilaisilla metodeilla, mutta tärkeintä on se että molemmat tekee työnsä Ilveksen kannustamiseksi. Molempia ryhmiä myös tarvitaan ja toivottavasti myös yhteistyötä tehdään. Itse tykkään pyöriä molempien ryhmien mukana. Haluan olla fanikatsomossa huutamassa ja laulamassa, mutta ehkä tykkään matkustaa taas toisen ryhmän mukana. Ja tässä ei ole mitään henkilökohtaista ketään kohtaan. Itselle vaan sopii hiukan rauhallisempi matkustaminen.

  Kättä on tosiaan lyöty päälle ja mahdolliset erimielisyydet on puhuttu selväksi. Toki aina löytyy niitä, joilla on jotain henkilökohtaista toisen ryhmän henkilöä vastaan. Kaikki vaan eivät voi pitää kaikista.

  Ilves Ikuisesti ry saa helposti julkisuudessa Markon kasvoikseen, mutta kyllä hänen focus on ehdottomasti siinä, että Ilveksen eteen tehdään töitä monella eri saralla. Hän on toki henkilönä särmikäs, mutta kun häneen tutustuu, paljastuu särmikkyyden takaa ison Ilves-sydämen omistava mies.

  Hei, futispuolella kamppaillaan mitaleista ja kiekon puolella perjantaina avataan kausi. Nyt kaikki keskittymään Ilves-joukkueiden tukemiseen!
   
 18. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Onhan se hupaisaa, että fanien lätkäjoukkue jonka nimessä on "ikuisesti" hajoaa ekan kauden jälkeen
   
 19. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Ilves Ikuisesti ry:n pyörittämä kiekkohöntsäjengi on nyt hajonnut?

  Kaipaamaan jäivät? :)
   
 20. Yabada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Joukkue vaihtoi nimeään. Suurella osalla joukkueesta meni hermot yhdistyksen perustajaan ja puheenjohtajaan, ja perustivat uuden joukkueen täksi kaudeksi.
   
 21. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Onko tämä jonkinlainen Ilvestä nimessään kantava henkilökultti? Mitä nuo oikein tekevät? Nopealla vilkaisulla ovat ainakin onnistuneet luomaan eripuraa Osaston suuntaan.
   
 22. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Asiaa edesauttoi varmasti I-I:n perustajan julkinen eropyyntö Osastosta kaudella 15-16, koska Osaston protesti oli hänen mielestään väärin. Siihen päälle vielä muuta oman egon pönkittämistä erilaisilla tempauksilla joko hänen, taikka välillisesti yhdistyksen toimesta, niin soppa on valmis. Futispuolella homma on vielä kireämpi, mutta siitä jauhaminen jääkööt hamaan tulevaisuuteen.
   
 23. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Kuulostaa varsin lapsellista touhulta kaiken kaikkiaan. Ja molemmin puolin, aikuisia ihmisiä kuitenkin.

  Onneks kohta alkaa kausi, niin tällaiset jutut toivottavasti jää taka-alalle.
   
 24. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Lainaus:
  Eiköhän siinä pitkälti ollut kysymys siitä, ettei kummatkaan osapuolet oikein löytäneet yhteistä säveltä. Yhdistyksen pj antoi aloitteen joukkueen irtoamisesta yhdistyksestä kauden päätyttyä ja näin sitten yhteisymmärryksessä tapahtuikin. Hieno joukkue pelaajineen joka tapauksessa ja tsemppiä heille jatkossa.

  Mun mielestä olisi hienoa jos ei olisi kenenkään mielestä "väärää" tapaa kannattaa Ilvestä, vaan kaikki mahdolliset ryhmittyvät voisivat tehdä työnsä Ilveksen eteen rauhassa.

  Joka tapauksessa, HYVÄ ILVES !!!
   
 25. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jälkimmäistä lukiessa joutui vähän naurua pidättelemään. Suuri johtaja "antoi" joukkueelle armon lähteä...

  Että silleen...