Ilves - HPK to 20.2.03

  • Viestiketjun aloittaja Flonaldo
  • Alkaa
  • 5 946
  • 50

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilvestä viedään aika raa'asti. Enpä olisi noin selvää pyöritystä etukäteen odottanut, Ilves kuitenkin edellisissä peleissä aika mukavasti pelaillut. 1-7 tällä hetkellä. Harmi kun meni Toivosen nollat.
 

Veikko

Jäsen
Ilves pystyy tällä hetkellä jo pelaamaan suht tasavertaisesti kaikkia muita joukkueita vastaan, mutta ei Kerhoa.

Jumalauta, mäkin tahdon tollasen joukkueen. HPK pelaa juuri sellaista peliä mitä tahtoisin Ilveksenkin esittävän mahdollisimman Hakametsän pyhätössä.

Nopeaa, teknistä, mielikuvituksellista, tarvittaessa fyysistäkin. Ja kun on noin loistava joukkue, joka pystyy pelaamaan noinkin kiekkovarmaa peliä, on sitä pakko ihailla.

Ai niin, vielä yksi juttu... Raipe jatkaa pisteputkessa, nyt jo 4 ottelua... miettikääpä sitä...
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Perkele

Olis ollu pelissä jotain seurattavaakin, jos meillä olis ollu maalivahti. Hakametsän käytävällä oleva metallinen maalivahdinpatsas olisi pitänyt roudata sinne Ilveksen maalille...ei olis ainakaan menny längistä.

Racine oli tänään jo niin surkuhupaisa, että tuli rakkaan naapurin Halme mieleen otteista. Kaveri oli niin rikki, että ei päässyt edes ylös jäästä...huh huh.

-ipa rules
 

ifota

Jäsen
Onneksi menin peliin, vaikka Lenin -museokin oli ihan jees. Peli oli silti pareempi. Softis oli hyvää, seura asiantuntevaa, takki oli auki ja pelissä 2/3 tapeltiinkin. Siistiä. HN on oikeassa, Rajumäellä oli alusta asti missio, which was really nice. 1. erän lopussa mies sinetöi, että varmasti pääsee haastamaan.
Pelissä tehtiin kahdeksan maaliakin, jos molemmissa päissä olisi ollut oikea maalivahti olisi niitä tullut paljon vähemmän. Kukas on #19 Ilveksestä? Oli koko lailla kehno kaveri.
 
Yli 2000 suomalaista osti tammikuussa Toyotan. Iso luku, mutta jotenkin ymmärrettävissä.

Yli 5000 ihmistä osti lipun Ilves-HPK-jääkiekko-otteluun. Iso luku, jota en voi käsittää. Jakoiko Jalo pilettejä Tammelantorilla? Tuliko lippu dvd-soittimen kylkiäisenä? Oliko hallissa puoli Hämeenlinnaa? Vai laskettiinko mukaan kaikki Hakametsän alueella päivän aikana liikkuneet? Mystistä.

Vai onko se vain niin, että Ilveksen fanit ovat noin lojaalia porukkaa? Siinä tapauksessa nostan hattua (ja otan osaa)!
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
...ja tässä tulee paras kohta: Sopimus oikeuttaa hänet Ilveksen rahoista nauttimiseen myös ensi kauden ajan.

Itse ottelusta sen verran, että Näkijän näkemys illan ainoasta kohokohdasta eli SM-liigalle harvinaisesta tappelusta on täsmällinen. Huono tappeluksi, mutta hyvä että edes kerran kaudessa nähdään tätäkin puolta. Käsittämätöntä, että täksi kaudeksi kiristettiin tappeluista saatavat rangaistukset Ottelurangaistuksiksi joka tietää yhden pelin huilia. Monien mielestä se vanha 5+20:kin oli liikaa, minusta sopivasti.


Bruce Racine ei kaiken järjen mukaan pelaa urallaan enää sekuntiakaan Tampereen Ilveksen maalin suulla.
 
Viimeksi muokattu:

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
JES!!
Ensimmäinen tappelu tällä kaudella minkä livenä näin!!
Tästä on hyvä jatkaa!

No tappeluhan ei kummallinen ollut, mutta pääasia että edes vähän yritetään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tuo käsittämättömän iso katsojaluku taitaa selittyä suurehkolla määrällä ilmaislippuja, joiden ansiosta itsekin pääsin ns. hassulla katsomaan peliä. Hauskin kohta ottelussa oli toisella erätauolla, kun Zambonista loppui vesi. Maalia paikalleen siirtäneen vanhahkon herrasmiehen ilme olisi pitänyt saada filmille, kun hän kääntyi katsomaan vain osittain ajettua jäätä. Ja kyllä Erkkikin pääsi pari kertaa huitaisemaan, tosin ilmaa. Pisteet Bertille, vaikka asiantunteva kanssakatsoja toisin uhosi raportoivansa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Uudet jaot!

HPK pelasi ihan kelpo ottelun ja näytti kuinka suuri on kärjen ja hännän tasoero tällä hetkellä. Ja suurihan se on! Ilveksellä ei ollut ottelussa mitään mahdollisuuksia alun 0-0 tilanteen jälkeen. Ipa yritti kyllä kovasti ja Kerho tuntui pelailevan puolivaloilla, mutta silti taidollaan suorastaan leikitteli 1-7 voiton.

MM-kisanäyttöjä ilmeisesti antaneet Viitakoski ja Helminen(?!) tosiaan kovasti vielä 0-7 tilanteessa yrittivät saada kiekkoa maaliin, hyvä niin. Ja Viitakoskihan sen sitten sinne ampui, Toivosen haparoidessa hieman. Muuten Ilves oli tasaista harmaata massaa.

HPK tosiaan enemmän tai vähemmän leikitteli nukkuvan kissan kanssa ja olisi voinut tehdä ottelusta vaikeankin jos vastassa olisi ollut yhtään hereillä oleva joukkue.

Toivonen oli maalissa hyvä, mutta silti se yksi helpohko sinne taas livahti. Paljon parempi hän tosin oli kuin mitä vastustajan vastaava(t).

Erkki tosiaan taisi silittää ilvestä muutaman kerran vastakarvaan, kun oikein nujakka piti pystyyn laittaa. No, piristihän se.

Pienellä tsemin lisäämisellä olisi Ilveksen verkosta kaivettu kiekkoa kuin Hiidenjoelta kesäisin salakkaa, mutta oikein hyvä näinkin.

Olikos joku tamperelainen Tuulolallekin antanut vapaalipun, vai mitä ihmettä hää katsomossa tepasteli eikä laatikossa?? Vai oliko tämä osa jotain suurempaa salaperäistä The Kokeilua taas...
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Zambonilla höylätään tätä nykyä Hakametsän kakkos- ja kolmoshallin kenttiä ja parkkipaikka löytyy yleensä kakkoshallista. Pääareenassa on käytössä joku turhanpäiväinen sähkövempele mikälie nimeltään:-)

No olihan pelissa paljon hauskaa seurattavaa toisesta erästä alkaen. Iloinen puolustuksen unohtaminen tarjosi ainakin minulle reilusti maalitekopaikkoja ainakin Ilveksen maalille ja ihan kohtuullisesti myös Toivosen tontille. Ensimmäinen erä meni kyllä molemmilta vähän kattellessa ja pelin sitten ollessa selvä laitettiin kiekko- ja harhasyöttökarnevaali pystyyn.

Ottelun Klassikko oli kuitenkin paljon "kiitelty" tuomari Siipo.
Tappelunpoikasen jälkeen ei jäähyjä sitten vihellettykään, vaikka ainakin toisen erän toiseksi huvittavin tilanne olisi jotain vaatinut. Kulmaan kiekkoa hakemaan mennyt Sillanpää heilautti takana tulleen Sirenin mailaa kädellään ja tikku lennähti suoraan kaulalle ja jäi jotenkin jumiin paitaan tai suojukseen. Siinä sitten Siren oli ihmeissään, että mitä tehdä ettei kaverilta sentään pää irtoa.

Huvittavinhan oli sitten se, kun Printz taklasi Racinen kesken HPK:n 2-1 -hyökkäyksen maihin. No kerhon pojat kiittivät tästä ja ampuivat kiekon ohi tyhjän maalin.

Kun sekoillaan, niin tehdään se kunnolla. Jos kuitenkin sunnuntaina vähemmän, ettei koko Suomi naura.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Katsojamäärästä

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta minä olen siinä käsityksessä, että vapaalippuja ei voida ilmoittaa mukaan viralliseen katsojamäärään, sillä niitä voisi olla paha merkitä kirjanpitoon.

Korkealta katsojamäärä joka tapauksessa vaikutti.

-ipa rules
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Hyvä,että Robertsson pääsi pistään pari osumaa Rajamäen nokkaan linjatuomarin suosiollisella avustuksella.Älytön esitys Rajamäeltä eilinen peli.Varmaan Hämeenlinnasta löytyy Erkillekin joku hiekkalaatikko.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Katsojamäärästä

Viestin lähetti ipa rules
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta minä olen siinä käsityksessä, että vapaalippuja ei voida ilmoittaa mukaan viralliseen katsojamäärään, sillä niitä voisi olla paha merkitä kirjanpitoon.

Korkealta katsojamäärä joka tapauksessa vaikutti.

-ipa rules

Eiköhän joku yhteistyökumppani tai muu yritys ole nuo liput Ilvekseltä ostanut ja jakanut ne sitten rahvaalle. Näin ainakin arvelen ma. Ja näin ollen ne varmaan voitaisiin merkitä myös seuran tilivihkon debettiin. Tämä on vain arvelua.
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Yleisömäärä & Raipe

Ilveshän on jaellut vapaalippuja kausikorttiasiakkaille melkoisen määrän. Kuitenkin, veikkaisin, ettei näitä tosiaan lasketa yleisömäärään mukaan. Jokeri-matsissa lauantaina D-katsomot olivat täynnä (!) ja jouduimmekin parille vaparilipulla tulijalle ottamaan paikat C-katsomosta. Siltikin yleisömäärä jäi alle viiden tuhannen, kun taas eilen, paljon väljemmässä katsomossa, ilmoitettiin olevan 5300 henkeä (Hämeenlinnalaisia lienee ollut suht reilusti paikalla, selittäen noinkin hyvän yleisömäärän).

Raimo muuten taisi avata sanaisen arkkunsa joukkuetovereille 7-0-maaliin johtaneen lepsuilun jälkeen... Ainakin suu kävi ja naama punoitti, ja tämän jälkeen maestro näyttikin päättäneen antaa esimerkkiä asenteesta niin puolustuspäässä kuin hyökkäyksessä (näyttävä syöttö Veskun maaliinkin)...
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
HPK:n pelitapa jakaa mielipiteitä, eikä suotta. Se pelaa iloista ja roisia hyökkäyspeliä, millä ei kyllä välttämättä pärjää play offeissa. Samaten joukkueen fyysinen peli rajoittuu lähinnä mailahäirintään. Ehkä Hämeenlinnassakin luotetaan tähän erään valmentajan lanseeraamaan fraasiin: ”Aktiivinen mailahäirintäkin on fyysistä peliä.” Varsinaisessa taklauspelissä HPK hävisi jopa Ilveksen nuorukaisille, mutta sen sijaan tätä kuuluisaa kahvaamista nähtiin ihan riittävästi. Niin kauan kuin peli pysyi edes nippanappa tasaisena, Ilveksen kärkikarvaajan kainalossa roikkui jatkuvasti Kerho-pelaajan maila.

Heh, mielipiteensä kullakin. Ja lainaus on suoraan Jatkoajalle otteluraportin Ilves-HPK laatijan tekstistä. Yleisestiottaen kyllä ihmisiä ja suomalaisia jääkiekkoasiantuntijoita miellyttää HPK:n aktiivinen ja liikkuva pelitapa, mutta onhan tämäkin näkemys. Ehkä kaksinkamppailut häviämällä ja mailaa kainaloon tökkimällä voi sitten voittaa runkosarjan nykypäivän SM-Liigassa.
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Aktiivinen mailahäirintä

No, sokea on se, joka ei huomaa HPK:n käyttävän mailaa ronskisti "kahvaan". Tämähän on kuitenkin se tapa, jolla SM-liigassa pärjää (ja saa pelata), eikä HPK tässä yksin ole. Ilmeisesti HPK:ssa on analysoitu, miten play-offeissa pitää pelata pärjätäkseen... Ja, eihän liikkuva ja iloinen hyökkäyspeli mitenkään sulje pois aktiivisen mailahäirinnän käyttöä.

Eilisessäkään pelissä en näkisi HPK:n kahvanneen Ilvestä enemmän, mutta kahvapelikin vaatii toimiakseen liikettä, jota HKP:lla oli, Ilveksellä ei...

Tässä tulee mieleen viikonlopun hokinait-matsi, jota seurasin vajaalla puolella silmällä. Ehdin kuitenkin huomata HPK:n tasoitusmaalin seuranneen melkoisen virvelöinnin jälkeen...olisiko ollut Antti Miettinen asialla. No, saipahan Tappara kerrankin maistella omaa lääkettään. En laita hymiöitä, tulkitkaa tämä miten tahdotte.

Edit: Lisäys HPK:n iloisesta hyökkäyspelistä.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Viestin lähetti kipa
Älytön esitys Rajamäeltä eilinen peli.Varmaan Hämeenlinnasta löytyy Erkillekin joku hiekkalaatikko.

Sano nyt vielä, että olet sukua Lindénille? Saahan sitä yrittää, että saataisiin vähän väriä kaukaloon. vitonen molemmille Perkele!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti HN

HPK:n pakit eivät paria poikkeusta (Mäkelä, Eskelinen) lukuunottamatta pyri vartalokontaktiin vastustajan hyökkääjien kanssa. Kiekollinen hyökkääjä pyritään ahdistamaan laitaan mailalla, ja kun tämä menettää kiekon, jää Kerhon pakki useimmiten vielä vähäksi aikaa pitämään häntä pihdeissä paikallaan toisen pakin tai sentterin hakiessa pelivälineen haltuunsa.

No minä lisäisin tuohon kontakteihin tarvittaessa pyrkiviin ja pystyviin myös Strbakin ja Tuulolan. Ei jokaisen puolustajan ensisijainen tehtävä voi olla kontakti vaan nimenomaan puolustaminen. Ja aivan varmasti HPK:n, niinkuin kaikkien muidenkin joukkueiden puolustajat pyrkivät ahdistamaan vastustajien hyökkääjät laitoihin ja kulmiin, mailaakin toki apuna käyttäen.

Ja tottakai heitä myös pyritään pitämään siellä mahdollisimman pitkään, niin että kaveri saa noukittua kiekon. Mitä uutta, erikoista tai ihmeellistä siinä on? Eikö tätä samaa tee jokainen joukkue, ei vain nuo mainitsemasi joukkueet? Toiset siinä paremmin tai huonommin tosin onnistuvat.

Kun kiekko on vastustajan hallussa hyökkäysalueella, ovat melko vaatimattomasti leveyssuunnassa liikkuvat HPK-pakit vaikeuksissa. Pelityylin muutos viime kautisesta johtuukin varmasti pitkälti juuri tästä.

Tuota ensimmäistä lausettasi en oikein suostu ymmärtämään ;=) On totta että myös HPK:n puolustajat ovat vaikeuksissa omassa päässään aika ajoin, mutta väittäisin kuitenkin että Kerhon puolustajat ovat kuitenkin liikkuvuudeltaan ennemmin nopeita kuin hitaita. Itse en ole havainnut tuota mainitsemaasi pelityylin muutosta viime kauteen verrattuna, vaikka ajatelisinkin asiaa juuri tuolta 'kahvauskantilta'.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti HN
Et näköjään tajunnut pointtiani. Saatoin kirjoittaa huonosti. Tarkoitin lähinnä sitä, että Kerhon pakit eivät pelaa 1-1 -tilanteita kiekollista hyökkääjää vastaan "perinteiseen tapaan" takaperin luistellen, vaan kääntyvät suosilla jo valmiiksi kahvausasentoon aivan kuten esim. Tapparan pakitkin tekevät.

Ihan hyvin se oli kirjoitettu ja luulen, että ymmärrän mitä tarkoitit. Mutta silti pidän tuota yllä mainitsemaasi Kerhon tapaa 'kahvausasentoon' asettumisesta toisaalta aivan itsestäänselvyytenä. Ihan varmasti niin tehdään, mutta pitäisin sitäkin edelleen ihan normaalina ja ihan yhtä "perinteisenä" tapana puolustaa. Takaperin luistellen ja peruuteltaessa omaa maalia kohti, on huomattavastui suuremmat riskit saada laukauksia ja maaleja omaan päätyyn, kuin mitä on tuolla takiaismaisella iholle menolla ja siis kahvaamisella.

Minun mielipiteeni on se, että tätä tekniikkaa käyttävät kaikki. Kitinä kahvaamisesta noin yleensä syntyy silloin, kun huonomman joukkueen puolustajat eivät minkäänlaista otetta saa vastustajan hyökkääjiin (myönnän itsekin joskus tähän syyllistyneeni. siis turhaan kitinään). Ja toisaalta taas omat hyökkääjät jäävät vastustajan "kahvaan", eivätkä saa mitään aikaiseksi.

Totta kai. Sehän on yksi oman pään puolustuspelaamisen perusideoista: ohjataan vastustaja maalintekosektorin ulkopuolelle. Tähän on kuitenkin olemassa muutamia eri tapoja, joista HPK:kin on tällä kaudella valinnut käyttöönsä SM-liigassa valitettavan yleisen kahvaamisen.

Kun HPK:kin on tuon kahvaamiskeinon mielestäsi valinnut, niin tahtoisinpa tietää ne muutamat muut keinot, millä tuo hyökkäysten kulmiin ohjaaminen realistisesti voidaan toteuttaa.

Kerhon pakit pitävät vastustajaa kiinni vielä silloinkin, kun kiekko on jo oman joukkueen hallussa. Näin estetään kiekon menettäneen hyökkääjän pääsy karvaamaan kiekollista HPK-pelaajaa. Tämäkin on jääkiekon säännöissä kielletty, mutta SM-liigassa sallittua. Seuraapa vaikkapa HIFK:n tai Jokerien pakkeja: he eivät pelaa näin, vaikkakin molempien joukkueiden pelityyleistä toki löytyy omat inhottavuutensa

Varmasti ovat pitäneet kiinni vielä silloinkin. Ja varmasti niistä on myös jäähyjä vihelletty, sekä jätetty viheltämättäkin. Ja kun sitten mm. Jokereiden ja HIFK:n pelejä muutaman olen nähnyt, niin mielestäni eroa ei sen suhteen ole.

Sivuttaisliike heillä ei kuitenkaan ole huippuluokkaa (vertailukohteeksi käy taas erinomaisesti Jokerit). Esimerkiksi eilen Snellman, Helminen, Luomala ja Peltomaa saivat Kerhon puolustuksen muutaman kerran aivan sekaisin hyökkäysalueen poikittaiskuljetuksilla. Samaa olen ollut huomaavinani muissakin näkemissäni HPK:n peleissä.

Totta viserrät. HPK:n puolustus tosiaan on silloin tällöin omassa päädyssä suurissakin vaikeuksissa, niinkuin jo edellisessäkin viestissäni sanoin. Mutta onko se, että herrat Snellman, Helminen, Luomala ja Peltomaa saavat puolustuksen silloin tällöin sekaisin mikään yllätys? Ei minulle ainakaan. On totta että Kerhon puolustuksesta löytyy heikkoja kohtia, ja nuo mainitsemasi varmasti niitä myös ovat.

Mutta kuten sinäkin sanoit, kokonaisuus ratkaisee, ja se Kerholla on tällä hetkellä todella hyvä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Samaisessa raportissa pisti silmään seuraava kohta:

"HPK pelaa jääkiekkoa ihailtavalla tavalla. Sen oman pään ratkaisut eroavat täysin muista joukkueista. Kun Ilves harvoin sai myllytyksen päälle HPK:n maalilla, olisi 12 joukkuetta 13:sta lyönyt purkukiekon, mutta HPK lähti hyökkäämään. Ihailtavaa, muttei kovinkaan viisasta play offeja ajatellen."

Siis mitämitä???? Pitkä kiekko roiskaistaan yleensä silloin, kun pyöritys on ollut sen verran pitkään jatkuvaa, että puolustava joukkue ei enää JAKSA lähteä hyökkäämään. Jos jaksaa, silloin se luonnollisesti lähtee hyökkäämään. --- Tässä kohtaa kirjoittajan pointti jäi minulle pahasti epäselväksi. Olisiko järkevämpää roiskaista pitkä, vaikka virtaa hyökkäämiseen vielä riittäisi?? Ei mitään järkeä, tietenkään: aloitushan saadaan silloin omaan päähän (niinkuin raportin kirjoittaja hyvin tietää), jolloin riski omissa kolisemiseen luonnollisesti kasvaa. Kyllä Kerhon pelaajat sen pitkän lyö siinä missä muutkin, jos heidät on sen verran pahasti "puhki pyöritetty".

Muuten raportti oli hyvin kirjoitettu ja sitä oli kielikuviensa ansiosta kiva lukea ("suvilindenien kauhua, ym.") =). Kahvakiekkokommentteihin en ota kantaa, sen verran vähän olen pelejä maantieteellisen sijaintini takia tällä kaudella nähnyt. Rohkenen kuitenkin epäillä, ettäkö HPK sen pahempaa "kahvaa" pelaa kuin muutkaan.
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Viestin lähetti expertti
Sano nyt vielä, että olet sukua Lindénille? Saahan sitä yrittää, että saataisiin vähän väriä kaukaloon. vitonen molemmille Perkele!

Suvi Lindenille en ole mitään sukua.

Onko se nyt kovinkaan fiksua käydä haastamassa vastustajan jokaista pelaaja tappeluun?Rajamäelle taisi kertyä vähän jonkinlaisia paineita loukkaantumisen aikana ja nyt niitä täytyi sitten purkaa kaukalossa.No,sitä saa mitä tilaa:Nokka auki ja pelikielto seuraavaan otteluun.Punainen on hyvä väri!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ottelurangaistus rehellisestä 1 vs. 1 tappelusta? Haistakaa iso vittu SM-liiga, tämä on taas mainio esimerkki miksi koko liiga on vitsi.

Niin ja tuomarille joka tämän täysin naurettavan tuomion antoi, Hannes oli täysin oikeassa; SAATANAN SIIPO!
 

aimohevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Katkeraa...

Ihmeellistä, että otteluraportin tekijä, tekee suuria johtopäätöksiä HPK:n pelityylistä ottelun perusteella,jossa kohtasivat sarjakärki ja sarjajumbo. Ottelu päättyi vielä 1-7.

Tämä epäily, että tällä tyylillä pelata purkukiekot ei pärjätä play-offeissa on totta. Mutta kirjoittaja voisi miettiä, että purkaako Kerhon pakit kiekon erilailla, kun vastassa on sarjajumbo Ilves tilanteessa 1-5 tai kun vastassa on esim. Tappara puolivälierien seitsämännessä ottelussa.. Otteluraportin kirjoittajan kannattaisi katsoa videolta esim. HPK-Tappara ottelun kaksi viimeistä erää, jossa pisti silmään HPK-pakkien into vain purkaa kiekko omalta alueelta laidan kautta.

HPK:n kahva syytöksistä en voi olla täysin erimieltä, koska sen verran paljon on vieraspelien jälkeen tullut palautetta kerhon kahvaamisesta. Kotipeleissä en ole mihinkään ihmeellisen kahvaamiseen kiinnittänyt huomiota. HPK:n pelityyli on kyllä muuttunut tällä kaudella hiukan puolustusvoittoisemmaksi sekä "järkevämmäksi". Tähän kyllä liittyy myös tietty mailahäirinnän kasvu. HPK:n käyttämä mailahäirintä ainakin kotikentällä kohdistuu lähinnä kiekollisen pelaaja koukkimiseen,jolloin se pistää myös hyvin silmään.

Ja mitä taas taklauspeliin tulee, niin ainakin kotikentällä HPK on lähes järjestään voittanut KAIKKI liigajoukkueet taklauspelissä sekä fyysisessä pelissä. Taaskin pitää ottaa ottelun tärkeys esille, ei ole mikään ihme,ettei esim. Miettinen alkanut eilen viemään taklauksia loppuun koko ajan, kun tärkeämpiäkin pelejä on tulossa. Juuri Miettinen onkin hyvä esimerkki siitä ,että mitä kovempi peli, sitä kovemmin hän pelaa. Kyllä kerhosta kovuutta löytyy varmasti ihan tarpeeksi. Hyökkääjistä fyysiseen peliin pystyy ainakin: Miettinen, Santala, Louhi, Balastik, Rajamäki, (Yli-Junnila), (Mäkelä), sekä omalla tavallaan Kuha. Tietenkään "Tertsiä" unohtamatta...

Oisikin toivottavaa, että otteluraportti ei sisältäisi kovin pitkälle meneviä analyyysiä joukkueitten pelityylistä vain parin ottelun perusteella.


Ps. Pakko myöntää, että pieni herne meni nenään...Tää alkaa muistuttaa hiukan Tapara-fanien selityksiä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös