Ilves - Blues To 17.2.2005

  • 7 733
  • 61

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Voi jeesus

Onhan näitä nähty, ja kyllähän nykyinen erotuomaritaso tiedetään, mutta Bluesilla oli oikeasti tänään avaimet ottelun voittoon. Kolmannessa erässä johdettiin vielä pitkään peliä, ja ilman noita helvetin jäähyjä se momentum ei koskaan olisi siirtynyt Ilvekselle, ja Tampereelta oltaisiin voitu lähteä pisteet taskussa.

Täysin henkilökohtaisiin virheisiin tämä peli ratkesi. Syitä lähinnä kaksi: Kassu Haakana ja Juha Pajunen. Kassu tössi aivan käsittämättömällä tavalla ekan osuman hukkaamalla kiekon maalin takana, ja Myllyniemi komeasti avusti maalin syntyä heittämällä mailansa helvettiin. Hienoa. No, ei siinä mitään. Tästä noustiin Ribiksen ja Laddyn komeilla maaleilla, ja kaikki meni hyvin. Sitten Kassu Haakana otti tyhmän jäähyn poikittaisesta mailasta, joka tosin osui aivan oikeaan osoitteeseen, ja siinähän Hannes vielä teki komean pellehypyn kaupan päälle. No, se kannattaa, koska Pajuseen ne uppoavat. Voisin vain kuvitella, miten Caloun pitäisi Pajusta pilkkanaan kuolevilla joutsenillaan, ja ajaisi vastustajat raivon partaalle...

Se jäähy kestettiin, mutta kolmannessa erässä tuli sitten kaksi jäähyä peräkkäin...kumpikin aika helvetin köykäisesti. Ensin Pihlströmille, ja sitten naurettavin kaikista, poikittaisesta mailasta Kassulle...hyvä kun hipaisi Ilves-pelaajan selkää. Hyvin nämä kalastukset ainakin on opittu. Tai ehkä Ilves-leirissä on pikemminkin opittu, että Pajusen tuomaroidessa niitä kannattaa viljellä. Siitä sitten Hannes sai vetää suoraan syötöstä, ja kun Myllyniemellä kestää se puoli tuntia sivuttaisliikkeessä, eipä se sitäkään kiinni saanut.

Ratkaisu nähtiin sitten taas Pajusen avustamana, kun "huippupakki" Muirin purkukiekko osui.....siihen vitun raitapaitaiseen kyrvännuppiin, josta Stefan pääsi puolittain läpi. Mika Lehtinen osoitti huippupakin elkeet, ja peruutti edestä pois antaen puhtaan läpiajon Stefanille--->helppo työ pistää längistä sisään. Syöttöpinna Pajuselle....hyvin sijoituttiin.

Kukaan tuskin luulee, että tällaisen farssin jälkeen Blues enää nousisi, ja kohtahan tuli se lopullinen niitti, kun Juki (!) Tiilikainen pääsi syöttämään vapaasti maalin eteen toisesta aallosta tulleelle Tommi Turuselle.

Pajunen antoi vielä säälijäähyn Ilvekselle ottelun lopussa, mutta kruunasi sitten iltansa arpomalla maskimies Muirin jäähylle mailasta kiinnipitämisestä. Mailahan oli jäänyt Muirin kainaloon lähinnä siitä syystä, että Ilves-pakki sen oli sinne tukevasti tunkenut. Mutta ei siinä mitään. Hyvin nähty. Eihän tuo enää ottelua ratkaissut, se oli tapahtunut jo ajat sitten, mutta vitutusta se kyllä lisäsi.

Eniten vituttaakin juuri se, että tästä ottelusta oli tarjolla kolme pistettä, eikä siitä oltu kuin reilun kymmenen minuutin päässä. En oikein tiedä miten voisin vielä solvata Pajusta, eiköhän kaikki tarpeellinen ole jo sanottu. Eiköhän se Arto I. Järvelä taas patsastele huomenna LänsiAuto Areenalla vakuutellen, miten vitun hyvä erotuomaritaso Suomessa on. On siinä äijä saanut komean suojatyöpaikan, missä älylliset kyvyt vastaavat tehtävänkuvausta täydellisesti: Juo kahvia, katso peliä ja näytä vitun typerältä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti ranger
Hyvösen puolestakin on vaikea ehjästi iloita, vaikka kaksi maalia jälleen tilille napsahtikin. Niistä toinen osui tyhjiin ja toinen oli elintärkeä tasoitus itse hyppäämällä aiheuttamastaan 5-3-ylivoimasta, jota Haakana mielestäni aivan aiheesta kovasti protestoi. Kyllähän mies Hyvöstä takaapäin kevyehkösti kolhaisi, mutta tämä avitti tilannetta teatraalisesti saadakseen kontaktin näyttämään rumalta selkääntaklaukselta. Ei noin. Pidätän tosin oikeuden muuttaa mieltäni, mikäli mahdollinen videokuva kertoo toista.

Tuskin videokuva toista kertoo. Minun paikalleni näytti ihan perus Mika Arvaja-tempulta, eli katsoi kaverin tulevan ja kontaktin tullessa hyppäsi naama edellä laitaan ja huonosti sijoittunut tuomari viheltää jäähyn. Ilman hyppyä olisi 5-5-pelatessa voinut jäähy tulla, mutta tuskin joukkueen ollessa jo valmiiksi ylivoimalla. Hyvönen otti ensimmäisessä erässä sen verran lämpöä, että jo parin minuutin kohdalla toivoimme vieruskaverin kanssa, että saisi sen maalin aikaan ennen kuin räjähtää. Toisessa erässä tykki lauloi one-timerilla kahdesti (Myllyniemi torjui onnella ja toisessa Hannes löi kiekosta puolittain ohi) ja kolmannessa vielä kerran, maali. Job well done. Tiilikainen sitten vielä pelasi väkisin kaveria lähemmäksi maalipörssin kärkeä lopussa, onnistuen toisella yrittämällä. Hyvösen kauden maaleista peräti 12 on syntynyt one-timerilla, kun SM-liigapelaajista ylivoimaisesti suurin osa ei edes koskaan yritä ampua suoraan syötöstä. Ilveksestä taitaa löytyä lisäksi ainoastaan Murphy, joka ikinä ampuu suoraan syötöstä kauempaa kuin 2-3 metrin säteeltä maalista.

Pajunen vihelsi pari jäähyä liikaa Bluesille, mutta vaikea vastaavasti olisi Ilvekselle enempää ollut tuomita, kun Ilves ei rikkonut. Toisaalta Bluesin pelatessa ylivoimalla jäi sinipaitojen selvä väärä vaihto puhaltamatta.

Peli oli aika perusviivytystaistelua otteluissa Ilves kotona vastaan sarjassa heikommat. Ilves pyörittää ja tuhlailee paikkoja varsinkin yv:llä ja vastustajalla on yhden käden sormilla laskettava määrä tilaisuuksia koko ottelussa, ja lopulta Ilves kuittaa potin. Avauserän ensimmäinen kymppi ja koko kolmas erä olivat parasta Ilvestä, toisen erän Ilves koomaili siirrellen kiekkoa ylivoimalla.


Riksmania ei testattu lainkaan ja molemmat maalit menevät osittain miehen piikkiin, ensimmäisessä osumassa maalivahdin tullessa noin paljon vastaan ei saa jäädä maaliin mitään aukkoa, kun kulma on noin pieni (eikä ampuja tee mitään harhautusta).

Toisessa haisteli aivan liikaa syöttöä, vaikka Murphy peitti syöttölinjan.

Myllyniemi pelasi hyvän ottelun, vaikka ottelun ensimmäinen Ilves-laukaus lipsahti helposti torjunnasta läpi ylärimaan.


Ottelun ehdoton hahmo oli ensimmäisestä vaihdosta lähtien Steve Kariya, joskin Bluesin toinen maali, tai siis siihen johtanut 2-1-hyökkäys, lähti Kariyan innokkuudesta. Vaivainen 0+1 ei kerro mitään siitä työstä, jonka Kariya jälleen Ilveksen hyväksi teki.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Heh

Kolmannessa erässä joukkueiden valovuoden mittainen tasoero tuli näkyviin. Ilves alkoi pelata ja Blues tippui karusti kyydistä. Kaksi erää aina myöhässä irtokiekkoihin luistellut ja valtaosan kaksinkamppailuista hävinnyt kotijoukkue sai normaalivaihteen päälle ja kyykytti Sinisiä pelin jokaisella osa-alueella. Blues alkoi selvästi väsyä, kun taas Ilves vasta alkoi saada koneeseensa kierroksia.

Totta, kolmannessa erässä tuntui aivan kuin Blues olisi pelannut vajaalla...niin kovaa pyöritys oli!

Kehno, joskin tyypillinen provo.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
HN:lle kuriositeettina:

Itse tulkitsin Stefanin ottelun parhaaksi, ainakaan en nimeäisi Kariyaa ylivoimaisesti parhaaksi pelaajaksi. "Derkatchin" kohdalla kaikki, mitä sanoit, pitää ehdottomasti kutinsa oikeastaan illasta toiseen, mutta tällä kertaa miestä vaivasi mielestäni lievähkö tehottomuus. Tuntuman puutetta, kaiketi.

Huippuammattimainen asenne yhdistettynä isoon kokoon, nöyrään/tunnolliseen oman pään pelaamiseen, räjähtävään lähtönopeuteen, fantastiseen pelisilmään sekä härkämäiseen voimaan tekevät Stefanista pelaajan, joka heiluu sattuneesta syystä aivan väärissä kekkereissä. Mutta hyvä niin. Tällä kertaa tehot olivat tshekin puolella, mikä nosti hänet papereissani Kariyan yläpuolelle. Makuasioita toki kaikki tyynni.



Ranger
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Katselin pelin tv:stä ja täytyy kyllä todeta, että pelin surullisen hahmon ritari oli Haakana. Ensin kardinaalimunaus oman maalin takana, josta 1-0 Ilvekselle, sitten tukku jäähyjä, joista yhdestä Ilves rankaisi.

Blues jäähyili niin paljon, että Bluesin molemmat maalit piti
tehdä alivoimalla! Ilves sai vain kuusi minuuttia, mutta Blues 30!

Hyvönen kuumotti Haakanaa koko ajan ja Haakana yritti ilmeisesti haastaa Hyvöstä tappeluun, mutta partansa ajellut Helenius (on muuten ruma mies, olisi vain pitänyt parran) ilmoitti Haakanalle, että Hyvönenhän ei sitten tappele!

Ässät sai omasta pelistään kaksi pinnaa ja Tappara kolme, joten tämä kausi lienee sitten tässä. Mutta huomenna silti Jaffalaan kannustamaan Bluesia!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti HN
Kolmannessa erässä joukkueiden valovuoden mittainen tasoero tuli näkyviin. Ilves alkoi pelata ja Blues tippui karusti kyydistä. Kaksi erää aina myöhässä irtokiekkoihin luistellut ja valtaosan kaksinkamppailuista hävinnyt kotijoukkue sai normaalivaihteen päälle ja kyykytti Sinisiä pelin jokaisella osa-alueella. Blues alkoi selvästi väsyä, kun taas Ilves vasta alkoi saada koneeseensa kierroksia.


Heikkoa HN, heikkoa. Paremminkin kun osaat provoilla, niin anna tulla vaan.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti HN
Siinä, missä Super Steve spurttasi kiekonmenetyksen jälkeen aina yhden bluesilaisen kiinni ja esti huikealla taisteluasenteellaan usean vaarallisen ylivoimahyökkäyksen synnyn, nähtiin Stefanilta pari kertaa yllättävä selän suoristuminen ja hidas valuminen puolustusalueelle.

Kyllä tämä mielestäni on Stefanin taipumus ollut koko kauden. Jos pelin kääntäminen tapahtuu vastustajan toimesta kaukana Stefanin tontista, ei miehellä ole koskaan ihmeempää kiirettä puolustukseen toisin kuin Stevellä, joka tuntuu yksinkertaisesti vihaavan kiekon menetyksiä, vaikka ne tulisivat joukkuekaverin kohdalle.

Stefan taas yleensä liukuu selkä suorana puolustukseen toiseen aaltoon ja on valmiina jatkamaan sitten kiekkoa keskialueelle (tai kääntämään taas toiseen suuntaan), jos omat sen ensin pois saavat (poikkeus siis jos kiekko menetetään Stefanin välittömässä läheisyydessä). Osittain tämä tietysti johtuu siitä, että sähäkkä Steve on kuitenkin jo siellä raastamassa, joten Stefania ei enää siihen hommaan aina tarvittaisikaan. Steven kohdalla on myös huomattavaa puolustuspäässä kuinka usein mies voittaa rännipurkutilanteet ja taistelee kiekon näissä suurella prosentilla keskialueelle. Ennakoinnin ansiosta hän on lähes aina kiekossa ennen pakkia ja vartensa vähäisyydestä huolimatta jättää pakit kerta toisensa jälkeen vaille kiekkoa, joko pelaten sen itse eteenpäin tai blokaten siten, että se menee suoraan alueelta ulos.


Stefan ja Kariya sopivat erinomaisesti samaan ketjuun, sillä Kariyaa ei voi pelata ulos pelistä kuin 1-2 sekunniksi kerrallaan, mies kun nousee pystyyn ja pelattavaksi mistä tilanteesta vain kuin superpallo. Stefanilla taas on silmät selässäkin ja miehellä ei ole mitään ongelmaa ohittaa hänen ja Steven välissä olevaa estettä. Lisäksi molemmat ajattelevat aina ylöspäin ja varsinkin Kariya on huippuvauhdissa heti oman joukkueen riistäessä kiekon.

Sitten kun Hyvönen vielä tarvitsee maalia kohti vain 2-3 paikkaa ampua suoraan syötöstä pelissä, niin ketju on kyllä täydellisempi kuin SM-liigaan edes pitäisi voida olla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti HN


Ilveksen ylivoimaisesti paras pelaaja oli taskukokoinen taistelija Steve Kariya, jonka asenteesta ja työmoraalista olisi monella suomalaisella vellipersejunnulla paljon opittavaa.

Seisomakatsomossa Kariyan peliä ei koettu kovin hyvänä tänään.Ei näyttänyt
kulkevan ainakaan ottelun alkupuollella
aivan parhaimmalla tavalla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti HN
Sun mielestäsi Bluesilla oli kolmannessa erässä jotain jakoa? Montako kontrolloitua hyökkäystä? Montako maalintekotilannetta? Miksi Ilves hallitsi peliä ylivoimaisesti myös tasakentällisin?


Kuten sanoin, oli kolmas erä Bluesilta helvetin huono. Ero kahteen ensimmäiseen oli dramaattinen ja selittyy täysin alivoiman järjettömällä määrällä.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Blues menetti pelin passiivisuudellaan. Kolmannessa erässä liike loppui täysin ja ruvettiin peruuttelemaan. Ei ollut ensimmäinen joukkue, joka Ilvestä vastaan on tähän sortunut.

Haakanan käydessä kuumimmillaan Helenius kävi vähän rauhottelemassa poikaa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sun mielestäsi Bluesilla oli kolmannessa erässä jotain jakoa? Montako kontrolloitua hyökkäystä? Montako maalintekotilannetta? Miksi Ilves hallitsi peliä ylivoimaisesti myös tasakentällisin?

Paha vastata, kun ei ole ottelua videolla, mutta ei tuo kolmas erä ollut missään muodossa erikoinen. Täysin tyypillinen skenaario tilanteessa, jossa puolet erästä pelataan alivoimaa, ja vastustaja rokottaa ja ratkaisee pelin. Loppu oli pelailua. Grogin mahtava aivoitus pelata kolmella ketjulla, vaikka nelosessa olisi ollut todella paljon potentiaalia ja luisteluvoimaa, sinetöi kolmannen erän väsymyksen. Lopusta piti huolen Pajunen.

Ilves ei hallinnut peliä ylivoimaisesti tasakentällisin, kuin ehkä juuri niissä teidän kusenkeltaisissa märissä unissanne. Jos tähän nyt jotain tilastojakin vielä pitää kaivaa, niin miten olisi torjuntalukemat:

BLS Jere Myllyniemi 5+9+8=22

ILV Juuso Riksman 9+4+9=22

Voisitte oikeastaan lopettaa tuon paskanjauhamisen ja olla tyytyväisiä niihen kolmeen pisteeseen. Sitä itsetunnon pönkittämistä voi harrastaa sitten, jos pääsette puolivälieriä pitemmälle.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti dude

Haakanan käydessä kuumimmillaan Helenius kävi vähän rauhottelemassa poikaa.

Tästä muuten haastateltiin Haakanaa. Maikkarille poikkeuksellisesti jopa kyseltiin tappelun mahdollisuudesta, huomasi ettei ollut Mika-Juti-matsi tänään kyseessä... No, Haakana totesi Heleniuksen kommentoineen, että "Hyvönen ei tappele tänään" johon Haakana sitten "no sano sille sitten, että lopettaa saatana sen huitomisen ja hakkaamisensa".

Ei kummempaa.
 

molari

Jäsen
Olipa taas peliä kerrakseen, mahtaa Ribistä ja Kohnia vituttaa moisten tumpeloiden kanssa pelaaminen. Tuomareita ei jaksa enää mollata, ei se aina voi olla voiton esteenä, vaikka Pajunen Haakanan ja Muirin ohella Ipan eliittiä olivat. Vaikea on käsittää Haakanan hypetystä, kyllä jätkä niin armottoman surkea ja jäähyherkkä on ja kovuus, niin, mitä se on? Muir on taas tavallinen tusinapakki, tänäänkin aitiopaikalla Ipan 4:ssä maalissa Ahosen kanssa.

Loppuisi tämä kärsimys jo.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Veljet Mane ja HN:

Erinomaisia pointteja. Esimerkiksi "Stevellä, joka tuntuu yksinkertaisesti vihaavan kiekon menetyksiä, vaikka ne tulisivat joukkuekaverin kohdalle " oli mahdollisimman sattuvasti sanottu, asia on prikulleen näin. Kenties horjahdin tänään pitämään hänen raatamistaan itsestäänselvyytenä, jolle ei tullut tehottomuuden takia annettua tarpeeksi arvoa. Mahtaakohan Kariyan nimi jatkosopimuksessa olla liikaa pyydetty?

Vaikka puhuitte mun melkein ympäri, olen silti edelleen sitä mieltä, että tehokkuus maalipaikoissa nosti Stefanin tällä kertaa kentän ykköseksi. Erot olivat joka tapauksessa marginaalisia ja näkemyskohtaisia.


EDIT: Cannibal

"Voisitte oikeastaan lopettaa tuon paskanjauhamisen ja olla tyytyväisiä niihen kolmeen pisteeseen. Sitä itsetunnon pönkittämistä voi harrastaa sitten, jos pääsette puolivälieriä pitemmälle."

Ketkä "te"?


Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos katsoo peliä muutenkin kuin pelkästään pistetilastoista niin mielestäni ykkösketju pelasi tänään tosi vaisun ottelun. Neljä maaliahan ketjun miehille merkittiin, mutta kun aletaan katsomaan millä tavalla nuo maalit tulivat niin eivät ne mitään ketjun huikeita yhteispelejä ollut. Stefanin ensimmäisessä maalissa Haakana hukkasi käsittämättömästi kiekon oman maalin takana ja toisessa puolestaan tuomari oli sopivasti kiekon tiellä, minkä seurauksena syntyi suoraan ilmainen avopaikka. Hyvönen teki puolestaan maalinsa 5-3 -ylivoimalla ja tyhjiin.

Hyviä viimeistelyjä siis Stefanilta ja Hyvöseltä, mutta ketjuna kolmikko oli varsinkin kaksi ensimmäistä erää kaukana omasta tasostaan. Ylivoimillakaan homma ei tahtonut toimia sitten millään.

Kariya taisteli tänäänkin loistavasti niin kuin aina, mutta kiekolliset ratkaisut eivät kyllä olleet sitä normaalia Stevea. Stefanin otteissa on joulun jälkeen ollut ajoittain ihmeellistä lepsuilua, lähinnä kiekottomana pelatessaan. Kiekollisenahan Stefan toki on elementissään ja huippuvaarallinen varsinkin aina silloin, kun kiekko tulee vauhdissa lapaan.
Hyvönen saisi puolestaan jättää nuo typerät koiruudet tekemättä. Kerho-pelissä ne kostautuivat karulla tavalla, tänään onneksi ei.

Pistäisin tuon ykkösketjun tämänpäivän pelillisen heikkouden lähinnä tauon piikkiin. Tietysti ketjusta kertoo paljon se, että vaikka peli ei kulkenut niin maaleja syntyi siltikin se "pakollinen" määrä.

Tuomari vihelteli kieltämättä kotiinpäin. Ilves kärsi alkukaudella tästä monessa pelissä, joten siinä mielessä puntit ovat tasoittumaan päin, mutta Bluesin kannalta homma ei kyllä mennyt oikeudenmukaisesti. Aika pahaan paikkaan tuomari espoolaisia sorsi.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ketkä "te"?

Pyydän vilpittömästi anteeksi. Olisi pitänyt vaan sanoa mikahäkkismäisesti: "Sä". HN:ää lukuunottamatta Ilves-leiristä tuli erittäin fiksua ja asiallista tekstiä.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitäköhän mahtoi Rautakallion päässä liikkua, kun Ilves sai reilu kaksi minuuttia ennen pelin loppua jäähyn? Aloituskin oli sopivasti Ilveksen päässä, mutta silti Myllyniemi jätettiin maalille. Sen nyt vielä olisi jotenkin ymmärtänyt, että olisi katsottu aloitustilanne ja sitten pikapikaa kuudes ukko kentälle, mutta nyt veivattiin puolisen minuuttia 5-4:llä. Vasta seuraavalla pelikatkolla älyttiin ottaa veskari pois.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Cannibalille vielä:

Tämä selvä, joskaam emmää henkilökohtaisesti HN:n tekstiä mitenkään erityisen asiattomana saati itsetunnon pönkittämiseksi tarkoitettuna osaa pitää. Jos siihen tarkoituksellista provosointia siis ylipäätään liittyi, sangen vähäpätöistähän se palstan yleislinjaan verrattuna oli.



Ranger
 

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Viestin lähetti molari


Loppuisi tämä kärsimys jo.


TJ 8 peliä.Eiköhän tämä tappio ollut se viimeinen isku tälle kaudella.Jos 9pisteen takaa noustaan vielä playoffeihin niin lupaan syödä hatullisen paskaa.
 

Noviisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT & #21
Sano aika ja paikka niin tulen tarjoamaan sen hatullisen. Nimittäin kun on Ässät kyseessä niin mitä vain voi sattua ja tapahtua...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti HN
Lainaamassasi kappaleessa väitin, että joukkueiden välillä on valovuoden mittainen tasoero. Eikö muka ole? Sarjataulukossa ero on Ilveksen hyväksi 25 pistettä. Paljonko sen pitäisi olla, jotta voisi puhua "valovuoden mittaisesta tasoerosta"?

Ihan mielenkiinnosta, montako valovuotta on mielestäsi esim. Jokereiden ja Ilveksen tasoero? Näillähän on sarjataulukossa 33 pistettä eroa. Ilveksen tasoerohan sijoilla 2 ja 3 oleviin joukkueisiin on myös yli valovuosi, sillä niihin Ipalla on matkaa 26 pistettä. Huikeaa.

Blues pelasi muuten toisessa ja kolmannessa erässä yhteensä 16 minuuttia alivoimalla. Tähän päälle vielä Haakanan kymppi. Väitätkö pokkana, ettei tuo alivoiman määrä ja siitä aiheutunut parin kentän naurettava ylikuormittaminen - joka kertoo omaa kieltänsä peluuttamisesta - ollut olennainen tekijä Bluesin luokattomaan esitykseen kolmannessa erässä? Vai oliko voiton salaisuus jälleen vain Ilveksen legendaarisuus, virtuoosimaisuus ja veijarimaisuus - aka, Ilveksen valovuotta kovempi taso?
 

Kapo

Jäsen
Viestin lähetti HN
Mikä mun tekstissäni oli asiatonta tai epäfiksua?

Lainaamassasi kappaleessa väitin, että joukkueiden välillä on valovuoden mittainen tasoero. Eikö muka ole? Sarjataulukossa ero on Ilveksen hyväksi 25 pistettä. Paljonko sen pitäisi olla, jotta voisi puhua "valovuoden mittaisesta tasoerosta"?

Kirjoitin myös, että Blues tippui karusti kyydistä. Eikö muka tippunut? Erä päättyi 4-0 Ilvekselle. Paljonko sen olisi pitänyt päättyä, jotta voisi sanoa Bluesin "tippuneen karusti kyydistä"?

Lisäksi totesin, että Ilves kyykytti kolmannessa erässä Bluesia pelin kaikilla osa-alueilla. Eikö muka kyykyttänyt? Ilves piti kiekkoa valtaosan peliajasta, vei lähes kaikki kaksinkamppailut, rakensi ylivoimaisesti enemmän tekopaikkoja ja teki neljä maalia. Kuinka ylivoimaisesti Ilveksen olisi pitänyt peliä hallita, jotta voisi sanoa sen "kyykyttäneen Bluesia pelin kaikilla osa-alueilla"?



No minä tiivistäisin tuon ennemmin näin: "Blues jätti luistelun koppiin ja aloitti kilpikonnapuolustuksen"

Mutta laseja on niin monenlaisia.. esim HPK:n ja Ilveksen tasoero on pisteissä ~yhtäsuuri, kuin Ilves-Blues mutta kentällä paljon pitempi kuin tuo mainitsemasi n.109500000000 metriä
Eli siis yksittäisen pelin tasoeroja ei aina näe sarjataulukosta.
 

LätkäNero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, suomi kiekko, NHL ja etelä-afrikka
Re: Voi jeesus

Viestin lähetti Cannibal
kun Myllyniemellä kestää se puoli tuntia sivuttaisliikkeessä, eipä se sitäkään kiinni saanut.

Katsoit ilmeisesti pelin tv:stä, sain ainakin sen käsityksen! Millä HITAUDELLA SINÄ SITÄ KATSOIT? Taisi olla pitkä peli jos tuo tilanne sinulla kesti puolituntia? Kun siinä pelissä mitä minä katsoin tilanne syötön jälkeen oli ohi sekunnissa!

Suosittelen sinulle ehkä uutta digi boxia, tai kenties tv:tä! Jossain sulla mättää!

Ja sit toi Pajunen!! Voi S******! Eihän kukaan voi olla noin huono tuomari! Paitsi Pajunen! Yksi syöttö ja hyvät avustukset Ilvekselle vaikka 5 maaliin! Onneks ilves ei saanut niin montaa maalia ylivoimalla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös