Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen sairaat ja raihnaiset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana kananlento, 01.09.2016 klo 14.48.

 1. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  On tää ihan täyttä paskaa, ei sille mitään voi. Sandell tuskin tulee yhtään kokonaista kautta pelaamaan. Vaikka olisi toinen polvi, niin ei se sattumaa ole, että samalle miehelle näitä sattuu. Mistä sitten lie johtuu, mutta todella sääli.
   
 2. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta onko Sandell uusi Tukonen? Eli HIMYMin blitz? Tuntuu että mies on aina rikki. Jätkä on niin kova pelimies, mutta jatkuvasti sivussa. Vähän vois jopa sanoo että ois Mikko Viitas -syndroomaa. Harmittaa Ilves-fanien puolesta, kun on aika tärkee pala joukkueelle. Kelpais aina mun JYPpiin.
   
 3. vilho Jäsen

  Sandell oli aiemmin rikki, kun vammoja ei hoidettu kerralla kuntoon, vaan mentiin hieman toivotaan-toivotaan meiningillä (kuten Ilveksessä yleensäkin) ja riskit kostautuivat. Purkkapatentti ei toiminut ja tulos oli mikä oli.
   
 4. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Ei jumalauta voi olla totta. Viime kausi päättyi kahdeksanteen peliin ja eilen oli kuluvan kauden kahdeksas peli...

  On kyllä melkoinen vääryys Ilvestä, mutta ennen kaikkea Sandellia itseään kohtaan, jos kausi on taas pulkassa ennen marraskuuta. Mies alkoi olla melkoisessa iskussa ja helposti 50 pisteen kausivauhdissa. Voidaan todeta sama kuin vuosi sitten; miehen jättämää aukkoa kokonaisuudessan (pelinteko, ratkaisuvoima, henkinen johtajuus) on mahdotonta korvata, mutta jos ja kun siihen tulee ryhtä, niin jotain muuta kuin perkeleen jaatisia, kiitos.

  Nythän kyseessä on oikea polvi, kun aiemmin on rempattu tuota vasenta. Ja kuten aiemmin "vilho" mainitsi, niin Sandellin puolikuntoisuus on edellisillä kausilla johtunut tuollaisesta "kokeillaan, jos tämä kestää" toimenpiteistä eli miestä ei ole yritettykään laittaa kunnolla kondikseen. Tv-kuvan perusteella polvi vääntyy pahasti. Täytyy toivoa, että ristisiteet eivät menneet, muuten kausi oli siinä. Mistään pelkästä venähtämisestä ei ole kyse, koska ei voinut varata jalalle ollenkaan. Sivusiteiden repeäminen olisi varmaan tässä tapauksessa Sandellin kannalta se "paras" diagnoosi. Silloin olisi vielä mahdollisuus palata askiin tällä kaudella.
   
 5. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Näin varmasti on, mutta itse polvivaivaisena olen huomannut, että aina jos jotain sattuu niin sitä on ylivarovainen ettei varaa painoa yhtään ja näin pahenna tilannetta. Eli tämäkin voisi tulla kyseeseen, vaikkakin todella epätodennäköistä. Kyllä se polvi niin pahannäköisesti vääntyi.
   
 6. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllä se siltä näytti, että siteitä paukkui poikki ja sen myötä tämä kausi on paketissa. Ihme on jos tuosta jollain venähdyksellä selvisi. On tämä vaan niin väärin. Miksei Ilveksen kohdalla ne taivaankappaleet voi ikinä olla kohdallaan. Aina tulee paskaa niskaan. Meni jotenkin kertarysäyksellä mielenkiinto koko kaudesta. Eilen ei huvittanut oikein edes peliä katsoa loppuun kun vitutti niin paljon.
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Kyllähän tää aina vaan palaa siihen taustaorganisaatioon. Toki tällaiset yksittäiset asiat voi aina laittaa huonon tuurin piikkiin, mutta tosiasiassa joukkue ei saisi olla näin paljon yhden pelaajan varassa ja laajuutta pitäisi olla sen verran ettei pari loukkaantumista kaataisi koko laivaa.

  Mutta joo, ehkä tästä puhutaan jo tarpeeksi monessa ketjussa. Toivottavasti Sandell selviää mahdollisimman lyhyellä tauolla.
   
 8. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei ole saatana totta. Yksi liigan viihdyttävimmistä pelaajista kuitenkin, aivan uskomattoman paskaa tuuria. Kyllä vituttaa Sandellin ja Ilveksen puolesta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2016 klo 12.50
 10. Ribals Jäsen

  Ei ole kyllä yksi mies ansainnut noin paskaa tuuria. Erittäin kova pelimies on Sandell, toivottavasti tulee kovempana takaisin ensi kaudella.
   
 11. Paha-Koljo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Tämän verran tulin kanssa huutelemaan naapurin pöytään; hyvin tarkoituksin, mutta sori kumminkin.
  Kyllähän tämä korpeaa ihan Sandellin itsensä, Ilveksen sekä suomalaisen ja tamperelaisen jääkiekon puolesta. Ei ole kohtuuta tällä epäonnella.
  Nyt vain pökköä pesään ja henkeä. Odotan yhä pudotuspelisarjaa Tappara-Ilves.
   
 12. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Näinhän sen pitikin mennä. Tietysti. Vieläpä eri jalka, ettei voi edes vanhaa vaivaa syyttää.

  Sairasta.
   
 13. Cream Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Jokipakka, Niinimäki, Keränen
  Ei. Ei saatana, ei.
   
 14. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Enpä olisi koskaan uskonut itsestäni, että tulen tänne teidän osioon kirjoittamaan mitään tsemppaavaa, mutta: Vilpitön osanottoni Sandellin puolesta! Erittäin hieno ja taitava pelaaja ja TAAS kauden päättävä loukkaantuminen kahdeksannessa ottelussa. Ei vaan voi olla totta. Kyllä jälleen Ilvestä koetelleen turhan kovalla kädellä. Olisiko se ura nyt paketissa kun on molemmat polvet sökönä.
   
 15. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Onhan noita pelaajia maailman sivu, joilla on molemmat polvet leikattu. En siis tahdo uskoa, että koko ura olisi paketissa. En halua uskoa.
   
 16. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Osanotot täältäkin. Uskomattoman huonoa tuuria.
   
 17. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Ei v..ttu voi olla todellista...tsemii erityisesti Sandellille!
   
 18. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Eipä tähän ole paljoa lisättävää.. :(
   
 19. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Jonkun verran tuli seurattua Sandellin kuntoutumista viime kaudella, kun samoilla nurkilla pyörittiin ja todella harmillista, että nyt on jälleen sama rumba edessä. Toivottavasti kuntoutus sujuu hyvin ja Sami nähdään jälleen ensi kaudella kaukalossa. Todella ystävällinen mies ja kaukalossa luontainen johtaja. Vetää surulliseksi naapurinkin.
   
 20. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ilveksen viihdyttävin ja paras pelaaja. Huikea pelimies :( Tsemppiä Ilves. Ei tällaista kenellekään toivo. Käsittämättömän huonoa tuuria.
   
 21. Wilson47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Paska homma, että Sandellin kausi on ohi... Toivottavasti pystyy vielä pelaamaan joskus.

  Liigan parhaita pelaajia, ja erittäin tärkeä Ipalle, tsemiä sinne!
   
 22. Streider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Hartford Whalers, Deutschland
  Ei saatana ole todellista.. Ei pysty edes kuvailemaan kuinka paljon vituttaa Sandellin puolesta. Ei helvetti, miten voi olla noin uskomattoman paska tuuri, että taas kahdeksan peliä ja kausi pakettiin. Vituttaa ja rankasti, kausi lienee sitten taas Ilveksen osalta tässä, mutta enemmän masentaa Ässän puolesta tämä ymmärtämättömyyden ylittävä paska tuuri kaudesta toiseen.

  Vituttaa siis ihan saatanan paljon, jos ei se vielä viestistä ilmennyt. Ei isäkissan vittu sentään, että on jumalauta melkoista paskaa kaikki taas. Toivotaan kaikkea parasta Samin uran kannalta, hieno pelaaja jolle ei kyllä ehjää kautta näköjään suoda sitten millään.
   
 23. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Sandell ollut lähes maaginen paluunsa jälkeen. Ilkeää, että se jälleen kerran päättyy näin. Tsemiä Samille ja Ipalle.

  Kyllä Karri teidät "pleijareihin" toki loihtii.
   
 24. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  "Vittu,kun vituttaa"-lauloi Ismokin. Ja se on juurikin tunne päällimmäisenä.
  Nyt vain toivon,että Kivi ja co. osaa kääntää tämän jollain tavalla voimavaraksi. Pelataan Ässälle.
  Eikä jäädä tuleen makaamaan ja surkuttelemaan. Ei se Ässä sillä parane.
  Voimia yhdelle 2000-luvun suurimmista Ilveksistä.
   
 25. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Kyllä harmittaa täälläkin, Ilveksen pelaajien, Karri Kiven , fanien ja ennenkaikkea Sandellin puolesta. Sen sijaan en voi olla tuntematta pientä vahingoniloa Honkalehdon puolesta, kaikin puolin vastenmielinen tapaus.