Bronco

Jäsen
Tommi Huhtala saattaa palata ensi kaudeksi.
Perustuuko tämä spekulaatio puhtaasti siihen, että sopimus Mannheimiin loppuu tämän kauden jälkeen vai onko tälle painavampaa lähdettä esim. sisäpiiristä? Tässä kysymyksessä ei siis vittuilua tai edes vittuilun sävyä, aidosta mielenkiinnosta kysyn.

Olisi upeaa nähdä Huhtala taas Ilveksessä, joskin hintalappu ja rooli hieman mietityttävät. Nyt kun organisaation päivittäinen tekeminen on kohentunut, uskon Ilveksen olevan oikeasti harkintalistalla ja siirto takaisin olisi luonnollisesti merkittävä viesti ulospäin jo sellaisenaan. Huhtalan kaltaisia, tunteella pelin sisällä eläviä omia kasvatteja näkisi mieluusti pelaamassa logolle, vielä kun heistä on merkittävää lisäarvoa joukkueelle pelkän nostalgian sijaan.
 

Creeper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nimimerkki Kunto kertoilee foorumilla, että tarkoitus oli palata ensi kaudeksi, mutta tällä hetkellä jatko Saksassa on todennäköisempää. Kyllähän Huhtala vielä Ilvekseen palaa. Ilves ja Saksa on omaan korvaan kuuluneet vaihtoehdot.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Laitureita on hyvin kiinnitettynä jo ensi kaudeksi. Suomi, Maccelli, Jo.Ikonen, Lepaus, Antonen ja Miehokin laiturina parempi ollut. Rautiaisestakaan ei tiedä, mikäli Suomessa jatkaa, niin Ilveksessä? Haapanenkaan mikään menetetty tapaus vielä ole. Entäpä Meskanen? Voisiko paluu ensi kaudeksi olla ajankohtainen? Rooleissa ainakin riittäisi miettimistä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Suomen osalta muistikuvamme ovat täysin erilaiset. Kyllä ne kiekolliset väläytykset jäivät Suomella erittäin vähiin vielä kaudella 2016-2017 ja nimenomaan voimassa/kaksinkamppailuissa pärjäsi jo tuolloin.

Suomi oli dominoinut A:n SM sarjaa yhdessä Meskasen kanssa edellisellä kaudella (Mese toki kävi Liigaakin kokeilemassa enemmän) ja kaikki tämä ”nerokkuus” oli odotuksissa siirtyä myös Liigaan. Oli todella hyvä osoitus Liigan ja A:n SM:n vaatimuserosta, kun Suomi sitten Liigaan tuli… Mutta se, että syöttö ei lähtenytkään ajoissa, tai ei pääsyt kiekkoon tai saanut kiekkoa. Kaikki kulminoitui vain ja ainoastaan selkeään voimanpuutteeseen. Mies ei pärjännyt missään kaksinkamppailutilanteessa ja avojäällä jäi aina jälkeen. Mutta kyllä se taito ja tahto näkyi ja yleisesti ”asiantuntijaipiireissä” (jos tällästä läppää on sallittu tässä käyttää D kulman faniryppäästä) oli, että mikäli maltaa voimaa hankkia, on siinä kova pelaaja Liigaan. Pelikäsitystä ja kiekollista taitoa kun ei aikuisiällä enää siinämärin saa, voimanhankinta on vaan omassa tahdossa...Toki Suomi on ylittänyt tuolloiset odotukset, varsikin nyt kun Meskasta ei ole ja Suomen tarttee tehdä itse myös maalit.. Laukaus on kehittynyt huimasti ja liike on parantunut varmasti muunkin kun voimatasojen parantumisen myötä. Mies on siis harjoitellut korjatakseen puutteitaan tunnollisesti.

Meskasesta sen verran tässä yhteydessä, että Mesen menestymiseen oli suurempia epäilyksiä, mies kun oli yksipuolinen snaipperi, että riittäkö se, että miehistyy ja saa voimaa… No riittihän se…Ikonen tuli myös Liigaan dominoituaan A:n SM:ää. Ikosen potentiaali taitotason ja ennen kaikkea huikean tahotason perustella antaa odottaa huippukiekkoilijauraa vähintään Suomessa. Haapanen, joka tässä vähän aisapariksi Ikoselle vertautuu on toki taitokiekkokoulun kasvatti hänkin. Viimekauden KooVee soolomaali sen todistaa. Se että Haapanen ei ole saanut sellaisia tehoja itsesään irti Liigassa on isompi arvoitus, kun mitään selkeää puutettakaan ei ole.. tai ehkä se on pelinluvussa, asiassa jota ei enää aikuisiällä juuri saa hankittua.Toivottavasti se Haapanenkin sileä nousee ja näyttää mulle ja ”asiantuntijapiireille”…Miro Nalli… Mitens Miron liike on kehittynyt? Onko joku seurannut.. Taito ja fysiikka imo riittäisi liigaan, ois oikeistaan riittänyt jo viimekaudella, mutta riittäkö liike, varsinkaan nykyilveksen hurjaan vauhtipeliin?
 
Tulevaisuus on toivoa täynnä

-Share Ilves-

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Suomi oli dominoinut A:n SM sarjaa yhdessä Meskasen kanssa edellisellä kaudella (Mese toki kävi Liigaakin kokeilemassa enemmän) ja kaikki tämä ”nerokkuus” oli odotuksissa siirtyä myös Liigaan. Oli todella hyvä osoitus Liigan ja A:n SM:n vaatimuserosta, kun Suomi sitten Liigaan tuli… Mutta se, että syöttö ei lähtenytkään ajoissa, tai ei pääsyt kiekkoon tai saanut kiekkoa. Kaikki kulminoitui vain ja ainoastaan selkeään voimanpuutteeseen. Mies ei pärjännyt missään kaksinkamppailutilanteessa ja avojäällä jäi aina jälkeen. Mutta kyllä se taito ja tahto näkyi ja yleisesti ”asiantuntijaipiireissä” (jos tällästä läppää on sallittu tässä käyttää D kulman faniryppäästä) oli, että mikäli maltaa voimaa hankkia, on siinä kova pelaaja Liigaan. Pelikäsitystä ja kiekollista taitoa kun ei aikuisiällä enää siinämärin saa, voimanhankinta on vaan omassa tahdossa...
2016-2017 oli Suomelle jo toinen täysi Liiga-kausi. A-junnujen dominointikausi oli jo 2014-2015. Kaksinkamppailujen osalta näkemyksemme on täysin erilainen (en tiedä muisteletko tosiaan tuota ensimmäistä Liiga-kautta joka oli siis 2015-2016 eikä 2016-2017), mutta turha tuosta on tämän isommin enää vääntää. Pääasia on se, että Ilveksellä riitti kärsivällisyys Suomen kohdalla ja tällä hetkellähän hän on Liigan ehdottomasti parhaita pelaajia. Jos alkaa miettimään niin ei kovin montaa kaveria Liigasta löydy johon olisin valmis Suomen vaihtamaan. Jos löytyy yhtään. Aivan loistavan monipuolinen pelaaja. Yhtään huonoa osa-aluetta on vaikea löytää hänen pelistään. Asenne ja taistelu aina tapissa, pärjää kaksinkamppailuissa ja maalin edustalla. Huippuluokan laukaus ja maalintekijä. Erinomainen pelikäsitys. Ei löysäile yhtään myöskään puolustussuuntaan. Tähän päälle vielä hirveä voitontahto. Huikea kaveri, ei voi muuta sanoa!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Nimimerkki Kunto kertoilee foorumilla, että tarkoitus oli palata ensi kaudeksi, mutta tällä hetkellä jatko Saksassa on todennäköisempää. Kyllähän Huhtala vielä Ilvekseen palaa. Ilves ja Saksa on omaan korvaan kuuluneet vaihtoehdot.
Eipä yllätä jatkohalut Mannheimissa, kun J-M Järvinen meni sinne myös. Kaverit Pirkkalasta (kuten Lehtivuorikin) varmasti viihtyy tuolla erinomaisesti nyt keskenään.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy