Ilveksen joukkueen rakennus kaudelle 2023–2024

  • 253 962
  • 1 350

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Paljon on ollut keskustelua, että CHL on iso kuluerä seuroille, edes voittamalla koko sarja siinä ei taloudellista voittoa synny, eikä näköpiirissä ole muutosta. Onko sinulla joku visio, kuinka tämä muuttuisi taloudellisesti kannattavaksi?

Nyt tilanne on sellainen, että CHL:n laitetut rahat ovat joukkueen kokoamisesta pois. Liigassa pärjääminen ja mahdollinen Suomen mestaruus on kuitenkin kannattajille se juttu mikä halutaan voittaa, joten tässä tilanteessa jossa CHL syö taloudellisia resursseja Liiga-menestyksen kustannuksella on järkevää miettiä kuinka tuon voi minimoida. Mainitsemiisi CHL: n ison rahan pöytiin kuitenkin otetaan joukkueita kansallisen Liigan sijoitusten perusteella.
Pitää toivoa että Tappara pupeltaa itsensä tarpeeksi syvällä CHL:n sarjataulukossa, mieluiten sijalle 16. Sitten napataan itse pari voittoa viimeisistä peleistä niin voilá, siinä on pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelupari Ilves - Tappara. Eiköhän fanit sinne löytäisi paikalle.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Onko sinulla joku visio, kuinka tämä muuttuisi taloudellisesti kannattavaksi?
Ei mulla tarvi olla, riittää kun organisaatiolla on.

…mutta kyllä, nään itse CHL:n isona mahdollisuutena luoda kansainvälisiä kontakteja ja saada kansainvälistä näkyvyyttä heikosti Euroopassa tunnetulle suamikiakolle. Ja näen edelleen kehityssuuntia, joita Håkan Loob veteli 2004 kun CHL:n ideaa lähdetiin kehittään Nordic- ja European Trophyn kautta. Se nyt vaan tyssäs tuolloin finanssikriisiin.

Ja kukaan ei ole sanonut että CHL kehitys oli helppoa, mutta Kennedyä mukaillen, sitä ei tehdä koska se olisi helppoa, vaan siksi että se on vaikeaa.



Kun tehdään strategiaa ja toimitaan sen mukaisesti, se ei keskity seuraavaan kauteen tai pariin, kuten me kannattajat tehdään. Menestys Liigassa on pääasia Nyt, mutta laajemminajatellen niitä kasvun resursseja kandee hakea laajemmalti. Nokia Areenan kasvupotentiaali saavutettanee viidessä+ vuodessa, eli jo nyt on oltava suuntaviivoja mitä sen jälkeen tai alkaa stagnaatio.
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Suomihan on Euroopan ykkönen lätkässä, ehkä jopa maailmassa. Mistä sääny kekkasit, että Suomi-lätkää ei Euroopassa tunnettaisi?

Edelleen odottelen vastausta miksi CHL-alkusarjaa ei kannata pelata jossain halvemmassa hallissa, esim Hakametssä? Sinne voisi saada nostalgiaa hakevia peruskannattajia, vaikka nykyään rahat tulee kiekkoseuralle pääasiassa tv-sopimuksesta ja yritysmyynnistä.

@Tarinankertoja
 

Kyle

Jäsen
Paljon on ollut keskustelua, että CHL on iso kuluerä seuroille, edes voittamalla koko sarja siinä ei taloudellista voittoa synny, eikä näköpiirissä ole muutosta. Onko sinulla joku visio, kuinka tämä muuttuisi taloudellisesti kannattavaksi?

Olihan Liigakin 30-vuotta iso kuluerä Ilvekselle. Tällä hetkelläkin moni seura taitaa pelata sitä tappiolla. Mitä olen ymmärtänyt niin organisaatio itsessään pitää kansainvälisiä pelejä enemmänkin mahdollisuutena, kuin uhkana jopa innoissaan siitä. Kenties jopa harjoituis mielessä sellaisena josta kannattaa maksaa, koska se kehittää ja tiivistää joukkuetta ja yksilöitä myös kansalliseen sarjaan.

Eikä nyt voi sanoa, että CHL ei kiinnostaisi ketään kun alkusarjan ensimmäiset ottelut vetivät noin 4500 katsojaa.

Kyllä itse näen, että vaikka tässä pelataankin vielä ehkä tulevaisuuden visiosta isommasta sarjasta kuten tarinankertoja viittasi. Niin nyt jo joukkue saa myös kansainvälistä näkyvyyttä, kilpailuhenkistä harjoitusta kansainvälisistä peleistä. Varmasti koko joukkueen kannalta hyvää mainostusta pitkällä tähtäimellä kaikilla mittareilla, että ovat mukana vuodesta toiseen. Sellaisia asioita joista joku voisi kokea että olisi hyödyllistä jopa maksaa.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Edelleen odottelen vastausta miksi CHL-alkusarjaa ei kannata pelata jossain halvemmassa hallissa, esim Hakametssä?
Imagosyyt on ainakin yksi. Meillä on uusi hieno areena, jossa on viimeisen päälle fasiliteetit, mutta CHL viedään halliin joka ei enää Liiga-kiekkoilullekaan sopinut.

Olisihan se nyt farssi viedä sitten CHL, jonka nousua pitäisi rummuttaa vanhaan halliin.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Mäntykivi on laitahyökkäjä ja Gregoire aivan mestistasoa. Tarvittaisiin siis periaatteessa kaksi sentteriä. Kolmosketjuun ainakin pikimmiten. Bau menee kyllä väliaikaisesti nelosen keskellä.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tämä ajatus pohjois-amerikkalaisesta hyökkääjästä, joka voi pelata sekä sentterinä että laiturina, on huono ja kovin kulunut vitsi.
Kun mestarijoukkueen tärkeimmät pelaajat ovat tunnetusti ykkössentteri ja maalivahti on nyky-Ilves uskomattoman huonosti rakennettu.
Gregoire on kylmällä kaurapuurolla täytetty tumppu.
Tässä vaiheessa kahden kunnon keskushyökkääjän rekrytoiminen on kohtuuttoman vaikeaa.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
En mä vielä jaksa pelihousujani repiä tällaisista peleistä tai pistemenetyksistä, mutta kollektiivisesti todella heikkoa oli tekeminen ihan läpi matsin. Kaiken maailman mestarisuosikkikaavailut on toivottavasti jossain back-burnerilla, ja keskitytään sen sijaan virheiden korjaamiseen ja kokonaisvaltaiseen pelin kehittämiseen. Kuten otteluseurannassa jo mainitsin, niin PAPP on todella surkeaa katseltavaa aika samaan tapaan kuin jo CHL-matseissa ja eilen Porissa, äijät hukkuvat todella helposti ja lähes kaikki kamppailuvoitot hävitään laidassa. Repo ja Fontaine pääsivät aivan liian yksin Gunnarssonia vastaan, ja ihme ettei kummastakaan paikasta soinut. En tiedä varastaako puolustus noin paljon, että nopean käännön jälkeen ei enää ehditä tilanteeseen. Hiukan huolestuttavaa joka tapauksessa.

Ehkä kaikista ankein asia oli kuitenkin Ilveksen pelaamisesta huokunut fiilis, joka oli ihan helkkarin lattea. Siinä missä viime vuosien Ilveksestä on mielestäni hyvin usein näkynyt viimeiseen saakka yrittäminen, tempo, ja tsemppi, oli Ilves tänään ihan liian varovainen, heikko, ja löysä. Tämä matsi ei varmasti yhtään satunnaiskatsojaa houkuttele lauantaina lehtereille.

Ei sillä, että hyökkäysalueellakaan peli olisi ollut jotenkin loistavaa, mutta puolustusalueen peliin verrattuna kuitenkin laadukkaampaa. Silti todelliset maalipaikat jäivät aika vähiin, ja kun viimeistely ei ollut eilisen tasolla, oli tulos ihan odotettu. Viimeisen kympin kaksi ylivoimaa olivat aika kämäisiä, paras paikka oli varmaan Pellillä aika erän lopussa, mutta veti kiekon reippaasti yli ja ohi? Alivoima on tällä hetkellä vielä huonomman näköistä, ukot ovat seisovin jaloin ja oikeastaan vain odottavat, että kiekko menee joko maalille tai maaliin. Jos Saarinen on vastuussa AV:sta ja homma ei parane kauden aikana, niin luiskaan vaan kauden päätteeksi.

Yksittäisiä epäonnistujia en halua kaivella liiaksi, mutta kyllä Gregoire näyttää liian heikolta liigajäille. Ja miksi Meskanen menee ylivoimalla maalille ja maskiin, kenen idea? Muutenkin Meseltä valitettavasti saman näköistä suorittamista kuin Jenkeistä paluun jälkeen, luistelu näyttää vähän siltä, kuin vasta treenattaisiin junnua. Yksi 2v1-tilanne Päkkilän kanssa kuivui kokoon, kun Mese jäi jalalla niin pahasti jälkeen.

Tillu saisi kyllä ruveta harkitsemaan tankilla käyntiä ennen pitkää, yksi sentteri nyt vähintään tarvittaisiin. Lauantaille oma odotukseni on pelin paraneminen, tulee sitten kolme pistettä tai ei. Etiäpäin.

E: Meni varmaan väärään ketjuun, kun peliesityksistä oli enemmän kyse, mutta ihan sama.
 
Viimeksi muokattu:

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Minäkään en osaa vielä liikaa hätäillä. Eilen joukkue oli aika harmaa kaikkinensa ja se harmittaa, koska Ilves on viime vuodet ollut raikas tuulahdus liigassa pelityylinsä takia. Nyt ei oikein kukaan noussut esiin. Esim. Lancaster on todella näkymätön tällä hetkellä.

Gregoiresta olen samaa mieltä. Ei tuo oikein mitään lisää joukkueeseen muutaman pelin perusteella. Ja ottaa turhia jäähyjä, jotka voisi välttää järkevämmällä pelaamisella.

Gunnarsonia jo ehdin kritisoida enkä ehkä vieläkään ihan vakuuttunut ole, mutta kun maalit katsoi uudelleen niin oli puolustajilla kyllä osansa noihin maaleihin. Lukon maskimies tuntui saavan älyttömästi tilaa olla maalin edessä ja jatkoilla tiputettiin koko kolmikon voimin ihan liian alas, jolloin Tieksola pääsi käveleen sisään.

Mutta sentteriä kaivattaisiin. Ja mielellään sellaista joka osaa aloittaa.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Positiivista:

- Peli on näyttänyt heikolta molemmissa peleissä, mutta silti kasassa on 4 pistettä. Hyvän joukkueen merkki.

Negatiivista:

- Peli peliltä suunta on ollut huonompi oman pelaamisen suhteen.
- Yleisömäärä. Ei opittu viime vuodesta, mikä on harmi. Ilveksen markkinointi on ollut loistavalla tasolla jo vuosien ajan mutta avauskotipelin markkinointi oli jälleen tänä vuonna luokatonta. Noh, tästä on suunta vain ylöspäin.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nähdyn perusteella sanoisin että Gregoire ei jatkoon, enkä taida yksin mielipiteeni kanssa olla. Ei tuo oikein mitään lisäarvo ja ihme virheitä ja hölmöilyitä sattuu lähes pelissä kuin pelissä. Verkot voisi heittää mielestäni vesille siis alaketjujen sentterin suhteen. Kaipaisi yllätys yllätys muutenkin vähän lihasta tuo hyökkäys. Könösestä mallia tässä.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Gunnarsonia jo ehdin kritisoida enkä ehkä vieläkään ihan vakuuttunut ole, mutta kun maalit katsoi uudelleen niin oli puolustajilla kyllä osansa noihin maaleihin. Lukon maskimies tuntui saavan älyttömästi tilaa olla maalin edessä ja jatkoilla tiputettiin koko kolmikon voimin ihan liian alas, jolloin Tieksola pääsi käveleen sisään.
Gunnarsonista tosiaan vaikea sanoa, onko lintu vai kala. Jos katsoo vaikka eiliseltä puhtaasti päästetyt maalit ja vastaavasti otetut seivit, niin erittäin hyvä peli. Mutta toisaalta olemus maalilla on jotenkin hätäisen oloinen, kiekot putoilee mihin sattuu jne. No, toivotaan että tarttuu jatkossakin ja hätäisyys on vain illuusiota tai alkukankeutta.

Noin muuten en jaksa pelistä hirveän huolissani olla. Tekemistä on monella osa-alueella, mutta silti pisteitä kertyy. Ja mikä tärkeintä, tappioasemassa pelaaminen on valovuoden viime kautta edellä. Tällä kaudella on noustu takaa rinnalle ja ohi jo useammin kuin koko viime kaudella yhteensä. Kovan joukkueen merkki.

Mutta kun kerran joukkueen rakennusketjussa ollaan, niin kyllä nähdäkseni vähintään yksi hyökkääjä on hankittava. Speksit: aloitustaitoinen puolustava sentteri. Gregoiren voi pitää varamiehenä tryoutinsa loppuun asti, jatkoa turha nykynäytöillä tehdä.
 

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Niin siis Gregoiren tilalle samaan rooliin on löydettävä laadukkaampi peluri viimeistään try-outin loppuessa ja tämän LISÄKSI on hankittava yksi hyvin liikkuva kahden suunnan hyökkääjä middle-six osastolle.

Toki siis ei tietenkään mikään pakko ole, mutta jos niinku vähän joukkueen pärjäämistä haluaa.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Samat huomiot tehnyt Gunnarssonista. Hyvä poika, mutta hitusen hermostuneen oloinen maalilla, ja tekee siksi välillä hätiköityjä ratkaisuja, esimerkkinä vaikka tilanne jossa potkaisi polkkeella kiekon eteensä täydelliseen maalintekopaikkaan kun olisi voinut vain ohjata sen rauhallisesti tyhjään kulmaukseen. Kuitenkin ihan hyvät perustaidot ja monta hyvää torjuntaa eilenkin. Jos pystyy vähän rauhoittamaan itseään niin voi olla ihan kovakin luu.

Malek puolestaan sitten on välillä vähän liiankin rento. Ison kokonsa vuoksi peittää paljon ja pystyy siksi ehkä vähäsen "varastamaankin" tietyissä asioissa. Molemmat vahdit tällä hetkellä aika tasoissa, silloin uskon vaa'an kallistuvan Malekin suuntaan, koska on se kehittyvässä iässä oleva maalivahti ja tulevat NHL-korvaukset lienevät myös seurajohdon ajatuksissa.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Gregoire on ihan hyvä alakenttien pelaaja. Luultavasti myös halpa. Silti muutama asia puoltaa sitä ettei hänen sopimustaan jatketa:

- Hukassa omalla alueella. Muutaman kerran CHL:ssä jo huomannut kuinka miehen pää pyörii aika paljon omalla alueella ja tuntuu olevan vähän epätietoinen mitä pitäisi tehdä. Lisäksi ollut hankaluuksia pitää omaa miestään kunnolla, eilenkin Mattila voitti hänet aika helposti maalineduskamppailussa ja ohjasi avausmaalin.

- Aloitukset. Vaikuttaa olevan aika paljon aloituksissa tuomarien hampaissa. Tulee ihan tolkuton määrä aloituksia jossa tuomari nuhtelee häntä jostain ja hän vaikuttaa olevan ihmeissään. Ehkä muualla saadaan aloittaa eri tavalla johon tuomarit täällä puuttuvat?

- Tuomarien hampaissa. Jos hän on tuomarien hampaissa aloituksissa niin on kyllä muutenkin. Suu käy kentällä mikä ei sinällään ole huono asia tuon roolin pelaajalta mutta samalla tavalla kuin Tikka oli viime kaudella niin kyllä Gregoire on kokoajan suurennuslasin alla ja pienestäkin rikkeestä on kotimaiset tuomarit häntä laittaneet istumaan. Monesti käyvät keskustelemassa myös hänen kanssaan tilanteiden jälkeen ja ohjaavat hänet pois kahakoista. Tämä on sinällään harmi koska alkuun ajatteli että Gregoire vaikutti aika hyvältä ärsyttäjältä ja pystyi silti itse pitämään tilanteissa malttinsa, joka olisi varmasti tuonut Ilvekselle ylivoimia. Nyt vaikuttaa enemmän siltä kun hän on tuomarien hampaisiin joutunut että eiköhän mene vastaavasti kuin Tikalla että häntä saadaan tilanteiden jälkeen moukaroida miten haluaa ja silti paras mahdollisuus on siihen että molemmille tulee jäähy, ja kun hän taas tekee jotain vähääkään niin Ilves on heti alivoimalla.

Toivottavasti Koskelalla on jo takaraivossa se ajatus että parempi ampua vähän korkeammalle ja katsella ainakin ketä muita voisi olla tarjolla kun try-out jakso lähenee loppuaan.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Positiivista:

- Peli on näyttänyt heikolta molemmissa peleissä, mutta silti kasassa on 4 pistettä. Hyvän joukkueen merkki.

Negatiivista:

- Peli peliltä suunta on ollut huonompi oman pelaamisen suhteen.
- Yleisömäärä. Ei opittu viime vuodesta, mikä on harmi. Ilveksen markkinointi on ollut loistavalla tasolla jo vuosien ajan mutta avauskotipelin markkinointi oli jälleen tänä vuonna luokatonta. Noh, tästä on suunta vain ylöspäin.

On myös hyvä huomata, että neljä pistettä on tullut ilman joukkueen ykkösmaalitykkiä ja kärkipakkia. Jos Lukolta olisi ollut eilen poissa vaikkapa Repo ja Reunanen, olisi se todennäköisesti näkynyt senkin otteissa.

Ilveksen peli hakee uomiaan ja maltti on valttia isossa kuvassa.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Samat huomiot tehnyt Gunnarssonista. Hyvä poika, mutta hitusen hermostuneen oloinen maalilla, ja tekee siksi välillä hätiköityjä ratkaisuja, esimerkkinä vaikka tilanne jossa potkaisi polkkeella kiekon eteensä täydelliseen maalintekopaikkaan kun olisi voinut vain ohjata sen rauhallisesti tyhjään kulmaukseen. Kuitenkin ihan hyvät perustaidot ja monta hyvää torjuntaa eilenkin. Jos pystyy vähän rauhoittamaan itseään niin voi olla ihan kovakin luu.
Sitten taas Vitkovicea vastaan käydyssä pilkkukisassa oli maalillaan itse varmuus. Eleettömän rauhallista työskentelyä, eikä yhtään kiekkoa selän taakse. Sen perusteella ongelma tuskin on pääkopassa, vaan joko tekniikassa ylipäätään tai sitten tekniikan sovittamisesta Liigan pelityyliin. Tai sitten vaan tykkää rankkareista, oli eilenkin parhaimmillaan noissa tilanteissa missä Lukon pelaajat pääsivät yksin maalin eteen.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Eipä tosiaan Gregoire ole näyttänyt mitään, minkä perusteella jatkopahviin olisi syytä raapustaa allekirjoituksia. Aloitusprosentti liigassa kahden pelin jälkeen varsin vaatimaton 30,8% sekä lisäksi turhia jäähyjä CHL ja liigapeleissä. Toki hänelä on vielä 1,5 kuukautta aikaa näyttää, miksi edes rotaatiopelaajana olisi paikka joukkueessa.

Toivottavasti Koskela kartoittaa tällä hetkellä aktiivisesti sentterimarkkinoita, koska myös Mäntykiven peluuttaminen sentterin tontilla vaikuttaa edelleen väärältä ratkaisulta. Aloituksissa jopa Gregoirea huonompi prosentti (29,4%) ja koko ketju tuntuu olevan näkymätön ja aikaansaamaton.

Parasta olisi löytää kolmosen keskelle luotettava kahden suunnan sentteri, joka raapii aloituksia kovalla prosentilla. Vielä parempaa jos herra ymmärtäisi eurooppalaisen pelin vaatimukset, joko syntyperäisenä tai pidempään euroopassa pelanneena pohjoisamerikkalaisena.

Neloskentässä Bau / Virtanen hoitaa hommat ja ainakin itse olen ollut Samun otteisiin tyytyväinen. Tässä vaiheessa on hyvä ajaa nuorta miestä sisään ja antaa reilusti vastuuta, edellyttäen tietenkin että pelin taso pysyy riittävän hyvänä. Kevään puolella voi sitten tarvittaessa katsoa tilannetta uudestaan ja hommata siihen rooliin "Koskiranta" tyyppisen varman kortin.

Muuten kyllä hyökkäyksessä riittää leveyttä, eikä olla yhden kentän varassa. Meskanen on tosin ollut pimennossa, eikä ole tuonut mitään 5 vs. 5 peliin tai ylivoimaan. Nyt nähdyn perusteella uskaltaisin väittää, että Nyman tulee tällä kaudella latomaan enemmän maaleja kuin Meskanen. Mielenkiintoista nähdä myös, miten ketjut ja yv-koostumukset rakennetaan kun Ikonen palaa takaisin. Onko kenelläkään muuten tietoa Iksan ja Frimanin tilanteesta?
 
Viimeksi muokattu:

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Gunnarsonista tosiaan vaikea sanoa, onko lintu vai kala. Jos katsoo vaikka eiliseltä puhtaasti päästetyt maalit ja vastaavasti otetut seivit, niin erittäin hyvä peli. Mutta toisaalta olemus maalilla on jotenkin hätäisen oloinen, kiekot putoilee mihin sattuu jne. No, toivotaan että tarttuu jatkossakin ja hätäisyys on vain illuusiota tai alkukankeutta.

Juu, se voi olla juuri tuo hätäisyys joka saa itseni epäilemään. Jotenkin hyvin erilainen olemus kuin vaikkapa Langhamerilla, Dostalilla tai Malekilla. Maalivahtipelistä en tarpeeksi ymmärrä, että mistä tuo sitten johtuu.

Neloskentässä Bau / Virtanen hoitaa hommat ja ainakin itse olen ollut Samun otteisiin tyytyväinen. Tässä vaiheessa hyvä ajaa nuorta miestä sisään ja antaa reilusti vastuuta, edellyttäen tietenkin että pelin taso pysyy riittävän hyvänä. Kevään puolella voi sitten tarvittaessa katsoa tilannetta uudestaan ja hommata siihen rooliin ”Koskiranta” tyyppisen varman kortin.

Samaa mieltä, Baulle tulee nyt hyviä minuutteja ja toivottavasti uskalletaan antaa mahdollisimman pitkään. Toki pitää myös tarpeeksi ajoissa olla hereillä hankintojen kanssa ettei keväällä taas joudu toteamaan, että markkinat on tyhjänä.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Niin, Mäntykivi oli meidän paras pelaaja viime keväänä, laitahyökkääjänä.

Kuinka helvetin sekasin pitää olla, että aletaan kaverista vääntään taas sentteriä?
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Sitten taas Vitkovicea vastaan käydyssä pilkkukisassa oli maalillaan itse varmuus. Eleettömän rauhallista työskentelyä, eikä yhtään kiekkoa selän taakse. Sen perusteella ongelma tuskin on pääkopassa, vaan joko tekniikassa ylipäätään tai sitten tekniikan sovittamisesta Liigan pelityyliin. Tai sitten vaan tykkää rankkareista, oli eilenkin parhaimmillaan noissa tilanteissa missä Lukon pelaajat pääsivät yksin maalin eteen.
Niin tai sitten vaan ensimmäinen liigapeli jännitti ja seuraavaan peliin kerää itsensä, kuten teki Timrå-ottelunkin jälkeen, jossa lieni sama vaiva.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin, Mäntykivi oli meidän paras pelaaja viime keväänä, laitahyökkääjänä.

Kuinka helvetin sekasin pitää olla, että aletaan kaverista vääntään taas sentteriä?
Varsinkin kun tämä on jo kaksi kertaa aiemmin todettu toimimattomaksi jutuksi. Kyllähän tuo rosteri oikein huutaa sentteriä.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Varsinkin kun tämä on jo kaksi kertaa aiemmin todettu toimimattomaksi jutuksi. Kyllähän tuo rosteri oikein huutaa sentteriä.
Koskela ei tunnu ikinä onnistuvan koko joukkueen rakentamisessa, siis mestaruustasolle. Joka kaudella jokin osa-alue on mestaruustasoa, mutta sitten joillain muilla jää vajaaksi. Nyt on erinomaiset palikat puolustukseen ja hyvät kaksi kärkisentteriä. Maalivahtipeli on vielä kysymysmerkki ja pari sentteriä puuttuu. Toki alaketjujen senttereitä luulis löytyvän helpommin, kuin ykkössenttereitä? Pitää olla sitten hereillä Tillunkin tässä loka-marraskuussa, koska helmikuun huutokaupat on aina hankalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös