Ilveksen joukkueen rakennus kaudelle 2023–2024

  • 253 871
  • 1 350

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kovasti täällä on puhuttu mahdollisesta joukkokadosta Ilveksessä mutta mikäli tuoreita huhuja on uskominen niin kyllä naapurissakin tuntuu kato käyvän.

Parhain hyökkääjä kilpakumppanille Hifkiin, parhain kokonaisvaltainen puolustaja Ruotsiin ja ykkösmaalivahtikin on vielä ilman sopimusta. Noiden lisäksi täsmähankinnat Davidssonin veljekset sekä potentiaalinen junnu Rönni huhuissa jatkamassa matkaansa.

Tulee kyllä mielenkiintoinen kesä markkinoilla.
Moni joukkue tulee muuttumaan paljonkin.
Pennanen lisäksi heittää oman lusikkansa soppaan ja tähän kauteen pitikin tavallaan päättyä yksi projekti.
Kyllä meille hyviä pelaajia on tulossa.
 

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Kyllä meille hyviä pelaajia on tulossa.

Mutta riittääkö se? Pelicans-sarja on osoittanut mihin riittää pelkkä potentiaali ja pari "pysykää vielä tämä kausi ehjänä" -kaveria. Nyt Ilves on organisaationa siinä tilanteessa, että ne tulevat vahvistukset eivät saa olla pelkkää virtanenpäkkilämäntykivi -osastoa, vaan tarvitaan ehdotonta kärkiosaamista. Tälle kaudelle kärkiosaamisen hankinta meni täysin vihkoon, nyt Ilveksen pitää seurana olla jotain muutakin kuin pelkkä NHL-korvauksia kärkkyvä ponnahduslauta.

Ja tarkoitukseni ei ole mitenkään vähätellä Virtasta, Päkkilää tai Mäntykiveä, toivottavasti kehittyvät vielä ja heistä saadaan vähintään hyvää runkoa tuleviksi vuosiksi, ja varsinkin Mäntykivestä vielä enemmänkin. Mutta nyt tarvitaan valmiita pelaajia, jos Koskela ei pysty niitä hankkimaan vaan tulijoiden meriitit ovat "pari kautta liigassa, pelejä junnumaajoukkueessa ja 4. kierroksen NHL-varaus", niin sitten Koskelan on pakko lähteä.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ilveksen resurssit on nyt kärjen tasoa Liigassa. Jos ei aleta elään ja toimiin sen mukaan, niin tämä Ilvesbuumi on ohi ennemmin kuin huomaammekaan. Joukkueeseen on panostettava. On naurettavaa, että seuran takoessa miljoonien eurojen tuloksia, aletaan säästeleen joitain satoja tonneja. Laatujoukkue kasaan ennen kauden alkua, ei yhtään tärkeää paikkaa jätetä täyttämättä, koska se on nähty, että kesken kauden ei näihin ketään löydy. Luulisi olevan jo päivänselviä asioita.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mutta riittääkö se? Pelicans-sarja on osoittanut mihin riittää pelkkä potentiaali ja pari "pysykää vielä tämä kausi ehjänä" -kaveria. Nyt Ilves on organisaationa siinä tilanteessa, että ne tulevat vahvistukset eivät saa olla pelkkää virtanenpäkkilämäntykivi -osastoa, vaan tarvitaan ehdotonta kärkiosaamista. Tälle kaudelle kärkiosaamisen hankinta meni täysin vihkoon, nyt Ilveksen pitää seurana olla jotain muutakin kuin pelkkä NHL-korvauksia kärkkyvä ponnahduslauta..
Menikö kärkiosaamisen hankinta vihkoon?

Jatkosopimukset sorvattiin EHT-tason Suomelle, Parikalle ja Masinille sekä Haapalalle, jonka PPG oli liigan kolmanneksi paras. Räty ja Latvala olivat onnistuneita värväyksiä kakkoskorin pelaajista. Jokipakka ei säihkynyt, muttei pettänytkään. Tikka oli roolissaan liigan parhaimmistoa.

Tuulola ei tuonut odotettua lisäarvoa juuri punnerrusmaalien muodossa ja Ruokonen jäi rotaatiopelaajaksi. Westerlund oli lähtöjäänkin täytemies.

Olen edelleen sitä mieltä, että kyllä Ilveksellä kärkiosaamista tähän sarjaan oli paperilla ihan riittävästi finaalipaikkaan. Syyt mailanpuristamiseen ja parin viimeisen ottelun ulospuhallukseen olivat muualla.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On naurettavaa, että seuran takoessa miljoonien eurojen tuloksia, aletaan säästeleen joitain satoja tonneja.
Olen samaa mieltä siitä, että pelaajabudjetti pitää nostaa kovimpien mestarikanditaattien tasolle. Onko kuitenkin säästely tämän kauden osalta fakta vai kuvittelemmeko niin? Hävisikö Ilves kisan jostain pelaajasta piheyden takia?
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Vilkaistaanpa sopimustilanteita:

Maalivahdit:

?
Jakub Malek
Ondrej Bizon

Puolustus:

Jarkko Parikka - Les Lancaster
? - Arttu Pelli
Karri Aho - Otto Latvala
Tuomas Salmela

Hyökkäys:

Eemeli Suomi - ? - Joona Ikonen
Matias Mäntykivi
- Tommi Tikka - Aku Räty
Eetu Päkkilä - ? - Jani Nyman
? - ? - Santeri Virtanen

Jakub Kos - Samu Bau - Miro Ruokonen
Emil Järventie

Aloitetaan lähtijöistä:

Petri Kontiola - Loistava runkosarja. Pleijarit kertoivat että taitaakin olla ihan oikea aika lopettaa.

Balasz Sebok - Pakko saada parempi korvaaja kun kyseessä noin iso rooli. Ei vaan riitä.

Jarno Koskiranta - Hyvä haku ja iso osa Ilveksen yhdestä ainoasta toimivasta ketjusta. Vastaava haku kelpaisi myös ensi siirtorajalla.

Henrik Haapala - Loistava pelaaja. Ei pysy terveenä. Heikot pudotuspelit. Taas.

Eetu Tuulola - Hankittiin isoon rooliin. Farssi. Tervemenoa.

Dominik Masin - Olisi iso menetys. Toista vuotta putkeen oli tämän joukkueen oikea ykköspakki Pleijareissa.

Jyrki Jokipakka - Isot odotukset, tulos pannukakku. Peilikuva joukkueen kaudesta. Kun kulkee niin peli on erinomaista katseltavaa. Kun ei kulje niin ei oikein jaksa edes yrittää. Tervemenoa.

Leo Lööf - Pohjois-Amerikka kutsuu. Hyvä runkosarja, pudotuspeleissä mielestäni pettymys, vaikka aloittikin hyvin Ässiä vastaan.

Kevin Czuczman - Vaikea arvioida. Hankala alkukausi, paransi kokoajan. Pitkä loukkaantuminen. Liian riski mielestäni pitää ensi kaudelle vaikka pelaajasta tykkäsinkin. Häntä oli ikävä pudotuspeleissä.

Filip Westerlund - Taso ei riitä kärkijoukkueeseen.

Greg Moro - Taso ei riitä kärkijoukkueeseen.


Potentiaaliset lähtijät sopimuksesta huolimatta:

Tommi Tikka - Tämä taitaa olla aika varma tapaus jo. Iso pelaaja korvattavaksi mutta toivottavasti löydetään vastaavan tyyppinen pelaaja. Toivottavasti on verkot olleet vesillä Pohjois-Amerikan suuntaan koska sieltä on paljon todennäköisempää löytää hyvin puolustava fyysinen keskushyökkääjä joka osaa myös painaa tehoja.

Joona Ikonen - Itse en usko että tulee saamaan NHL-sopimuksen vielä. Olisi iso menetys.

Matias Mäntykivi - NHL-oikeudet umpeutuvat kesäkuun alussa. Itse olen melko varma että tulee sopimuksen sieltä saamaan.

Aku Räty - NHL-oikeudet umpeutuvat. Epäilen että sopimus on ollut taskussa jo jonkun aikaa, ainakin otteet loppukaudesta vaikuttivat siltä että ei antanut enää itsestään kaikkea irti.

Jarkko Parikka - Moni tuntuu epäilevän hänenkin lähtevän ulkomaille. Itse en tätä hirveän todennäköisenä näe. Yksi suurimpia pettymyksiä tällä kaudella.


Iso on tehtävä kun pitää käytännössä koko sentterinelikko rakentaa nollista. Virtanen toki mahdollinen tuolle tontille mutta itse haluaisin myös yhden laiturin kokoonpanoon joka voisi tarvittaessa stuntata sentterinä. Virtanen sopisi tuohon rooliin. Senttereihin pitää saada panostusta tällä kaudella. Tässä on kilpavarustelu alkanut jo ja tällä hetkellä Kärpillä on Kemppainen ja Hifkillä Lehterä. Tappara tulee varmasti tuomaan ykkössentteriksi jonkun vastaavan luokan pelaajan. Tämä on se osa-alue missä ei yksinkertaisesti voida jäädä jälkeen.

Eiköhän tapaus Ben Blood myös aja toimistoa myös tarkastelemaan Pohjois-Amerikan suuntaan jos sieltä löytyisi joku fyysinen pelaaja pienempään rooliin jotta ei jäätäisi tuolla osastolla ihan jalkoihin kun vastaava pelaaja luistelee vastaan. Blood heitteli meidän kapteenia ja muitakin pelaajia ihan miten tahtoi ja kyllähän tuo oli ajoittain aika säälittävää katseltavaa.

Kyllähän tässä pettymyksestä huolimatta mielenkiintoisia aikoja eletään taas kesällä. Useampi pelaaja ketä ei tule ikävöimään lähtiessään on sopimus katkolla mutta samaan aikaan muutamalla onnistujalla ketkä samalla ovat potentiaalisia läpimurtopelaajia on kuitenkin sopimukset tehtynä, kuten Päkkilä ja Virtanen. Siellä on myös taustalla useampi juniori ja itse ainakin toivoisin että heille onnistuttaisiin antamaan peliaikaa sekä roolia jo runkosarjassa ja tehtäisiin vähän vastaavalla tavalla kuten Tappara. Panostetaan kärkiketjuissa oikeasti laatuun eikä osteta 6 ketjullista kolmoskentän pelaajia ja toivotaan että heistä edes pari tekisi läpimurtonsa. Junnuja heitetään syvään päähän runkosarjassa ja jos he lähtevät uppoamaan, tuodaan vahvistuksia tarvittaessa kesken kauden.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ilves-foorumilla huhutaan kovasti Ruohomaata ja Kudykia olisivat kyllä hyvät kaksi kärkisentteriä .
Ruohomaa toki jo 34 mutta ei vielä vedä viimeisillä lämmöillä .
 

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Menikö kärkiosaamisen hankinta vihkoon?

Jatkosopimukset sorvattiin EHT-tason Suomelle, Parikalle ja Masinille sekä Haapalalle, jonka PPG oli liigan kolmanneksi paras. Räty ja Latvala olivat onnistuneita värväyksiä kakkoskorin pelaajista. Jokipakka ei säihkynyt, muttei pettänytkään. Tikka oli roolissaan liigan parhaimmistoa.

Tuulola ei tuonut odotettua lisäarvoa juuri punnerrusmaalien muodossa ja Ruokonen jäi rotaatiopelaajaksi. Westerlund oli lähtöjäänkin täytemies.

Olen edelleen sitä mieltä, että kyllä Ilveksellä kärkiosaamista tähän sarjaan oli paperilla ihan riittävästi finaalipaikkaan. Syyt mailanpuristamiseen ja parin viimeisen ottelun ulospuhallukseen olivat muualla.

Mielestäni meni. Toki menikö täysin vihkoon, niin ehkä ei, mutta Koskela ei siinä onnistunut. Jatkosopimusten suhteen ei pahaa sanottavaa, mutta mielestäni mestaruuteen tähtäävän joukkueen ykkössentteri ei pitäisi olla uransa viimeistä kautta pelaava pelaaja, eikä "ykköslaituri" noin loukkaantumisherkkä mitä Haapala. Yksi "Jasek" keskelle ja "Babtiste" laitaan niin joukkue olisi ollut ihan eri tasoinen.

Jos miettii viime kautta, jolloin oltiin kolmansia ja jäätiin välierissä TPS:n jalkoihin, niin kunnianhimoisen ja eteenpäin menevän organisaation pitäisi panostaa joukkueeseen niin että ollaan seuraavalla kaudella selvästi vahvempia. Nyt mielestäni ei oltu, vaan ainakin itselläni oli varsinkin loppukaudesta sellainen olo ettei kärki riitä. Kärjessä osaamista toki oli, muttei kuitenkaan tarpeeksi, kuten Pelicans-sarja osoitti. Kärki petti, eikä takaa tullut tarpeeksi korvaajia. Runkosarjassa vielä pärjättiin varsinkin heikompia joukkueita vastaan, mutta jos välierien kahdessa tärkeimmässä pelissä jäädään yhteensä yhteen maaliin, niin se kertoo jo karua kieltään.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Tämä sentteriosasto on hyvin mielenkiintoinen. En tiedä, miten paljon Myrrä on ollut vaikuttamassa sentterihankintoihin ja erityisesti näiden profiiliin.

Itse, kuten moni muukin jäi jo syksyllä hieman ihmettelemään Ilveksen sentteristöä. Mäntykivi, vaikka oli lopulta Ilveksen parhaimmistoa, ei kuitenkaan pärjännyt sentterinä. Kontiola hyytyi keväällä, vaikka syksy näytti tosiaan lennokkaalta. Itse tuumin, että Tikka ja Sebök voisivat olla korkeintaan 3. ja 4. kentän sentterit, mutta Kontiolakin oli tuohon samaan haarukkaan. Oletin, että Mäntykivi olisi ollut kärkiketjujen sentteri ja hän (Kontiolan lisäksi) oli minusta profiililtaan sentterityyppi enemmän kuin vähemmän taitoa omaavat Tikka ja Sebök.

Eli Mäntykivi onnistui, mutta ei sentterinä. Kontiola petti keväällä. Sebökistä ei varmaan tarvi sanoa mitään ja Tikka.. no, kaikki tietää.

Summa summarum: Kyllä sentteriosaston vajavaisuus oli etukäteen nähtävissä. Kauden aikana näytti, että skeptisimmät oli väärässä, mutta nyt on helppo tietysti todeta toisin.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Jostain syystä en ole yhtä huolissani Ilveksen ensi kauden hyökkäyksestä kuin puolustuksesta. Hyökkäyksessä on jatkuvuutta ja jos eurot laitetaan oikeisiin panoksiin niin tulijat on selvä parannus tähän kauteen. Tämä siis verraten odotuksiin tämän kauden alkaessa eikä tähän viimeisen kuukauden last dance- hehkutukseen.

Masin ja Lööf ovat olleet enemmän kuin osuneita hankintoja. Masinilla on varmasti isohko tilipussi mutta Lööfin on kyllä oltava hintalaadultaan Liigan parhaita pelaajia. Ihan ilmiömäistä peliä kiekon kanssa. Lööfin lavasta ei kiekkoa viety montaa kertaa joulun jälkeen. Näin hienot poiminnat puolustukseen eivät ole itsestään selvä asia mutta toivon tietysti että ensi kaudellekkin löytyy muutama timantti.

Joku tuossa aiemmin lyttäsi Parikan kautta. 15 pisteen vauhdissa +24 ja eht-pelejä. En tiedä mikä onnistunut kausi sitten olisikaan jos tämä on pettymys. Pisteissä on huomioitava että Parikka ei päässyt ylivoimalle samaan tyyliin kuin 2-3 vuotta sitten.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joku tuossa aiemmin lyttäsi Parikan kautta. 15 pisteen vauhdissa +24 ja eht-pelejä. En tiedä mikä onnistunut kausi sitten olisikaan jos tämä on pettymys. Pisteissä on huomioitava että Parikka ei päässyt ylivoimalle samaan tyyliin kuin 2-3 vuotta sitten.
Parikka ei tosiaankaan ylivoima-aikaa saanut kuten ei viime vuonnakaan. Realismia ei ole odottaa, että hän pystyisi kaudesta toiseen tekemään tasakentällisin 10 maalia, kuten vuosi sitten. Tuohon kaudentakaiseen maalimäärään ilman ylivoimaa ei ole tainnut päästä yksikään pakki SM-liigan historiassa eli se oli hyvin poikkeuksellista.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Jostain syystä en ole yhtä huolissani Ilveksen ensi kauden hyökkäyksestä kuin puolustuksesta. Hyökkäyksessä on jatkuvuutta ja jos eurot laitetaan oikeisiin panoksiin niin tulijat on selvä parannus tähän kauteen. Tämä siis verraten odotuksiin tämän kauden alkaessa eikä tähän viimeisen kuukauden last dance- hehkutukseen.

Masin ja Lööf ovat olleet enemmän kuin osuneita hankintoja. Masinilla on varmasti isohko tilipussi mutta Lööfin on kyllä oltava hintalaadultaan Liigan parhaita pelaajia. Ihan ilmiömäistä peliä kiekon kanssa. Lööfin lavasta ei kiekkoa viety montaa kertaa joulun jälkeen. Näin hienot poiminnat puolustukseen eivät ole itsestään selvä asia mutta toivon tietysti että ensi kaudellekkin löytyy muutama timantti.

Joku tuossa aiemmin lyttäsi Parikan kautta. 15 pisteen vauhdissa +24 ja eht-pelejä. En tiedä mikä onnistunut kausi sitten olisikaan jos tämä on pettymys. Pisteissä on huomioitava että Parikka ei päässyt ylivoimalle samaan tyyliin kuin 2-3 vuotta sitten.
+24 on oikein kiva lukema. Sitten taas kun ottaa oikeasti huomioon että mies oli liimattuna runkosarjan maalirikkaimman kärkijoukkueen ykköspakin (joka myös voitti puolustajien pistepörssin) rinnalle koko kaudeksi, tuo menettää vähän hohtoaan. Toki on hyvinkin mahdollista että ulkomailla joku katselee tuota plusmiinus tilastoa ja haluaa ehdottomasti Parikan mutta sokeakin näkee kumpi pakeista tuon parin kantava voima oli tällä kaudella. Tuota pakkiparia kuvastaa hyvin myös nämä Pleijarit. Hyvin toimii pakkipari heikkoja joukkueita vastaan ja sitten kun oikeasti tulee parempi vastus niin ollaan ihan purjeissa ja puolustaminen on ihan luokatonta ajoittain. Lancasterilta tämän ymmärtää, hän on hyökkäyssuunnan pelaaja joka tehoillaan korvaa paljon oman pään sohellusta. Parikka teki 3 maalia ja 11 pistettä tällä kaudella. Pari pistettä enemmän kuin Latvala tai Moro. Muutenkin mihinkä se laukaisutaito yhtäkkiä katosi? Ei saanut enää kiekkoja ollenkaan maalille kun viime kaudella oli loistava toimittamaan kiekkoa maalille. Täällä on monesti myös mainittu tuo ylivoima-ajan katoaminen, en kyllä ymmärrä miksi. Hänen saldonsa ylivoimalla viime kaudella oli 0+0.

Lancaster saa paljon anteeksi näiden Pleijarien esityksistään koska hän paransi peliään selvästi saatuaan valtavan kritiikkivyöryn kohdalleen. Parikkaa taas ei oikein missään vaiheessa kritisoitu, vaikka maaleja kolisi omiin eikä tehoista ollut tietoakaan. Lancasterin peli parantui selkeästi kun pääsi pois Parikan rinnalta Masinin vierelle. Parikka taas putosi seiskapakin rooliin eikä sieltä saanut syötyä edestään enää edes Westerlundia johon Pennanen ei selvästi luottanut myöskään. 0 + 0 = 0 ja -3 pleijareihin. Ei kertaakaan kentällä kun oma joukkue tasakentällisin teki maalin. Putosi seiskapakiksi ja istui käytännössä penkillä kun pelejä viimeisissä erissä ratkaistiin.

Vauhti on hävinnyt täysin. Vastustaja kun oli vähänkin vauhdikkaampi kuin Ässät niin jäi ihan kuin tossu paskaan katsomaan. Kiekon kanssa reagointi on todella hidasta. Vaikka kuinka monta kertaa näki tämänkin sarjan aikana kuinka vauhdikas Pelicansin hyökkääjä nappasi kuin tikkarin lavasta kun Parikalla kesti liian kauan saada syöttö liikkeelle. Aiempina vuosina on ollut loistava puolustava puolustaja ja tällä kaudella Pleijareissa kotipeleissä kun saatiin viimeinen vaihto ja nähtiin että Jasek hyppää jälleen kerran kentälle niin Parikka otetaan pois, ilmeisesti koska vauhti ei vaan yksinkertaisesti riitä.

Tämäkö pelaaja oikeasti revitään sopimuksen alta Ruotsiin tai Sveitsiin jossa peli on paljon nopeatempoisempaa?
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
+24 on oikein kiva lukema. Sitten taas kun ottaa oikeasti huomioon että mies oli liimattuna runkosarjan maalirikkaimman kärkijoukkueen ykköspakin (joka myös voitti puolustajien pistepörssin) rinnalle koko kaudeksi, tuo menettää vähän hohtoaan.
Osaatko selittää miksi tästä toisiinsa liimatusta parista Parikka keräsi plussia suurempaan ja miinuksia pienempään tahtiin kuin Lancaster? Siis jos Lancaster kerran kuitenkin oli se parin "kantava voima".
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Henrik Haapala - Loistava pelaaja. Ei pysy terveenä. Heikot pudotuspelit. Taas.
Taas? Koskas ennen tätä kautta Haapala on pelannut heikot pudotuspelit?

Parikassa ihmetyttää se, ettei ole koskaan kunnossa silloin kun on tärkeimmät pelit. Aina on jotain saikkua tai toipuu saikulta silloin. Tästä syystä oikeastaan jäänyt näkemättä Parikan oikea taso kovimmissa peleissä. Avaussyöttövalikoimansa on myös aavistuksen rajoittunut. Vaihtoehdot ovat: laidan kautta ylöspäin.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Avaussyöttövalikoimansa on myös aavistuksen rajoittunut. Vaihtoehdot ovat: laidan kautta ylöspäin.
Tuohon muuten vaikuttaisi huomattavasti kaikkien pakkien osalta, jos olisi tarjolla useita selkeitä syöttösuuntia. Tuntui siltä, että aika monesti hyökkääjät ja pakit olivat eri sivulla pelikirjaa ja etäisyydet turhan isot. Ja hyökkääjien liikkeessä myös toivottavaa.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Tuohon muuten vaikuttaisi huomattavasti kaikkien pakkien osalta, jos olisi tarjolla useita selkeitä syöttösuuntia. Tuntui siltä, että aika monesti hyökkääjät ja pakit olivat eri sivulla pelikirjaa ja etäisyydet turhan isot. Ja hyökkääjien liikkeessä myös toivottavaa.
Tämä on Parikan osalta monivuotinen huomio, ei vain yhden sarjan osalta.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Taas? Koskas ennen tätä kautta Haapala on pelannut heikot pudotuspelit?

Parikassa ihmetyttää se, ettei ole koskaan kunnossa silloin kun on tärkeimmät pelit. Aina on jotain saikkua tai toipuu saikulta silloin. Tästä syystä oikeastaan jäänyt näkemättä Parikan oikea taso kovimmissa peleissä. Avaussyöttövalikoimansa on myös aavistuksen rajoittunut. Vaihtoehdot ovat: laidan kautta ylöspäin.
Huonosti muotoiltu. Tarkoitin ettei pysy terveenä taaskaan tähän aikaan vuodesta.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Tullee olemaan kokoonpano jotain tällaista:

X
Malek

Parikka-Lancaster
X-Pelli
Jurmo-Latvala
Salmela, Aho?

X-Kunyk-Könönen
Suomi-Kodytek-Ikonen
Mäntykivi-X-Ratinen
Päkkilä-X/Bau-Virtanen
Nyman, Kos

Kyllä tällä se top6 paikka on otettavissa.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Paljonhan alkoi liikkumaan huhua Leinon paluusta Ilvekseen, kun Koskela paikallistettiin Örebrön matseja seuraamassa talvella. Mutta entäs jos se olikin Lajunen, ketä käytiin tsekkaamassa ja ehkä jopa jostain neuvottelemassa? Tuli vaan mieleen, kun julkaistiin ettei jatka Örebrössä. Leinolla taitanut sopimus koko ajan ollakin ensi kaudesta? Ihan mutuilua, mutta nyt kun eletään taas kohta sitä ipafanin parasta aikaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tullee olemaan kokoonpano jotain tällaista:

X
Malek

Parikka-Lancaster
X-Pelli
Jurmo-Latvala
Salmela, Aho?

X-Kunyk-Könönen
Suomi-Kodytek-Ikonen
Mäntykivi-X-Ratinen
Päkkilä-X/Bau-Virtanen
Nyman, Kos

Kyllä tällä se top6 paikka on otettavissa.
Ei kai Juuso Könönen voi olla mestarikanditaatin ykkösen laidassa? Hyvä pelaaja toki kyseessä, mutta hänkö nyt lapioi Game 7-maalit sisään?
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ei kai Juuso Könönen voi olla mestarikanditaatin ykkösen laidassa? Hyvä pelaaja toki kyseessä, mutta hänkö nyt lapioi Game 7-maalit sisään?
No olihan siellä nytkin pleijaritykit Haapala ja Räty. Voi toki olla, että Suomi ja Ikonen muodostaa sen laituriparin ykköseen. Könönen sitten kakkosketjussa, jos paremmalta kuulostaa, mutta mihinkään nelosketjuun ei tänne ole tulossa.

Ja eiköhän Könönen palkkaakin saa enemmän kuin mitä Räty tällä kaudella? Räty oli myös pleijareissa niin surkea, että oikein ihmetyttää. Ja meni maku, kun naureskeli viidennen välierän jälkeen haastattelussa.
 
Viimeksi muokattu:

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
No olihan siellä nytkin pleijaritykit Haapala ja Räty. Voi toki olla, että Suomi ja Ikonen muodostaa sen laituriparin ykköseen. Könönen sitten kakkosketjussa, jos paremmalta kuulostaa, mutta mihinkään nelosketjuun ei tänne ole tulossa.

Ja eiköhän Könönen palkkaakin saa enemmän kuin mitä Räty tällä kaudella? Räty oli myös pleijareissa niin surkea, että oikein ihmetyttää. Ja meni maku, kun naureskeli viidennen välierän jälkeen haastattelussa.
Hyökkäyksen kärkeä ei voi jättää Suomen ja Ikosen, saati sitten minkään Könösen varaan, vaikka hyvä pelaaja onkin. Kärkeen tarvitaan Konnan ja Haapalan kunnossa olevat paikkaajat. Könönen voi olla dept chartissa lähtökohtaisesti alempien ketjujen hyökkääjä, joka ottaa sitten sen paikan, minkä ansaitsee.

Jos, tai siis kun Ilves nostaa pelaajabudjettiaan ja tavoittelee kannua Liigasta ja Eurooppalaisen suurseuran asemaa, niin rosterin täytyy olla sen mukainen, eli vahvistua tästä kaudesta.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Jos, tai siis kun Ilves nostaa pelaajabudjettiaan ja tavoittelee kannua Liigasta ja Eurooppalaisen suurseuran asemaa, niin rosterin täytyy olla sen mukainen, eli vahvistua tästä kaudesta.
Könösen palkka tulee olemaan korkeampi kuin ykkösketjun laidassa pelanneen Rädyn. Könösestä oli pari muutakin liigaseuraa kiinnostunut. Ja tosipelejä ajatellen Könönen on upgrade aika moneen Ilveslaituriin verrattuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös