Alamummo kirjoitti:Miksiköhän se muuten on Kallen mätitahnaa? Mätihän tulee tyttökaloista...
BigRedBob kirjoitti:Nachot, salsa & cheddar-kastike.
tsei_tsei kirjoitti:Kuvauksen perusteella väittäisin, että kyseessä on valkoinen port-viini. Ainakin se on erinomaista juuri juustojen kanssa.
Kertokaa nyt hyvänen aika mitä teen väärin. Joka kerta kun yritän murjoa tuollaista kurkusta alas niin suurin piirtein kyyneleet valuu silmistä (Siis juustoja+ viiniä). Tässä ei nyt ole kyse perinteisestä "viinit on homojen litkuja" tms. vaan en yksinkertaisesti pysty juomaan viiniä minkään ruuan kanssa. Onko se pelkästään totuttelukysymys vai mikä?Liverpooligan kirjoitti:Tuc- tai vastaavia suolakeksejä, siemenettömiä viinirypäleitä, pari-kolme laatua juustoja (mielellään emmental, joku kermajuusto ja joku experimenttaalivaihtoehto fiiliksen mukaan) ja ryystimeksi jokin keveä ja hapokas valkoviini.
Toimii!
Pete2004 kirjoitti:Mikä se juttu oikein oli, kun siinä jossain dokumentissa yks mies oli jonkin aikaa syönyt mäkin safkoja, ja sen jälkeen lihonut ja terveys ollut vaarassa yms. Mä oon vetänyt neljä ja puol vuotta lähes joka päivä hampurilaisaterian, pitsan tai jotain vastaavaa "roskaruokaa", eikä tunnu missään. Lisäksi lähes joka päivä syön lisäksi sipsipussin, suklaalevyn tai litran jäätelöä tms. Paino ei nouse millään.
Dokumentin nimi oli Super Size Me. Ja tuo jätkähän veti päivässä monta hampurilaisateriaa ja vieläpä Super Size kokoisena. Elikkäs joku jenkkien suurin ranskalais- ja juomakoko. Maksahan sillä jätkällä alkoi prakaamaan.
Nämä on kyllä hyviä, mutta aika harvoin ostaa näitä tai mitään muitakaan naksuja.Doritos Flaming Hot -tortillasipsut. Etenkin kaljan kanssa aivan lyömätön yhdistelmä vaikken normaalisti noin tulisista mässyistä erityisemmin tykkää. No, kai noihin kohta kyllästyy.