Ilta-Roskan toimittaja harjoittelee

  • 33 051
  • 113

Ralph

Jäsen
Britannian prinssi sai nimensä suomalaisen jääkiekkotietäjän mukaan

Catherinen ja Williamin poika saa nimekseen Ralph, joka on sama kuin suomalaisen jääkiekkopalsta Jatkoajan paskanjauhajan nimimerkki. Prinssi Ralph tai nimimerkki Ralph ei kumpikaan tahtonut kommentoida kohua.
 

Ralph

Jäsen
NHL:ssä siirtopommi - Juho Olkinuora siirtyy Pittsburghiin!

Suomalainen NHL-tähtimaalivahti Juho Olkinuora siirtyy kohusiirrossa Winnipeg Jetsistä Pittsburgh Penguinsiin. Helsingissä syntynyt nuori maalivahti teki vastikaan sopimuksen Winnipegin kanssa.

Yhteensä siirrossa siirtyi seitsemän pelaajaa ja kasa varausvuoroja. Winnipegiin matkasi Sidney Crosby, Evgeni Malkin ja Marc-Andre Fleury ja Pittsburghiin Olkinuoran lisäksi Bryan Little, Zach Bogosian ja Evander Kane, sekä seuraavan viiden vuoden ykköskierroksen varausvuorot. Winnipeg saa myös Pittsburghin kesän 2017 7. kierroksen varausvuoron.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Jokereiden kohtalo ratkaa tänään - Selänne komentoi IP:lle!

Jo peliuransa lopettanut Tikkakosken Tikistä, Jyväskylän Diskoksesta ja D-teamista tunnetuksi tullut Lauri Selänne kommentoi Jokereiden sulkemista liigasta. "En tiedä siitä mitään" tavaili leppoisa Ylikiiminkiläinen.

Teemu Selännettä ei tavoitettu haastatteluun.
 

Timppa73

Jäsen
Tänään lööpistä varastettuna osittain

JulkkisBB päättyi ikävästi: Hennan ja Antin kohtaaminen julkkisBB talossa päättyi tiputukseen.

Henna Kalinainen tai Antti Kurhinen ei halunnut kommentoida syitä, miksi heidät äänestettiin ulos talosta.
Espoon paikallinen terveyskeskus ei voinut kommentoida seuraamuksia vedoten vaitiolovelvollisuuteen.

Saa lainata, muttei ole pakko
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
TIESITKÖ, ETTÄ SYNTYMÄAIKASI KERTOO TÄMÄN SINUSTA?

Syntymäaikasi kertoo, milloin olet syntynyt. Jos siis olet syntynyt, sinulla on syntymäaika. Oletko syntynyt? Kerro kokemuksesi! Vastaukset julkaistaan viikonlopun Iltapaskassa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
TUULENNOPEA LAITURI PELICANSIN HAAVIIN
Lahden Pelicans testaa viime kaudella Lukossa kiekkoillutta Kimmo Koskenkorvaa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
PELICANSIN UUDEN SUPERTÄHDEN PALJASTUS - LUE HAASTATTELU!
Lahden Pelicans kokeilee viime kaudella Lukossa kiekkoillutta Kimmo Koskenkorvaa. Tuulennopean tähden jalat pysyvät kuitenkin maassa, Koskenkorva paljasti IP:n toimitukselle ettei hänellä ole ollut asunnossa saunaa vuosiin. "En vain tykkää käydä yksinsaunassa, lisäksi on ekologisempaa käydä seurassa" toteaa Koskenkorva. "Viime kaudella Dufvan saunassa oli loppujen lopuksi liian kovat löylyt, takaisin sinne Aran saunaan tässä on jo kaivannut". IP:n tietojen mukaan Hannu Aravirta on myös tyytyväinen vanhan saunakaverin paluusta. "Kärkipaikka minun saunastani on varmasti Kimmolle tarjolla" kommentoi Aravirta IP:lle
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Kohuhankinta vei patapaidat finaaliin

Voittomaalikilpailun ratkaisi Ässien syksyn kohutuin hankinta Niklas Hagman, joka vei porilaiset finaaliin.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Raimo Summanen: Peltosella suurempi mulkku, kuin Selänteellä - Jokerifanit raivoissaan

Ilta-Roskalle antamassaan haastattelussa HIFK:n päävalmentaja Raimo Summanen kertoi Ville Peltosen olevan "suurempi", kuin Teemu Selänne. Teemun puoliso Sirpa ei suostunut antamaan asiasta kommentteja. Jatkoajan keskustelupalstalla muutama Jokerifani on loukkaantunut asiasta verisesti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
MUSTA TORSTAI: SUOMALAISBÄNDIN JÄSEN ESIINTYI SATEENKAARIPAIDASSA - VENÄJÄN VALTIOJOHTO LÄHETTI NOOTIN

Stam1na-yhtyeen rumpali Teppo Velin on esiintynyt julkisesti sateenkaaripaidassa viime torstaina. Velin piti paitaa yllään kuvassa, joka on otettu yhtyeen tulevan albumin studioäänityksissä. Venäjän ulkoministeriö lähetti samana päivänä nootin Alankomaiden Moskovan-suurlähettiläälle Greenpeacen Arctic Sunrise -aluksen "provokaatiotoimista" Pohjoisella jäämerellä.

ILTAPASKA SEURAA TILANNETTA. LISÄÄ AIHEESTA HETKEN KULUTTUA.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Raimo Summanen: Peltosella suurempi mulkku, kuin Selänteellä - Jokerifanit raivoissaan

Ilta-Roskalle antamassaan haastattelussa HIFK:n päävalmentaja Raimo Summanen kertoi Ville Peltosen olevan "suurempi", kuin Teemu Selänne. Teemun puoliso Sirpa ei suostunut antamaan asiasta kommentteja. Jatkoajan keskustelupalstalla muutama Jokerifani on loukkaantunut asiasta verisesti.
Mulkku-sanan jälkeen ei tässä tapauksessa tule pilkkua. Toisaalta, jos tarkoitus oli vittuilla Ilta-Sanomien onnettomalle välimerkkipolitikalle, niin osu ja uppos.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
TÄMÄN JO TIESITKIN MUTTA TIESITKÖ TÄTÄ?`

Niinistö on Suomen presidentti, mutta Jenni Haukio on ensimmäinen presidentin vaimo sitten Arajuuren, että joka on pitänyt vanhan nimensä avio liitosta huolimatta. ENILA VITRANNEN
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
SAULI NIINISTÖ ÖRVELSI KÄNNISSÄ - KATSO KUVAT!

Iltalehden saamien tietojen mukaan kohujulkkis Matti Nykäsen hyvä ystävä Sauli Niinistö on nähty viettämässä iltaa railakkaasti Helsingin keskustassa. IL otti yhtettä paikalla olevaan poliisipartioon. Lukuisista yhteydenotoista huolimatta Suomen Poliisi ei halunnut kommentoida asiaa. Iltalehden psykologien asiantuntioiden raati antoi virallisen lausuntonsa, jonka mukaan Suomen valtio ei halua ottaa vastuuta asiasta. IL otti yhteyttä Timo Soiniin, joka kiisti epäilyt omasta syyllisyydestään asian suhteen. Iltalehti seuraa tilannetta.

Sauli Niinistö on tunnettu Seiskan paparazzina ja Nykäsen hyvänä ystävänä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Lukko hankki jykevän jenkkilaiturin ja vahvisti samalla rivejään uudella kotimaisella pakilla.

Rauman Lukko hankki Helmirantaan uuden, amerikkalaisvahvisteisen laiturin. Tämä jykevä laituri tulee palvelemaan veneileviä asiakkaita pitkään. Samalla huoltaja Matti Koskinen osti uuden kotimaisen työkalupakin, johon voi kätevästi varastoida työkaluja
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uusin tutkimus osoittaa: Näin laihdut takuuvarmasti!
Tutkimuksen mukaan varmin tapa laihtua on kuluttamalla kaloreita enemmän kuin syömästään ravinnosta niitä saa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
TIESITKÖ TÄMÄN HAUESTA?
Hauki on kala.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
RATTIJUOPPO KAAHASI 3-VUOTIAAN YLI! -"Sattuuhan näitä. Vaimo käski!"

Myöhään eilen illalla espoolainen 32-vuotias Pertti Södderströmsen peruutti autollaan mökkipihassaan, yhden oluen nautittuaan koivuntaimen päälle, joka oli kasvanut pihassa jo 3-vuotta. Sekä auto että taimi säilyivät kuitenkin ehjänä. -"Sattuuhan näitä. Vaimo käski siirtämään auton pois kasvimaan edestä, joten siirsin sen sitten." kommentoi Söddersömzen tapausta. -"Kun huomasin peruttaneeni taimen päälle otin autoa äkkiä eteen päin." Töttersömsen jatkaa. Tilanteelle saatin kuitenkin onnellinen loppu sillä, Söttersömssen pääsi jatkamaan saunomista, ja vaimonsa Elina-Vanessa Haula-Södderströmsen kasvimaan kitkemistä.
ELIAS-TAPANI KARHU
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mies, näin kohtelet naista oikein!
Huomioi häntä
Kehu häntä kauniiksi
+ 5-10 rankemman luokan yleistystä, joiden oletetaan pätevän jokaikiseen naiseen maailmassa
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
OLETKO KUULLUT TÄSTÄ HITTI-ILMIÖSTÄ!?

Yhdysvalloissa leviää ihmisten keskuudessa omituinen ilmiö, kertoo New York Times.
Lue lisää siitä New York Timesin nettisivuilla, me saatiin jo klikkauksemme.
Minna Ala-Haarukka
 

Stigu

Jäsen
RUOTSALAISTUTKIJAN RAJU PALJASTUS: SAULI NIINISTÖ ON HUMANOIDI!!!

Uppsalan yliopiston avaruustieteen tutkija Christer Petterson on tutkinut 12 vuotta avaruutta ja etsinyt mahdollista elämää muilta galaxeilta. Pettersonin mukaan on hyvinkin mahdollista, että jos maapallolta joskus tulevaisuudessa lähetetään tutkimusretkikuntia tutkimaan näitä galaxeja, saatetaan maapallon asukkaat kokea paikallisten sivilisaatioiden kannalta humanoideiksi. Petterson tosin korostaa, että muut sivilisaatiot eivät välttämättä käyttäisi juuri nimenomaista sanaa humanoidi, vaan sana voisi paikallisessa kielessä olla vaikkapaa ihnng_st tai xxxhmm tai jopa ik-------------.

Toimittajan kysymykseen, voitaisiinko esim. valtionmiehiä lähettää näillä retkikunnilla avaruuteen, Petterson vastaa: "Onhan tuokin mahdollista". Täten esim. Sauli Niinistö saatettaisiin Andromeidan galaksissa kokea humanoidiksi.

Lopuksi nimettämonä esiintynyt IltaPaskan toimittaja KajKunnas kysyy Pettersonilta :" Haluatko lähettää Teemu Selänteelle terveisiä". Tähän Petterson ei suostu vastaamaan.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Henkilöauto ajoi rekan keulaan!
Pentti Virtanen oli lähdössä työvuoroonsa kuorma-autollaan, kunnes kävi niin köpelösti että hän kolaroi työajokkinsa keulaan. "Harmittaahan tämä ihan helvetisti, mutta oma vika kun työauton edustalle ajaessani unohdin laittaa käsijarrun päälle", harmistunut Pentti kommentoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös