Big Bear

Jäsen
Joo, olipas todella tahmeaa peliä ensimmäiset 25 minuuttia. Taas kerran tuli todistetuksi ettei tässä sarjassa voi antaa kolmea maalia kaverille eteen. Jälkiviisaana voi todeta että Airasvaaran olisi pitänyt aloittaa pyhänä, mutta olisiko sekään riittänyt pisteille? Etenkin nelosketjulta umpisurkea esitys. Jere Savolaisen panos menee kyllä näissä alaketjuissa ihan hukkaan. Kaveri tarttee isompia minuutteja ja on niitä ainuita, jotka jaksaa röyhiä 60-minuuttisen. Kaiken lisäksi on ollut ihan tehokaskin. Sunnuntain ykköset oli mun mielestä Fofanov ja Heikkilä. Ensi viikonloppuna Jokipojat vieraissa ja Ketterä kotona. Odotettavissa maksimissaan kolme pojoa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä 3maalia kaverille eteen on ihan liikaa eikä tosiaan voi tietää oisko Airasvaaran startti tuonut sitä täyttä pistepottia Karhuille. Kyllä tossa joukkueeena voitetaan ja hävitään. Itekin oon sitä mieltä että Savolaisen voisi nakata Ahosen paikalle rouhimaan Fofalle ja Ilelle tilaa. Ja hyvinhän Savolainen pelasi Patrosen ja Svenskin kanssa. Qvist pelasi mun mielestä helkkarin hyvän viikonlopun, mutta auttamatta Lyytinen on vähän turhan hidas tähän ketjuun. Penttinen on ottamassa sitä roolia mitä jo alkukaudesta oottelin ja toivottovasti Hiltunen on saanut selkänsä kuntoon. Ensvkonloppuna itekin ootaan että max.pojoa kasvaa pistepotti, kaikki siitä yli ois kyllä hieno homma.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Viikonlopun saldoksi tuli ehkäpä odotetustikin kolme pinnaa, kun ensin Jokipojat pyöräytti karhujen maaliin kiekon kahdeksasti (pataan 4-8) ja sitten sunnuntaina Kankaan montussa kukistui hurjan viikonlopun urakoinut ja yli 1700 kilometriä bussissa istunut Ketterä. Mitään kuitenkaan IPK:lta pois, sillä pelaaminen näytti aika ajoin ihan hyvältä. Karhu oli maalissa erittäin hyvä ja hienoa yli nähdä myös Eetu "media" Qvistin pamauttama kypärätemppu.
Pudotuspelien suhteen ollaan vielä hengissä, mutta karmeaa tulee vielä olemaan taistelu viimeisistä pleijaripaikoista. Ja kohtalonpelit senkun vaan jatkuvat ensi viikonloppuna, kun Kankaan hornankattilaan tulevat HC Satakunta ja JHT. Kuusi pistettähän näistä peleistä on toivelistalla, mutta etenkin kalajokisten nippu pelottaa erittäin vahvalta. Mielenkiintoista on nähdä JHT:n paidassa Kankaalle vajaan kahden vuoden tauon jälkeen palaava Peteris Pujats. Toivottavasti voimahyökkääjä ei upota entistä seuraansa...
 

BigErn

Jäsen
Lauantain Jokipojat -pelistä voin paikalla olleena sanoa, että joukkueiden tasoero oli jokaisella osa-alueella huomattava. Airasvaaralle, ei oikein tarttunut, joskin IPK:n puolustus vuoti muutenkin aina hyökkäyssiniviivalta alkaen. Ajoittaisia väläytyksiä oli hyökkäyspäässä, mutta nekin pääasiassa ottelun jo ratkettua. Onnistujista voi nostaa esille vain Huttusen. Hyvää peliä joka kentän osa-alueella.
 
"Tavoitteeksi voisi ottaa, että pystyy hiihtämään vesisuksilla 76-vuotiaana kuten Niemisen Villen mummo." -Pasi Petriläinen

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllähän Jokipojat on Ipk:lle selkeesti vaikein vastus ollut tällä kaudella ja kun vertaa Jokipoikien vauhtia muihin Iisalmessa vierailleisiin joukkueisiin niin aivan yliverstaista tempoa he kaukalossa pitävät ja se jos mikä on myrkkyä verkkaiselle Ipk:lle. Tulevana viikonloppuna ei oo muuta vaihtoehtoa kuin napata täydet 6pistettä kotimatseista. Hyvä homma että Qvist rupeaa heräilemään sarjanedetessä, tuon 3maalin lisäksi Eetu muistaa hoitaa omanpään hienosti samoin kuin aloituksissa hän on sarjan ehdotonta eliittiä. Aikaisemmin jo Karhua täällä kehuin, että hän vielä tulee ja kyllä meidän on Karhua kiittäminen täydestä pistepotista sunnuntaina, piti silloin joukkuetta pystyssä kun tarve oli. Penttinen kanssa on jatkuvasti parantanut pelejää, toivotoaan että helmikuussa ukko on ihan liekeissään. Saa nähdä miten Ahosen jatkon käy Iisalmessa, potentiaalia hänessä on mutta tuntuu että ei saada kaikkee irti. MIeluummin hommataan muutama selkeä vahvistus kiritittämään Peli-Karhut sinne playoffeihin.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Eilen ei maistunut maalinteko ja turpaan tuli kotiloorassa. Tänään vastassa siipirikkoinen JHT, ja pakko olisi kolme pinnaa ottaa. Jätkät hei; rentoutta siihen maalin tekemiseen niin hyvä tulee!
 

Big Bear

Jäsen
Jos oli maalinteko lauantaina tervanjuontia niin tänään tuntui että kunhan vähän sinnepäin osoittaa niin verkko heiluu. JHT:n veskari Kokolla oli varsin veemäinen peli, kun 30 laukauksesta upposi seitsemän. Mutta yhden siniviivakudin vain voi laittaa Kokon piikkiin. Kalajokisten puolustus jätti veskarin kovin yksin eikä IPK jättänyt tyhjää tilaa hyväksi käyttämättä.
Nyt oli maalaaminen rentoa ja peli-iloa riittävästi. Vaikeeta oli vain ekat seitsemän minuuttia ja toka erän loppupuoli. Tärkeät pisteet, mutta seuraavat viisi vierasmatsi näyttävät iisalmelaisten loppukauden suunnan: pudotuspelit vai play out-matsit.
Tänään onnistui koko joukkue ja erityisesti Savolainen, loukkaantumiseen saakka Svensk, aina energinen Fofanov sekä koko Qvistin ketju. Pakeilla ja veskari Airasvaarallakin ihan kelpo matsi.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Lauantaina tosiaan oli maalinteko vaikeaa 2erää karhuille ja kolmannessa kun rupes aukeamaan niiin yli-innokkaasti hyökättiin josta vastusta pääsi iskemään lopullisen naulan arkkuun. Sunnuntaina kun oli vastassa verkkaisella jalalla oleva JHT oli taas kaikki tekeminen helpompaa, varsinkin 3erässä pelattiin kurinalaisesti ja jopa tavallaan kiekkoa hautova Hiltunenkin teki nöyriä purkuja keskialueelle sen sijaan että ois lähtenyt jälleen maalia kiertämään omassa päässä. Akkila pelasi erivarmasti mitä hänen paikallaan esiintynyt Heinonen lauantaina, tosin vastuskin oli pari pykälää heikompi sunnuntaina. Lukkari näytteli niitä kaivattuja isännänotteita varsinkin tokaerässä, silloin oli jokavaihdossa Kalajoenmiestä jään pinnassa, tämmöisiä puhtaita kovia otteita saisi Luke esittää vaihdosta toiseen. 10pistetttä lopuista otteluista olisi kova saavutus karhulaumalta, tiedä sitten riittääkö se playoffeihin asti. Minun mielestä viikonlopun parhaat Karhut oli Qvist, Fofanov, Patronen ja Putkonen. Katellaanpa mielenkiinnolla vahvistuuko Peli-Karhut tauon aikaan, laitetaanko kuopion autoon peräkärry jatkeex niiin saadaa ukot sopimaan....
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

joel1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa, Leijonat
Kylläpä lähtee IPK tänään vajaalla kokoonpanolla Joensuuhun. Mikäli puolustus pysyy tiiviinä ja maalivahtipeli jotenkin kunnossa, niin hyvällä tuurilla tästä voidaan saada 1-2 pistetttä. Voitto varsinaisella peliajalla on (valitettavasti) epätodennäköistä. Ja tosiaan Olville ja Big Bearille tiedoksi, että vaikka en olekaan täällä kommentoinut, niin olen vahvasti hengessä mukana :) Jänniä aikoja eletään, tiukalle menee että kahdeksan parhaan mukaan päästään. Hienoahan se olis!
 

Big Bear

Jäsen
Saattaahan se illan keikka olla kyntämätön sarka. Kerran on kuitenkin Joensuussa voitettu, tosin nyt on rosteri tosi vajaa. Toivotaan kuitenkin parasta ja pelätään pahinta
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Juuh, illalla on kyllä kova paikka karhuilla edessä,enkä itsekkään odota siltä reissulta pisteen pistettä. Vkonloppuna sitä vastoin on pakko kaivella pisteitä mukaan mikäli playoffhaaveista pidetään kiinni. Siirtoikkunakin umpeutuu kohta, joten vahvistuksia joukkueeseen odotellaan kovasti. Hallilta ja joukkueesta kuultuna pelaajia on tulossa, Kajaanin suunnalta mahdollisesti ainakin. Mukava ois nähdä loppukauden ajan "omiapoikia" Peli-Karhuissa Janne Katosalmen ja Mikko Komulaisen muodossa, kun niillä taitaa kausi päättyä Kalpan A:n kanssa runkosarjaan. Kalpan A:sta lähti jo ykköskapelimestari Miikka Pitkänen Hokkiin loppunkaudeksi. Oman kylän Pojat tois vauhtia ja taitoa hurjasti tähän verkkaiseen joukkueeseemme. Toivotaan että joukkueen johdossa ollaan hereille joka suuntaan näiden vahvistusten suhteen. Kivempi se ois voitosta pelata loppukaudella kuin tippumisesta, katellaan miten käy!!!
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Kaksi viimeistä vieraspeliä ovat menneet niin reisille kuin vain voi. Kahteen peliin ei yhtään tehtyä maalia, mutta omissa soi yhdeksän kertaa. Runkkarista on vielä neljä peliä jäljellä, mutta pudotuspelihaaveet voi vetää viemäristä alas. Sarjanousijan kausi on toisaalta ollut ihan ok, mutta kevättä kohti suorittamisen taso on tullut rajusti alaspäin.
Saattaa muuten tulla keväästä vielä turhankin jännä, kun play out-matseja ryhdtään pelaamaan.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Loput 4peliä ois pakko voittaa jos niitä playjareita vois edes haaveilla, taitaa olla mission imbossible. Ei sitten joukkuetta vahvistettu vieraskiertueelle kuin Ryynäsen Henkalla joka ei tosiaankaan suomisarjassa ole mikään vahvistus joukkueelle. Oisin kyllä odottanut että ois kunnolla vahvistettu joukkuetta mutta ei näköjään sille linjallle lähdetty vaikka kuinka sanotaan että imua ois joukkueeseen ulkopuolelta. Pettymyshän tämä on jos playoffeihin ei mennä, mutta usko on kuitenkin joukkueeseen kova että playoutit pelataan puhtaasti läpi.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Jotain positiivista sentään Pyry-pelistä: neljä tehtyä maalia, tosin sekään ei riittänyt edes yhteen pisteeseen. Niinpä pudotuspelit pelataan ilman IPK:ta, jolla on vielä runkkarista kolme matsia pelaamatta. Nyt edes sen verran pisteitä, että saataisiin kotietu play outteihin.
Saa nähdä, että putoaako Suomi-sarjasta yhtään joukkuetta. Jos nostavat Mestikseen kolme porukkaa, niin riittääkö SS:ään tarpeeksi joukkueita. Voi nimittäin olla, että ei II divarista ei löydy monta nousuhalukasta sakkia. No, näistäpä tiedetään enemmän sitten keväthangilla...
 

Lätkä

Jäsen
Kaksi viimeistä vieraspeliä ovat menneet niin reisille kuin vain voi. Kahteen peliin ei yhtään tehtyä maalia, mutta omissa soi yhdeksän kertaa. Runkkarista on vielä neljä peliä jäljellä, mutta pudotuspelihaaveet voi vetää viemäristä alas. Sarjanousijan kausi on toisaalta ollut ihan ok, mutta kevättä kohti suorittamisen taso on tullut rajusti alaspäin.
Saattaa muuten tulla keväästä vielä turhankin jännä, kun play out-matseja ryhdtään pelaamaan.
Onkohan suoritustason laskusta lainkaan kyse?

Mielestäni IPK on pelannut varsin samalla tasolla, kuin koko kauden. Erona ainoastaan, että muut joukkueet ovat tavalla tai toisella vahvistuneet kauden loppua kohti. Tätä vaan ei ole tunnuttu otetun huomioon Iisalmessa.
 

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
Juuri olin tulossa täältä kysymään, että vieläkö on IPK:lla mahdollisuus pleijareihin, mutta ilmeisesti ei. Harmi. Olisihan se ollut loistavaa, jos heti ensimmäisellä SS-kaudella (hehhe) ois sinne kammettu.

Jaa, että Playoutitkin sitten. Tätäpä en tiennytkään. No onpahan jotain "jännitystä" keväällekkin IPK:n osalta.
 
KalPa - Tunne voima

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Niinhän sinä kävi että lähelle playoffeja päästiin mutta playoutteihin käy tiemme. Ensimmäinen kausi pitkästa aika kovassa suomisarjassa opetti varmasti seuralle paljon mitä vaaditaan että tapellaan joka ilta voitosta. Noita puutteita on hyvä lähteä paikkaaman ensikaudeksi. Se on nähty että hyvänä päivänä pystymme haastamaan kenet tahansa tässä sarjassa (mm. runkosarjan ykköselle 2kertaa pataan). Suurin ero mielestäni peli-karhuissa sarjan kärkijoukkueisiin on vauhdissa, tuota vauhdin puutetta olen nostanut esiin pitkin kautta eikä siihen apuja kesken kautta hommattu. Taitoa ja kokemusta seurassa on vaikka muille jakaa. Uskoisin että tähän(kin) asiaan kiinnitetään huomiota kun ruvetaan ensikautta rakentamaan isolla kädellä.

Jos pitäisi muutamia pelaajia nostaa esiin runkosarjasta niin ehdottomasti Anton Kokkonen on ollut iso yllätys ja aivan huikea löytö seuralle. Toivotaan että saadaan Kokkonen pysymään seurassa. Jevgeni Fofanov on ollut kauden tasaisin suorittaja hyökkääjistä, kovaa taistelua vaihdosta toiseen joukkueen eteen. Jevenkin näkisin enemmän kuin mielellään ensikauden joukkueessa. Eetu Qvist on myös ollut mies paikallaan kaukalossa ja varsinkin kaukalon ulkopuolella hän on tuonut seuraan todella paljon uutta ja ammattimaista meininkiä. Niko Putkonen oli myös huikeen hyvä läpi kauden, ehdottomasti hänelle jatkopahvia ja äkkiä. Muita onnistujia joukkueessa mielestäni oli Eetu Patronen, Jere Savolainen, Ilkka Heikkilä.. Jani Lyytinen on Jani Lyytinen, aivan huikee ukko pelin temmon ollessa verkkaisempi sekä yv:llä, mutta vauhdin lisääntyessä tasakentällisin täysin pimennossa. Puolustajista pettymyksiä oli Heikki Lukkari, Ossi Akkila, Lauri Heinonen, peruspakeista Hiltunen, Huttunen, Penttinen kukaan ei flopannut mutta ei kyllä noussut loisteeseenkaan.
Hyökkääjistä Svensk, Ruotsalainen, Riihola, Suihkonen, Mertanen näytti että tempo sarjasssa on vähän turhan kova heille. Toki Svensk oli hyvä yv:llä ja av:lla, mutta muuten aika näkymätön.
Kiviojalle sattui pahaan saumaan se loukaantuminen, kevään tärkeissä peleissä ois Kivi varmasti ollut elementissään. Toivotaan todella että Kiviojalla on iso halu vielä näyttää Kankaanmontun yleisölle todellinen osaamisensa ensikaudella.

Ensikautta jos vähän spekuloidaan niiin kentällisen verran pelimiehiä tarvittais vähintäänkin että oikeesti tapeltaisiin top-4 paikoista. Kalpan A-junnuista taitaa kasvaa yli-ikäiseksi joukkueen kapteeni Mikko Komulainen, sekä liiga-kalpan mukana esiintynyt Janne Katosalmi, siinä ois 2 huikeeta paluumuuttajaa joita varmasti kannattaisi seuraan kysyä. Samoin sieltä kasvaa yli-ikäiseksi hyviä pakkeja, viime kaudella Jokipojat nappasi sieltä 2kovaa pakkia Lyytinen ja Rissanen, vaikka molempia Iisalmeen tarjottiinkin.

Ai niin lauantaina on viimeinen runkosarjan kotipeli ketterää vastaan, YHTEISTYÖKUMPPANIT TARJOAA VAPAAN PÄÄSYN OTTELUUN!!! joten eikun kaikki kankaan monttuun lauantaina. Uskon ja luulen että matsi on toiseksi viimeinen mitä kankaalla nähdään tälle kaudelle, 2suoralla voitolla joukkue klaaraa itsensä playouteista lomille.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Sitä ollaan sitten kesälomalla, kaudesta jäi muutaman päivän sulattelun jälkeen ihan positiiviset ajatukset. Tietenkin harmittaa tuo playoff paikan saavuttamatta jääminen, mutta nyt tiedetään miten sen saamiseksi vaaditaan. Pitkin kautta on kuulunut puhetta johdon puolelta, että seuraan on imua. Vähän ihmetyttää miksi tuota "imua" ei käydetty hyödyksi helmikuussa kun tapeltiin vielä tosissaan playoff-paikasta.
Seurana Peli-karhut kasvoi eteenpäin kauden aikana enemmän kuin viimeisen kymmenenvuoden aikana yhteensä. Mukavasti näkyi katsomossa peli-karhujen fanituotteita yleisössä, tästä varmaan saamme kiittää Qvistin Eetun tuomaa ammattimaisuutta markkinointiin.
Kesänaikana jäähalliin tehtäneen remonttia, niin että ollaan suomi-sarja/mestis valmiudet omaava halli. Toivotaan että johonkin nurkkaan löytyy myös ne "hanat" mistä on monesta suusta jäähallissa kuulunut puhetta.
Ensikauden joukkuettakin on ruvettu rakentamaan, tärkeät sopimukset sorvattu oman kylän pojille Huttusen Otolle ja Kiviojan Henkalle. Tämän kauden joukkueesta ei pelaajauraansa enää jatka joukkueen yksi tärkeimmistä jätkistä eli Eetu Qvist. Mielellään olisin Eetun nähnyt vielä karhupaidassa, mutta hallilta kantautuneiden juttujen mukaan Eetu nähdään valmennustiimissä. Muutenkin valmennustiimi tulee(huhujen mukaan)muuttumaan kokonaisuudessaan, vaikka Niiranen oli miespaikallaan ja toi paljon seuralle. Sen verran nakataan vinkkiä että ilmeisesti päävalmentaja tulee olemaan "omankylänukkoja" jolla on kokemusta sm-liigastakin penkintakaa......
Jäädäänpä odottamaan mielenkiinnolla milloinka uusia sopimuksia rupee tipahtelemaan.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
Paljoko oli yleisökeskiarvo kankaan montussa? Kaljanmyynnillä saataisiin sekin kaksin-kolminkertaistettua :)
 
KalPa - Tunne voima

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
498 näkyi olevan katsojakeskiarvo (4.eniten sarjassa). Jooh, kyllähän se hanojakin huutaa, kaupungissa ja yhtenä pääsponsorinan Olvi, niin ei luulisi kummoinen investointi olevan :)
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Harmi sinänsä, jos taas palataan "oman kylän ukkoon". Nämä vaan on niin nähty, ettei oikein jaksa innostua. Minun mielestä Niiranen teki hyvää työtä ja toi tosiaankin uusia tuulia valmennukseen. Ehkäpä hänkin kuitenkin huomasi yhtälön mahdottomuuden: ukkoja kulkee Kuopion suunnalta niin paljon että treenaaminen kärsii hänen mielestä liikaa.
Ja tähän paikalliseen liigakokemusta omaavaan valmentajaan voin sanoa että kiitos ei!
edit. Kiitokset Eetulle. Hieno mies ja hieno ura. Vielä olisi mielellään vuoden sun otteita kaukalossa katsellut.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Samaa mieltä olen minäkin Niirasen suhteen, mielellään olisin hänet halunnut jatkamaan Ipk:n peräsimessä. Niin pitkään kun mitään ei virallisesti julkisteta niin tuo valmentajan pesti on avoinna ja varmaan Niirasenkin kanssa on keskusteluja käyty ellei hän itse ole sanonut Kiitos ei Ipk:lle. En usko että syynä on että kuopiosta ukkoja kulkee vähän niin ja näin, niin on ja tulee oleman edespäinkin jos meinataan sarjassa pärjätä.
Tuosta oman kylän miehestä sen verran, että ite oisin tyytyväinen häneenkin jos Niirasta ei saada jatkamaan. Persoonana hän varmasti jakaa mielipiteitä mutta tiedän että pelaajat arvostavat ja ovat aina arvostaneetkin häntä valmentajana. Usko että hänen visioissaan ipk:sta tehdään vauhdikas joukkue, eli jalkoja tullaan näkemään kentällä eritahtiin kuin tänä talvena. Lisäksi uskon että hän uskaltaa tehdä rohkeampia ratkaisuja peliaikan kuin mitä Niiranen teki tällä kaudella. Välillä näytti että muutamat ketjut ei sitten toimineet millään, mutta silti niiden koostumuksiin ei puututtu.
Sen verran vielä tuohon Qvistin lopettamiseen palaan, että kun menetettiin "isokala" joukkueesta, niin tilalle on tulossa vähintäänkin samanlainen vonkale.... Siitä varmaan kuullaan sitten aikanaan. Toivotaan että saadaan muutama kunnon pelimies sidottua joukkueseen jo ennen jäiden lähtöä niin siitä on hyvä ponnistaa eteenpäin syksyä kohti.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Yeeees!!! Ja Niiranen jatkaa kuin jatkaakin peli-karhujen peräsimessä. Eetu Qvist hyppää mukaan valmennusrinkiin ja vanhoista jatkaa mukana valmennuksessa Legenda Rise Kurkinen. Petri Karhu hyppää maalivahtivalmentajaksi. Nyt jäädän odottamaan vaan pelaajasopimusten julkaisuja. Enskaudella ei ole muuta tavoitetta kuin playoffeihin pääsy.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Ilon päivähän tämä tosiaan kun Niiranen jatkaa koutsina. Valkkupaketti näyttää muutenkin mielenkiintoiselta. Ens kaudella taistellaan jo kärkisijoista, siitä lähdetään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy