Iisalmeen uusi jäähalli/monitoimiareena

  • 1 850
  • 4

eddy28

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa
Ajattelin, että olisi hyvä perustaa uusi ketju, jossa enemmän voitaisiin keskittyä nimenomaan Iisalmen mahdolliseen uuteen monitoimiareenan/jäähallin rakentamiseen. Ilmeisesti Iisalmen kaupunki pyytää tarjousta Iisalmen uuden jäähallin/monitoimiareenan selvityksestä. Selvityksen tavoitteena on selvittää uuden jäähallin sijoittuminen nykyiselle jäähallin paikalle tai vaihtoehtoisesti kaupungin keskusta-alueelle, esimerkiksi nykyisen linja-autoaseman paikalle. Linkki vie Iisalmen sanomien juttuun, joka valitettavasti maksumuurin takana Monitoimiareena Iisalmen keskustaan nousi yhdeksi vaihtoehdoksi - kaupunki tilaa selvityksen aivan uudesta näkökulmasta.

Tästä olisi mukava itsekin lukea ja jos joku pystyy lukemaan tuon Iisalmen Sanomien uutisen tai tietää asiasta enemmän, mielelläni siitä lukisin lisää. Tiedä sitten miten realistista on uuden areenan rakentaminen ja onko järkevämpää miettiä vanhan hallin laajentamista.
 

Ribcor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Iisalmen kaupunki näyttää löytäneen monitoimiareenan selvityksen tekijän. Luulisi tuolla vajaalla 20 000€ saavan ihan kattavan selvityksen. Komenttien perusteella iisalmelaisilla aika negatiivinen suhtautuminen ja pitävät varsin mielettömä sekä turhana hanketta.
 
Viimeksi muokattu:

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Olen itse käyny kerran Iisalmessa keskitalvella ja oman selvitykseni mukaan jäähallille paras paikka olisi Lidln ja K supermarketin päällä.Vähän Tampereen kannen tapaan.
 

Big Bear

Jäsen
Iisalmen kaupunki näyttää löytäneen monitoimiareenan selvityksen tekijän. Luulisi tuolla vajalla 20 000€ saavan ihan kattvan selvityksen. Komenttien perusteella iisalmelaisilla aika negatiivinen suhtautuminen ja pitävät varsin mielettömä sekä turhana hankketta.
Iisalmessa on ollut tekojään kattamisesta puhetta jo varmaan 30 vuoden ajan, mutta puheen tasolle on jäänyt. On totta, että jostain syystä jäähalliasia on useille kaupunkilaisille ja myös valtuutetuille kuin punainen vaate. Esimerkiksi jalkapallon olosuhteita on vuosien varrella paranneltu ilman suurempaa vastarintaa, mutta kiekko on valitettavasti jäänyt ihan mopen osalle. Olen satavarma, ettei uutta hallia tule ilman ulkopuolista rahoitusta. No, onneks täällä on massimiehiä…
 

Surkimukset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Sulaa hulluutta suunnitella jäähallia linja-autoaseman paikalle, oikea paikka Kankaan urheilualue. Ja moni miettii varmaan kannattaako rahaa laittaa olosuhteiden parantamiseen, kun joukkueessa ei ole yhtään iisalmelaista. A-junioritkin hommataan muualta ja B-junnuista onneksi löytyy muutama oma kasvatti. Missä nämä omat juniorilupaukset pelaa tultuaan A- ikäisiksi tai aikuisiksi...lopettavat tai siirtyvät LL-89:iin. Kannattaisi perustaa joukkue vaikka kolmosdivariin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös