Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Iikka ”Ike” Kangasniemi #4 – Ryan Lasch vol. 2

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Wilson47, 25.09.2016 klo 10.19.

 1. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Carson näyttää kyllä omaan silmään hakevan taklausta jo kauempaa. Ja osuu aikalailla ikävästi, mutta toisaalta, jos isompi kaveri taklaa pää metrin korkeudella luistelevaa hobittia, niin voikoa sitä edes taklata puhtaasti?
   
 2. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viimeksi muokattu: 09.10.2016 klo 21.49
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lähdetään nyt siitä, että kävin peruskoulun Lahdessa ja olin kouluikäisenä KiekkoReippaan fani. En tunne antipatiaa Pelsuja kohtaan. Olen kuitenkin lappeenrantalainen ja SaiPalainen. Katsoin nauhalta monta kertaa kun Carson osui Pikku Pelikaaniin. Mielestäni ei ollut tahallinen, ehkä kuitenkin vähän varomaton. Pikku Pelikaani on hieno pelaaja ja toivon hänelle kaikkea hyvää!
   
 4. BaronFIN Jäsen

  Kyllä viime kaudella tuli liigassa sellaista vinkumista ja jälkikäteen tehtyä videokantelua "toi teki sitä ja toi teki tätä" ja pelikieltoja jaettiin pelikaaneillekin jälkikäteen. Kuittailuun olisi ollut vastaavasti mahdollisuus viime kaudella, mutta meidän miehekkäät lätkäjätkä valmentajat linjasivat silloin, ettei Pelicans itke perään. Eikä itkenyt.

  Kunnioitettava linjaus ja siitä pidetään ilmeisesti kiinni vaikka yleisen oikeustajun mukaan toivoisin nämä kuolleesta kulmasta tulevat kyynärpäällä päähän menevän automaationa kurinpitäjän pöydälle. Riippumatta siitä, että tuliko loukkaantumista vai ei.

  Ilmeisesti tämä vaatisi liian suurta ammattitaitoa että ne saataisiin poimittua omatoimisesti liigan toimesta.
   
 5. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Viime kaudella se oli Pelicans, ja nyt SaiPalta näitä "eliminointeja" nähtiin sitten pari kappaletta samaan peliin. Varmaan lisää on tulossa kauden mittaan, kun ei tuo kiekon pelaaminen näytä kusipaidoilta oikein luonnistuvan.

  Hauskinta tässä on silti rajaryssien harrastama tekopyhyys näiden sikailujen suhteen, saa nähä kauanko sekin kestää kun sputnikkeja juoksutetaan isoista ovista.
   
 6. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Alat sitten ankarasti nimittelemään! Et taida olla ihan fiksuimmasta päästä. Ota nyt vähän tyyliä tohon hommaan. Ei me mitään eilisen teeren poikia olla mekään. Skarppaa!
   
 7. Jari66 Jäsen

  Vähän alkaa tuntua siltä että joukkueessa olisi tilausta poliisille a la Helenius että näiden vajakkien kyynärpäät pysyisivät asiallisella korkeudella. Blood on merkitty mies ja toisaalta liigan parhaita pakkeja joten häntä lienee turha tehtävään uhrata. Ei sillä etteikö näitä tusinacarsoneita kykenisi vinoparkkiin laittamaan.
   
 8. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, Blood kykenee tosiaan ihan mihin tahansa. On näköjään pahasti hahmottamisessa tai jossain muussa vikaa kun ei mene sitten millään perille että Carsonin kyynärpäät eivät nousseet yhtään törmäyksessä Kangasniemeen vaan kyynärpään osuminen päähän johtui kokoerosta.

  Mielestäsi Carsonin olisi siis pitänyt luistella kyykyssä tilanteeseen ettei vahingossakaan pikkumies jäisi alle? On kyllä toivotonta joidenkin ajatusmaailma.

  Ja ihan tosissasiko väität Ben Bloodia liigan parhaaksi pakiksi ja Carsonia tusinapakiksi? Aika huonoa trollausta kyllä ei voi muuta sanoa. Carson viime kaudella 5+11 ja +18. Blood 1+7 ja -2.

  Eihän siinä.
   
 9. pp33 Jäsen

  Lainaus:
  Blindside-taklaus kiekottoman miehen päähän on ihan ok, kun kerran kyseessä on pienempi kaveri. Ei kun tosiaan, kyseessähän ei ole taklaus, Carson ei vaan huomannut Kangasniemeä, koska tämä on niin pieni.

  Kyseessähän ei missään tapauksessa ole voinut olla tilanne, jossa pieni hyökkääjä on juoksuttanut isoja kavereita koko illan ja Carson näkee tilaisuuden antaa pientä runtua tälle ärsyttävälle hippiäiselle. Kultakypärää nyt muutenkin voi ja pitää vähän kolistella, varsinkin sopivasti linjalle sattuessa.

  Vakavasti puhuttuna Carson tuskin yritti satuttaa, mutta omituisena jääkiekkoilijana miestä pidän, jos ei kontaktia yritä tilaisuuden tullen ottaa. Nyt osui kuolleesta kulmasta kiekotonta miestä päähän. Arviointivirhe, joka Carsonin olisi pitänyt osata välttää. Nyt kolahti potentiaalisesti vaarallisella tavalla, muut arvioivat seuraukset. Paskaa tapahtuu, turha sitä on muuksi selitellä.

  Tosin keskustelun mukaan Kangasniemi on koko tilanteessa se syyllinen ja vaaraksi itselleen ja muille tuolla kaukalossa.

  Eihän siinä.
   
 10. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Parempi voitti 3-4, Kangasniemi tehoilee ja itseluottamus korkeella.

  Carson taklaustilanteessa ojentaa kyynärpään päähän. En tarkkaan osaa sanoa nouseeko se, mutta osuma olisi ollut korkeintaa hipaisu ilman ojennusta. Jos saan kuvasarjasta jotenkin hyvälaatusen ni laitan tänne ni kyllä loppuu carsonin puolustelu. Rumemmaksi asian tekee juuri se ettei Kangasniemi voinut odottaa taklausta koska carsonin luistelulinjakin oli hänestä ohi.

  Veikkaan että tuomio annetaan kovana (teon tahallisuus), jossa kuitenkin taitaa lieventävä asianhaarana olla puhdas historia. 3-5 peliä.

  Iikka jatkaa tehoilujaan, nou hätä. Seuraavalla kerralla Carsonin kannattaa varautua hanskaamaan (näin siis veikkaan). Sen lisäks pari tyrskyä ja myrskyä saattaa pommittaa ihan et pysyy keskittyminen ite pelissä.

  EDIT. Lisätään nyt et jos tekoa ei tuomita tahallisena niin pelikieltoa 1 (tai max2) peli(ä).
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 13.07
 11. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Komiasti Iikka sooloilee mediassa: "Olin hyvässä tasapainossa ja näin Carsonin kohottavan kättään". Molemmat väitteet paskaa.

  Edit. Muutettu lainausta
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 13.57
 12. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Missä Lepran Pravdassa tuollaista on lukenut?

  Ilta-Sanomissa lukee ainakin: "– Väänsin toista äijää vastaan ja en huomannut hänen tulemistaan". Muuta asiasta en ole mediassa huomannut olleen, kuin tuon IS:n haastattelun.
   
 13. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Kertoo tarpeeks henkilöstä, jos uskoo sanasta sanaan iltapaskan kirjotukset.
   
 14. Tamin Jaguar Jäsen

  Lainaus:
  Öö? Lainaamasi nimimerkkihän nimenomaan vääristeli Kangasniemen sitaattia "iltapaskassa".
   
 15. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  En ala leprateinin kanssa väittelemään kehittelemistään olkiukoista. Toivon että Pelicans ottaa kuittivihkon takaisin käyttöön näiden tusinajannujen tavoille opettamiseksi.
   
 16. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Kyllä mä noi samat tekstit luin jostain toisesta iltapaskasta. Useampikin lehti on asiasta kirjoittanut.
   
 17. Oriolus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, Arrajärven Laaki
 18. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JPS, Pelicans
  Lainaus:
  Sama. En väkivallasta pidä sen missään muodossa. Tähän en lisää sitä vanhaa vitsiä, jossa turpaanvedon uhalla jne.
  Oli miten oli, Tex Willerin kaverina kulki ammoin Kit Carson.
  Ei muuten kulje kavereiden kanssa Carson, ainakaan jäähallille. Epäilen kohti Kahilannientä Carsonia kuljetettaman. Ehkä purilailla.

  Jottei mene off-topiciksi, Iikka varmaan puolessavälissä viikkoa jo jäälle tokenee. Semminkin kun kyse on enämpi säikähdyksestä kuin pahasta aivotärähdyksestä. Liiemmin ei Iikka oksennellut haastattelussa tai myöhemmin, kertonee toivottavasti trauman tolasta myös hyvää.
   
 19. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Carsonilla oli vaikeuksia Iikan kanssa jo muutaman viikon takaisessa pelissä kun ei pysynyt edes pystyssä kun Iikka kuljetteli kiekkoa miten halusi, tuolloin tyytyi vielä poikkarin antamiseen selkään. Harmi homma kun näin nyt kävi, toivottavasti Iikka kuitenkin olisi kunnossa mahdollisimman nopeasti.
   
 20. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Iikka on monella tapaa merkitty mies jatkossakin vastustajien toimesta. Turhautuminen vastustajien pujottelukeppien taholta purkautuu tuohon ärsyttävään "silmätikkuun", jolla on kultainen kypärä. Kunhan vaan Ike pysyisi ehjänä vielä pitkään.

  Joukkuetreenien alkaessa Ike on ensimmäisenä jäällä, mutta sitä vastoin poistuu jäältä viimeisenä, keräten kiekot hymyssä suin.
  Erinomainen asenne.
   
 21. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No tämä ilo ei kauaa kestänyt. Toivottavasti tulee kuntoon mahdollisimman nopeasti, meidän alkukauden pelillinen identiteetti.

  Perussettiä nykyliigassa että alkukauden pistepörssin kärjelle ajellaan aivotärähdys.

  Kiitos SaiPa ja Carson.
   
 22. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun. FB:ssä joku väittää tällaista:
  "Iikka vei Bloodia kuin litranmittaa ja tyrkkäs Benin mailan kauemmas. Benillä poltti hihna kiinni ja kävi raivopäisenä Iikan kimppuun takaapäin. Iikka putosi jäähän ja jäi siihen makaamaan."

  Onko mitään totuusperää? Erittäin vaikea uskoa. ping @Arsi Haakana @Bobby
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Saattaa tuossa kertomuksessa olla vähän värikynääkin mukana, mutta kyllä siellä joku incidentti on tainnut olla.
   
 24. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Voi paska. Tätä tässä viimeiseksi toivottiin. Toivottavasti Iikalle ei mitään käynyt.
   
 25. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Missäs tuo keskustelu oli? Ainakaan Pelicansin facebook-sivulta en löytänyt. Mutta onhan tuo todella surullosta, varsinkin Iikan puolesta. Toicottavasti ei sattunut pahempaa ja pelaamisen taso ei laske paluun jälkeen!