Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

III-divisioonan lohko 6 kaudella 2018–2019 (länsirannikko)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Ikihockey, 25.09.2018 klo 15.52.

 1. Ikihockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsirannikon yksilöt
  Käydään ketjussa keskustelua ja jaetaan otteluraportteja, huhuja ja muuta sarjatasolle sopivaa melskettä ja meininkiä kiinnostuneiden kesken. Itselle II- ja III-div ottelut mukavaa viihdettä. Peleissä sattuu ja tapahtuu ja muutamia mielenkiintoisia pelimanneja taas sarjassa mukana. Itselle kaikki joukkueet Länsirannikolta enemmän tai vähemmän hämärän peitossa, joten kommentteja joukkueista ja voimasuhteista otetaan ilolla vastaan.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Osallistujat sarjassa:

  Kiekkohait
  KJK
  LaJy
  Liekit Akatemia
  LuKi-82
  ParSport
  TarU
  TuK-V
  UJK

  Kokoonpanot löytyvät liiton tilastopalvelusta. Sarjassa pelaa ainakin yksi ulkomaalaisvahvistus: kanadalainen Ryan Smiley Laitilan Jyskeessä.
   
 3. Kuumakalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,UJK,Wild
  Mahtavaa huomata, että divarikiekon kiinnostus länsirannikolla kasvaa! Viime kaudella sain aikalailla yksin kirjoitella tänne. :/

  Viime kausihan loppui mielenkiintoisiin asetelmiin, kun joukkuejako oli vielä epäselvä. Nyt siis Kiekkohait mukaan kolmoseen, kun he jättivät kakkosessa leikin viime kaudella talousvaikuksien vuoksi kesken. Liekit nousivat kakkoseen, mutta saivat kolmoseen jalkeille akatemia -joukkueen. Uusina mukaan tulevat nelosesta kivikovat LaJy ja LuKi-82.

  4 kierrosta takana eikä itselle ainakaan suuria yllätyksiä ole vielä ollut tarjolla. ParSport ja KJK odotetusti kärjessä sekä piikkipaikalla nuori ja energinen LaJy. Ainoastaan LuKi-82:n korkeahko sijoitus on pieni yllätys, vaikka joukkueen taso viime kaudesta onkin hyvin säilynyt.

  Toki eroja ei ole vielä muutamaa pistettä enempää muodostunut, LaJyn johtoa lukuun ottamatta. Loppuviikon pelit kertonevat joukkueiden tasosta.

  Omien kokemusten mukaan sarja on tällä kaudella tasaisempi kuin aikoihin! UJK:n kotipelit olen käynyt katsomassa ja LaJy vaikutti kovalta joukkueelta, vaikkakin uskon että seuraava paikallisvääntö kääntyy U:gin voittoon, kun avausmatsiin ei vielä parasta kokoonpanoa saatu. LuKia vastaan UJK pelasi 5-5 tasurin, mutta peli olisi ollut kotijoukkueen ellei alussa olisi nukahdettu ja annettu neljää maalia eteen.

  Sarjan suurimmat mysteerit lienevät Kiekkohait ja Liekit Akatemia.

  Hyvää kiekkokautta kaikille!
   
 4. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Tulipa käytyä pitkästä aikaa Kupittaalla aladivaripelissä toteamassa kahden keskikastin joukkueen varsin suuri tasoero - Kisa-Veikot jäi tänään selkeästi heikommaksi kuin UJK, joka.vei tapahtumaa heti alusta. Sain tarpeekseni 2 erän jälkeen 1-6-tilanteessa. Jää-Kotkillahan on huikeat perinteet 90-luvulta, joten aika voisikin olla vähitellen nostaa profiilia taas välillä.
   
 5. Kuumakalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,UJK,Wild
  Aika herätellä tätäkin ketjua näin kauden huipentavan viikonlopun alla!
  Runkosarjahan päättyi LaJyn voittoon ja Jysken kanssa nousukarsintaan paikan nappasi KJK.
  Paikasta kahden parhaan joukkoon taistelivat pitkään myös UJK ja LuKi-82, mutta jo muutama ottelukierros ennen runkosarjan päätöstä oli selvisi, ettei UJK:kaan tule taistelemaan noususta tänä vuonna.
  UJK:sta siirtyi noin 4 ottelukierrosta ennen kauden loppua kaksi joukkueen kärkipelaajaa, eli Laurell ja Kantola, loppukaudeksi Jyskeen riveihin. Ihme ja kumma UJK piristyi huomattavasti näiden siirojen jälkeen ja nappasi suurinumeroisin luvuin voittoja vieraskentiltäkin. Ensi kauden joukkuetta koottaessa on syytä ilmeisesti tosissaan miettiä, että onko kyseisillä pelaajilla paikkaa U:gissa. Olettaen siis, että pojat olisivat takaisin haluamassa, mitä en usko.

  Jyskeellä sen sijaan on lauantaina erittäin lähellä nousu kakkosdivariin. Tasapeli varmistaisi asian ja häviämälläkin nousu voi tapahtua, sillä Jyskeen maaliero on +5 ja takaa tulevan KJK:n (joka voi viimeisessä pelissä nousta enintään tasapisteisiin) maaliero on -5. Toki EJL:kin voi voiton KJK:sta ottaa. Nousukarsinnan tilanne siis kutkuttavan jännittävä ja lauantaina pelataan kauden viimeiset ottelut:
  Liekit (9) - LaJy (9)
  KJK (6) - EJL (6)
  suluissa pistemäärä karsintasarjassa.

  Putoamiskarsinnassa sen sijaan Kiekkohailla tuntuu olevan vaikeuksia ja välttääkseen putoamisen joukkueen on voitettava molemmat viikonlopun ottelunsa. Liekit Akatemia jätettyä leikin kesken saamme varmuudella ainakin yhden uuden joukkueen nelosesta mukaan ensi kaudeksi. Tällä hetkellä nousussa vahvimmin on kiinni legendaarinen turkulaisjoukkue Kiekko-67.

  Loistavaa kevättä kaikille! Nauttikaamme täällä divarissa avointen sarjojen juhlasta, nousu-unelmista ja putoamisen pelosta!
   
 6. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Liiton sivuilla lukee kilpailusäännöillä että pelattaessa sarjapaikasta tasapisteissä katsotaan keskinäisten otteluiden pisteitä ja maalieroja. Joten ennen lauantain kierrosta liekit on jo varmistanut sarjapaikkansa. Jos Lajy häviää forssassa ja elj voittaa kankaanpäässä nousee ejl keskinäisten pelien takia ohi laitilalaisista. KJK pelaa enää kunniasta, sillä ei ole mahdollisuutta nousuun. Eli lauantaina ainoa panos on nouseeko laitila kakkosdivariin vai pitääkö ejl sarjapaikkansa.