Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

III-divisioonan lohko 6 kaudella 2018–2019 (länsirannikko)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Ikihockey, 25.09.2018 klo 15.52.

 1. Ikihockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsirannikon yksilöt
  Käydään ketjussa keskustelua ja jaetaan otteluraportteja, huhuja ja muuta sarjatasolle sopivaa melskettä ja meininkiä kiinnostuneiden kesken. Itselle II- ja III-div ottelut mukavaa viihdettä. Peleissä sattuu ja tapahtuu ja muutamia mielenkiintoisia pelimanneja taas sarjassa mukana. Itselle kaikki joukkueet Länsirannikolta enemmän tai vähemmän hämärän peitossa, joten kommentteja joukkueista ja voimasuhteista otetaan ilolla vastaan.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Osallistujat sarjassa:

  Kiekkohait
  KJK
  LaJy
  Liekit Akatemia
  LuKi-82
  ParSport
  TarU
  TuK-V
  UJK

  Kokoonpanot löytyvät liiton tilastopalvelusta. Sarjassa pelaa ainakin yksi ulkomaalaisvahvistus: kanadalainen Ryan Smiley Laitilan Jyskeessä.
   
 3. Kuumakalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,UJK,Wild
  Mahtavaa huomata, että divarikiekon kiinnostus länsirannikolla kasvaa! Viime kaudella sain aikalailla yksin kirjoitella tänne. :/

  Viime kausihan loppui mielenkiintoisiin asetelmiin, kun joukkuejako oli vielä epäselvä. Nyt siis Kiekkohait mukaan kolmoseen, kun he jättivät kakkosessa leikin viime kaudella talousvaikuksien vuoksi kesken. Liekit nousivat kakkoseen, mutta saivat kolmoseen jalkeille akatemia -joukkueen. Uusina mukaan tulevat nelosesta kivikovat LaJy ja LuKi-82.

  4 kierrosta takana eikä itselle ainakaan suuria yllätyksiä ole vielä ollut tarjolla. ParSport ja KJK odotetusti kärjessä sekä piikkipaikalla nuori ja energinen LaJy. Ainoastaan LuKi-82:n korkeahko sijoitus on pieni yllätys, vaikka joukkueen taso viime kaudesta onkin hyvin säilynyt.

  Toki eroja ei ole vielä muutamaa pistettä enempää muodostunut, LaJyn johtoa lukuun ottamatta. Loppuviikon pelit kertonevat joukkueiden tasosta.

  Omien kokemusten mukaan sarja on tällä kaudella tasaisempi kuin aikoihin! UJK:n kotipelit olen käynyt katsomassa ja LaJy vaikutti kovalta joukkueelta, vaikkakin uskon että seuraava paikallisvääntö kääntyy U:gin voittoon, kun avausmatsiin ei vielä parasta kokoonpanoa saatu. LuKia vastaan UJK pelasi 5-5 tasurin, mutta peli olisi ollut kotijoukkueen ellei alussa olisi nukahdettu ja annettu neljää maalia eteen.

  Sarjan suurimmat mysteerit lienevät Kiekkohait ja Liekit Akatemia.

  Hyvää kiekkokautta kaikille!
   
 4. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Tulipa käytyä pitkästä aikaa Kupittaalla aladivaripelissä toteamassa kahden keskikastin joukkueen varsin suuri tasoero - Kisa-Veikot jäi tänään selkeästi heikommaksi kuin UJK, joka.vei tapahtumaa heti alusta. Sain tarpeekseni 2 erän jälkeen 1-6-tilanteessa. Jää-Kotkillahan on huikeat perinteet 90-luvulta, joten aika voisikin olla vähitellen nostaa profiilia taas välillä.