Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

III-divisioona kaudella 2016–2017 (etelän lohkot)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana SFPerkele, 04.10.2016 klo 14.06.

 1. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Avataanpas hieman keskustelua III-divaristakin tämän kauden osalta, kun tuokin on oikein valtakunnallisen median uutiskynnyksen ylittänyt: http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-2000001274258.html

  Itse en ko. ottelua livenä nähnyt, joten vaikeaa on alkaa syvällisemmin analysoimaan ja/tai syyllistämään ketään tapahtuneista. Ja onhan toki niin, että jääkiekko on laji, jota pelataan ja pitääkin pelata suurella tunteella ja silloin helposti myös tunnetila lyö yli. Ja siltikin tulee mieleen, että onkohan tässä nyt kuitenkin jo ylitetty jokin raja siitä, mitä pitää (edes yrittää) ymmärtää. Lainaus:
  Tämä mielessä päätin tutkia ko. pelaajan taustoja hieman enemmän, sen mitä tilastopalvelusta voi esille kaivaa. Onko kyseessä pelkkä gooni, vai mitä mies on saanut aikaan. Lopputulos kyllä yllätti itseni, enkä ihmettele, että mies kokoonpanosta löytyy, sillä miehen tilastot tältä ja parilta edelliseltä kaudelta ovat kyllä kelvollista katseltavaa:

  Lainaus:
  Mukana on toki yhdessä ottelussa (http://www.tilastopalvelu.fi/ih/ind...tent&view=article&id=34&gameid=39377&ssn=2016) nakutetut tehot 6+3, joka toki hieman vääristää tilastoa, mutta ilmat tuotakin ottelua 21 ottelua. 11+14 = 25 pistettä on hyvä suoritus. Moinen pisteiden saalistaminen varmasti miellyttää jokaista valmentajaa, mutta voi vain miettiä, millaiset oliviat lukemat ilman noita 238 jäähyminuuttia.

  Vaan entäpä jos tuo jäähymäärä sopiikin koko joukkueen pelityyliin? Tutkinpa sitten EVU:n tilastoja joukkueena samalta ajanjaksolta:

  Lainaus:
  Näyttääkin siltä, että EVU joukkueenakin ottaa enemmän rangaistuksia kuin pelaamissaan sarjoissa keskimäärin otetaan. Siinä suhteessa Arttu Pohjosahon suoritukset jäällä ovat täysin linjassa muun joukkueen kanssa.
   
 2. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Tästä sen verran, että ymmärrän jos tunnetila lyö yli ammattilaissarjassa tai puoliammattilaissarjassa (Mestis). Suomi-Sarjankin ymmärrän. Mutta kakkosesta alaspäin pelataan enää omaksi huvikseen ja harrastuksen vuoksi, sitä en ole ikinä ymmärtänyt, että miten kukaan jaksaa ottaa niin tosissaan noita pelejä, että ruvetaan verta sylkemään toisten kasvoille.

  Itse peliä en ole itsekään nähnyt, mutta sen verran on sanottava, ettei tullut yllätyksenä, että kyseessä oli juuri EVUn ja Stormin välinen ottelu....
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Tässä vaiheessa voisi kysyä, että IS ANY PUBILICITY GOOD PUBLICITY vai miten sitä se lentävä lause meneekään...? Edellisen kerran III divari taisikin olla etelässä otsikoissa kun OKK ryösti KJT Miehiltä pisteen Sherwoodissa...
   
 4. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Lainaus:
  Pitipä katsella tilastoja vielä hieman lisää tuon luettuani, ja eipä niiden valossa ole ihan täysi yllätys. Kumpikin joukkue on tupannut ottamaan jäähyjä reippaasti enemmän kuin pelaamiensa sarjojen keskiarvo on ollut. Oheisessa liitteessä on koottuna joukkueiden ottamat jäähymäärät sekä laskettu paljonko minuutteja on kertynyt per ottelu sekä kuinka paljon jäähymäärät eroavat pelatun sarjan keskiarvosta. Noista numeroista voi päätellä ainakin sen, että erikoistilannepelaamista on otteluissa tiedossa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. Krutov#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Nups
  Muutamaa samaa sarjaa pelannutta haastattelin. Kaveri kuulemma loistava pelimies tälle, ja jopa vähän korkeammille tasoille jos vain pysyisi askisssa.

  Ko. tapausta en itse nähnyt mutta kertaalleen olen saanut todistaa taistelua "Myyrmäen herruudesta" (HC Ludwig -EVU), taisi olla toissakaudella - ja jos vanha muisti ei täysin petä niin sama kaveri kusi ns. omiin muroihinsa jo tuolloin ja pilasi oman joukkueensa pelin. Ei nyt saman tason temppuja mutta sinnepäin.

  Mielenkiinnolla odotan millaisia sanktioita liitto langettaa.. vai kuitataanko olankohautuksella
   
 6. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Juu, kyllähän nuo tehot parilta aiemmalta kaudelta kertovat, että askissa ollessaan voi kaverilta tulosta odottaa. Nyt vain voi odottaa myös muuta, eikä varmasti ole vastustajillekkaan yllätys kaverin jäähyherkkyys, sitä varmasti myös pyritään käyttämään hyväksi.

  Itse myös odotan liiton reaktiota asiaan ja toivon, ettei kyseinen reaktio ole tuo olankohatus.