III-divisioona kaudella 2005–2006 (kymi-saimaan lohko)

  • 10 795
  • 13

Kylmäkymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings & Tappara
Olisikohan tälle palstalle kysyntää, kun näyttää siltä että lohkossa on useampi kova joukkue tällä tasolla. HC Kuusankoski, Piranhas, HB yms. Moni muukin on saanut lisävahvistuksia.
 

Kylmäkymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings & Tappara
Nysse alkaa...

Huomenna tapahtuu kun eka kierros pamahtaa käyntiin. HB:n kotisivuilla on veikkaus kierroksesta, eri vaihtoehtoja on haettu hatun toivossa ;-)

Katsotaan huominen ja ollaan viisaampia sit.
 

reppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HB,Tappara,KooKoo
On kyllä hienosti noussut sarjan profiili viimeisten vuosien aikana ja etenkin tällä kaudella on yhä useampi joukkue satsannut kokoonpanoihinsa ja taustoihinsa.Etenkin Kotkan suunnalla on tehty hienoa työtä, jotta yleisö viihtyisi ja onhan siellä todella mielenkiintoinen joukkuekin koossa.Kuusaalla taasen ei voi muuta odottaakaan tällä kaudella kuin voittoja, mutta varmasti jokaisella vastustajalla on kuitenkin mielessä että jos vaikka myö tänään...
LuPo on myös varmasti joukkue, joka petraa peliään kauden vanhetessa, kunhan vaan saavat tekojäänsä jäätymään.Kuitenkin jo tässä vaiheessa kautta hyvää peliä, kiitos Ruotsin ja kumppaneiden.PEPO on joukkue, joka pelaa laadukkaalla ja laajalla pelaajamateriaalilla.Heillä on ainoastaan ongelmanaan Lappeenrannan surkea jäätilanne.KaPa ja StU lienevät keski-iältään sarjan nuorimpia ja niiden pelaamisen taso vaihtelee varmasti eniten kauden mittaan.Molemmilla kuitenkin hyvät olosuhteet viedä hommaa eteenpäin.Kerimäki on ainakin itselleni suurin kysymysmerkki, mutta siellä lienee ainakin kotipeleissä luvassa laadukas joukkue, tiedä sitten syttyykö porukka aina reissaamaan parhaalla kokoonpanolla vieraspeleihin.
 

The Rock

Jäsen
Piranhas 2005/2006

Kotkassa pistettiin viime kauden jälkeen muutama jääkiekkopää yhteen ja lopulta päädyttiin kaikkia "lahjattomat treenaa" -kiekkoilijoita tyydyttävään ratkaisuun. Näin ollen perustettiin III-divarijoukkue Piranhas.

Koko seuran tarkoitushan oli alusta alkaenkin tarjota jo aktiiviuransa päättäneille, oman kylän pojille mahdollisuus työn ohessa hieman heitellä lättyä hyvässä ilmapiirissä, ilman mitään treenausvaatimuksia taikka nousupuheita. Hommaa vetämään otettiin asiansa osaavia kotkalaisia jääkiekkovaikuttajia ja joukkueen valmentajaksi hommattiin Titaanikannattajille varsin tuttu mies - Juha "Rasva" Lehtovaara.

Joukkueen pelaajisto koottiin uransa jo "lopettaneista" kavereista, muutamista paikkakunnalle opiskelemaan tulleista pelureista sekä muuten vain jääkiekkoon hurahtaneista jannuista. Mukana on mm. viime kaudella Titaaneissa ykkösketju-statuksella verkkoja heilutellut trio Tero Pylväläinen-Simo Rouvinen-Tero Vuorinen sekä Ville Ropponen, Mikko Kiviranta ja Harri Niemi. Tunnetuin "hankinta" on HeKissä pisteitä aiemmilla kausilla takonut Henri Toivanen, joka tuli opiskelun perässä Kotkaan. Joukkueeseen mahtuu myös iso joukko Titaaneiden junioireissa uraa luoneita kavereita sekä muutama tunnetumpikin heebo. Esa Tirkkonen tunnetaan Kotkassa pitkän linjan Kotipizza-yrittäjänä ja Petri Ahonen on aktiiviuransa jälkeen kunnostautunut Scandinavian Hunks -tanssiryhmän Maunona.

Juttua Piranhasista luettavissa täältä.


Joukkue 2005/2006:

Maalivahdit:

#3 Esa Tirkkonen
#96 Peter Helenius

Puolustajat:

#2 Jari Vuorela
#4 Timi Huusari
#7 Timo Jokiranta
#9 Antti Viipuri
#15 Ville Ropponen
#17 Markus Koskivirta
#40 Mikko Hätönen
#47 Mikko Vuolle
#76 Mikko Nylund
#77 Jussi Korpela

Hyökkääjät:

#10 Tero Pylväläinen
#12 Janne Nurminen
#18 Jari Kaksonen
#19 Kari Vihtonen
#20 Petri Ahonen
#21 Tero Vuorinen
#22 Janne Rouvinen
#36 Simo Rouvinen
#44 Mikko Kiviranta
#54 Antti Pyhältö
#57 Matti Rautio
#60 Henri Toivanen
#71 Mika Horto
#81 Tuomas Gåsman
#94 Harri Niemi

Taustahenkilöt:

Juha Lehtovaara (valmentaja)
Matti Lautala (joukkueenjohtaja)
Joni Valtonen (huoltaja)
Hannu Raja (huoltaja)
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Hearbreakers 2005-2006

Hyvä kirjoitus nimimerkiltä the Rock. Ohessa vähän tarinaa HB:sta:

Seura perustettiin vuonna 2001, joten tämä kausi on joukkueen viides.
Tavoitteet ovat aikalailla samat kuin Kotkan porukallakin: Pitää hauskaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Pelit hoidetaan tietysti tyylikkäästi, tavoiteena on aina kaksi pistettä kun pelipaita puetaan päälle. Urheilullisesti neljästä ensimmäisestä kaudesta on tuloksena ollut kaksi "mestaruutta" ja kaksi toista sijaa.

Heartbreakers tunnetaan pelillisten saavutusten lisäksi "hulluista" ja erittäin äänekkäistä faneistaan, joita on jälleen tulossa 22.10. Kotkaan bussilastillinen. Tunnelma Kotkan hienossa hallissa on varmasti katossa silloin.

HB on pyrkinyt tekemään kotiotteluistaan mahdollisimman viihdyttävän ja onkin panostanut melkoisesti oheistoimintaan (itse pelin lisäksi). Hallilla on ollut varsin nimekkäitä esiintyjiä (esim. Extreme Duudsonit), esittelyssä tullaan pimeään halliin, pomppulinnat, cheerleaderit jne.

Tämän kauden avausottelussa HC Kuusankoskea vastaan hallissa oli 895 katsojaa, joka oli joukkueen uusi yleisöennätys. Itseasiassa otteluun oli myyty 1380 lippua mutta ihan kaikki eivät olleet paikalla. Ottelun lipputulot lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen, joten osa oli ostanut lipun hyvän asian puolesta vaikka ei itse pelissä ollutkaan. Ottelun juonsi TV:stä tuttu Antero Mertaranta. Lisätietoa ja kuvia pelistä seuran kotisivuilla www.seonmaali.com.

Joukkue 2005-2006:

Maalivahdit:
#1 Jyrki Tallgren
#30 Kai Pajari
#35 Tommi Sorvo

Puolustajat:
#3 Mika Korpela
#5 Jan Aalto
#7 Janne Marttila
#11 Pasi Korhonen
#22 Mika Salo
#26 Sami Valtonen
#50 Jukka Sinkkonen
#61 Juha Hassel "C"
#79 Tomi Valtonen

Hyökkääjät:
#6 Kimmo Mäkelä
#9 Teemu Härkönen
#10 Simo Sorvo
#14 Sami Leinonen
#15 Rony Järvinen
#18 Jyrki Mäntylä "A"
#20 Taneli Koskela
#21 Petri Tirkkonen "A"
#24 Jere Siven
#27 Mikko Weissenfelt
#29 Aki Petäjä
#40 Ville Härkönen
#55 Juhana Sorvo
#60 Petri Väistö
#69 Sami Inkiläinen
#81 Ilkka Lavonen
#83 Juho Viskari

Taustahenkilöt:
Tommi Reiman valmentaja
Marko Toimela valmentaja
Petri Ampuja valmentaja
Markku Tallgren mv-valmentaja
Veijo Korpela huoltaja
Hannu Lassila huoltaja
Timo Turkia huoltaja
Jani Piipari joukkueenjohtaja
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ketä noista jätkistä ottaa myllyjä?
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Sarjataulukko näyttää tälläiseltä:

o v t h p Joukkue
3 3 0 0 6 HC Kuusankoski
3 2 0 1 4 Heartbreakers
2 1 1 0 3 Piranha´s
3 1 1 1 3 StU
2 1 0 1 2 LuPo
3 1 0 2 2 PEPO HC
------------------------
3 1 0 2 2 KeKi
3 0 0 0 3 Kapa-51

Alkusarjalaiset pelaavat keskenään yksinkertaisen sarjan joista kuusi ensimmäistä jatkavat ylemmässä jatkosarjassa.

La 22.10 pelataan seuraava kierros:

PEPO HC - StU
Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteet tästä pelistä. PePo:lla on ringissä 40 pelaajaa joista osa on nimekkäitä, entisiä mestistason jäähyttelijöitä ja osa nuoria lupaavia "häkkipäitä". Joukkueen pelaajalista ottelua varten on aina melkoinen arvoitus kaikille. Kotijoukkue napannee tästä ottelusta pisteet.
KaPa-51 - HC Kuusankoski
Kangasniemi on aloittanut sarjan yllättävän vaisusti kolmella tappiolla. Kuusankoskella löytää saman verran voittoja vakuuttavalla 25-4 maalierolla. KaPa:n aiemmista vuosista nuorentunut joukkue on kuitenkin ajoittain väläytellyt osaamistaan mutta se ei taida tällä kertaa riittää.
Piranha´s - HB
Tiukka paikalliskamppailu Kotkan uudessa hallissa. Harjoitusottelussa pisteet tasattiin ja varmasti jälleen odotettavasti tasainen "vääntö". Anjalankoskelta tulossa peliin fanibussillinen äänekkäitä kannattajia joten hallissa varmasti riittää meteliä.
KeKi - LuPo
Kerimäki sai tälle kaudelle yli kaksi kenttää vahvistuksia Savonlinnasta ja Rantasalmelta. Hienon avausvoiton jälkeen (KaPa) tuloksena on kuitenkin ollut vain kaksi tappiota. LuPo:lla on tälle kaudelle kohtuullisen kapea materiaalia kun ringistä löytyy vain 17 kenttäpelaajaa. Kokeneen Jarno Ruotsin johdolla joukkue käy kuitenkin hakemassa vieraspelistä kaksi pistettä?
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Lopputulokset lauantain peleistä:

Kapa-HC Kuusankoski 2-8
PEPO-StU 12-7
KeKi-LuPo 8-7
Piranha´s-HB 9-3

Kotkan hienossa hallissa liki 400 katsojaa näki varmasti yleisönmenevän ottelun. Pelissä nähtiin 12 maalia, 83 torjuntaa, kyseenalaisia jäähyjä ja hurjaa meteliä pitänyt 50-päinen Anjalankoskelais kannustusryhmä.

Ensimmäinen erä oli hienoista vierasjoukkueen hallintaa. Varsinkin erän alussa kiekko pyöri sinnikkäästi Kotkan kenttäpäädyssä mutta tolpat ja Esa Tirkkosen paraatipelastukset pitivät numerot tiukkoina. Erätauolle mentiin tilanteesta 2-3.

Toinen erä olikin sitten päätuomari Sorvon ja kalaparven ykköskentän näytöstä. Sorvo hoiti violettipaitoja boxiin ja kentällinen Rouvinen-Pylväläinen-Vuorinen teki todella kauniita maaleja. Piranha´s voitti erän ansaitusti 4-0.

Viimeinen erä olikin sitten kosmetiikka. Kolmen maalin takaa-ajoasema oli HB:lle liikaa ja kun kesken näennäisen painostuksen Kotka pääsi kuittaamaan maalilla niin vain äänekkäiden fanien kannustus auttoi selkärankaa menemästä kokonaan poikki. Lopputulos selkeä 9-3 kotivoitto.

Ottelun torjunnat kirjattiin Piranhas 45 kertaa ja HB 38 kertaa joten maalintekopaikkoja riitti molemmissa päissä.

Katsojissa herätti suurta ihmetystä miksi hallin olutmyynti oli kiinni. Asiakkaita olisi kyllä riittänyt.

Sarjataulukko 23.10:

O V T H P Joukkue
4 4 0 0 8 HC Kuusankoski
3 2 1 0 5 Piranha´s
4 2 0 2 4 PEPO HC
4 2 0 2 4 HB
4 2 0 2 4 KeKi
4 1 1 2 3 StU

3 1 0 2 2 LuPo
4 0 0 4 0 KaPa-51
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Alkusarjaa on jäljellä kolme ottelukierrosta ja kilpailu kuuden joukkoon käy kiivaana.

La 29.10.2005 16:00 Kangasniemi KaPa-51 - PEPO HC 1
KaPa:lla on yllättäen vielä pistepussi avaamatta mutta lauantain ottelussa se on mahdollista PEPO:n kustannuksella. Kotitappio tietäisi Kangasniemen nuorelle joukkueelle lähes varmaa tippumista alempaan jatkosarjaan joten motivaatio varmasti riittää tähän matsiin.

Su 30.10.2005 Kuusankoski HC Kuusankoski - Piranha´s
Sarjan selkeät ennakkosuosikit ja ainoat tappiottomat joukkueet hakevat toisistaan henkistä yliotetta. Tulossa varmasti tiukka ja fyysinen vääntö. Pystyykö hurja Piranhasin ykköskenttä kaatamaan leveämmällä materiaalilla pelaavan kotijoukkueen? Kuusankoski niukka ennakkosuosikki tässä.

Su 30.10.2005 16:00 Taavetti LuPo - StU
Joukkueet ovat sarjassa sijoilla 6-7, tosin LuPo yhden ottelun vähemmän pelanneena. LuPo:n tehot ovat totutusti levänneet kokeneen Jarno Ruotsin hartioilla joka on kolmessa pelissä kerännyt jo tehot 4+4. Molemmilla joukkueilla on allaan tappio ja tarve pisteille on suuri. Enteilee kotivoittoa?

Su 30.10.2005 17:00 Anjalankoski HB - KeKi
Kerimäki on pelannut pelannut sarjassa erittäin ailahtelevasti. Komeita voittoja KaPa:sta ja LuPo:sta ovat himmentäneet selkeät tappiot Kotkasta ja Savitaipaleelta. Kotijoukkue on kompuroinut sarjan suosikeille mutta muuten pelannut ihan tyydyttävästi. Ilman suurempia yllätyksiä tuloksena selkeä kotivoitto.
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Viikonloppuna pelattiin täysi kierros tuloksin:
Kangasniemi KaPa-51 - PEPO HC 5-5
HC Kuusankoski - Piranha´s 6-2
LuPo - StU 4-13
HB - KeKi 4-2

HB hallitsi kotiotteluansa selkeästi mutta maalinteko oli jälleen erittäin hankalaa. Vielä minuutti ennen loppuvihellystä oltiin tilanteessa 3-2 joten yleisölle tarjottiin draamaa koko rahalla.
Kerimäen viime kaudella Rantasalmella II-divaria pelanneet vahvistukset ovat nostaneet joukkueen profiilia selkeästi aiemmista kausista. Tuolla nipulla tapellaan ylemmän jatkosarjan paikasta tiukasti.

Sarjataulukko näyttää 31.10. tälläiseltä:

s o v t h p
1 5 5 0 0 10 HC Kuusankoski
2 5 3 0 2 6 HB
3 4 2 1 1 5 Piranha´s
4 5 2 1 2 5 PEPO HC
5 5 2 1 2 5 StU
6 5 2 0 3 4 KeKi

7 4 1 0 3 2 LuPo
8 5 0 1 4 1 KaPa-51

Alkusarjaa on pelaamatta vielä 8 ottelua:

La 05.11.2005 StU - KaPa-51
La 05.11.2005 KeKi - HC Kuusankoski
Su 06.11.2005 LuPo - HB
Su 06.11.2005 Piranha´s - PEPO HC
Pe 11.11.2005 LuPo - Piranha´s
La 19.11.2005 HC Kuusankoski - LuPo
La 19.11.2005 PEPO HC - KeKi
La 19.11.2005 KaPa-51 - Piranha´s
La 19.11.2005 HB - StU

Sarjataulukossa sijoilla 6-8 olevilla joukkueilla on kaikilla kohtuullisen haastavat pelit tiedossa:

KeKi: HC Kuusankoski (k), PePo (v)
LuPo: HB (k), Piranha´s (k), HC Kuusankoski (v)
KaPa-51: StU (v), Piranha´s (k)
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Piranhas - PePo

HAMPAATONTA menoa!!!

PePo Lappeenrannasta vieraili Kotkassa, reilu kahden kentän voimin. Ja se riittikin Kotkalaisille, kun ei ollut haluja voittaa peliä. Tuomari oli ilmeisesti tullut harrastekiekkopelistä, linja oli aika tiukka. I erässä taisi olla 10 kpl kakkosia.

Pelin loppu tulos yleisön onneksi 3-3.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Paluu KyMi-Saimaalle

Taas tapahtuu kolmosessa, olisiko jo ratkaisu pelejä???

La 04.02.2006 19:00 Kotka Piranha´s-HC Kuusankoski
La 04.02.2006 16:00 Kerimäki KeKi-PEPO HC
La 04.02.2006 17:00 Anjalankoski HB-StU
Su 05.02.2006 11:00 Savitaipale StU-PEPO HC

Ilmoittakaa kun tiedätte tuloksia.
 

seonmaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heartbreakers
Viikonlopun pelien tulokset:
La 04.02.2006 19:00 Kotka Piranha´s-HC Kuusankoski 4-8
La 04.02.2006 16:00 Kerimäki KeKi-PEPO HC siirretty pakkasen takia
La 04.02.2006 17:00 Anjalankoski HB-StU 8-8
Su 05.02.2006 11:00 Savitaipale StU-PEPO HC 4-12

Sarjataulukko:
HC Kuusankoski 13 130-29 39
PePo 11 61-50 24
HB 11 64-69 20
Piranha´s 11 63-64 18
StU 11 68-99 12
KeKi 9 30-105 6

Jäljellä olevat pelit:
27803 La 11.02.2006 Lappeenranta PEPO HC - Piranha´s
27811 La 11.02.2006 16:30 Kuusankoski HC Kuusankoski - KeKi
27806 Su 12.02.2006 17:00 Kerimäki KeKi - HB
27807 Pe 17.02.2006 19:00 Kotka Piranha´s - StU
27810 Su 19.02.2006 Lappeenranta PEPO HC - KeKi
27809 Su 19.02.2006 16:30 Savitaipale StU - HB
27804 La 25.02.2006 16:00 Kerimäki KeKi - StU
27812 La 25.02.2006 17:00 Anjalankoski HB - Piranha´s
27814 Su 26.02.2006 14:30 Savitaipale StU - HC Kuusankoski
27816 Su 26.02.2006 16:00 Kotka Piranha´s - KeKi
27815 Su 26.02.2006 17:00 Anjalankoski HB - PEPO HC
27795 ? Kerimäki KeKi - PEPO HC

Jäljellä olevat pelit joukkueittain:
HC Kuusankoski: KeKi (k), StU (v). Maaliero +101. 39 pistettä. Varmistanut runkosarjan voiton joten toinen finalisti.
PePo: Piranha´s (k), KeKi (k), HB (v), KeKi (v). 24 pistettä. Maaliero +11. Voitot KeKi:stä riittää finaalipaikkaan kunhan maaliero on parempi kuin HB:lla.
HB:: KeKi (v), StU (v), Piranha´s (k), PePo (k). 20 pistettä. Maaliero -5. Finaalipaikka edellyttää kaikkien loppupelien voittamista + Piranha´s voittoa PePo´sta + maalierossa pitää ottaa vähintään 16 maalia kiinni PePo:a.
Piranha´s: PePo (v), StU (k), HB (v), KeKi (k), 18 pistettä. Maaliero -1. Finaalipaikka karkasi käytännössä HC Kuusankoski tappioihin. Teoriassa mahdollista, mutta käytännössä ei.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös