Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 6 kaudella 2015–2016 (länsirannikko)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Bisons77, 16.06.2015 klo 16.14.

 1. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Jaahas kai sitä täytyy rannikolta avata kans keskustelu. Lohkon joukkueet onkin muuttuneet jonkin verran viime kausista. Viime kauden ykkönen vg nousi lopulta suomisarjaan kabinetissa kun eivät nousseet karsinnoissa. Viime kauden toinen loppuottelu joukkue Porin Karhu ht nousi karsintoihin myös ja joukkue nousi pelaamalla sarjaa ylemmäksi. Kaarinalainen indians piti tippua takaisin 2 divariin, mutta sai pitää sarjapaikan. Kun joukkueita nousi monta ylemmäksi, niin tarvi saada lisää sakkia tähän lohkoon ja sieltä nousi viime kauden kaksi parasta 3 divari joukkuetta Tarvasjoki ja Kokemäki. Joukkueet melkein nousivat pelaamalla. Etelästä tulee vielä yksi joukkue Haki Nummela/Lohja. Joka oli tippunut viime kauden päätteeksi 3 divariin.. Tulevan kauden joukkueet ovat: Luja Huittisista, Ejl Eurajoelta, Kuki Harjavalta, Rockets Loimaa, Haka Hockey Paimio, rnk Raisiosta, kiekkohait Salo, Chiefs Turku, KKV Kokemäki, Taru Tarvasjoki ja Haki Nummela. Ennakkoon kovimmat joukkueet ovat Luja, Rockets ja Ejl.
   
 2. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Nämä kabinettinousut ovat kyllä vaikuttaneet negatiivisesti länsirannikon lohkon tasoon, mutta toisaalta ihan mukava että vaihtuvuutta löytyy joukkueiden osalta. Laitan ihan mutu- tuntumalla listaa sijoituksista, eli mulla ei ole mitään tietoa kokoonpanoista yms.
  Sijat 1-4 Lluja, Rockets, Ejl , Kuki
  Sijat 5-8 Rnk, Haka, Chiefs, Haki
  Sijat 8-11 Kiekkohait, KKV, Taru
   
 3. Ikoni Lepi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekkohait,Ässät
  Harjoitusottelu Kiekkohait-Blues akatemia A-nuoret 4-2
   
 4. Boogeyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Jokerit
  Harjun Kiekko iskee pensselit santaan, kertoo Länsi-Uusimaa, kaverien kesken Länskäriksikin kutsuttu.
   
 5. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Vkl alkaa lohko 6 pelit. Ennakkosuosikit ovat hoitaneet reenipelit voitokkaasti. Luja voitti 3 ja yksi tasuri rocketsia vastaan. Rockets voitti KKVn, Tarun ja Hämeen lohkosta Nikkarit ja tasuri Luja vastaan. Ejl on voittanut kaikki pelit. Kuki harjoitteli kovempia vastaan ja tappioita tuli niukasti. Monet joukkueet pelanneet niukasti pelejä. Veikkaus runkosarjan tilanteeksi. Luja, Rockets, Ejl, Kuki,KKV, Rnk, Haka, kiekkohait, Chiefs, Taru.
   
 6. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Viitaten avausviestiin: Siis ovatko joukkueet muuttuneet vai vaihtuneet?

  Joukkueiden muuttumiseen liittyen: Vieläkö sitä Otto Honkaheimoa on näkynyt Eurajoen Lätkän treeneissä? Mitään huhuja mieheen liittyen?
   
 7. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Herätetääs tääkin ketju. Lohkossa on pelattu 6-8 kierrosta. Kärki on tasainen Rockets Kuki, Luja ja Ejl. Sitten tulee Haka ja Kiekkohait. Rnk,Chiefs ja KKV taistelee playoff paikoilla. TarU on ollut valitettavasti surkea.. Joukkue on saanut kuitenkin nyt uusia pelaajia lisää,jos pääsivät takaisin paremmalle tasolle. Alkaa näyttää siltä, että ennakkosuosikit vievät tätä ja muut taistelee parista paikasta keväällä...
   
 8. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Herätellääs vaan

  Vaikka hiukan kotiinpäin vedänkin tässä, niin on pakko sanoa että tänään Kokemäellä pelattu ottelu KK-V - KuKi oli sitten parasta viihdettä alasarjakiekossa pitkiin aikoihin. Oli tapahtumia ja molemmilla mahdollisuus voittoon, nähtiin jäätäviä rankkareita ja viihdettä koko rahan edestä. Näitä muutama lisää niin saadaan länsirannikon alasarjakiekko ihan uusille urille.

  Tänään sai rahoilleen vastinetta,kiitos molemmille joukkueille. Uskon että seuraavassa ottelussa Harjavallassa kyseinen saaga saa jatkoa: Kumpi vie,kumpi vikisee ,se nähdään 12.12

  Kettu kuittaa
   
 9. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Vkl sekotti melkoisesti pakkaa. KKV vei trillerin kukia vastaan, Rockets oli surkea Ejl vieraana ja chiefs joutui tosissaan taisteleen voitosta Tarvasjokea vastaan. Luja siirtyi kärkeen kahdella murskavoitolla 20-5 maalisuhteella. Ejl otti pataa kunnolla Raisiossa, mutta seuraavana päivänä voitti silloisen kärjen murskavoitolla. Tässä sarjassa on hyvää lätkää aika usein, mutta välillä voi mennä ihan plörinäks...
   
 10. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Onko @Bisons77 nähnyt Rocketsin pelejä tältä kaudelta? Sarjan kärkitasoa tilastojen perusteella, mutta nyt heikompi vaihe vissiin menossa. Itse en ole Loimaalle vielä ehtinyt, mutta ehkä sitten nousukarsinnoissa. Ihan vakavasti ottaen, jos pelillinen taso riittää, niin onko taloudellinen puoli siinä kunnossa, että nousu olisi mahdolinen? Loimaalla pelataan kahta palloilun pääsarjaa, joten sponsorit voi olla aika tiukilla.
   
 11. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  En ole Bisons77, mutta hieman olen kysellyt asioita henkilöltä, joka on lähempänä loimaalaista jääkiekkoa. Edustusjoukkueelle ei ole asetettu nousu tavoitetta, eikä sellaista halukkuutta taida hirveasti ollakkaan, mikäli sellainen aika koittaisi. Jääkiekko on aika vaikeassa asemassa Loimaalla, suurimmat sponssieurot kauhovat Bisons ja Hurrikaani, sitten väliin kiilaa vielä pesäpallokin ja sitten loput pennoset saa jääkiekko. Jääkiekko- henkisiä ihmisiä kyllä löytyy paikkakunnalla ainakin 2- divarijoukkuetta pyörittämään, vaikkakin kuuleman mukaan pelaajatkin ovat osallistuneet varainkeruuseen. Moninkertaisesti kalliimpaan Suomi-sarjaan en kyllä usko rahkeita Loimaalla riittävän, mutta löysää rahaa tuntuu paikkakunnalla riittävän aivan eri tavalla kuin Forssassa, joten eipä anneta viimeistä tuomiota.

  Muuten, Heikkilän Valtteri on huhujen mukaan liittymässä Rocketsiin. Hänkin lienee kyllästynyt ummehtuneeseen vihreään nuttuun. Siinä olisi hyvä vahvistus teille.

  Täytyypä tuollakin käydä muutama peli katsomassa, yleisöäkin näyttää käyvän ihan mukavasti. Ei kai siellä ole niitä helvetin katsomon sivuverkkoja silmän tiellä?
   
 12. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Juu noin minäkin olen asian ajatellut, että sponsseja ei vaan riitä Suomi-sarjaan asti. Heikkilä vahvistaa kyllä jo ennestään vahvaa nippua, joka Loimaalta löytyy. Viimeksi, kun olen hallilla ollut niin ei verkkoja ollut kuin päädyissä.
   
 13. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Arvon palstaveljet! Rockets on aloittanut kohtalaisesti,mutta joukkueen tavoitteet on pleijarit ja olla siellä suomisarjan nousussa.Ristiriitaiset ovat tiedot seuran nousutilasta, mut kattotaan mihin mennee! Joukkue alkaa hitsautumaan pikku hiljaa... Ja Heikkilän Valtsu olisi ihan kiva vahvistust joukkueeseen, olihan hän veljensä kanssa heinäkuussa Loimaalla reenailemassa :) Loimaalla ei ole sitä verkkoa sivuilla häiritsemässä! :D
   
 14. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Luja HT ja rockets antoi jälleen hyvää kiekkoviihdettä! Tälläkin kertaa Luja iski lopussa voiton. Rockets on ottanut pelillisesti lujaa kiinni.
   
 15. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Voisinpa suositella esimerkiksi kaikille tuhansille Kupittaan Citymarketin kävijöille piipahdusta Chiefsin ilmaispelissä siinä samassa, tai näin ainakin eilen itse pitkästä aikaa tein. Vaatii kyllä aikamoista salapoliisityötä löytää perille pikkuhallin puolelta ja tajuta nousta kierreportaita ylös, mutta lopulta sitten löytyy suhtkoht autio Marli-areena, ja siellä yleensä nököttävät 20 katsojaa.

  Eilen yritteliäs Chiefs pudotti pienimuotoisen pommin ja vaikka torjunnat jakautuivat 51-19, niin molari Miikka Majavan hyvä päivä takasi 4-2 voiton jäämisen Turkuun ja sarjakakkonen Lauttakylä kärsi vasta kauden kolmannen häviönsä. Draaman kaari oli kyllä aika hieno. Kaksi pikamaalia kotijoukkueelle, sitten Lauttakylän pitkä kiri ja yllätyksellinen ja kaiken taas kääntänyt alivoimamaali vähän ennen loppua.
   
 16. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Viikko myöhemmin Kupittaalla: eli osa 2 rakenteeltaan samantapaista settiä: Jälleen Chiefs karkasi nopeaan 2-0 johtoon vieraiden vielä ihmetellessä ja siitä sitten taulukossa ylempänä ollut vastustaja lähti kirimään kiinni halliten pelitapahtumia. Se vaan, että tällä kertaa kiri oli nopeampi, jo 1. erän lopussa 2-2. Ja kun maineikas vierailija Loimaan Rockets meni sitten kolmannen erän puolivälin tienoilla 2-4 johtoon, olisi voinut kuvitella pelin jo ratkenneen.

  Vaan ei. Päädystä pompanneen tuurikavennusmaalin jälkeen pari lisää pakki Peter Palmrothin johdolla ja eikös sama partapakki iskenyt vielä jatkoaikamaalinkin ja näin Turun Yliopistonmäen "Pomot" jatkavat hiipimistään kohti kakkosen kärkikastia. Ihmeen sitkeä jengi kyllä tämä nykyinen Turun kolmosjoukkue!
   
 17. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  On muuten paljon tasaisempi lohko verrattuna viime kauteen. Kolme joukkuetta selkeästi erottautuu kärjessä, mutta kaikki loput tasaista massaa. Tarvasjoki nyt on ihan omassa luokassaan. Eikös viime kaudella vg-62 mennyt päätyyn asti aika ylivoimaisesti?
   
 18. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Otetaas tääkin ketju ylös, kun kevät ja pleijarit tulevat! Kierros jäljellä ja lohkovoiton vei odotetusti Luja, mutta ei ylivoimaisest. Kakkonen on Rockets joka on kovassa iskussa kevättä kohden. Kolmonen on Ejl joka hyytyi viimeisissä peleissä. Nelonen on kuki joka on pitkässä voittoputkessa. Viides sija on tällä hetkellä chiefsin hallussa, mutta rnk on niukasti takana ja viimeisen pelin pisteillä mahdollisuus ohittaa chiefsin. Haka on sijalla 7 ja luultavasti pitää paikkansa. Kiekkohait on playoffeihin menossa niukasti, ellei KKV hoida rnkta ja nouse suurinumeroiseen voittoon. TarU jää viimeiseksi joko 0 pisteellä tai sit yllättää ja ottaa avauspisteet viimeisessä pelissä. Playoff parit: Luja - kiekkohait /Haka /KKV, Rockets -Haka /Kiekkohait, Ejl -Rnk /chiefs, Kuki -chiefs /Rnk.
   
 19. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Huomenna alkavat playoffit!

  Luja-Kiekkohait: Luja selvä suosikki tässä parissa. Luja vei kohtaamiset suoraan 3-0 runkosarjassa. Onko Lujalla peikko taas pleijareissa? joukkue tottunut lähtee lomille jo alkuun. Luja vie 2-0.

  Rockets-Haka:Rockets lähtee myös ennakkosuosikkina tähän pariin.Outo tilanne kun ovat yleensä olleet pleijareissa altavastaajana. Kovassa iskussa oleva rockets vs hakan kokemus? Rockets vei kohtaamiset 3-0. Rockets vei ainoan pelin Paimiossa 1-8,jossa joukkue on yleensä ollut heikko. Rockets vie kovalla halulla 2-0.

  Ejl-Rnk Hoci: Tasaisin pari? Joukkueet takoivat hurjia määriä maaleja toisiaan vastaan. Rnk oli 1-2 voitoin parempi runkosarjassa. Rnk on kaudesta toiseen vaisu runkosarjassa,kun pleijareissa joukkue on hurmoksessa. Ejl oli hyytyväinen kauden lopussa ja joukkueen maaliin tehdään paljon maaleja. Rnk ottaa niskalenkin 0-2.

  Kuki-Chiefs: Chiefs ei olis varmaan halunnut kukia vastaan avauskierroksella. Joukkue jäi jalkoihin jokaisessa kohtaamisessa rumasti. Kuki vei kohtaamiset 3-0 ja maalierolla 26-3! Nuori ja kokematon kuki joka oli runkosarjan lopussa kovassa vireessä ja kokenut chiefs. Chiefs ei anna nuoruuden liikaa hyppiä nenille ja taistelee voiton 1-2 jatkoerän jälkeen!
   
 20. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Rockets haki sitten tuollaisen kevyen 1-10 vierasvoiton Paimiosta. Hyvin saa Lauttakyläkin pelata, jos aikovat Loimaalaiset finaalissa kaataa.
   
 21. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Ensimmäinen kierros pelattu ja välierä joukkueet tiedossa. Ei päässyt ketään yllättämään kärkijoukkueita. Luja hoiti kotonaan hait lomille, kun Salossa joutui tyytymään tasuriin. Rockets kävi murskaamassa Hakan Paimiossa, kun kotonaki tuli nihkeä voitto, lähti Haka lomille. Ejl sai taistella rnkta vastaan tosissaan ja toisen ottelun viimeisessä erässä joukkue meni menojaan ja Raisio lomille. Kuki hoiti chiefsin mallikkaasti ja jatkoi välieriin. Välierissä Luja kohtaa kukin ja rockets taistelee Ejl vastaan. Tiukkoja pelejä tulossa.
   
 22. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Jaahas kausi pelattu ja Luja HT vei vihdoinkin kannun. Luja murskasi Ejln vieraissa ja kotona pelasi tasurin, joka riitti mestaruuteen. Odotettu nelikko oli välierissä. Ens kaudella luultavasti samat seurat ovat kärkisijoilla. Tällä hetkellä Parainen olisi nousemassa takaisin rautaliigaan. KKV luultavasti pitää sarjapaikan karsinnoissa. TarU tippuu vaikean kauden jälkeen. Saas nährä miten liiton miehet pistää pakkaa sekaisin lohkojaossa.
   
 23. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Riittäisikö Korvenpäiden taso Suomi-sarjaan, mitä olet mieltä Bisons77? Pietilä oli kuitenkin Forssassa pelatessaan ihan riittävän hyvä pelaaja Suomi-sarjaan ja ainakin tämän kauden pisteitä katsellessa ovat Pietilän tasoisia pelaajia.
   
 24. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Lainaus:
  kyllä Korvenpään veljekset kovia oli tänäkin vuonna, veikkaan et monetkin pärjäisi.
   
 25. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Pistetääs tännekin viimiset päivitykset,karsinnat on saatu päätökseen ja kakkosessa ensi kaudella pelaavat ParSport ja KK-V. KJK jatkaa kolmosessa ja TarU tippui vaikean kauden jälkeen niin ikään kolmoseen.