Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 5 kaudella 2016–2017 (pohjoinen)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana oiler99, 20.08.2016 klo 19.07.

 1. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  Eikö se mene niin että tämän päivän peli ratkaisee kuka pelaa ketäkin vastaan, jos Keki voittaa niin se tulee Raahea vastaan eiköstä niin, ja Tihc pelaa silloin Laseria vastaan, tietenkin jos Yjk voittaa niin silloin Raahe saa Tihc.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Tänäänhän se tosiaan selviää. YJK pesi eilen KeKin aika selvin 6-1-lukemin, saa nähdä miten ratkaisevassa pelissä käy. Perjantain avauspelikin oli tilastojen perusteella aika selvää YJK:n hallintaa, mutta KeKi onnistui tekemään vähistä paikoistaan maalit.

  Ainakin avauserän perusteella YJK vaikuttaa jatkavan siitä, mihin se eilen Kemijärvellä jäi. 4-0 peli ja torjunnat 6-16, joten melkoisessa mankelissa KeKi taas on. KeKillä on tänään paras mahdollinen kokoonpano kehissä, joten peli ei ole vielä ohi.

  E: YJK vei 4-3 joten välieräparit ovat selvillä:

  Raahe-Kiekko - TIHC
  Laser HT - YJK
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017 klo 18.21
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Arviot välieristä:

  Raahe-Kiekko - TIHC

  Raahe-Kiekko vei molemmat runkosarjakohtaamiset, mutta TIHC on vahvistunut sen jälkeen tuntuvasti. Tasainen sarja varmasti luvassa, jossa erikoistilanteet nousevat pääosaan. Raahe-Kiekko jatkoon voitoin 2-1

  Laser HT - YJK

  Laser on selkeä ennakkosuosikki, mutta kun jäällä viilettää herra nimeltä Sami Markkanen, mitä tahansa voi tapahtua. YJK on kotonaan kova. Laser selvittänee kuitenkin sarjan kolmessa pelissä.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Raahe-Kiekko - TIHC 1-3

  TIHC kävi hakemassa Raahesta ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Tornio pelasi aika lailla täydellisen vieraspelin. Se tukki keskialueen ja piti Raahe-Kiekon poissa parhailta tekopaikoilta. Raahe-Kiekko ei ehkä myöskään ihan parhaassa terässään tänään ollut, huolellisuus puuttui. Vanha Vilppu hoiti loput. Samu Kylmälä tasoitti varsinaisen peliajan lopussa, mutta heti seuraavasta tilanteesta TIHC löi kylmän suihkun Raahe-Kiekon niskaan. Loppulukemat tehtiin tyhjiin. Huomenna jatkuu Torniossa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2017 klo 21.53
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  TIHC - Raahe-Kiekko 6-2

  Raahe-Kiekko hävisi myös toisen välieräottelunsa Torniossa. Pettymyshän tuo tulos on, ei siitä mihinkään pääse. Tornio oli kuitenkin parempi joukkue ja ansaitsi finaalipaikkansa. Raahe-Kiekko jäi kauden tärkeimmällä hetkellä kauas parhaasta tasostaan. Ensi kaudella sitten uusi yritys, Tässä on hyvä nuori runko kasassa. Nyt ei ollut vielä Raahe-Kiekon vuoro.
   
 6. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  TIHC nappasi mestaruuden kotiyleisön edessä.
  Toisen finaalin tilannekooste.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sotkamon Kiekko päihitti karsinnoissa Oulaisten Kiekko-Haukat ja nousi ensi kaudeksi kakkosdivariin. Mikähän lie Kiekko-Haukkojen sarjapaikan kohtalo, kun PaKa päätti luopua omastaan. Tuskin nyt parittomalla joukkuemäärällä ensi kaudellakaan pelataan.
   
 8. Uutisesta TIHC:n, Lämäreiden ja Rokin yhteistyöstä voi päätellä, että Lämärit ei pelaa ensi kaudella kakkosessa. Muut joukkueet mainitaan, mutta sitä ei.

  Tornion Ice Hockey Club, TIHC

  -Linkki Tornion IHC:n nettisivuille.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU