Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 4 kaudella 2018–2019 (savo-karjala)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Munaton ääliö, 17.05.2018 klo 01.25.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kopla senkuin vahvistaa nippuaan, kun Ville Halonen liittyy seuran riveihin. Melkoinen nippu alkaa olla kasassa, joko noustaan Suomi-Sarjaan?
   
 2. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Viikonlopun ohjelma:

  La 19.1. Warkis - IPK Team, PEPO - Kopla
  Su 20.1. SuKiKa - PEPO

  PEPOn otteluissa esiintyy sarjan tämänhetkinen kärkikolmikko, jonka lopullisista keskinäisistä sijoista saadaan jo aika lailla osviittaa. Voimakas tunne eli viilinki on tämän kirjoittajalla siitä, että sama trio löytyy kärjestä myös sarjan päätyttyä.

  Nelosena majailevan Lapinlahden kuntopuntari on nimittäin surullisen oloinen. Marraskuun alusta tähän päivään on kertynyt kaksi voittoa heittopussiksi ajautuneesta Iisalmen ryhmästä, sen sijaan kaikki muut ovat olleet Luistinta parempia - moni noista kuudesta tappiosta on tullut rumin lukemin. Tällä menolla kaksi ottelua vähemmän pelannut Warkis pyyhältää väistämättä ohi. Matkaa kolmos-Suonenjokeen onkin W-miehillä sitten loppuun kymmenen pistettä, minkä eron kiinni kurominen vaatisi jo ihmettä & kummaa.

  Sopivasti kohtaavat varkautelaiset ja lapinlahtiset toisensa vähän niin kuin "back to back" 27.1. ja 2.2. Noissa voi tietysti LaLu playoff-paikan itselleen ratkaista ja samalla pestä sivuunkirjoittaneen suun saippualla.
   
 3. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Yllämainituissa voittoihin Warkis, Kopla, PEPO. Suonenjoen kotitappio kuudella maalilla yllätti, muuten tuttua ja turvallista vanhojen asemien sementointia. Myös iisalmelaisilla, vaikkei niin väliksi olisi. Laukauksia on joukkue saanut Varkauden vierailulla aikaiseksi 38 kappaletta, joihin mahtuu jokunen tuhnukin kun kuparinen on jäänyt rikkomatta.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Kysynpä vaikka täällä, kun tämän ketjun seuraajista joku voi vaikka tietääkin. Huomasin siis juuri äsken, että kaudella 97-98 kakkosdivarissa on pelannut joukkue Petroskoista. Pelasiko Puls Petroskoi kaikki ottelunsa Suomen puolella vai kävivätkö suomalaisjoukkueet Itä-Karjalassa pelaamassa? Jäähallia Petroskoissa tuolloin on tuskin ainakaan ollut.
   
 5. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Lapinlahti räppäsi tänään 7-2 -voiton Warkiksesta. Pisteet pari viestiä ylempänä mainituista "kaksoisotteluista" menivät LaLulle 4-2, eron kaikkineen ollessa yläsavolaisten hyväksi nyt kuusi punktia. Niin vain saattoi joukkue epäilevät tuomaat (lue: sivuunkirjoittaneen) häpeään. Erohan on jo melko lailla ratkaisevan tuntuinen, eikä varkautelaisten yhtä peliä pitempi loppuohjelma ole ainakaan helpompi:

  • Warkis-Kopla, IPK Team-Warkis, SuKiKa-Warkis, PEPO-Warkis
  • LaLu-IPK Team, LaLu-Kopla, SuKiKa-LaLu
  Samalla nousi LaLu nousi jo pisteen päähän Suonenjoesta. Jälkimmäisellä toki kaksi ottelua enemmän pelattavaa, lueteltujen lisäksi huominen Koplan isännöinti ja molemmat Lappeenrannan ottelut.
   
 6. Zohan Jäsen

  Pavel Brendl vahvistamaan Kiekkokoplaa. Aikoinaan NHL:n #4 varaus. Mahtava uutinen joensuulaiselle kiekkoilulle.
   
 7. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pitääköhän se nyt itsekin mennä katsomaan Koplan pelejä. Kovan nipun ovat kyllä kasanneet, on kumma jos ei ensikaudella olla Suomi-sarjassa.
   
 8. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä Brendl varmaan vielä maalinteon taitaa, jos lienee jo vauhti hidastunut.
  En tiedä miten tuollaisten nimimiesten hankinta muuttaa joukkuehenkeä, mutta toivoisi Jokipoikienkin saavan aikaan jotain samankaltaisia tempauksia.
   
 9. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Kopla - PEPO 5-3

  Tähän malliin tällä kertaa. Avauserän lopulla lurahti kiekko nähtävästi sillä tavoin verkosta läpi, että rehellinen PEPO-maali jäi kirjaamatta. Puolestaan toisessa erässä tarjosi vähän horjunut tuomarilinja kirvoketta kahteen Kopla-ulosajoon, joskin varsinaiset vikapäät ovat tietysti kierroksia ottaneet herrat itse. Päävalmentaja ja kapteeni siis, missä voi nähdä symbolista sormielettä Pavel-ylläriä viikolla tarjonneen managerin suuntaan.

  Varsinainen kiekkopuoli ei suurta ihmettä tarjonnut. Melko myöhäinen sunnuntai-ilta, eikä lopputuloksella ollut kummallekaan sitä aikuisen oikeinta merkitystä. Vajaalla kolmella kentällisellä ottelun ja samalla runkosarjan voittoon lanannut Kopla osoitti kyllä tiettyä sinnikkyyttä, josta voisi vaikka tarpeellista mielenrauhaa ammentaa.
   
 10. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Runkosarjan päätteeksi käydään kahdesta viimeisestä playoff-paikasta vimmattu otatus. Peliparitkin sattuivat niin, että menestys on puhtaasti kunkin ehdokkaan omissa käsissä.

  3. LaLu 30 p. -3
  4. Warkis 28 p. +11
  5. SuKiKa 27 p. -3

  la 2.3. SuKiKa - LaLu, Kopla - IPK Team
  su 3.3. PEPO - Warkis
   
 11. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  IPK Team näyttää viimeisen pelin kunniaksi lähteneen Koplaa haastamaan kenttäpelaaja maalissa. Tai ainakin hyökkääjänä alkukauden pelannut kyseinen "maalivahti" .
   
 12. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  ^44/60 torjuntaa Komulaiselle kertyi, eli lähtökohtiin nähden ihan kelvosti meni. Praktiikan puute näkyi enemmän tyylissä kuin tuloksessa. Brendlkin tuli alussa niin moneen otteeseen evätyksi, että keskittyi sittemmin pelin rakenteluun.

  IPK:n kaveriksi kesälomille lähti sarjan toinen Karhu - kellivätkö keskenään, tiedä en. Suonenjokea homman luulisi jurppivan, sillä joukkue oli vielä alkutalvesta kammoittelemassa kotiedusta.

  Välierät käyntiin keskiviikkona:
  Kopla - Warkis
  PEPO - LaLu
   
 13. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Tällä kertaa onnistuivat molemmat suosikit selvittämään lohkon välierävaiheen, vieläpä suoraan kahdessa ottelussa ja osin räyhäkkäin luvuin. Koplan ja PEPO:n finaalit käynnistyvät keskiviikkona Joensuussa.
   
 14. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Kopla ei suoranaisesti murskannut PEPO:a finaaleissa, mutta selvin luvuin ja suoraan kahdessa ottelussa joukkue mestaruuden otti. Joensuulaiset lähtevät nousukarsintoihin varmasti luottavaisin mielin.

  Päättyneeseen lohkokauteen loi jännitettä lähinnä Lapinlahden, Varkauden ja Suonenjoen kamppailu pudotuspeleihin pääsystä. Toisaalta olivat LaLu ja Warkis vaihtelevista syistä nyt viimevuotista heikompia niin, etteivät kyenneet kärkikaksikkoa mitenkään haastamaan. Urheasti mukaan lähteneen IPK Teamin osoittautuminen muita selvästi heikommaksi oli harmillista sekin.

  Nykymallilla jatkaen on lohkoa ensi syksynä aloittamassa kuusi joukkuetta tai vähemmän. Se ei käy päinsä, eihän. Isojakin muutoksia on odotettavissa ja toivottavissa.
   
 15. Zibbazubba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:

  Olihan tämä lohko aivan vitsi jo tällä kaudella. Vain kuusi joukuetta, kahden kärki täysin omaa luokkaansa, kolme tasaista jengiä ja täydellinen heittopussi. Neljän joukkueen paras kolmesta pleijarit.

  Huhut kertoo, että LaLulla voi toiminta loppua tähän kauteen. Tuosta vielä Koplan nousu niin sarja kuolee lopullisesti. En tiedä mitä haluja alueen toimivasta 3.divarista on nousta tähän soppaan mukaan.
   
 16. Big Bear Jäsen

  Joo, IPK ryssi täydellisesti tuon Teamin paikan kakkosessa. Kun eivät saaneet A-junnujoukkuetta kokoon, niin ottivat hätäpäissään paikan kakkosesta vastaan. Homma olisi voinut toimiakin, jos se olisi tehty tosissaan. Taisi vaan mennä kaikki energia edustukseen ja Teamin kausi meni täydelliseksi neppailuksi. Harjoituksia peruttiin tuosta vaan ja mikä pahinta, niin muutamalle innokkaalle A-junnuikäiselle kausi meni täysin hukkaan, taisi osa kyllästyä siihen pelleilyyn ja heittää hokkarit kesken kauden naulaan. Tällä systeemillä ei nouse omia junnuja koskaan edariin, ainakaan jos se pelaa Mestiksessä.
  Harmi, jos LaLu ei jatka. Sinne ne IPK:n muutamat junnut olisi pitänyt jo viime kaudella ohjata/värvätä.