Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 4 kaudella 2018–2019 (savo-karjala)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Munaton ääliö, 17.05.2018 klo 01.25.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kopla senkuin vahvistaa nippuaan, kun Ville Halonen liittyy seuran riveihin. Melkoinen nippu alkaa olla kasassa, joko noustaan Suomi-Sarjaan?
   
 2. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Viikonlopun ohjelma:

  La 19.1. Warkis - IPK Team, PEPO - Kopla
  Su 20.1. SuKiKa - PEPO

  PEPOn otteluissa esiintyy sarjan tämänhetkinen kärkikolmikko, jonka lopullisista keskinäisistä sijoista saadaan jo aika lailla osviittaa. Voimakas tunne eli viilinki on tämän kirjoittajalla siitä, että sama trio löytyy kärjestä myös sarjan päätyttyä.

  Nelosena majailevan Lapinlahden kuntopuntari on nimittäin surullisen oloinen. Marraskuun alusta tähän päivään on kertynyt kaksi voittoa heittopussiksi ajautuneesta Iisalmen ryhmästä, sen sijaan kaikki muut ovat olleet Luistinta parempia - moni noista kuudesta tappiosta on tullut rumin lukemin. Tällä menolla kaksi ottelua vähemmän pelannut Warkis pyyhältää väistämättä ohi. Matkaa kolmos-Suonenjokeen onkin W-miehillä sitten loppuun kymmenen pistettä, minkä eron kiinni kurominen vaatisi jo ihmettä & kummaa.

  Sopivasti kohtaavat varkautelaiset ja lapinlahtiset toisensa vähän niin kuin "back to back" 27.1. ja 2.2. Noissa voi tietysti LaLu playoff-paikan itselleen ratkaista ja samalla pestä sivuunkirjoittaneen suun saippualla.
   
 3. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  Yllämainituissa voittoihin Warkis, Kopla, PEPO. Suonenjoen kotitappio kuudella maalilla yllätti, muuten tuttua ja turvallista vanhojen asemien sementointia. Myös iisalmelaisilla, vaikkei niin väliksi olisi. Laukauksia on joukkue saanut Varkauden vierailulla aikaiseksi 38 kappaletta, joihin mahtuu jokunen tuhnukin kun kuparinen on jäänyt rikkomatta.