II-divisioonan lohko 4 kaudella 2006–2011 (savo-karjala)

  • 118 734
  • 257

Guille

Jäsen
Eaglesin kotisivuilla tätä termiä käytettiin enkä itse keksinyt tilanteeseen parempaakaan. Sen tarkempaa tietoa tällaisten sopimusten säännöistä en minä tiedä. Sama tulos sopimuksella on nimityksestä riippumatta eli Eaglesin pelaajat pelaavat Warkiksen riveissä.

Valitan, mutta enempää minä en tiedä.
 

mcjava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipo
Warkauden lehden uutisessa kerrottiin jokin aika sitten (muistini mukaan), että Jääkiekkoliitto on muuttanut sääntöjään/ohjeitaan farmisopimusten osalta niin, että nyt myös samalla sarjatasolla pelaavien joukkueiden välinen farmisopimus on mahdollinen. Warkiksessa pelaavat lähinnä ne amerikkalaiset, jotka eivät Eaglesin pelaavaan kokoonpanoon mahdu.

Eagleshan on myös ilmoittanut, että heidän pelaajillaan on mahdollisuus hankkia lisätienestejä pelaamalla ylemmillä sarjatasoilla, mikäli pelaaminen ei sotke Eaglesin tavoitteita. Kun yhtenä tavoitteena on esimerkiksi opiskelujen eteenpäin vieminen, tulenevat kyseeseen kai lähinnä lyhyemmät vierailut muissa joukkueissa.
 

Tinke

Jäsen
Pitääkö kylillä liikkunut huhu paikkaansa, että ensimmäinen kaveri olisi pakannut tavaransa ja lähtenyt kotiin? Toivottavasti tästä ei synny mitään ketsuppipurkki-ilmiötä. Vielä on edessä pitkä ja pimeä syksy ja talvi. Sillon Varkaus saattaa tuntua synkältä ja pieneltä, jossa saattaa hyvin tulla äitiä ikävä.
 

mcjava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipo
Eaglesin vahvuudesta on loukkaantumisen vuoksi poistunut Dominic DiMarzo. Polvivamma ilmeisesti estää pelaamisen tällä kaudella.

Tulopuolella on Daniel Bochner, joka on pelannut mm. ECHL:ssä ja on Israelin maajoukkuemies (ai nekin pelaa lätkää..).

Ja Tinke hyvä, kyllä niitä pieniä ja synkkiä paikkoja löytyy Amerikastakin. Se on aika paljon persoonasta kiinni missä viihtyy ja missä ei. Pelaajat on käsittääkseni valittu parin sadan hakijan joukosto, joten uskoisin (ainakin vielä tässä vaiheessa), että ne pahimmat mamman helmoissa pyörijät on saatu karsittua jo etukäteen.
 

Guille

Jäsen
Kenny McAdams ja vähän muuta

Viime keskiviikkona oli McAdams vielä Eaglesissa pelaamassa ja kentän laidalta tiesivät huhuta, ettei McAdams siirtyisikään SHT:hen. Kertoivat, että McAdams oli jo menossa Seinäjoelle, kuten joukkueen kotisivuillakin mainostettiin, mutta hänen täytyi kuitenkin jostain syystä jäädä Varkauteen.

Liekö syynä sitten opiskelut vai mikä, mutta ainakaan vielä McAdams ei ole Varkaudesta poistunut. Katsotaan, onko vielä kokoonpanossa maanantaina harjoitusottelussa Leki-75:tä vastaan.

Keskiviikon harjoitusottelussa D-Kiekkoa vastaan näytti Eaglesin peli hieman tukkoiselta. Ei erikoistilanteiden pelaaminen kovin toiminut. Toivotaan parempaa kaudella, kun on kuitenkin nähty, että Eaglesilla on mahdollisuuksia parempaan. Kyllähän Eagles kaksi ensimmäistä erää pysyi mukana, mutta viimeinen erä oli liikaa, peli päättyi 3-7 (2-2, 1-1, 0-4).

Huomenna on sitten Warkiksen viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua. Vastassa III-divisioonan joukkue Oilers. Pärjäisiköhän Warkis sille, kun tänään ottanut RU:ltä 8-3 pataan. Itse pelistä en osaa sanoa, sillä en päässyt paikalle.
 

OH26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No niin tämän iltaisen Leki-75 - Eagles pelin jälkeen tämän sarjan harjoituspelit on (kai) pelattu. Viikonloppunahan tämä kaikkien mielenkiinnon vievä sarja alkaa ja on siis aika veikata tulevan sarjan järjestystä. Leikinhän jätti jo ennen kauden alkua kesken Urho ja Kuhmo. Sarjaa värittää niinkuin kaikki tietää Amerikasta tuotu Eagles. Mutta asiaan, oma veikkaukseni on seuraava.

1. Varkaus Eagles
- Kokoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Harjoitusotteluita ei ole oman sarjan joukkueita vastaan pelannut kuin Warkista josta otti 5-3 voiton selvän hallinnan jälkeen. Luulen joukkueen kovan vauhdin yllättävän vastustajat ensimmäisissä kohtaamisissa. Maalivahtipeli kysymysmerkki.

2. Siiht
- Joukkue on (ilmeisesti) pysynyt viimekaudesta hyvin kasassa ja on kova luu tälläkin kaudella. Eaglesin ja Siihtin kohtaamisissa ratkaistaa sarjan voitto. Harjoituspeleissä löi Warkiksen 6-2 ja Lekin 4-2, mutta ainakaan Warkis pelissä ei allekirjoittanutta vakuuttanut.

3. Leki-75
-Menettänyt viime kaudesta Ahosillan (Raahe?) ja Tiasen, mutta eihän he pelanneet viime kauden lopullakaan. Sai maalin suulle kovan vahvistuksen viime kaudella Siihtissä pelanneestä Herkko Ryynäsestä. Valmentaja vaihtunut joten onko vaikutuksia peli esityksiin alkukaudesta? Pelannut harjoitusotteluita säästeliäästi, ilmeisesti joukkueen myöhäisen kokoamisen vuoksi.

4. IPK
- Iisalmi palasi takaisin lohkoon johon se kuuluukin. Harjoitusotteluista en ole sen enempää kuullut kuin että osallistui johonkin turnaukseen. Oletusarvo on se että haastaa Siihtin ja Lekin taistelussa kakkospaikasta.

5. Hurtat
- Lieksassa ollaan kuuleman mukaan rakentamassa nuorta ja nälkäistä joukkuetta pitkäjänteisesti. Menettänee pisteitä nuoruuden höntyilyjen takia alkukaudesta. Kesällä menetti Jani Kuirin kaukalopalloliigan nousseeseen Intoon. Vierasjoukkueilla vaikeaa Lieksan ladossa.

6. Warkis
- Joukkue on jälleen nuori niinkuin viime kaudellakin. Väriä joukkueeseen tuo 6 Amerikkalaista pelaajaa. Viime kauden kolmesta parhaasta pistemiehestä kaksi lähti Hpk:n a-junnuihin. Pelannut paljon harjoituspelejä, mutta ailahdellut niissä. Paljon riippuu sarjan parhaan maalivahdin Joni Kammosen onnistumisesta Warkiksen menestys.

7. Pips
- Joukkue on pysyny muutaamaa muutosta lukuunottamatta kasassa. Vanhat sotaratsut Laamanen ja Rautiainen jättivät joukkueen. Maalivahti pelin pitäisi olla kunnossa, siitä pitäähuolen Lukon a-junioreista palannut Timo Kosunen, joka varmasti on sarjan parhaita maalivahteja yhdessä Kammosen ja Ryynäsen kanssa. Valmennus oli kuulemma viime kaudella pahan kerran sekaisin, joten kysymys kuuluu onko tähän tullut parannusta verrattuna viime kauteen.

8. RU
-Hajuton, Väritön, Mauton.. Vaikea kausi tulossa Rantasalmella. Sapkon Mestis avut eivät ole harjoitusotteluissa esittäneet mitään. Hyvällä valmennuksella tulee olemaan kuitenkin vaikea voitettava kenelle tahansa. Pelintekeminen on iso kysymysmerkki, koska puolustuspäässä ainut pelaaja joka pystyy peliä tekemään on kyttälä.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Veikkausta.

1. Varkaus Eagles
2. SiiHT
3. IPK
4. Leki-75
5. Hurtat
6. Warkis
7. RU
8. PiPS

Voin olla väärässäkin.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
1. Eagles
2. SiiHT
3. IPK
4. LeKi-75
5. PiPS
6. Hurtat
7. Warkis
8. RU

En voi olla väärässä.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Eagles aloitti vahvasti sarjan Varkauden paikallistaistossa, peli päättyi Eaglesin 0-10 voittoon, viimeisen maalin iski Ryan Ford ajassa 59.59.

LeKi-75 vei PiPS:n 8-2 numeroin, Arto Kejonen merkauttanut tässä vaiheessa tehot 2+4. PiPS:n maalilla Timo Kosuselle merkattiin 51 torjuntaa (16 + 12 + 23), joten LeKi-75 on tainnut hallita peliä isännän otteella..

IPK hävisi SiihTille 3-7 Iisalmessa.
 
Viimeksi muokattu:

Guille

Jäsen
Oli Eaglesin ja Warkiksen ottelu kovin jäähyinen, en valitettavasti tarkkaan muista, mutta n. 15 kaksi minuuttista Eagleseille ja Warkikselle kymmenisen. Yhtään suurempaa rangaistusta ei tosin annettu. Kyllä Eaglesin on vähennettävä rangaistusten määrää, kun vastaan asettuu Warkista parempia joukkueita tai muuten ei tule pelistä mitään.

Muuten Eagles pelasi varsin hyvin, varsinkin erikoistilannepelaaminen on kohentunut. Ottelun neljä ensimmäistä maalia syntyi ylivoimalla, ja 5-3-alivoimalla oli muutamia hyviä maalipaikkoja. Muutenkin alivoimapelaaminen oli hyvää. Eagles pelasi hyvin, mutta kun tavoitteena on Suomi-sarja, niin Warkiksen tasoinen joukkue on voitettava.

Katsojia oli muuten aavistuksen yli viisisataa.
 

Pekkapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
SapKo
Lieksassa kausi avattiin Hurttien 6-2 (4-0,2-0,0-2) voitolla RU:sta. Parilla Jokipojalla vahvistettu Hurtat vei puoli peliä miten halusi . Loppupeli olikin neppailua ja huomisen odottelua...
 

_urpo_

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi-75 Team ja Låkin joukkue Helsingissä
LeKi aloitti murskaavasti!!!

Leppävirralla aloitettiin 2-divari tutuissa merkeissä legendaarisen LeKi:n ollessa vahvassa vedossa jo kauden alussa. Murskajaisissa kyytiä sai hampaaton PiPS lukemin 8-2. LeKi:n TKP-kenttä (Tiainen-Kejonen-Parviainen) oli varsin kovassa vireessä tehden joitamia maaleja. Puolustuksessa edukseen erottui Ville "VOIMA" Kauhanen loistavilla avojään pommeillaan. Yllättäen sentterinä pelannut Pasi "HIRVI" Halonen esitti maagisia veivejään saaden runsaslukuisen leppävirtalaisyleisön hullaantumaan (Juomaan!). LeKin varamaalivahti Lassi "LOKKI" Tuomainen pelasi jälleen virheettömän pelin keräten nolla torjuntaa. LeKin oma kasvatti Arttu "PILE" Leppå herätti lupauksia ennakkoluulottomalla esityksellään. LeKi:n pelit jatkuvat jo huomenna Rantasalmella paikallista Savonlinnan ja Juutilaisen joukkuetta vastaan. RU on lyöty!!!


Jo ennen pelin alkua leppävirtalaiskatsomo sai mitä halusi, sillä LeKi:n monivuotinen huoltopäällikkö Jukka "Richard Gere" Tarvainen oli tehnyt 1+3 vuotisen jatkokontrahdin.

Onko muissa 2-divari joukkueissa samanlaisia luottohuoltajia?
 
Viimeksi muokattu:

_urpo_

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi-75 Team ja Låkin joukkue Helsingissä
Lieksassa kausi avattiin Hurttien 6-2 (4-0,2-0,0-2) voitolla RU:sta. Parilla Jokipojalla vahvistettu Hurtat vei puoli peliä miten halusi . Loppupeli olikin neppailua ja huomisen odottelua...

Olikohan 2-divarin ylivoimaisesti puolueettomin päätuomari Tolonen jakamassa "oikeutta"? Numerot ainakin näin penkkiurheilijan silmin siltä vaikuttavat!!!
 

Libya

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPs, IPK, Timrå, sympatiat Kaj Linna
Linkki tulospalveluun

Tässä suora linkki tulospalveluun, jos kaipailee tarkempia detaileja. Tapahtumaraportti sekä pöytäkirjat ainakin löytyvät.


http://80.248.243.180/jaakiekko/rt_content.pl?LANG=FI&LID=8&GID=16&TYPE=8
 

Libya

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPs, IPK, Timrå, sympatiat Kaj Linna
Raportti Iisalmesta

Viime kauden jälkeen Kuopion avut SiiHtille menettänyt ja näin mielestäni aika paljon heikentynyt IPK joutui nöyrtymään 3-7 Siihtin vieraillessa Kankaan montussa. IPK painosti ottelua välillä kovallakin kädellä ja laukaukset voitti IPK varmaan kaksinkertaisella määrällä vastustajiinsa nähden, mutta viimeistely oli luokatonta. Tosin muutaman kerran Siilinjärven ryhmällä oli onnea niin hyökkäys kuin puolustuspäässäkin et olis voinu lähtee kääntymään peli aivan toiseen suuntaankin. Toisessa erässä IPK vei ja SiiHt vikisi, mutta tuloksena silti 1-3 erätappio. Erinomainen materiaali SiiHtillä, mutta valitettavasti ei mahdollisuutta tosissaan harjoitteluun ja valmennukselliset seikat ovat myös täysi mysteeri tälle tiimille (tiimin johtoportaalle). 1-1-3 ja selvää jälkee heh heh..


Seurasiirron tehneet ex- IPK:laiset
Tiihonen 0+2
Nikkarinen 1+1
Laakso... 0+0 ja ekan erän puolivälissä suihkuun
 

Libya

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPs, IPK, Timrå, sympatiat Kaj Linna
Farmisopimus Eagles/Warkis

Olisi mielenkiintoista saada lisätietoa tästä samassa sarjassa pelaavista joukkueista, joilla on farmi sopimus keskenään. Millainen on siirtoaika joukkueesta toiseen? voiko teoriassa peräkkäisinä päivinä samat pelaajat pelata eri paidassa? Tiedän kyllä tavallisten farmi sopimusten siirtoajat, mutta en tiennyt farmisopimusten olevan mahdollista samassa sarjassa pelaavien joukkueiden kesken.(sivistyksessä aukko?) Tuli mieleen, koska huomasin Warkiksen rosterissa pelaajan

Warkis: 41# H GREER Kenneth

Saman oloinen kaveri oli kuitenkin tänään merkattuna Eaglesin pöytäkirjaan

Eagles 14# h GREER Kenneth

Oli ollu näköjään kylmä kyyti paikallispelissä, mutta todella hienosti yleisöä, (yli 500) mestis määriä mielestäni. Miten harjoituspeli Varkaudessa oli ollut numeroiden valossa aika tasaväkinen mutta nyt 0-10?
 

_urpo_

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi-75 Team ja Låkin joukkue Helsingissä
Rautaliigan voimasuhteet 2007-2008

Nyt se jo alkoi, ehkä jopa SM-liiga kauden avaustakin odotetumpi rautaliiga. Joukkueiden voimasuhteista on saatu pieniä viitteitä harjoituspelien tuloksista.
Tässä oma arvioni joukkueista (plussat ja miinukset) ja sarjasijoituksista:

1. LeKi-75
+ TKP-ketju (Tiainen-Kejonen-Parviainen)
+ Ylivoimapeli
+ Maalivahtipeli jos Lassi "LOKKI" Tuomainen ei pelaa
+ Suntin pelikirja
+ 1-2-2 Trap-ohjauspeli
+ Hurja kotiyleisö
- Juomaherkkyys

2. SiiHT
+ Laaja materiaali
+ Kasurilan laskettelukeskus
+ Kaksi kotikaukaloa-> vastustaja ei tiedä kummassa pelataan
+ Rintamahyökkäykset
- Kaksi kotikaukaloa-> pelaajat eivät ehkä itsekään tiedä kummassa pelataan
- Maalivahtipeli-> Herkko Ryynänen myytiin LeKi:in

3. Varkauden Eagles
+ Ykkössentteri McDonald´s
+ Ykköspakkipari Dairy-Queen
+ Laaja pelaajarinki
- Pitkät kotimatkat->Atlantin yli
- Kovat odotukset/paineet
- Varkauden kaupunki
- Mahdollinen koulun lakkauttaminen, jossa pelaajat opiskelevat

4. IPK
+ Kokenut runko
+ Saunaillat-> Olvin tehdas
+ Janne Svensk
- Jäähyherkkyys
- Loukkantumisherkkyys
- Usko viimekauden satsausten jälkeen nousuun mennyt

5. RU
+ Savonlinna
+ Olutkatsomo
+ Pitkät kiekot
- Valmentaja Tommi Tarvainen
- Tutkapari Kettunen-Juutilainen
- Aloitukset

6. Hurtat
+ Päätuomari Tolonen-> Euroopan "puolueettomin" päätuomari
+ Erätauot
+ Kotikaukalo-> Jumalan selän takana
- Tolosen puuttuminen kotipeleistä
- Kuirin siirtyminen kaukalopalloon?
- Pitkät vieraspelimatkat
- Aikalisät

7. PiPS
+ Remeksen hurja kunto
+ Rautatieasema
- Paitsioansat
- Liikaa Remeksen varassa
- Konkareiden puuttuminen
- Pääsylippujen hinnat
- Videopalaverit

8. Warkis
+ Huoltaja S/M Rissanen
- Kaupunki
- Kokematon valmentaja Pavel Kopondra
- Nykyään kaupungin kakkosseura
- Huonot syötöt
- Materiaalin kapeus
- Liian kova harjoittelu tähän sarjaan
- Pakki-pakki syötöt
- Alivoimapeli
- Kokemattomuus

Odotan innolla muiden arvoita tulevasta kaudesta ja joukkueiden voimasuhteista!
 
Viimeksi muokattu:

tomppah

Jäsen
8pv siirtoaika pelaajissa.

Yleisöä olisi luullut olevan enemmän, kun harjoitusmatsissa Warkis - Eagles oli päälle kuusisataa..

Huomenan mielenkiintoinen ottelu, näkee vähän mikä Eaglesin taso on, kun Hurtat saapuu..
 

_urpo_

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi-75 Team ja Låkin joukkue Helsingissä
LeKi 75:den valmentajan Tomi Sundgrenin pelikirja

LeKi-75 oli tänään pelillisesti pirteä yllätys. Tällä hetkellä joukkueen pelaamisen rakenteesta nähtävissä on, toisin kuin vielä viime kaudella, pelikirja ja vieläpä hyvä sellainen. Joukkueen viimekauden valmentajan alkuviikon palauttavat harjoitukset kuluivat aivan muiden kuin pelikirja-asioiden parantamisessa. Pelaamisen rakenteeseen on Tomi Sundgrenin johdolla haettu modernin jääkiekon piirteet. Oli havaittavissa rintamahyökkäyksiä, lyhysyöttöpeliä jne. Pelin avaaminen lähti poikkeuksetta järjestelmällisesti pakki-pakki syötöllä, jolloin peliä tekevä sentteri oli kaukalon keskikaistalla vapaana hakemassa kiekkoa avaavalta puolustajalta. Peliä tehtiin aina sentterin kautta, joka jakoi kiekkoa täydessä vauhdissa oleville laitureille. Tämän seurauksena pelinopeus pysyi korkeana, hyökkäyskolmikon välimatkat lyhyinä ja näin kriittinen keskialue ylitettiin vauhdilla. Tämä taas johti siihen, ettei vastustaja päässyt organisoimaan puolustussapluunaansa haluamallaan tavalla. Täydessä vauhdissa laituri joko haastoi pakkia tai toimitti kiekon maalille, jonne sentteri keskikaistalta ajoi. Poikkeuksetta hyökkäykset päättyivät joko laukaukseen tai välittömästi alkavaan jatkokarvaukseen, jolla LeKi tulee aiheuttamaan vastustajille tällä kaudella paljon jäähyjä. Pelistä oli nähtävissä, että Sundgren pystyy monipuolisesta harjoituspankistaan ammentamaan oman pelillisen identiteettinsä pelaajien tietoisuuteen.
Puolustuspeli perustui edelleen kazakstanilaiseen timanttikuvioon, jossa puolustajilla on kädessään puumailat, joita käytetään vastustajan pysäyttämiseksi surutta. Varsinkin LeKi:n pelaajan nro 14 ollessa jäällä, ei maalin edessä ollut kuin makuupaikkoja. Tässä ehkä pienenä miinuksena on jäähyherkkyys varsinkin vieraspeleissä mm. Lieksassa (päätuomari Tolosen viheltäessä).

Palaamme yli- ja alivoimapelien saloihin Sudgrenin osalta tuonnempana, koska ne ovat vielä hieman hämäränpeitossa.

Mitenkäs ovat pelikirja-asiat muissa joukkueissa?
 

mcjava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipo
3. Varkauden Eagles
+ Ykkössentteri McDonald´s
+ Ykköspakkipari Dairy-Queen
+ Laaja pelaajarinki
- Pitkät kotimatkat->Atlantin yli
- Kovat odotukset/paineet
- Varkauden kaupunki
- Mahdollinen koulun lakkauttaminen, jossa pelaajat opiskelevat

Sen verran voisi noihin miinuksiin kommentoida, että tässä tapauksessa Varkauden kaupungin voisi laskea mieluumin plussaksi. Lehtijuttujen perusteella nimittäin organisaation haluaa olla kaupungin ykkösjoukkue jääkiekossa ja tästä syystä esimerkiksi Kuopio ei tullut sijoistuspaikkana kyseeseen. Ammattikorkean rehtorin ajamat mahdollisesti supistuksetkaan eivät ilmeisesti koskisi hyvin vetäviä kansainvälisiä linjoja, joten ei hätää siinäkään suhteessa.

Veikataan sitten ihan noin veikkaamisen ilosta:
1. SiiHT
2. Eagles
3. Leki-75
4. Hurtat
5. IPK
6. Warkis
7. RU
8. PiPS
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Leppävirralla aloitettiin 2-divari tutuissa merkeissä legendaarisen LeKi:n ollessa vahvassa vedossa jo kauden alussa. Murskajaisissa kyytiä sai hampaaton PiPS lukemin 8-2.

Vieläkö Lekin peliasuissa oli Jokerilogot?Ja vieläkö Leki on Jokereiden kummijoukkue?Eikös jossain vaiheessa ollut ainakin näin?
Muistaakseni aikoinaan Virmasen Masa taisi olla Lekin joukkueessa mukana, ainakin jossain kokoonpanoissa.

Pahoin pelkään , että Pips on yksi sarjan huonommista joukkueista.Yksi akilleen kantapää saattaa löytyä vaihtoaition puolelta eli valmennuksesta.

Tuosta Varkauden paikallisottelusta sen verran , että aamun ( Su 23.9 ) Savon Sanomat kirjoittaa näin : " Eaglesin kausi alkoi farsilla Varkaudessa.Varkauden Eagles tuli tuntia ennen Warkista vastaan käymäänsä paikallisottelua hakemaan Warkikselle antamansa farmipelaaja Kenneth Greenin omiin riveihinsä.
Warkiksen valmennusjohto suivautui tästä ja jätti neljä muuta pohjoisamerikkalaispelaajaa sivuun ottelusta.Warkis pelasi ottelun 16 pelaajalla ja hävisi ottelun 0-10.
Green pääsi Eaglesissä pelaamaan muutaman vaihdon kolmannessa erässä.
Muut "hyllytettyt" sen sijaan kannustivat Warkista kaukalon laidalla"

Taitaa tulla mielenkiintoinen kausi 2-divarissa meillä Savossa.Aika erikoinen farmisopimus kun pelaajan voi hakea toisesta joukkueesta tuntia ennen matsia.Mitähän säännöt sanovat tälläisestä menettelystä?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

tomppah

Jäsen
Taitaa tulla mielenkiintoinen kausi 2-divarissa meillä Savossa.Aika erikoinen farmisopimus kun pelaajan voi hakea toisesta joukkueesta tuntia ennen matsia.Mitähän säännöt sanovat tälläisestä menettelystä?

Menee täysin sääntöjen puitteissa. Ensimmäinen sarjaottelu, joten siirtoraja-aika ei ole "päällä". Tästä eteenpäin pitää 8pv ennen ottelua päättää kummassako joukkueessa pelaajat pelaavat.

Poikia harmitti todella paljon valmentajan toiminta napata Greer Eaglesiin.. Warkiksessa olisivat kuitenkin saaneet pelata. Saa nähdä miten käy nyt farmisopimukselle..
 

Guille

Jäsen
Eagles - Hurtat

Eagles vei tänään Hurttia Kämärillä 10-4 (2-3, 5-0, 3-1). Hurttien maaleista ensimmäinen tehtiin kolme sekuntia ylivoiman jälkeen ja erän kaksi muuta maalia ylivoimalla. Toisessa erässä alkoi Eagles viedä vähennettyään jäähyilyään ja Hurttien lisättyä omien rangaistustensa määrää. Kolmannessa erässä Eagles sai jälleen useita jäähyjä ja pariin otteeseen oli penkillä istumassa neljä Eaglesien pelaajaa. Hurtat sai tällöin aikaiseksi yhden maalin, mutta Eagles tekaisi itselleen lisää maaleja jopa 5-3-alivoimalla.

Paras pistemies oli ehdottomasti Ryan Busby tehoillaan 2+6. Muutamia muita tehoikkaita olivat Ryan Ford (4+1), Drew O'Connel (1+2) sekä Ryan Hirtle (1+2). nämä herrat pelaavat samassa ketjussa, joten ei ole vaikeuksia huomata, mikä on se tehokkain ketju. Rangaistuksia Eagles sai 17*2min + 1*10min ja Hurtat 12*2min. Kyllä rangaistusten määrää voisi vielä vähentää.

Muut ottelut tänään:
RU - LeKi-75 3-15
SiiHT - Warkis 8-0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös