Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 3 kaudella 2018–2019 (keskimaa)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Jäissi, 17.05.2018 klo 12.39.

 1. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey
 2. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey
  Osa joukkueista on jo ilmoittanut pelaajasopimuksista niin aloitetaan siis joukkue-esittelyt. Tämän hetken pelaajasopimusten perusteella Pietarsaaren Jeppistä voidaan pitää ennakkosuosikkina. Espoo Unitedin poisjäänti mestiksestä avasi siis yhdelle Suomi-Sarja joukkueelle paikan (KooVee), joka siis tarkoittaa sitä että Suomi-Sarjassa on yksi paikka avoin, joka olisi Muik Hockeyn paikka tai Kiekko-Espoon Kim Hirchovits johdolla.


  Jeppis
  Elite Prospects - Jeppis
  Jeppis on vahvistanut joukkuettaan kovilla hankinnoilla. Jani Kiviniemi 222 Mestisottelun kokemuksella sekä Matti Toskala 305 Suomisarjaottelun kokemuksella, joissa hän iski 237 pistettä. Viime kaudella MuIK Hockeyssa pelannut Jani Nylund tulee myös pukemaan ensi kaudella Jeppispaidan päälleen. Muita hankintoja on muun muassa viime kaudella Malax IF:ssä pelannut Toni Mäkinen. Mäkinen on voittanut kahdesti Mestiksen mestaruuden Vaasan Sportin riveissä. Hyökkäystä vahvisttaa IK Kronanissa pelannut Joni Laukkonen, joka teki viime kaudella 27 ottelussa 47 pistettä. IK Kronanista on myös saapuneet Jukka Olli sekä Jani Salmi.

  Muik Hockey
  Elite Prospects - Muik Hockey
  Muik Hockey koki todella ison menetyksen, koska viime kauden pelaaja-valmentaja Andrè Smulter siirtyi IFK Lepplaxiin pelaaja-valmentajaksi. Uusia pelaajia on muun muassa Valtteri Kotanen, joka pelasi viime kaudella kolmanneksi korkeinta sarjatasoa Ruotsissa. Maalivahtiosastoa vahvistaa viime kaudella IK Kronania edustanut Mathias Biskop.
  MUIK Hockey - Artem Gornostaev klar för sin åttonde säsong... | Facebook . Viron maajoukkuepelaaja Artem Gornostajev jatkaa myös Muikissa.

  Malax IF
  Valmentajana jatkaa Freddi Smulter (Andrèn veli). Elite Prospects - Malax IF
  Joukkueesta lähti pois Jani Kiviniemi ja Toni Mäkinen Jeppikseen. Jatkosopimuksia on kuitenkin tehty ja maalivahdiksi on hommattu Jere Parviainen, joka pelasi viime kauden pleijareissa torjuen 94.8% vedoista. Teemu Kaislehto teki jatkosopimuksen ja hän on muun muassa pelannut SM-Liigassa 14 ottelua sekä A-SM kulta löytyy häneltä.


  IFK Lepplax
  Valmentajaksi sekä pelaajaksi tullut Andrè Smulter on hyvä lisäys nuoreen Lepplaxiin. Elite Prospects - IFK Lepplax
  Lepplax teki kuusi jatkosopimusta ja Smulter on julkaistu. Potentiaali löytyy joukkueesta. Lisää sopimuksia julkaistaan myöhemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2018 klo 10.29
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jeppiksellä on kyllä aika kiitettävä määrä Mestis-kokemusta riveissään. Viimeisipiä vahvistuksia ovat useamman kauden Sportissa pelannut Oskari Hakomäki ja mm. Jokipojissa pelannut Jesse Jormanainen. Kausi käynnistyi tänään selvällä kotivoitolla Virkiästä.

  Kova tutkapari on myös KoMulla ykköskentässään: tauon jälkeen kaukaloon palannut Mika Halava ja Sportissa jopa liigaa kokeilemaan päässyt Mika Kujanpää.