Jäissi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muik Hockey
Osa joukkueista on jo ilmoittanut pelaajasopimuksista niin aloitetaan siis joukkue-esittelyt. Tämän hetken pelaajasopimusten perusteella Pietarsaaren Jeppistä voidaan pitää ennakkosuosikkina. Espoo Unitedin poisjäänti mestiksestä avasi siis yhdelle Suomi-Sarja joukkueelle paikan (KooVee), joka siis tarkoittaa sitä että Suomi-Sarjassa on yksi paikka avoin, joka olisi Muik Hockeyn paikka tai Kiekko-Espoon Kim Hirchovits johdolla.


Jeppis
Elite Prospects - Jeppis
Jeppis on vahvistanut joukkuettaan kovilla hankinnoilla. Jani Kiviniemi 222 Mestisottelun kokemuksella sekä Matti Toskala 305 Suomisarjaottelun kokemuksella, joissa hän iski 237 pistettä. Viime kaudella MuIK Hockeyssa pelannut Jani Nylund tulee myös pukemaan ensi kaudella Jeppispaidan päälleen. Muita hankintoja on muun muassa viime kaudella Malax IF:ssä pelannut Toni Mäkinen. Mäkinen on voittanut kahdesti Mestiksen mestaruuden Vaasan Sportin riveissä. Hyökkäystä vahvisttaa IK Kronanissa pelannut Joni Laukkonen, joka teki viime kaudella 27 ottelussa 47 pistettä. IK Kronanista on myös saapuneet Jukka Olli sekä Jani Salmi.

Muik Hockey
Elite Prospects - Muik Hockey
Muik Hockey koki todella ison menetyksen, koska viime kauden pelaaja-valmentaja Andrè Smulter siirtyi IFK Lepplaxiin pelaaja-valmentajaksi. Uusia pelaajia on muun muassa Valtteri Kotanen, joka pelasi viime kaudella kolmanneksi korkeinta sarjatasoa Ruotsissa. Maalivahtiosastoa vahvistaa viime kaudella IK Kronania edustanut Mathias Biskop.
MUIK Hockey - Artem Gornostaev klar för sin åttonde säsong... | Facebook . Viron maajoukkuepelaaja Artem Gornostajev jatkaa myös Muikissa.

Malax IF
Valmentajana jatkaa Freddi Smulter (Andrèn veli). Elite Prospects - Malax IF
Joukkueesta lähti pois Jani Kiviniemi ja Toni Mäkinen Jeppikseen. Jatkosopimuksia on kuitenkin tehty ja maalivahdiksi on hommattu Jere Parviainen, joka pelasi viime kauden pleijareissa torjuen 94.8% vedoista. Teemu Kaislehto teki jatkosopimuksen ja hän on muun muassa pelannut SM-Liigassa 14 ottelua sekä A-SM kulta löytyy häneltä.


IFK Lepplax
Valmentajaksi sekä pelaajaksi tullut Andrè Smulter on hyvä lisäys nuoreen Lepplaxiin. Elite Prospects - IFK Lepplax
Lepplax teki kuusi jatkosopimusta ja Smulter on julkaistu. Potentiaali löytyy joukkueesta. Lisää sopimuksia julkaistaan myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jeppis on vahvistanut joukkuettaan kovilla hankinnoilla.
Jeppiksellä on kyllä aika kiitettävä määrä Mestis-kokemusta riveissään. Viimeisipiä vahvistuksia ovat useamman kauden Sportissa pelannut Oskari Hakomäki ja mm. Jokipojissa pelannut Jesse Jormanainen. Kausi käynnistyi tänään selvällä kotivoitolla Virkiästä.

Kova tutkapari on myös KoMulla ykköskentässään: tauon jälkeen kaukaloon palannut Mika Halava ja Sportissa jopa liigaa kokeilemaan päässyt Mika Kujanpää.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Jeppiksen törsääminen edeltävien kausien pelaajamarkkinoilla johti näemmä siihen, ettei Pietarsaaressa pelata ainakaan alkavalla kaudella edustustason jääkiekkoa: Jeppis Hockey - Tiedote edustusjoukkueen tilasta
Jahas... niin makaa kuin petaa. Kylläpä tuota touhua on tullut seurailtua jonkun aikaa ja voi vain ihmetellä. Harmi kuitenkin, perinteinen seura ja halli parempi kuin muutamalla Mestis-jengillä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tätä kilpavarustelua ikävä kyllä näkyy aika paljon Pohjanmaan kakkosessa. Sarjan tasoon nähden luvataan aika koviakin palkkioita pelaajille.

Toki hieno juttu, että Mestis- ja jopa liigakokemustakin omaavia pelaajia pyörii kyseisessä sarjassa, mutta ikävämpi puoli on, kun pelaajat eivät saa rahojaan ja seurat tekee tappiota.
 

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Tätä kilpavarustelua ikävä kyllä näkyy aika paljon Pohjanmaan kakkosessa. Sarjan tasoon nähden luvataan aika koviakin palkkioita pelaajille.
Jotenkin itselle jäänyt kuva, että sarja olisi todella sopiva esim. alueen B-junioreiden kehittymiseen vanhojen partojen vierellä, mutta sitten aina joku seura aloittaa sen vanhojen sarjajyrien marssittamisen kokoonpanoon, minkä jälkeen koko lohko yleensä jakautuu hyvin kaksijakoiseksi ja katsojalle ennalta arvattavan tylsäksi.
 
Standardinmukainen allekirjoitus
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy