Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 3 kaudella 2018–2019 (keskimaa)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Jäissi, 17.05.2018 klo 12.39.

 1. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey
 2. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey
  Osa joukkueista on jo ilmoittanut pelaajasopimuksista niin aloitetaan siis joukkue-esittelyt. Tämän hetken pelaajasopimusten perusteella Pietarsaaren Jeppistä voidaan pitää ennakkosuosikkina. Espoo Unitedin poisjäänti mestiksestä avasi siis yhdelle Suomi-Sarja joukkueelle paikan (KooVee), joka siis tarkoittaa sitä että Suomi-Sarjassa on yksi paikka avoin, joka olisi Muik Hockeyn paikka tai Kiekko-Espoon Kim Hirchovits johdolla.


  Jeppis
  Elite Prospects - Jeppis
  Jeppis on vahvistanut joukkuettaan kovilla hankinnoilla. Jani Kiviniemi 222 Mestisottelun kokemuksella sekä Matti Toskala 305 Suomisarjaottelun kokemuksella, joissa hän iski 237 pistettä. Viime kaudella MuIK Hockeyssa pelannut Jani Nylund tulee myös pukemaan ensi kaudella Jeppispaidan päälleen. Muita hankintoja on muun muassa viime kaudella Malax IF:ssä pelannut Toni Mäkinen. Mäkinen on voittanut kahdesti Mestiksen mestaruuden Vaasan Sportin riveissä. Hyökkäystä vahvisttaa IK Kronanissa pelannut Joni Laukkonen, joka teki viime kaudella 27 ottelussa 47 pistettä. IK Kronanista on myös saapuneet Jukka Olli sekä Jani Salmi.

  Muik Hockey
  Elite Prospects - Muik Hockey
  Muik Hockey koki todella ison menetyksen, koska viime kauden pelaaja-valmentaja Andrè Smulter siirtyi IFK Lepplaxiin pelaaja-valmentajaksi. Uusia pelaajia on muun muassa Valtteri Kotanen, joka pelasi viime kaudella kolmanneksi korkeinta sarjatasoa Ruotsissa. Maalivahtiosastoa vahvistaa viime kaudella IK Kronania edustanut Mathias Biskop.
  MUIK Hockey - Artem Gornostaev klar för sin åttonde säsong... | Facebook . Viron maajoukkuepelaaja Artem Gornostajev jatkaa myös Muikissa.

  Malax IF
  Valmentajana jatkaa Freddi Smulter (Andrèn veli). Elite Prospects - Malax IF
  Joukkueesta lähti pois Jani Kiviniemi ja Toni Mäkinen Jeppikseen. Jatkosopimuksia on kuitenkin tehty ja maalivahdiksi on hommattu Jere Parviainen, joka pelasi viime kauden pleijareissa torjuen 94.8% vedoista. Teemu Kaislehto teki jatkosopimuksen ja hän on muun muassa pelannut SM-Liigassa 14 ottelua sekä A-SM kulta löytyy häneltä.


  IFK Lepplax
  Valmentajaksi sekä pelaajaksi tullut Andrè Smulter on hyvä lisäys nuoreen Lepplaxiin. Elite Prospects - IFK Lepplax
  Lepplax teki kuusi jatkosopimusta ja Smulter on julkaistu. Potentiaali löytyy joukkueesta. Lisää sopimuksia julkaistaan myöhemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2018 klo 10.29
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jeppiksellä on kyllä aika kiitettävä määrä Mestis-kokemusta riveissään. Viimeisipiä vahvistuksia ovat useamman kauden Sportissa pelannut Oskari Hakomäki ja mm. Jokipojissa pelannut Jesse Jormanainen. Kausi käynnistyi tänään selvällä kotivoitolla Virkiästä.

  Kova tutkapari on myös KoMulla ykköskentässään: tauon jälkeen kaukaloon palannut Mika Halava ja Sportissa jopa liigaa kokeilemaan päässyt Mika Kujanpää.