Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2018–2019 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Wondadog, 28.05.2018 klo 20.24.

 1. Wondadog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Kisa-Eagles
  Viime kaudella karkeloista putosi Koovee II ja sarjaan nousi pelaamalla Urho (Suolahti) sekä Ikurin Vire. Kymmenenneksi joukkueeksi nostettiin karsintojen kolmas joukkue, Hämeenkyrön Hokkarit, joka kävi vuoden hakemassa tuntumaa III-divarista. Mestaruudesta taistelee siis:

  K-Ahmat, Valkeakoski
  Kisa-Eagles, Kangasala
  UpLakers, Ylöjärvi
  HiHo, Tampere
  NasKi, Nastola
  KPK, Mänttä
  Pyry Akatemia, Nokia
  Urho, Suolahti
  Ikurin Vire, Tampere
  Hokkarit, Hämeenkyrö

  Uusissa joukkueissa on mielenkiintoisia nimiä kun Rautaliigaan saadaan mm. lähes 800 Liigapelin konkari Jussi Pesonen (Ikurin Vire) sekä yli 300 mestispeliä ja 64 liigapeliä tahkonut Nabb (Urho).

  Suomen Cupia odotellessa.. Elokuun lopussa taas mennään :)
   
 2. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Rautaliiga starttaa jälleen huomenna.

  Uutena tulokkaana Urho ja vuoden poissaolon jälkeen paluun tehnyt Hokkarit. NasKi joutui luopumaan sarjapaikastaan, eivät ilmeisesti saaneet joukkuetta kasaan. Harmin paikka, olisi ollut hyvä saada 10 joukkueen sarja.

  Neljän kärkeen voisi syksyn harjoituspelien ja kokoonpanojen perusteella veikata: Kiekko-Ahmat, Ikurin Vireen, Kisa-Eaglesin ja Uplakersin. Haastajina tuohon kärkinelikkoon vahvimmin Pyry ja KPK. Urho on näin hämäläisittäin ihan tuntematon suuruus.

  Pistetään nyt ennen sarjan alkua veikkaus runkosarjan lopputuloksesta. Saas nähdä kuinka pieleen menee:-).

  1. Uplakers
  2. Kiekko-Ahma
  3. Kisa-Eagles
  4. Ikurin Vire
  5. Pyry
  6. KPK
  7. Urho
  8. HiHo
  9. Hokkarit
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2018 klo 18.59
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Maaleja mätetty avauskierroksella ihan kiitettävästi.

  Vanhana Mestis-seuraajana bongasin jonkun verran tuttuja nimiä joukkueista. Sarjanousija Ikuriin tullut kovia hyökkääjiä LeKistä ja Mestikseen nousseesta KooVeesta Valtteri Järviluoma, Mika Niemi ja Jimi Palanto. Lisäksi Teemu Koskinen ja Pasi Tuominen olisivat varmasti ihan Suomi-sarja-tasonkin pelimiehiä.

  Ei näitä kuitenkaan näkäjään nimillä ratkaista... Uplakersilla ei tuttuja nimiä minulle, mutta Pyrystä siirtynyt Teppo Antila tehnyt heti makoisat 1+4 ekassa matsissa, jossa kaatoivat Vireen 8-1.
   
 4. mountain_human Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki maalia tuulettavat joukkueet, Patasydän
  Hämeessä pelattu 3-4 kierrosta (poislukien Urho, jolla yksi pelattu ja ei pisteitä) ja pisteitä onkin kertynyt jokaiselle joukkueelle, paitsi Hämeenkyrössä ihmetellään vielä, että onko sarja todella alkanut. Kärjessä sarjan kestomenestyjä Uplakers ja heti perässä sarjan nimekkäimmällä materiaalilla pelaava IK-VI. K-Ahma kolmantena ilman tappioita kolmen pelatun ottelun jälkeen. Maaleja on mätetty otteluissa ihan kiitettävästi, kun keskiarvo tällä hetkellä 11,2/ottelu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 15.31
 5. Wondadog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Kisa-Eagles
  Noin kolmannes kaudesta takana ja kärjessä on tutut joukkueet Kisa-Eagles, K-ahma ja Uplakers. Ik-Vi on pelannut hyvin ja on nyt neljäntenä, vaikka heidän lukuja hieman kaunistelee tuplapelit Hokkareita vastaan joka on hävinnyt kaikki kauden 8 peliään maalierolla 17-63. Hämeenkyrön pojilla tulee olemaan raskas kausi. Sarjan kannalta hieman ärsyttää että kabinettipäätöksellä ehdittiin nostaa Hokkarit mukaan kun taas Koovee II jyystää 3-divaria joukkueella johon siirtyi kymmenkunta sellaista suomisarjatason kaveria jotka ei mahtunut tai halunnut edustuksen mukaan Mestikseen. Tosin AHK antaa heille ihan hyvää vastusta ainakin tällä hetkellä mutta eiköhän pojat heittämällä nouse Rautaliigaan takaisin.

  Sarjanousija Urhon instamatsku on silkkaa dynamiittia, jätkät on tosi hurtilla ja ironisella huumorilla liikkeellä. Kyllä siellä voittojakin ja tiukkoja pelejä on mukaan mahtunut, itse veikkaan että saattavat nousta ihan keskikastiin vielä tällä kaudella kun saavat tuntumaa kovemmassa sarjassa.

  Ja toki omaa mieltä lämmittää että pistepörssin TOP3 on oman kylän poikia :)
   
  mountain_human tykkää tästä.
 6. mountain_human Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki maalia tuulettavat joukkueet, Patasydän
  Paperilla nimivahva ikuri on ollut mielestäni hienoinen pettymys, mutta uskoisin vauhdin kiihtyvän kauden edetessä. Kisa,K-Ahma ja Uplakers jatkavat tasaisen varmaa suorittamista kärjessä, niinkuin edellä jo todettiin. Mäntässä kaipaillaan vahvistuksia kapeaan materiaaliin. Nokia ja Urho koittavat jättää Hämeenkyrön taakseen ja jahka saadaan lisää pelejä, niin nähdään onnistuiko tämä, koska pari voittoa sarjan jumbolle muuttaa tilanteen taas täysin. Hiho pitänee paikkansa kolmen viimeisen yläpuolella. Hämeenkyrössä tuskaillaan riittävän tasokkaiden pelaajien vähyydellä, kun nopealla vilkaisulla joukkueessa on 0 maalivahtia, 3-4 pakkia ja 9-10 hyökkääjää, jotka ovat pelanneet tai pystyvät pelaamaan II-divaria( ja nämä nyt ihan puhtaita arvioita).
   
 7. Wondadog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Kisa-Eagles
  Lainaus:
  Joo, itsekin yllättynyt KPK:n haasteista. Hokkarien tilanteesta en tarkemmin tiedä, tyhjenikö joukkue vuosi sitten 3.divariin putoamisen takia vai onko vain muuten ollut vaihtuvuutta. Mutta niinkuin sanoit, parilla voitolla homma jo kääntyy ja kyllä Hokkarit Eaglesin viime pelissä ahtaalle sai, vaikka pistepotti kotkille jäikin.
   
 8. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Puolet sarjasta pelattu. Ennakoon vahvimmiksi arvioidut joukkueet: Uplakers, Kisa-Eagles, K-Ahma ja Ikuri kärkipaikoilla. Sarja vaikuttaa jakautuvan kahden kerroksen väkeen ja Hokkarit lienee selvä karsija.

  Hokkareiden kausi ollut vaikea, pisteitä 0.

  Playoffeista tulossa mielenkiintoiset, sijoilta 5 - 8 voi päästä yllättämään mikäli kärkijoukkueiden asenne ei ole kohdallaan.
  Uplakers ollut viimeisest neljä vuotta aina neljän joukossa, pari viimeistä finaaleissa. K-Ahmalla ja Kisalla lienee viime keväältä hampaankolossa tappiot. Miten Ikuri, vertyvätkö kokeneet Suomi-sarja pelaajat kevään play offeissa hurjaan vireeseen.
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Minkä takia NasKin sivut vaikuttavat olevan ikuisessa säpessä. Ei kai ole tapahtunut jotain ikävää mikä on mennyt ohi.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  NasKin taru loppui ennen tämän kauden alkua tapahtuneeseen sarjapaikasta luopumiseen, joka johtui niinkin yksinkertaisesta syystä kuin pelaajapulasta.

  Tässä linkki joukkueen facebook-sivujen tiedonantoon asian tiimoilta.