II-divisioonan lohko 1 kaudella 2019–2020 (etelä)

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, H.K.H.
Elikkäs taas lähretään pelaamaan rautaliigaa. Tai oikeastaan lähdettiin jo eilen yhden ottelun voimin, mutta siihen vähän tuonnenpana. Lohko jatkaa lähes samoin joukkuein kuin viime kaudella, ainoastaan OKK on vaihtunut ei niin yllättäen KHT:hen.

GrIFK​
H.K.H​
HAKI​
HC Vantaa​
KelA​
KHT​
KJT Haukat​
Tuuski​
Viikingit​
Wolf​

Kärkinelikoksi omissa veikkailuissani nostaisin Granin, Vantaan, Wolfin sekä tottakai mestaruutta puolustavan HKH:n. Mutta ei tämä tarkoita, etten laskisi muilla olevan mahdollisuuksia keväällä kannun nostoon. Pudotuspeleihin pääsemällä alkaa ihan uudet pelit, eikä siellä runkosarjasijoituksia paljoa kumarrella ja paras kolmesta sarjassa ei tarvita kuin sopiva hurmostila päälle niin ennakkosuosikkikin voi olla ihan vastaantulija.

Mutta juu, sarja tosiaan alkoi jo eilisehtoolla Lohjalla. Toivoa sopii, että HAKI - KHT ottelun lopputulos johtuu vain ainosataan kauden alun ruosteisuudesta, eikä ole niinkään merkki KHT:n joukkueen ja pelaamisen yleisemmästä tasosta. 12-3 loppulukemat on kyllä aikas kylmä alku sarjanousijalle, mutta ainakin peliä näkemättä ja pelkkiä tilastoja tuijottamalla ei vielä voi vetää kovin kummoisia johtopäätöksiä joukkueen mahdollisuuksista ylemmällä sarjatasolla. Jotain kertonee kuitenkin se, että torjunnat olivat ottelussa suht tasan 42-43. Eli laukaukset kotijoukkue HAKIlle 55-45 joten vieraiden puolustus-/maalivahtipeli ei oikein kauden avauksessa toiminut. Noh, odotetaan nyt muutama peli niin nähdään sarjanousijan todellinen taso.

Anyway, omaan sarjakauden avaukseen on 2 tuntia 10 minuuttia, tässähän alkaa jo olemaan pientä jännityksen poikasta ilmassa. Kohta suuntana Kellokoski ja sen likilegendaarinen jääpyhättö, jossa kokemusten perusteella on tunnelmaa mukavasti.

Let's play hockey!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
SF Vihtahousu avaa hyvin taas keskustelua. Itse näkisin kyllä Wolfin olevan suurin suosikki ja KJT Haukatkin ovat esittäneet hyviä otteita treenimatseissa. Toki kestomenestyjät Grani ja Vantaa ovat oletettuja suosikkeja myös kuten H.K.H. Sen sijaan Viikingit ovat arvoitus kuten TuusKi, joista viime mainittu on lompsa levällään houkutellut pelaajia pelaamaan 25 hengen yleisömeren eteen.

Piti itsekin lähteä Kelliksen avaukseen, mutta nyt jäi väliin valitettavasti, suunnistuksen SM-viestireissu vei omansa. Mutta lupaamani bisse tarjotaan keväämmällä SF Beelsebuubille kyllä.

Yee-haw!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Sarja pyörähti käyntiin ja isoimpana yllätyksenä voisi pitää tuota HAKI-KHT pelin lukemia. Näyttää tosiaan siltä, ettei KHT:n maalivahti ole mennyt ihan nappii. Paikalla kun ei ole ollut niin pitää vetää johtopäätöksiä tilastoista. (samoin myös muiden otteluiden kohdalla)
Laittaisin joukkueet pelaajalistojen myötä seuraavanlaiseen järjestykseen:
Top: Wolf, Tuuski, HKH ja GrIFK
Haastajat: Vantaa, Viikingit ja KJT Haukat
Unelmana playoff: Kela, HAKI ja KHT
Ensimmäinen kierros ei perjantain pelin lisäksi tarjonnut mitään isoja yllätyksiä. Kellokoskella nähtiin turpakäräjät ja minuuttien valossa jäähyaitioiden ovet ovat olleet kovalla koetuksella.
 

Atmehassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avangard Omsk
Olipas mielenkiintone viikonloppu tällä kertaa. KHT nappas ekat pointsit himaan, Viikingit haki ekan voiton, KJT oli isoissa ongelmissa ja Kela sai kunnon sokkihoitoa. Tasaselta vaikuttaa ainakin tähän asti, tiedä kuinka paljon sitten OKK vaikutti sarjan epätasaisuuteen viime kaudella. Ens viikonlopusta tulossa todella merkittävä myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös