Ihmettelen suuresti, kuinka vaikea on löytää juustohöylää, joka toimii.
Kaikki kokeilemani mallit n. 4 zipaletta, eivät joko a) höylää lainkaan b) höyläävät katkonaisesti c) eivät luista d) höyläävät liian paksusti/hajoittavat juuston.
Himassa on tällä hetkellä muovinen vehjes, joka kyllä höylää hyviä siivuja, mutta nerokkaat insinöörit ovat tehneet siitä kaksiosaisen, jolloin terän saa pois rungosta, halusit tai et. Muutamaan otteeseen olen jo höyläillyt sormia.
Entä miksi vitussa se pitäis edes saada veke? Ehkäpä vaihtoterän vuoksi? Ajatus on hieno, mutta olisitte nyt edes painattaneet firmanne nimen höylään, niin vaihtoterän etsiminen olisi huomattavasti vaivattomampaa.
Niin, että ihmettelen vaan.