Ideoita dopingin poistamiseksi

  • 2 514
  • 28

JPx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, klap-klap klap
Sama epäsuorasti niin homma toimii:

Kehitetään lääkeaine tai aktiivinen biolaite, joka reagoi doping-aineisiin kuolettavasti eli dopingin antabus potenssiin n. Vertaa kehon speksattua normaalitilaa tietyin vaihteluvälein ja poikkeusarvoin vallitsevaan tilaan ja jos on poikkeamia niin henki pois tai vaihtoehtoisesi lievässä tapauksessa perkeleelliset tuskat. Johan on kumma jos joku alkaa leikkimään hengellään. Kiertäminenkin on hyvin suunnitellulla toteutuksella lähes mahdotonta ja vain ohjelmaan valvotusti sitoutuneet saavat kilpailla. Eettinen aspekti? Onko se jotain syötävää?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kävin tänään lääkärillä ja sain flunssaan jonkinlaista efedriiniä. Nyt on pelko perseessä että jos WADA:n testaajat pamahtavat paikalle, niin se tietää parin vuoden pelikieltoa niin jalkapallo kuin salibandy-divariinkin. Onnksi sitä ikuista kilpailukieltoa ei ole vielä saatu voimaan, sillä sellaisen pahahtaessa sitä vitutuksen määrää ei näin kipeänä kestäisi.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kloonataan Käry-Pekka Kyröstä ja Paavo M. Petäjästä jokaiseen maahan ja jokaiseen lajiliittoon urheilupomo-valmentaja-yhdistelmä. Dopingista jäävät kiinni kaikki ennen käyttöä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös