Hyvinkään Jää-Ahmat kausi 2023–2024

  • 3 663
  • 14

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Avataanpas ketju uudelle kaudelle, jospa tässä itsekin onnistuisi aktivoitumaan kirjottelemaan enemmänkin. Joko pelkästään joukkueesta ja sen tekemisistä tai sitten koko eteläisen lohkon sarjasta.

Ja aloitetaanpas sitten tuoreella pelaajauutisella:

Viime kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan joukkueessa pelannut Jaakko Kuusisto pukee ahmapaidan päälleen tällä kaudella. Mikään kevyen luokan lisäys rosteriin ei olekaan kyseessä, viime kaudella mies nakutti Mestiksessä 47:ssä ottelussa tehot 20+22. Tuossa muutaman tunnin päästä nähdäänkin mies jo tositoimissa harjoitusottelussa Nikkareita vastaan, täytyypä koettaa tarkkailla hieman tarkemmin miehen otteita.

(lähde: Hyvinkään Jää-Ahmat)
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
No niin, harjoitusmatsi on sitten pelattu, mutta mitään hirveitä johtopäätöksiä tuon perusteella ei vielä voi vetää. Loppunumerot taululla kotijoukkueelle 7-0 vihjaisisivat asioiden olevan hyvällä mallilla. Totuuden nimissä on kuitenkin todettava, ettei ottelun avausminuuttien tai toisen erän alkupuoliskoa lukuunottamatta Nikkarit kyenneet haastamaan ahmalaumaa.

Kotijoukkueen pelaamisessa on vielä paljon parantamista ja hiomista, mutta moni palanen alkaa loksahtamaan jo paikoilleen. Samoin monelta osin viitteitä hyvästä kehityksestä on näkyvissä. Toki pelaamisen todellinen taso nähdään vasta parin viikon päästä sarja-avauksessa vastuksen ollessa jo pykälän tai useamman kovempi.

No, entäs Jaakko Kuusisto? Ei huono, ei ollenkaan huono. Jo tehot yksistään (2+1) oikeuttavat tyytyväisyyteen, mutta se tapa, jolla mies pelasi lupailee hyvää. Ensin alivoimamaali loisteliaalla yhteispelillä Jarno Nikanderin kanssa. Ja muutamaa minuuttia myöhemmin varsinainan mestariteos, kun mies ylivoimalla huomasi takatolpalle hiipivän Teemu Jäskeen ja antoi tarkkaakin tarkemman syötön suoraan lapaan, eikä Jäske tästä erehtynyt. Toisena syöttäjänä Eemeli Jeskanen, ja tämä parivaljakko Jesse Pehun laidoilla onkin minun kirjoissani selkeä ja valmis ykkösketju, sen verran hyvin näyttäisi pelaaminen vitjalla sujuvan. Muutenkin Kuusiston pelaamisesta oli vaikeaa löytää mitään negatiivista.

Jos ja kun kauden edetessä tekemisen taso vielä paranee niin yksilöillä kuin koko joukkueella, on hyviä asioita odotettavissa.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Oon samaa mieltä. Noi radanvarren derbyt lois melkosesti lisäsähköä, tunnetta ja tunnelmaa sarjaan sekä katsomoon. Eikä ne ihan pahasta olis katsojamäärillekään.

Odottelin jo vesi kielellä viime kautta, kun Nikkarit selvitti tiensä Etelän karsinnoista takasin rautaliigaan. Pettymys olikin suuri, kun joukkue sijoitettiin, vaikkakin maantieteellisesti oikein, Hämeen lohkoon.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Nonniih, kauden avauksesta on jo jokunen päivä ja parin päivän päästä edessä kotiavaus. Joten lienee paikallaan yrittää hieman avata omia tuntemuksia joukkueen suorituksesta. Mitään isompia analyysejähän on turha vain yhden ottelun perusteella tehdä, mutta joitain huomioita voi kai siltikin yrittää saada kirjoitettua.

Ensiksikin on positiivista saada viime kauden finalistista voitto kauden avauksessa ja vieläpä vieraspelissä. Kivinen näytti jälleen kerran miksi hän on joukkueen ykkösveskari ja yksi parhaita, ellei jopa paras koko sarjassa nappaamalla 51 koppia. Lisäksi joukkue onnistui lopussa tekemään 3-2-voittomaalin vain pari minuuttia sen jälkeen, kun TuusKi oli kirinyt kahden maalin tappioasemasta tasoihin reilussa kahdessa minuutissa. Hienoa, ettei selkäranka murtunut niihin kahteen tuuskimaaliin.

Mutta mutta, tuossa onkin sitten jo samalla aihetta pieneen itsetutkiskeluun. 3-2-voitto vieraissa on toki hyvä ja kolme pistettä on kolme pistettä. Mutta jos 3-2-voitto vaatii omalta maalivahdilta yli 50 torjuntaa, voitaneen kysyä pitäisikö puolustuspelaamiseen kiinnittää hitusen enemmän huomiota?

Samoin ihan kokeneemmaltakin kaartilta tuli toisinaan (vai käyttäisinkö sanaa "toistuvasti") aivan karmaisevia hasardi- ja sokkosyöttöjä suoraan vastustajan lapaan, useasti vielä omalla puolustusalueella. Ilman loistavaa maalivahtipelaamista peli olisi ollut ohi jo aikaisessa vaiheessa ja lukemat taululla olisivat olleet luultavimmin todella rumat.

Eli parannettavaa totta tosiaan on. Onneksi kausi on vasta alussa, eli aikaa saada hommaan varmuutta on riitävästi. Ja lauantaina näkee sitten miltä peli näyttää kotiaskissa. Vastus ei ainakaan helpotu, kun vieraaksi saapuu hallitseva mestari Jäähonka, joka varmasti on äkäinen hävittyään kauden avauksensa kotonaan.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Vuorokauden sulattelun jälkeen voinee jo jotain tuosta kotiavauksesta kirjoittaa ilman, että täytyy turvautua ruokottomuuksiin.

Turpiin siis tuli lukemin 4-7. Tuo itsessään on jo harmittava asia, mutta tapa, jolla joukkue suli (taas) kolmannessa erässä, alkaa olla hieman enemmän huolestuttavaa. Siinä missä ensimmäisessä ottelussa joukkue kykeni vielä voiton kairaamaan menetettyään kahden maalin johtoaseman kolmannessa erässä, ei lauantaisessa pelissä Ahmoilla näyttänyt olevan aseita paluuseen. Toki lauantain pelissä kolmannen erän sulaminenkin oli huomattavasti pahempi. Kolme minuuttia ja 30 sekuntia kesti Jäähongalta paukuttaa 4 maalia, näistä 2 ekaa 21 sekunnin välein, eikä kotijoukkueella ollut enää ruutia vastata.

Herättää kyllä kysymyksiä tuollainen sulaminen. Miksei aikalisää otettu siinä vaiheessa, kun 21 sekuntiin 3-2-johto vaihtuu 3-4-tappioasemaksi? Tai kun alle minuutti tuosta taululla on lukemat 3-5? Kun vastustaja tekee minuutissa ja 19 sekunnissa kolme maalia, luulisi valmennuksen reagoivan jo melkoisen voimakkaasti. Nyt aikalisä säästettiin aikaan 57:13, kun lukemat oltiin saatu sentään kavennettua 4-6:een. Mielestäni aivan liian myöhään.

Yksi huomioitava seikka ottelussa on kotijoukkueen ylivoimapelaaminen. Joukkue pelasi 8:47 ylivoimalla, tuloksena 0 maalia ja yksi alivoimamaali vastustajalle. Vertailun vuoksi Jäähonka tarvitsi kahteen yv-osumaan aikaa 3:12.

Olis tuossa kyllä työsarkaa, eikä aikaa ole paljoa. Tulevana viikonloppuna on kahden ottelun rutistus. Ensin sarjajohtaja HAKI:n vieraana perjantaina ja heti seuraavana ehtoona saapuu Viikingit kylään. Paljon, todella paljon pitää parannusta tapahtua pelaamisessa, mikäli pistetiliä on aikomus kartuttaa kummastakaan kohtaamisesta.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kova porukka siellä näkyy olevan jalkeilla ja kansaakin katsomossa mukavasti. Suurin murhe siellä takuulla Riihimäen Nikkarien pelaaminen "väärässä" lohkossa. Naapurikylien heimosodassa katsojia parveilisi kuin mehiläisiä.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Eilen tuli kävästyä Lohjalla seuraamassa peliä ja reissu oli kannattava. Ahmat oli mainiolla pelipäällä heti alusta lähtien, minkä tulostaulu ensimmäisen erän jälkeen vahvisti lukemin 0-3. Laukauksetkin kirjattiin vierailijoille 17-8, joten voitaneen sanoa ettei kotijoukkue HAKI ollut täysin valmiina kiekon pudotessa jäähän.

Eikä joukkue sen valmiimpana ilmestynyt kaukaloon kakkoseräänkään, sillä jo ajassa 23:19 taululla loisti lukemat 0-5. Tässä ajassa kotijoukkueen valmentaja totesi iltapuhteen olleen riittävä maalivahti Tuukka Varikselle ja tilalle luisteli Arttu Niemimaa. Hyvin ei alkanut ilta hänelläkään kun jo puolen minuutin pelin jälkeen kiekko löytyi selän takaa. Mutta HAKI ei lannistunut ja sai vielä erän loppuun mennessä kavennettua tilanteen 2-6:een. Ja kun vielä heti kolmoserän alkuminuuteilla numerot muuttuivat 3-6:ksi alkoi jo omassa takaraivossa kummitella pelko että tämä ottelu vielä kyettäisin sössimään. Mutta tuon lähemmäs ei kotijoukkue enää päässyt, Ahmat sen sijaan kaunisteli lukemiksi vielä 3-7 erän puolen välin jälkeen.

Ahmaveskari Kiviselle normi iltapuhde 32:lla kopilla, HAKIn maalissa jälkipuolen ottelussa torjuneelle Niemimaalle lopulta loistava peli, 31 torjuntaa ja torjuntaprosentti 93,94. Laukaukset kirjattiin tilastoihin Ahmoille 55-34, mikä kertonee omaa kuvaansa pelin hallinnasta.

Tästä on hyvä jatkaa tänään kun Viikingit saapuu Hyvinkäälle vieraaksi.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Lauantaiehtoon Viikinki-peliin ehdin paikalle vasta kolmanteen erään, jolloin taululla oli lukemina 4-4. Mitään suunnatonta puolustuspelaamisen näytöstä en siis odottanut kolmannessakaan erässä todistavani, enkä ollut väärässä.

Kotijoukkueella oli selkeästi vielä virtaa kolmannessa erässä, sen verran pahasti jyrän alle Viikingit joutuivat. Vajaat neljäminuuttia kun oli pelattu Ahmat siirtyivät johtoon. Kiekko viivaan, maskia maalille ja Forsströmin kuti painuu verkkoon. Simppeliä mutta toimivaa, saa käyttää jatkossakin. Tästä reilut pari minuuttia ja Viikingit kuittaa ylivoimalla ottelun taas tasoihin. Komea maali, joskin hieman liian heppoisesti Järän annettiin pujotella puolustuksen keskeltä pahantekoon. Niin, mainitsinko jo siitä puolustuspelaamisesta jotain?

Hieman ennen erän puoliväliä alkoikin sitten The Eemeli Jeskanen Show: 9 sekuntiin kaksi maalia ja siihen loppui Viikinkien pyristely. Ykkössyötöt molempiin Jaakko Kuusistolta, joka nakutteli kepoiset tehot 1+4 illan matsiin. Kotijoukkue teki vielä ylivoimamaalin vajaat 3 minuuttia ennen loppua, joten loppunumerot Hyvinkäällä 8-5. Ihan mukava oli nähdä 5 maalia yhden erän aikana, mutta jotenkin sitä olisi hieman tyytyväisempi vaikkapa 4-1 voittoon. Noh, kolme pistettä on kolme pistettä on kolme pistettä, kelepaa.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Tänään olis sitten taas pelipäivä, joten vois vaikka yrittää saada aikaseks pientä otteluennakkoa aikaseks.

Tuossa vajaan kolmen tunnin päästä putoaa siis kiekko jäähän ja kotijoukkuetta vastaan luistelee GrIFK. Sarjataulukkoa jos sokeasti katslee niin sitä voisi kuvitella illasta tulevan helpon, majailevathan oravat sijalla 8 kuusi pistettä Ahmoja perässä. Mutta jos ottaa huomioon, että a) kausi on vasta juuri alkanut ja b) grani on pelannut vasta 3 peliä eli yhden vähemmän ei sarjataulukkoa kannata juurikaan tässä(kään) vaihetta kautta katsella otteluun valmistauduttaessa.

GrIFK voitti edellisen ottelunsa ja sai varmasti uutta potkua ja virtaa pelaamiseensa. Semminkin kun tuo voitto tuli derbyottelussa hallitsevaa mestaria vastaan. Ja vielä millä tavalla. Vieraissa kahden maalin tappiolla 3-1 ykköserän jälkeen tasoita ottelu toisessa erässä. Ja sitten kolmannessa karkaat jo kahden maalin johtoon alivoimalla, saman jäähyn aikana. Voin uskoa, että usko omaan tekemniseen ja itseluottamus onm oravakopissa tällä hetkellä varmasti korkealla, eli valmiina saa Jää-Ahmat olla heti kiekon pudotessa jäähän.

Hyvässä vireessä on kotijoukkuekkin ollut. Kolme voittoa neljästä ottelusta ja täysi 6 pistettä viime viikonlopun tuplamatseista on antanut hyvän alun kauteen. Parannettavaakin toki vielä on, varsinkin puolustuspelaamisessa ja ylivoimapelaamisessa. Tätä on kuitenkin ainakin tähän asti kompensoinut se, että joukkue on onnistunut kuitenkin maalinteossa melko kiitettävällä tavalla ollen tässä vaiheessa kautta sarjan kolmantena jos katsotaan tehtyjä maaleja per ottelu. Tämä on ainakin itselle ilahduttava kehityssuunta, varsinkin kun katselee että edeltävien kolmen kauden aikana joukkueen sijoitus tuossa tilastossa on ollut 9, 11 ja 8 joista vain tuo kahdeksas sija kaudelta 20-21 ei ollut sarjan heikoin.

Lisää toiveikkuutta tuo ykkösketjuksi muokkautuneen Kuusisto-Jeskanen-Pitkänen troikan hurja vire. Kahteen viime otteluun kolmikko on iskenyt tehot 6 +13, joten granilla tulee olemaan kädet täynnä töitä yrittää pysäyttää tuo kolmikko. Kun hyökkäyspäässä leveyttä löytyy ykkösketjun takaakin reippaasti ja puolustuksessakin on ratkaisuvoimaa, ei oraville ole tiedossa helppoa vierailua Paavolan Pannuhuoneeseen.

Veikkaan lopputulokseksi 6-4 kotijoukkueelle.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Ei kannattais veikata!

Vastustaja oli valmiina, kotijoukkue ei!
Kun ekan erän jälkeen taululla on 0-4 on selvää, että valmistautumisessa on menny jotain vihkoon. Ja pahasti. Mitään ottamatta pois Kauniaisten jengiltä, äijät tuli peliin valmiina ja vei kotijoukkuettaa pääosin kuin litran mittaa.

Valmennukselle pitää taas antaa vähän palautetta. Kun tokan eräan alkupuolella saadaa peli pyörimään totaalisesti vastustajan alueella ja siihen saadaan vielä ylivoima, niin väittäisi ettei sitä pyöritystä kannata keskeyttää aikalisällä. Nyt kaveri sai myös vähän kerätä joukkojaan käytettyään jo oman aikalisänsä aiemmin kakkoserän alussa.

Ens viikolla Kellokoskella pitää nähdä ihan toisenlainen ahmajoukkue. Nyt olis vähän niinku peiliin kattomisen paikka!
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Taas pientä otteluennakontapasta. Nyt en tiiä uskallanko veikata kun tuntuu menevän harakoille nuo mun lottoomiset. Mutta asiaan.

Lauantaina Jää-Ahmojen kotiluolassa vastaan luistelee sarjataulukossa kahdeksantena majaileva KHT. Kuudesta pelaamastaan ottelusta joukkue on voittanut kaksi, molemmat kotona, joten vierassaldo on tyly 0 voittoa 3 tappiota. Tämähän tietää hyvää kotijoukkueelle. Paitsi, ja tämä on iso paitsi, Ahmojen kotisaldo on lähes yhtä heikko kuin KHT vieraissa, 1 voitto 2 tappiota. Löysäilyyn ei siis ole varaa mikäli aikeissa on saada kotisaldo tasoihin.

Tolppien välissä on tiedosa tiukka kamppailu, ainakin mikäli molemmat peluuttavat ykkösveskareitaan. Kotijoukkueen Julius Kivinen on jälleen kerran sellaisessa iskussa, jolla tarjotaan joukkueelle mahdollisuus voittoon joka ottelussa. Torjuntaprosentti 92,0 kertonee kaiken tarvittavan, mutta tuohon voidaan lisätä vielä niitä torjuntoja olevan keskimäärin 40,5 per ottelu, joten ihan helpolla ei tuohon ole mies päässyt. KHT ei tässä jää tosin toiseksi, sillä Nico Kumar on torjunut vielä hitusen paremmin, 92,4% ja keskimäärin 45,5 torjuntaa per ottelu. Ahmahyökkäys saa kyllä yrittää ihan tosissaan mikäli aikoo kiekkoa KHT verkkoon saada.

Ylivoimapelissä sanoisin punttien olevan melko tasan, KHT:n omatessa kenties pienen edun. Toki tehdyissä ylivoimamaaleissa ero on melkoinen kun KHT on tehnyt 12 ja Jää-Ahmat 5, mutta peräti 6 noista KHT yv-maaleista tehtiin yhdessä ottelussa NKV:tä vastaan. Ja, kaikella kunnioituksella sarjanousijaa kohtaan, NKV ei ehkä ole aivan se paras mittari, sen verran pahasti on joukkueen peräpää vuotanut II-divarikauden alussa. Toki joukkue on parantanut otteitaan, joten ylettämiä maalimässäilyitä ei enaa kannattane NKV:n kustannuksella odottaa. Mutta takaisin itse aiheeseen. Vaikkakin KHT on siis mättänyt yv-maaleja roppakaupalla NKV:n verkkoon, on se myös tehnyt lopuissa viidessä ottelussa kuusi häkkiä, mikä tekee sen ylivoimapelin jonkinverran ahmojen vastaavaa vaarallisemmaksi.

Hyökkäyspelissä annan edun kotijoukkueella, sillä Jää-Ahmat ovat tehneet noin maalin per peli KHT:tä enemmän. Ja tämä siis mukaanlukien KHT:n 9 maalin ilotulitus NKV:n kustannuksella. Puolustuspäässä taas mennään aikalailla tasoissa päästettyjen maalien osalta, 24-27 ahmojen eduksi.

Kaiken kaikkiaan odotettavissa on hankala peli molemmille. Painaako kotijoukkuetta sisäinen pakko saada peli vihdoin kulkemaan kotonakin? Se voisi avata portin KHT:lle ottaa kauden ensimmäinen vierasvoitto.

Vastoin parempaa tietoani veikkaan nyt kuitenkin lopputulosta:

Tiukka matsi, veskarit liekeissä, 3-2 kotijoukkueelle.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Veikkaus oli tällä kertaa aikas hyvä. Lopputulos toki meni vähän pieleen kun jatkoajan jälkeen taululla 4-3. Mutta muutoin osuin kyllä aika kohdilleen. Matsi oli tiukka ja veskarit oli liekeissä. Tosin kotijoukkueen maalia tukki Joona Vuorio ja hyvin tukkikin. 31/34 torjuntaa (91,2%) ja kirsikkana kakun päällä syöttöpojo voittomaaliin. Not bad, not bad at all!

Ja KHT:n maalilla Nico Kumar oli myös odotetun kova, 48/52 torjuntaa (92,3%), mukana muutama aivan ilmiömäinen hanskatorjunta. Todellisia highlight reel tason koppeja.

Peli oli myös siisti, vain 2 kahenminuutin jäähyä molemmille joukkueille. Toki sieltä jäi muutamia tilanteita viheltämättä, mutta se on vain ymmärrrettävää ja pitää katsojana hyväksyä. Tälläkin tasolla kaksi oikeudenjakajaa on vein liian vähän, eivätkä he voi kaikkea nähdä (vaikka tuolta katsomosta sitä välillä kovaäänisestikin vaaditaan).

Ensi viikolla sitten Nummelaan NKV:n vieraaksi. Sarjanousija näyttää saavan pikkuhiljaa II-divarin tahdista kiinni ja kykenevän pistämään kunnolla kampoihin vastustajilleen. Sarjataulukkoa ei siis ahmajengin kannata ennen ottelua tutkailla mikäli aikoo pitää vieraspelisaldonsa edelleen puhtaana.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Otteluennakkoa pukkaa taas!

Huomenna lauantaina 28.10. Jää-Ahmat suuntaa Nummelaan kohtaamaan uuden vastustajan, sarjanousija NKV:n. NKV aloitti II-divari kautensa melko synkästi häviten 5 ensimmäistä ooteluaan yhteismaalierolla 14-36, mutta on kolmessa viimeisimmässä ottelussaan nostanut tasoaan. Joukkue on näistä kolmesta ottelusta voittamanut Jäähongan hävinnyt back-to-back otteluissa HAKI:lle, toisen vasta voittolaukauksilla ja näin osoittanut olevansa varteenotettava vastustaja rautaliigassa. Maaliero näissä kolmessa pelissä on ollut 13-16 , joten joukkueen trendi on selkeästi ylöspäin.

Tilastoihin katsomalla joukkueen akilleen kantapää on ollut puolustuspeli, sillä maaliero on kahdeksan ottelun jälkeen -25. Tilanne on tosina tosiaan tältä osin jo korjaantumassa, joten Nummelaan ei kannata matkata odottaen helppoja pisteitä ja maali-iloittelua.

Vierailijat lähtevät jatkamaan täydellistä vieraspeliputkeaan ja ottamaan neljännen voiton poissa kotoa. Helpolla tämä ei tule tapahtumaan, sillä NKV:n maalivahti Aleksi Colliander on vähintään 1/3 pelanneista veskareista torjuntapörssissä sijalla 10 torjuntaprosentilla 89,6. Ja jos ottaa listasta pois KHT pelin, jossa mies vaihdettiin ensimäisen erän jälkeen on torjuntapsosentti 91,0. Mies paikallaan siis! Eli maalipaikat kannattaa käyttää hyödyksi kun niitä tulee. Joukkueet ottavat 2 minuutin jäähyjä lähes yhtä paljon per ottelu ja onnistuvat ylivoimissaan myös yhtä hyvin, joten niiltä osin puntit ovat tasan. Alivoimapelaamisessa sen sijaan vierailijoilla on tilastollinen etu, sillä NKV on päästänyt ottelua kohden noin kaksinkertaisen määrän maaleja vastustajan pelatessa ylivoimalla Jää-Ahmoihin verrattuna. Toki tässäkin tilastossa näkyy vielä alkukauden otteluiden rumemmat lukemat, joten näille lukemille ei voida antaa aivan täyttä painoarvoa. Mutta pienoinen etu kuitenkin vierailijoille.

Mielenkiintoinen vääntö on Nummelan illassa tulossa. Mikäli ahmajengillä ei ole asenne kohdillaan voi illasta tulla todella vaikea. Toisaalta taas mikäli vierailijat saavat hyvän alun voi kotijoukkueen pelihuumori olla kadoksissa. Edellisottelun lähes täydellisestä ennusteestani rohkaistuna isken tähänkin otteluun rohkean veikkauksen, ahmalasien läpi katsottuna tottakai:

Lopputulos 3-5, viimeinen tyhjiin. Collianderille NKV:n maalissa 47 torjuntaa, Kivinen Ahmamaalissa 35 koppia.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Whithuillensahan se meni veikaus. 2-13 taululla. Ne ekat pari maalia about kahteen minuuttin tais olla liikaa. No, othethaan vastaan. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös