Hyväksyn Karalahden Jokereihin

  • 17 499
  • 57

Häiskä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minäkin hyväksyn

Eli MiksuMan et ole ainoa, nuo dissaajat ovat vaan nyt kova äänisempiä. Olen ollut Jokeri-fani jo lähes 30 vuotta, ja kestän tämän ratkaisun, saattaa olla jotta olen jopa tyytyväinen siihen
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Pakkohan se on. Tällaisen "Old Timerinkin". Vaihtoehtoja on tasan kaksi; KYLLÄ ja EI. Lopputekstit sisältävät yleensä huonoja provoja. Joukkue on Jokerit. Nyt ja aina (ainakin toivon näin olevan). Ja minkäs sille teet, jos joku peluri tulee järkiinsä ja siirtyy Stadin ykkösiin. Todellakaan en toivo tästä mitään fanien jakautumista kahteen leiriin.
Areenalla aloitetaan mainosten maalaaminen jäähän, testataan äänentoistoa yms. Areena valmistautuu alkavaan kauteen ja tänään eka harkkamatsi. VIIMEINEN SM -KAUSI (valitettavasti) voi alkaa.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Hyväksyn ehdottomasti ja laitan kausikortin tilaukseen. Yksi pelajaa ei Joukkuetta kaada.

Toivottavasti itkut tästä saadaan itkettyä mahd pian ja päästään keskittymään alkavaan kauteen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyväksyn!

Hyväksyn viime kauden KHL-joukkueen kapteenin, edelliskauden KHL:n all stars -puolustajan, Meidän Pelin osaajan, kovan ja kokeneen puolustajan, vaikka hän on pelannut aikaisemmin SM-liigaa kolmessa eri joukkueessa.

En hyväksy pillittäviä faneja, jotka saavat itse huutaa mitä sattuu, mutta itkevät jostain vuosien takaisesta lehtilausunnosta.

Monilla meistä on menneisyydessä asioita, jotka haluaisi pyyhkiä pois. Monissa meissä on piirteitä, joista kanssaihmiset haluaisivat eroon. Miksi ammattijääkiekkoilijan pitäisi olla pyhimys?

Nyt vähän suvaitsevaisuutta, saatana.

Jere Karalahti on edustanut viittä (5) eri seuraa sen jälkeen, kun pelasi HIFK:ssa. Lisäksi hän on pelannut NHL:ssä useassa eri joukkueessa.

Tervetuloa Jokereihin, Jere Karalahti.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tervetuloa vaan! Paljon saa Karalahti tehdä töitä, että saa tietyt selät kääntymään, mutta uskon, että Jere pelaa hienon kauden meillä.
 

faro

Jäsen
Todella kaksijakoiset fiilikset Jeren hankinnasta, mutta kyllä se kallistuu hyväksynnän puolelle ihan vain pelilliseen asioiden vuoksi. Eli siis hyväksyn Kama... eiku Karalahden Jokereihin.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka aivot ovat yrittäneet asiaa unohtaa, niin täytyy sanoa että tämä ei tunnu miltään Nivalan hamsterin jälkeen. Karalahti osaa sentään pelata, ja on liigankin mittapuulla kova pakki (pienellä ikävarauksella...) mutta nivalan poika oli vain täyttä vittuilua...
 

MikkoT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Canadiens
peluri tulee järkiinsä ja siirtyy Stadin ykkösiin.

Näinhän se pitäisikin ajatella. :)

Itsekin hyväksyn siirron. Menneet on menneitä ja Karalahti lienee yhä ihan kelpo vahvistus puolustukseen. Mielenkiintoinen pelaaja historiastaan huolimatta. Toivottavasti tämä nyt ei liikaa revi Eteläpäädyn porukkaa. Se on ainut miinus mitä on siirrosta tullut mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös