Huuhkajien uusin mahdollisuus arvokisoihin – karsinnat EM-kisoihin 2020

  • 226 676
  • 1 425

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Itse olisin toivonut joukkuetta huudattamassa yhdessä yleisöä tämän hienon saavutuksen päätteeksi, mutta sain jälleen todeta kuinka typeriä ja varsinkin masinoituja ihmiset joukossa on.

Joukkue huudatti yleisöä tänäänkin, se tuli vain vähän myöhemmin. Sieltä tv:n äärestä ei ehkä sitä nähnyt, mutta stadionilla näki. Myöhästyi - samoin kuin haastattelut - osin siitä syystä, että pelaajilla ei ollut mikään kiire pois yleisön keskeltä. He halusivat juhlia kisapaikkaa yhdessä olematta totaalikyynisiä kuin täällä jotkut.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Eisaatana tätä on odotettu. Via dolorosa itsellekin, vaikka en samanlaista kärsimysnäytelmää ole joutunut kokemaan kuin vanhemmat sukupolvet. Isän taikka isoisän kanssa katsottiin aina kaikki matsit yhdessä, eikä Suomen tasolle kiroilulla ollut loppua. Viimein 14-vuotiaana sain luvan mennä Helsinkiin katsomaan kaverin kanssa ekaa matsia paikan päälle. Siitä päivästä lähtien olen pyrkinyt pohjoiskaarteeseen kärkkymään peliä aina kun siihen on ollut mahdollisuus. Samalla reissulla yöbussia odotellessa mustalaiset ryöstivät kaiken metallirahan taskusta turpaanvedon uhalla. Ilmoittivat Lappeenrannan murretta puhuvalle pojalle että IFK on se ainoa oikea ja SaiPa täyspaska. :D

Nyt on kyllä helvetin tyhjä, mutta onnellinen olo. Paitsi että vieläkin meinaa tippa tirahtaa linssiin kun katsoo videota Gunnar Yliharjua halaavasta Teemu Pukista.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Hieno homma. Toki kaikki tähdet olivat lohkon suteen oikeassa asennossa. Kreikka jatkoi sekaisin oloaan ja Bosnia tyri oman mahdollisuutensa jo lohkon alkukierroksilla. Ainakin Bosnia on tällä hetkellä parempi maa jalkapallossa kuin Suomi, vaikka lohkosta kisoihin päästiinkin. Päästäänpä kerrankin jännittämään eurokisoja,
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Tuleva EM kokemus ja matka kohti kisoja tulee olemaan uskomattoman tärkeä tapahtuma suomalaisella jalkapallolle. Ihan sama vaikka siellä tulisi turpaan niin jokainen suomalaisen jalkapallon parissa touhuava saa sellaisen piristysruiskeen joka kantaa hedelmää.

Hieno pöhinä päällä ollut jo kauan ja nyt se kaikki sai ensimmäisen palkinnon! Nyt nautitaan saatana!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vittu mikä fiilis. Sanoilla ei voi kuvailla, on vaan... fiilis.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää kyllä melkoista. Ensin Suomi voittaa euroviisut ja heti perään päästään futiksen lopputurnaukseen. Täähän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että seuraavaksi tulee lätkän olympiakultaa koska mahdoton on tällä vuosituhannella mahdollista.

Tunteella elävänä fanina ja muutaman pitch invasionin kokeneena tuumin vaan, että hyvä että sellainen nähtiin maajoukkueen pelissäkin. Tuo vaatii aika suuren positiivisen tunnelatauksen ja niitä ei ihan kauheasti Suomen futismaajoukkue ole vuosien varrella tarjonnut. Fanit tykkää ja pelaajat tykkää, vaikka siihen joku känniääliö mahtuisikin mukaan ölisemään kameran eteen. Vai meinaako joku, että pelaajat jutteli jälkikäteen pukukopissa että olipa perseestä juhlia tuhansien euforisten fanien kanssa kentällä ottelun jälkeen? Se on lopulta aika toissijaista, että jollain uefan pukumiehellä menee herne nenään. Fanit ja pelaajat on kuitenkin homman keskiössä. Palloliitto voi hoitaa sakot vaikka niillä rahoilla, mitä ovat seuroilta vuosien saatossa rokottaneet kentälle juoksemisista ja soihdutteluista.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Ihanaa herätä huomenna aamuun, jolloin Suomi olisi mennyt EM-kisoihin häviämällä Liechtensteinille ja Kreikalle. Jätettiin siis mukavasti pelivaraa, vaikka peli sitten voitettiinkin. Nyt vain Kreikka nurin, vähän arpaonnea kesällä kisoihin.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jumalauta mikä peli. Ja päivä.

Mentiin pojan kanssa myös käymään kentällä kun about koko stadion siellä oli jo, ja vartija avasi ystävällisesti portin. Ei ahdisteltu pelaajia, fiilisteltiin hetki, halailtiin tuntemattomia, paiskasin kättä SMJK:n jefelle ja kiitin kaikesta sekä onnittelin, kiitin paria Lissu-fania mukanaolosta Suomen historiassa. Mellakoitiin Joo, antakaa saatana sakkoa. Mut ainakin toi 7v voi kertoa loppuelämänsä missä oli ja mitä teki kun Suomi meni ensimmäistä kertaa futiksen arvokisoihin. Sen arvoista.
 
Aika monta naispuolista kaveria on, joista kuoriutui taas tällä hetkellä isoja faneja. Saattoi ihan mahdollisesti olla ainut jalkapallo-ottelu, jonka katsovat koko vuoden aikana. Jääkiekkoon pätee keväisin sama asia.

Sama.

Moni kyllä vielä suuttuu, kun joku Lärvinen ja muu hassuhattuördäysjengi lähtee kisoja katsomaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Onnee kisapaikasta. Mutta aiheen ohi. Uefassa tuskin hirveesti riemuitaan tästä Suomen tapaa hoitaa nää mellakka ja turvallisuustekijät jotka eilisessä pelissä olivat täys vitsi.

Nyt kun Suomi pääsi isojen poikien leikkeihin näissä kisoissa niin tuonkaltaiset kentällemenot (vaikkakin ymmärtää tässä tapauksessa) niin niitä ei katsota kovin suotuisasti. Englannissa saat esim hyvässä lykyssä vankeutta.

Ei ole montaa vuotta kun erään Puolalaisseuran kannattajat pitivät pilkkanaan Hongan eurojärjestelyjä.

Mutta kisoissa ollaa.
 

Salama44

Jäsen
Kentälle meno on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty kaikissa karsintapeleissä. Katsojamäärä vaihtelee 5000 -50 000 välillä ja jos kaaosmainen ryntääminen salittaisiin siilä olisi vakavia seurauksia. Järjestelyt petti ja se on vakava tilanne.

Suomi ehkä selviää pistemenetyksittä, mutta tulevasta rahapotista osa menee sakkojen makuun. Saataa olla viisinumeroinen luku. Kreikka peli on hyvä voittaa, koska tästä jää vielä pieni epävarmuus. Toivottavasti ei käy kuin naisleijonille että jonkin takaportin kautta tämä vielä viedään pois.

Tilanteen pelastaa vai se ettei kukaan lapsi, pelaaja tai vanhuskaan loukkaantunut. Kukaan ei sytyttänyt kentällä soihtuja eikä räjättänyt pommeja. Kyse ei ole siitä välittääkö Suomi omien pelaajien tai katsojien turvallisuudesta, vaan että nämä pitää pystyä takaamaan kaikille.

Onnea kuitenkin pelisuorituksista. Stadionilla toivottavasti turvajärjestelyt saadaan taas riittävällä tasolle. Tämän vuoksi esim. Europelejä ei myönnetä kaikille kentille, koska näitä asioita ei voida siellä varmistaa.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Suomi ehkä selviää pistemenetyksittä
Salli mun nauraa.

Et ilmeisesti tiedä asiasta mitään, koska mitään pistemenetyksiä ei ole tullut ikinä kenellekään yhdessäkään karsintapelissä.

Ei edes silloin vaikka järjestyksenvalvojia on hakattu sairaalakuntoon ja henkihieveriin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mitenhän tuollaisen järkevästi estää? Vaatiiko ihan mellakkapoliisit paikalle ja kaasua naamaan alusta asti?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mitenhän tuollaisen järkevästi estää? Vaatiiko ihan mellakkapoliisit paikalle ja kaasua naamaan alusta asti?
Ei noita olisi mitkään kaasut pidelleet. Eihän tuota oikein hyvällä voi katsoa, koska pelaajien turvallisuus on välittömästi uhattuna, kun tuhansia ihmisiä juoksee hallitsemattomasti heidän sekaansa. Mutta kyllä sen nyt tämän yhden kerran ymmärtää ja voi vähän sormien läpikin katsoa, kun kyse on näin ainutlaatuisesta tapahtumasta. Itse olen aika eri mieltä tuosta turvallisuusjärjestelyjen pettämisestä, koska ei noita olisi millään konepistoolia pienemmällä pidetty tuolla katsomossa. Toisekseen tuohon oli selvästi varauduttu, kun järkkärit pistivät nopeasti sen ketjun pelaajien ympärille pystyyn. Hyvää toimintaa heidän puoleltaan.

Pistemenetykset ottelun jälkeen tapahtuvasta pitch invasitionista olisi myös aika naurettavia. Ei kai kukaan koskaan ole semmoisia saanut?

Sieltä ehkä tulee rapsua, mutta eiköhän sen nyt palloliiton perse kestä, jos kerran tuosta kisapaikasta saa sen 10 miltsin. Joku viisinumeroinenkin lasku on aika pähkinöitä silloin.
 
On huikeaa, kun Suomi läpäisee karsinnan varsinaisiin EM-kisoihin. Vain 24 eurooppalaista maata yli 50 maasta pääsee näihin kisoihin. Eteenpäin on menty.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän tässä tulee olemaan outoa, kun koko tuo kesän ja kisojen odottaminen on nyt täysin uudella näkökulmalla ja siinä missä ennen karsinnat oli kunkin maaottelukauden loppu, nyt se koko homman idea ja rakentuminen onkin vasta edessäpäin siellä kesän tarunhohtoisissa arvokisoissa.

Spekuloinnit kisajengiin pääsijöistä, treenipelien katsominen ja varsinaisten kisojen alkaminen ovat kaikki ensimmäistä kertaa ikinä ihan erilaista kuin ennen. Kun ei ennen ollut mitään noista!

Surettaa jo valmiiksi ne valitettavat loukkaantumiset, jonka vuoksi joku koko matkan kulkenut runkopelaaja joutuu jäämään kisoista sivuun ja myös ne pettyneet, jotka karsinnoissa ovat siinä ja siinä ja välillä mukana ryhmässä ja elävät toiveessa päästä kisoihin, mutta putoavat lopullisesta ryhmästä.

No, se on urheilua ja noi on ensi kesän asioita. Kisakesän asioita!
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämä on kyllä huvittavaa, kun Suomi on menossa kirkkaasti Em-kisoihin, ja vieläkään jotkut eivät sitä suostu uskomaan todeksi tuon pitch invasionin takia. "Sieltä ehkä tulee sanktioita, niin meiltä varmaan viedään pisteet pois". Ehkä tämä vuosikymmenien rämpinen on aiheuttanut joillekin sellaisen peikon tuonne mielen sopukoihin, että pakkohan kisapaikka on vielä jollain keinolla peruuntua, eihän Suomi kertakaikkiaan voi pelata arvokisoissa. Kuvaa kyllä loistavasti suomalaista mentaliteettia, pessimisti ei pety ja niin edelleen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Siellä on PI:ssä ollut futisforkan mukaan Tasavallan Presidenttikin mukana. Jopa niinkin jäyhä mies ymmärtää nauttia tästä tilanteesta.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mulla meni vähän ohi, onko Suomi voittanut jonkun mestaruuden vai mitä nyt riehutaan. Onhan tämä vähän niinkuin Ilveksen säälipleijaripaikan juhlintaa.

Sitten suojaan lentäviltä munilta ja tomaateilta...
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
On tämä käsittämätöntä, että KARSINNOISTA TOISEEN Suomi hoitaa hommat silleen, että viimeisessa karsintapelissä ei ole enää mitään panosta!

Tämä on kyllä huvittavaa, kun Suomi on menossa kirkkaasti Em-kisoihin, ja vieläkään jotkut eivät sitä suostu uskomaan todeksi tuon pitch invasionin takia. "Sieltä ehkä tulee sanktioita, niin meiltä varmaan viedään pisteet pois".

Vaikka Liectenstein-ottelu tuomittaisiinkin tappioksi kabinetissa, on Suomi siitä huolimatta kisoissa. Ero Kreikkaan on 7 pojoa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Aivan uskomaton juttu. Suomalainen jalkapallo saa tästä valtavasti lisäboostia, ja ne vuosia pettyneet tosikannattajat vihdoinkin palkinnon odotukselleen. En tykkää "oikein kannattamisen" periaatteesta, mutta Huuhkajien tapauksessa teen poikkeuksen.

Ihanaa saatana, nyt saa juhlia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös