Hupaisia virheitä mediassa

  • 711 620
  • 3 231

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Repesin ihan totaalisesti. Aivan tajuttoman hupaisa virhe mediassa!
Hyvä, että se jotain naurattaa, sillä itseäni se ei naurattanut yhtään. Ärsyttää vain tällaiset virheet, kun ruudun levyinen urasaldo (lukema itse ei suututa, rispect) komeilee kauniisti ja niin virheettömästi... Halutaan oikein korostaa omaa munaustaan. Sama kuin Yle näyttäisi Mikael Jungeria hänellä ollessa vetoketju auki. ... ja nyt nukkumaan.
 

PELL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins
En tiedä onko niin huvittava, mutta ylen tekstitv:n kirjoittaja taitaa olla kännissä töissä.

Sivulla 201 lukee "Sulander: Meillä on 2 ottelupallioa"
ja
Sivulla 220 lukee "Sulander: Meikllä on 2 ottelupalloa"
 

nutu80

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tän päivän jompikumpi iltapäivälehti uutisoi Pelicans- HIFK ottelusta muuten ihan ok jutun, mutta kuvassa on Brennan ja Sihvonen. Kuvatekstinä lukee vapaasti lainaten: Brennan ei saanut Sihvosta kuriin. Tuli vaan mieleen, että onko kyseinen toimittaja ollut edes pelissä?
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
MTV3.fi kertoilee Englannin rikkaimmista futisseurojen omistajista. Viimeinen lause ennen tilastoja kertoo Roman Abramovitshin omaisuuden olevan noin 7.7 miljoonaa euroa...on tainnut tämä lamakausi vaikuttaa Romanin omaisuuden arvoon varsin rankalla kädellä siis...heh
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ei nyt varmasti mikaan maailman hupaisin virhe, mutta pitanee mainita, kun Jatkoaika on paassyt loistamaan otteluraportissa. Onneksi ei yhtaan tarkkoja olla Tappara-TPS -ottelun yleisomaarassa...

"Hakametsässä ottelua seurasi yli 6193 maksanutta katselijaa ja heille tarjoiltiinkin sitä sun tätä."

Mainittakoon nyt tahan viela:

"Yleisömäärä: 6193"

Tuli tasta vain mieleeni naita epailyksia Porin Assien tilittamatta jaaneista katsojista. Tietaako JA ja raportin kirjoittanut Tuomas Harkonen kenties jotain enemmankin naista Tapparan ilmoitetuista ja todellisista yleisomaarista...
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Luulin jo, että Pelicans hävisi eilen. Iltapulu kyllä onneksi korjaa asian... Lisäksi joku tuntematon SiPa voitti Ässät.
Linkki ohessa.
 

tutzba

Jäsen
En tiedä kuka siellä Maikkarilla niitä uutisia kirjoittaa, mutta suhteellisen vääristeltyä tarinaa on kerrottu eilisestä Tappara-TPS-pelistä.
 

Liitteet

  • Maikkarin tekstitv.jpg
    Maikkarin tekstitv.jpg
    74,6 KB · kertaa luettu: 783
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En tiedä kuka siellä Maikkarilla niitä uutisia kirjoittaa, mutta suhteellisen vääristeltyä tarinaa on kerrottu eilisestä Tappara-TPS-pelistä.

Mikäs tuossa sitten on vääristeltyä?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tappara kohtasi vieraskaukalossa TPS:n, ja Ojanen nosti rangaistuslaukauksen yli Tappara-maalin. Pieniä virheitä, mutta kuitenkin.

No niinpäs onkin, ei vaan sattunut silmään mitään ihmeellistä vaikka miten tavasin...
 
Tämänpäiväinen Aamulehti tietää kertoa, että Kiina aikoo lisätä hiilenkäyttöä 30 prosentilla vuoteen 20015 mennessä. Tuo tieto ei minua hirvittävästi huoleta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Nelosen Urheiluaamua katsoessa tuli mieleen kaikki ne virheet, joissa puhutaan/kirjoitetaan maasta nimeltä Tšekkoslovakia, vaikka pitäisi käyttää Tšekkiä. Tätä näkee vieläkin säälittävän usein, viimeisenä siis Urheiluaamussa, jossa Kai Suikkanen kertoo, että Alexander Salák on Tšekkoslovakian maajoukkueen maalivahti. Sama koskee Neuvostoliitto-Venäjä-asetelmaa. Piča!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
No joo. Yleensä urheilussa(kin) puhutaan itsensä voittamisesta. Nyt myös häviämisestä, nimittäin mtv3 kertoo että viime viikolla tappiot Ilvekselle ja Pelicansille kärsineen Pelicansin valmistautumista tiistain Lukko-peliin on haitannut vatsatautiepidemia.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Iltasanomien otsikkona on, että Dallasin Jere Lehtinen hääri tehokkaana. Mies saalisti yhden syöttöpisteen -.-.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tämän viikon IS Veikkaajassa oli näppärästi laitettu Aleksei Yashinille Aleksei Kovalevin pärstä. Kovalevilla näkyi vieläpä Montrealin pelipaita kuvassa. Rautaisella ammattitaidolla tehdään kyllä tuota lehteä.
 

Maynard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Kärpät, Newcastle United
Fleury liekeissä

Hesarin sivuilta lainattua: "Pittsburghin Penguisin maalivahti Marc-Andre Fleury piti nollapelin New York Rangersia vastaan, kun kotijoukkue voitti 3–0. Hän torjui ottelussa 33 laukausta. Fleury torjui myös kaukaloon palanneen Sidney Crosbyn rangaistuslaukauksen ottelun toisessa erässä."

Aika tikissä ollut, Sid ilmeisesti hieman ruosteessa loukkaantumisen jäljiltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös