Huonoin elokuva, jonka olet nähnyt

  • 255 135
  • 1 553

Kaivanto

Jäsen
Re: Leffafriikkinä näitäkin on valitettavasti tullut nähtyä

Viestin lähetti flintstone
PS. Ja Kaivannolle toteaisin että kyllä mä olen huonompiakin leffaideoita nähnyt kuin tuo Cindy Crawford upean kropan esittelyyn keskittyvä Fair Game on. Cindy on namu ja viimeinen oikeasti tyylikäs huippumalli. :cool:

Jees, namu mikä namu. Nättien pärstöjen & peppujen ja elokuvan tason kontrastista syntyi täydellinen, kun leffassa vilahti myös Salma Hayek.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Re: Re: kuningas

Viestin lähetti Linda


Unelmien sielunmessu on
ehdottomasti yksi parhaista elokuvista! Miten sinä nyt tollei...:)

Makunsa on kullakin, meinasin tosiaan pari kertaa nukahtaa tuon pätkän näytöksessä, kai se kertoo jo jotain elokuvasta?
 

Särki

Jäsen
Hyvä lista huonoista elokuvista täällä jo onkin mutta kommentoidaan nyt muutamia:

Veteen Piirretty Viiva
- Pääsin kympillä (10mk) leffaan ja meinasin väkisin nukahtaa ensimmäisen tunnin aikana. Olin elokuvaan niin pettynyt, että elokuvan loputtua pyysin saada kymppini takaisin, en saanut.
TYLSÄ ja LIIAN PITKÄ

Todistettavasti elossa
-Meg Ryan ja Russell Crowe jälleen tylsä ja tapahtuma köyhä elokuva. Elokuvan traileri oli mukaansa tempaava, mutta toimintaa kokonaiset 5 minuuttia elokuvan lopusta pari tuntisessa leffassa.

Tarantinon Hämärästä aamunkoittoon
- Alku olikin lupaava ja tuntui "normaalilta" Tarantinolta, kunnes päästiin hoteliin/ravintolaan ja "mörrimöykyt" astui esiin. Elokuva muuttui totaalissti ja mielenkiinto lopahti samaten.

Kolmannen asteen yhteys
-aivan kauhea, pitkä ja tylsä.

Kaikki "mörrimöykky" ja "menninkäis" -elokuvat, tyyliin Taru sormusten herrasta tai Star Wars-sarja.
- Kuinka voi aikuisia ihmisiä kiinnostaa satuolennot ja avaruusoliot? Ei ymmärrä!

Parodiat ja jatko-osat
-Harvoin, jos koskaan onnistuneita.

Useampiakin huonoja leffoja on tullut nähtyä, mutta ei tule nyt mieleen.
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kaikki kipin kapin vuokraamaan tai jopa ostamaan Rennyn hieno Driven. Olen puolustanut yleensä Rennyä viimeiseen asti, mutta tämä leffa muutti kaiken. Siis ei tällaista voi tehdä. Leffa osoittaa Stallonen älykkyystason aika hienosti (Rocky kirjoitti käsikirjoituksen). Mieli tekisi kertoa miksi se on niin huono, mutta katsokaa itse. Luulen, että tämä leffa voidaan ottaa synonyymiksi huonolle leffalle. Jonkin toisen huonon leffan jälkeen voikin todeta suoraan, että se oli driven. Ja kaikki ymmärtää...

Jos leffa niin vaatii, niin pystyn katsomaan elokuvaa aivan hyvin viihteenä. Tästä syystä minulle ei tuota suurempaa tuskaa katsella vaikkapa paljon parjattuja Seagalin rainoja. Minua viehättää etenkin ne alkupään leffat. Niissä Seagal ei tainnut saada iskun iskua, vaan mätti kurkona kaikki suoraan ketoon. Jos näiltä leffoilta odottaa jotakin, niin tottakai niiden kanssa pettyy. Mutta Driveniltä en edes odottanut mitään...

Samasta syystä minusta armageddonit yms. ovat ihan kelvollista viihdettä. Jokunen vastaava jopa löytyy dvd:nä. Näissä leffoissa viehättää enemmänkin tehostepelleilyt ja erilaiset (audio)visuaaliset hienoudet. Aina silloin tällöin kolahtaa ihan hyvin.

Mutta koska aiheena oli drivenin leffa, jonka olen nähnyt, niin nostetaan nyt muutama muukin tähän esille. 1) Pearl Harbor: Ylipitkä alleviivattu poliittisesti korrekti tv-elokuva. 2) Titanic: Ranteet auki -leffa, kuten eräs kaverini asian aikanaan ansioikkaasti ilmaisi. Katsoin leffan dvd:ltä, eikä vaatinut kuin n. 10 kertaa, kunnes loppu alkoi häämöttää. 3) Star Wars 1: Voi kun elokuvissakin voisi harrastaa pikakelausta. Tämän elokuvan huonouteen vaikuttaa varmasti aivan liian kovat ennakko-odotukset.

Kun listaa katsoo, niin kaikille on yhteistä pitkä kesto. Jostain kumman syystä nykyään leffan kuin leffan tulee olla kestoltaan vähintään 2h. Useimmilla ei tähän ole edellytystä, saati sitten kolmen tunnin kestoon. No, valitus saa riittää. Oli kuitenkin hienoa havaita, että muutkin ovat havainneet Ford Fairlanen loistavuuden.
 

jusas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja muut taistelevat
Kaikkein huonoin on varmaan Tomb Raider

onhan Angie Jolie ihan nätti mutta ei pelasta surkeaa leffaa
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Ei ei, kyllä nyt on päässyt Kaikkien Maailmojen Aikojen Huonoin leffa unohtumaan. Tämä kyseinen huijaus kantaa nimeä Blair Bitch Project, ja todella on Maailmankaikkeuden paras kusetus. Minäkin pystyisin samaan omassa pimeässä vaatehuoneessani, tai ei sen välttämättä tarvitse olla edes pimeä, kuvaa vain linssisuojus päällä vaikka suoraan aurinkoon, kirkuu huutaa kurkku suorana ja välillä kuvaa päivänvalossa vaikka mummoaan sienimetsällä. Siinäpä se. Ja rahaa tulee. Aivan uskomatonta toimintaa. En voi hyvällä tahdollakaan sanoa, että niiden kolmen tai neljän räkänokan sienestysretki olisi millään tavalla jännittävä. Yöllä ne on varmaan hirveässä kännissä mesonneet teltassa ja unohtaneet kamerat päälle, päivisín sitten kauheassa krapulassa pelästyneet jotain kauriinpaskakasoja ja väittäneet sinisin silmin niitä noidan tekosiksi. No, tässä nähdään miten helppoa se rahan tekeminen on. Onneksi toinen rahastuskerta ei tainnut onnistua ihan samalla tavalla.
 

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mene yksiin...

...näköjään minun ja Kuninkaan maut. Kaikki neljä kunkun mainitsemaa elokuvaa – Requiem For A dream, Eyes Wide Shut, Being John Malkovich ja Memento – kun ovat mielestäni viimeisen parin vuoden ehdottomasti parhaita elokuvia. Kaikki visuaalisesti loistavia filmejä, jotka vaativat katsojaltaan vähän älyäkin.

Mutta huonoihin elokuviin:

Juhaht:n mainitsema Turbulence on todellinen helmi. Koko elokuva koostuu siitä, kun Ray Liottan esittämä psykopaatti jahtaa lentoemäntää myrskyn keskellä heittelehtivässä lentokoneessa. Se, että leffa on saatu kestämään kaksi tuntia, on todellinen saavutus.

Kotimainen Lomalla kaikki on toisin on myös fantastinen sekoitus Uuno Epsanjassa -komediaa ja timanttiryöstöjännäriä. Näyttää lähinnä Hassen mainokselta.

Rennyn Drivenin nimessä on painovirhe: parempi nimi olisi Drivel. Noin puolet elokuvista menee autoratojen ja tallialueella heiluvien pimujen esittelyyn. Ja se on se parempi puoli elokuvasta. Mitä helvetin järkeä on tehdä urheiluleffa, jonka lopussa kaikki halailevat ja onnittelevat toisiaan? Missä ovat pahat kaverit?

Käytännössä kaikki mihin Mika Kaurismäki on koskenut poikkeuksena Rosso ja Zombie ja kummitusjuna. Olen aina uskonut, että mies saa tehdä elokuvia vain siksi, koska ulkomaalaiset luulevat että Kaurismäen veljeksiä olisi vain yksi ja siksi syytävät rahojaan Tulitikkutehtaan tytön ja Kauas pilvet karkaavat -leffan ohjaajalle – ei suinkaan Amazonin, Last Borderin ja Condition Redin tekijälle.

Videolta suosittelen sellaista viime aikojen kauhuelokuvaa (nimi unohtunut), jossa Winona Ryder (kyllä, Winona Ryder!) yrittää estää paholaista valtaamasta maailmaa. Leffan kliimaksi on se, kun autoradion kello muuttuu lukemasta 5.55 lukuun 666. Hui!

Blair Witch Project 2 – ykkösestä pidin, mutta kakkonen on kerrassaan tolkuton sotku.

Romance X. Sain uudesta ranskalaiselokuvasta tarpeeksi jo lukiossa, jolloin älykkö-wannabenä kävin elokuva-arkistossa katsomassa mm. Eric Rohmer -retrospektiivin, mutta tämä vastenmielinen, tosikkomainen, tekofiksu, muka-feministinen taiteeksi naamioitunut pornoelokuva vetää viime vuosien pohjat.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Aargh... koita siten valita yksi huono. 80 % tehdyistä leffoista on minun mielestä huonoja.

Tässä nyt muutama:

Titanic ilmeisesti maailma on täynnä teinityttöjä, jos niinkuin tylsä leffa tuottaa 1,835 miljardia dollaria!

katastrofileffat (volcano, twister, deep impact ...) juu ei !

suuri osa kotimaisista ei nämäkään oikein iske
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpa listattu jo kattava kokoelma järkyttäviä leffantekeleitä. Ihan ehdottomasti paskinta en tässä suostu nyt muistelemaan, mutta varoituksen sana on annettava Penelope Cruzin "tähdittämästä" elokuvasta Woman on Top. Kyseinen tuotos on järkyttävän huonosti kirjoitettu, näytelty, ohjattu, kuvattu jne. jne. Oli ulkomailla äskettäin käydessäni ainoa tuolloin englanniksi pyörinyt pätkä lähiteatterissa ja sillä piti sitten mennä itseään kiusaamaan. Yksi elämäni huonoimmin käytetyistä parituntisista.

Ja sitten, vain nelisen päivää myöhemmin lentokoneessa näyttivät saman mimmin elokuvan Kapteeni Corellinin mandoliini, tai jotain. Onneksi oli yölento ja leffa onnistui nukuttamaan hyvin. Mutta nämä kaksi pöyristyttävää elokuvakokemusta vakuuttivat minut siitä, että ms. Cruz on aivan totaalisen kykenemätön ja epäpätevä näyttelijätär.
En tosiaan ymmärrä neidon saamia kehuja ja lupasinkin itselleni, että kyseisen kaunokaisen elokuvia en enää pakota itseäni katsomaan. Kyllähän sitä kattelis, onhan tyttö nätti kuin mikä, mutta näyttelijänlahjoja Penelopella on kutakuinkin yhtä paljon kuin Suomella menestymismahdollisuuksia Euroviisuissa. Kauniin naisen kasvoilla nyt sitten kuitenkin vaan on kovin, kovin helppo markkinoida elokuvia.

Älkäämme kuitenkaan unohtako, mikä huonojen elokuvien merkitys lopulta on. Hyvät eivät koskaan vaikuttaisi niin hyviltä, jos emme välillä kokisi unohtumatonta huonon elokuvan piinaavan ahdistavaa ja hikistä katsomiskokemusta.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
surkeita tuótoksia

Inhoan jo valmiiksi näitä hollyvood tuotoksia joita myydään lyhyillä, ja "kuuleilla" sloukaneilla àla "helou leidiis" tai jollain muulla tyhmällä kaneetilla. Aina kun leffa mainoksessa mainostetaan näin elokuvaa, en todellakaan mene katsomaan tai vuokraa. Esim. puhallettu 60 sek., pearl habor, .

surkeeta kuraa:

- titanik (3h solid bordom)
- rakastunut sheikspier
- city of angels?
- turbulence
- celebrity
- luunkerääjä jne

pettymyksiä
- kimpassa
- rukajärventie
- pelon maantiede
- vihollinen porteilla

paljon enemmän näitä on enpä nyt vaan muista enempää.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eldritch:

----
Videolta suosittelen sellaista viime aikojen kauhuelokuvaa (nimi unohtunut), jossa Winona Ryder (kyllä, Winona Ryder!) yrittää estää paholaista valtaamasta maailmaa. Leffan kliimaksi on se, kun autoradion kello muuttuu lukemasta 5.55 lukuun 666. Hui!
----

-AAAARGH! Nähty on! Todella kammottavaa. Miespääosaa esitti muistaakseni Ben Stiller, ihan hyvä näyttelijä sinänsä. Se oli Ö-luokan kopio Manaajasta niine huikeine manauskohtauksineen kaikkineen...

Minustakin Memento on loistava leffa. Samoin Magnolia. Jos joku haukkuu sitäkin täällä huonoksi leffaksi, niin mä suutun! Ja lähetän Ilkka Mikkolan vetämään sellaista tyyppiä kuonoon!

Jack Nicholsonkin on ollut yhdessä aivan paskassa leffassa joskus 80-luvulla. Muistaako kukaan? Joku ihmeellinen reportteriaiheinen juttu, jossa se lymysi jossain erämaassa. Täysin sekavaa huttua, muistan vieläkin että leffa alkoi ja loppui kuvaan kolmesta kamelista(?)
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huonot leffat

Jos otetaan mukaan vain sellaiset, joissa on käyty
oikein elokuvateatterissa ja maksettu sisään, eli
ikäänkuin ostettu huono sika säkissä, tulee eittämättä
mieleen

Takaa-ajo Vaccaresiin.

Olin silloin mopoiässä ja leffojen suurkuluttaja, mutta toi
oli kyllä kaikkien aikojen rimanalitus.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei noita huonoja tahdo muistaa, mutta

Dudley Mooren Wholly Moses leffasta tuli lähdettyä kesken pois (en kyllä muista miksi helvetissä sinne yleensä tuli edes mentyä).

Lisäksi Karate Kid, Seagal, Van Damme, Rocky, Rambo ja useat Harjolan leffat ovat kaikessa epäuskottavuudessaan aivan hanurista.

Leffakokemus on monesti sidoksissa seuraan, aikaan ja paikkaan....
 
Viimeksi muokattu:

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aivan...

Viestin lähetti onni
Nyt kaikki kipin kapin vuokraamaan tai jopa ostamaan Rennyn hieno Driven. Olen puolustanut yleensä Rennyä viimeiseen asti, mutta tämä leffa muutti kaiken. Siis ei tällaista voi tehdä. Leffa osoittaa Stallonen älykkyystason aika hienosti (Rocky kirjoitti käsikirjoituksen). Mieli tekisi kertoa miksi se on niin huono, mutta katsokaa itse. Luulen, että tämä leffa voidaan ottaa synonyymiksi huonolle leffalle. Jonkin toisen huonon leffan jälkeen voikin todeta suoraan, että se oli driven. Ja kaikki ymmärtää...

Tulipa meikäläisenkin tsekattua tuo Driven - ja pakko todeta, että enpä ole taas hetkeen ankeempaa elokuvaa katsellutkaan. Renny voisi kyllä jo ryhdistäytyä.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Kaikkien aikojen pohjat

Ensinnä pitää ihmetellä miksi tässä viestiketjussa on ilmoiteltu siihen kauheimpien kastiin esim. Pulp Fiction, Eyes Wide Shut ja Being J.M. Siis siinähän on litania elokuvia aivan parhaasta päästä. Jokainen omalaatuisen tyylikäs ja kaikin puolin älykkäästi tehty.

Mutta asiaan. En ainakaan pikaisella silmäyksellä ja etsi-komennon käytöllä löytänyt aiemmista viesteistä sitä rupisinta ja säälittävintä pätkää, jonka olen aikoinaan erehtynyt väijymään elokuvateatterissa. Kyseessä on elokuva nimeltään Terminus, joka on jonkinlainen hyvin köyhän miehen Mad Max -viritelmä. Sieltä löytyy lapsineroa ja vadelmapopkorneja paahtelevaa tapparekkaa. IMDB:n arvostelun ensimmäinen lause ei mene pahemmin metsään: 'This film is a mind-blowing piece of junk.' Ainut kerta kun olen nähnyt puolen yleisöstä lähtevän päitä pudistellen pois kesken elokuvan. Loput jäivät tapittamaan suu auki ja miettimään, pitäisikö itkeä vai nauraa. Itse jäin nuorena poikana katsomaan hamaan loppuun asti - kunnollisen kummolamaan kansalaisen tavoin. Enää en jäisi.

Näistä Terminusta uudemmista tuotoksista mainittakoon tämä Finlandia Vodkan sponsoroiman Hariolan Driven, joka on edeltäneissä viesteissäkin saanut ansaittua huomiota. Onnettomia näyttelijöitä ja juoni yhtä monipuolinen kuin McDonaldsin ruokalista.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei noita huonoja tahdo muistaa, mutta

Viestin lähetti Hattivatti
Leffakokemus on monesti sidoksissa seuraan, aikaan ja paikkaan....

Tämä on täysin totta. Siksi en ihmettelekään, että esim. Titanic on monelle ollut silkkaa kärsimystä, jos sitä on katsellut esimerkiksi muutaman Capriota ihannoivan naisihmisen seurassa. Lisäksi sellainen asenne, jossa kalliin Hollywood-tuotannon tuomitsee jo etukäteen huonoksi, vaikuttaa varmasti.

Itse vuokrasin sen kerran jonkun tylsän maanantai-illan iloksi, ja päätin katsoa sen avoimin mielin. Ja täytyy rohkeasti tunnustaa, että pidin siitä kovasti. Minusta se nimenomaan ei sortunut ällösokerisuureen, kuten monet ovat väittäneet. Jos Caprio olisi noussut kuolleista lopussa, olisi se ollut todellinen floppi. Onneksi näin ei käynyt.

No, tarkoitus ei ole puolustella sen enempää, eikä alkaa kiistelemään makuaioista. Ajattelin vaan tuoda julki poikkeuksellisen mielipiteen tämän leffan osalta, muutkin kuin teinitytöt siis voivat siitä pitää. ;)
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei noita huonoja tahdo muistaa, mutta

Viestin lähetti Hattivatti
Leffakokemus on monesti sidoksissa seuraan, aikaan ja paikkaan....
Oma katselukokemukseni Titanicista on positiivinen, sillä olin seuraavana päivänä lähdössä risteilylle erään naisen kanssa, joten kävimme yhdessä katsomassa tuon elokuvan edellisenä iltana. Tavallinen Tukholman-reissu sai näin pientä lisäfiilistä.

Olen joskus miettinyt, että kun joissain laivoissa sijaitsee elokuvateatteri jossain autokannen alla, niin kovan merenkäynnin aikana voisi U-96:n (Das Boot) katsominen saada ihan uuden ulottuvuuden.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Armageddonia huonompaa elokuvaa tuskin on tehty ja tuskin tullaan koskaan tekemäänkään. Muita oksettavan huonoja tekeleitä ovat ainakin Driven, Daylight, Street Fighter ja Mars - Musta salaisuus. Jos taas kysytään suurinta elokuvallista pettymystä niin siihen vastaukseni on Hiipivä tiikeri - piilotettu lohikäärme. Oli kyllä harvinaisen tylsä ja käsittämätön elokuva. Niin sitä vaan kuitenkin suurin osa tuntuu jostain kumman syystä pitävän tuota pläjäystä oikein mestariteoksena. Minua ei ainakaan katolla lentelyt ja puunlatvataistelut saaneet muuta kuin pyörittelemään epäuskoisena päätäni. Kaipa mielikuvitukseni on sitten liian heikko tuon elokuvan hienouden ymmärtämiseen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niinpä. Leffakokemus on todellakin sidoksissa aikaan, paikkaan ja tunnelmaan. Kerran nuorena jullina yritin tehdä vaikutuksen yhteen taideopiskelijatyttöön ja lähdin hänen kanssaan erääseen ranskalaiseen taideleffaan. En muista nimeä, mutta olisiko ollut Clairen polvi...tai jotain vastaavaa. Leffa oli ihan paska enkä sitten jälkeenpäin saanut ihan kaikkea mitä siltä tytöltä halusin. Sen jälkeen mielestäni ranskalaiset leffat ovat aina jo ennakkoon huonoja:D

No, sehän on helvetti inhimillistä!

Ihan hypoteettisesti: Jos joku olisi ollut Titanicissa Janina Frostellin kanssa ja jatkoiltakin olisi ollut asiaa, niin tuskin löytyisi Titanicia parempaa leffaa
 

Mokki12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pietarinkadun oilers go go
Huonoiten tehty elokuva, jonka oon nähny on eittämättä Häräntappoase. Suomalainen leffa kultaiselta 80-luvulta ja se perustuu kirjaan. Mikä muu voi olla pielessä? no tietenkin pääosan esittäjä on 15v teini Samuli Edelman!!1 Ääni vinkuu, mikki rätisee, kuva pätkii ja leffa on muutenkin surkuhupaisa.. Jos tätä on tosissaan väännetty, niin on kyllä onnistuttu leffa pilaamaan ;) (kattokaa joskus jos masentaa tai haluaa muuten vain piristystä päivään niin varmana naurat leffan surkeudelle)

Ja sitten on tietenkin ne legendaariset hypeflopileffat esim. mortal kombat 2 (leffan hyvä puoli on musiikki)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös