Huomenna TV1:ssa keskusteluohjelma jääkiekkoväkivallasta

  • 5 098
  • 49

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on ainakin varmaa, että seuraavat episodit tullaan näkemään :
- "Nyt tulee Pesoselle noutaja!"
- Levokarin Suutariseen kohdistunut taklaus.
- Seefferin kyynärpää Lehtoselle.
- Peltosen loukkaantuminen.
- Hartwall-areenan "kuole, kuole"-huutoja viljelevä fanikatsomo.
- Rinkelinmäen katsomoa, jolloin taustalla toimittaja kertoo järkyttävistä tapahtumista.

Näiden lisäksi näytetään lukuisia tappeluita, joissa on osallisina hifk:n pelaajia. Suomalainen media kyllä tekee kaikkensa, jotta hifk mielllettäisiin sika-joukkueeksi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ohjelma alkaa ja 30 sek. jälkeen tps-jokerit viime perjantaina tuomittiin Suomen jääkiekkohistorian törkeimmäksi otteluksi. Onneksi olkoon molemmille seuroille.;)

2 min mennyt Harri Suutarinen sairaalassa ja Levokarin törmäys näytetään. Teuri Brunila sanoo, että kova rangaistus, jos nakkikioskijonossa sama juttu. Kummola puolustaa Levokaria.

Hämeenlinnan Minnan mielestä peleisssä tapellaan sopivasti. Hpk:n sikakatsomoa näytetään. Kummola puolustaa lievästi tappelemista. Naistoimittajan mielestä "tapa se"-huutelu on rikokseen provosoimista. Hpk-fani Jari Roitto "tuomaritaso on heikko". Kummola "valmentajan vastuu on suuri." Jani Kiviharjua haastatellaan Suomen ykkösärsyttäjänä. "En hae tappeluja" sanoo Jani. Näytetään, kun Measures murjoo Kiviharjun, joka kannetaan paareilla pois (30.10.97). Naistoimittaja ehdottaa vahingonkorvausoikeudenkäyntejä, jos jotain tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

zaliz fanzone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bayern München, Blackburn Rovers
Ei voi muuta sanoo kun...

VITTU MITÄ PASKAA!
Juontaja mikä lie ämmä vertaa nakkikioski jonoa jääkiekkokaukaloon. Eikä siinä vielä kaikki, sillä pian hän kysyy,"Tarkoittaako kahvaaminen tökkimistä ja keihästämistä?" .
YLE haloo! Hommatkaa nyt vittu semmonen juontaja tietää, mitä on jääkiekko!
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jättäkäähän juontaja rauhaan.

Juontaja hoiti hommansa jokseenkin täydellisesti. Mitä ihmettä te oikein kuvittelette? Pitäisikö rouvan olla muka asiantuntija kaikissa asioissa joita tuolla käsitellään? Bah. Se riittää erittäin hyvin, että juontaja tietää, ettei ole asiantuntija - ja se on valitettavan harvinaista nykyään ja juuri se sudenkuoppa mihin "keskustelut" televisiossa tapaavat tipahtaa.

Juontaja esitti kysymyksiä - tyhmiäkin kysymyksiä - mutta se mikä teki tuosta erinomaisen suorituksen verrattuna siihen mitä oli pelättävissä oli, että hän ei vienyt keskustelua mihinkään suuntaan vaan antoi keskustelijoiden hoitaa oman osuutensa.

Todella hyvä ohjelma, YLE. Tuonhan katsoi mielellään.!

EDIT: Pahimmat typot.
 
Viimeksi muokattu:

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Suuri kusetus

Nyt nuo molemmat vetäjät ovat helvetin tyytyväisiä kun saivat näin "hyvän" ohjelman tehtyä.
Heiltä unohtui tärkein: ohjelmat tehdään katselijoita varten eikä ohjelmien vetäjiä varten.
SUUREN LUOKAN KUSETUSTA!!
Oliko yllätys, että Kummola oli ainoa joka sai plussat?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minustakin ohjelma oli yllättävän asiallinen loppujen lopuksi. Filmimateriaalia olisi varmaan ollut esim. Schaefer/Lehtonen ym. Korostettiin valmentajien ja lajin johtohenkilöiden vastuuta tapahtumista.
 
Viimeksi muokattu:

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Ohjelma oli ehkä ala-arvoisinta roskaa, mitä olen ikinä televisiosta nähnyt, mukaanlukien Ricki Lake Show:n jaksot.

Ohjelman "juontajat" olivat jääkiekosta MITÄÄN ymmärtämätön hellanlettas-naisihminen ja jääkiekosta MITÄÄN ymmärtämätön laamanni. Apukoulun ala-asteen oppilaatikin olisivat pystyneet parempaan. MITÄÄN pohjatyötä ei oltu tehty.

En muista, että olisin aikaisemmin NAURANUT lukiessani/kuunnellessani/katsoessani tällaista umpisurkeaa sosiaalipornoa. Nyt ei voinut muuta kuin nauraa.

Ohjelman lopputeksteissä oli ainakin 30 nimeä. KOLMEKYMMENTÄ ihmistä on tarvittu tällaisen saastan tekemiseen!!!

Mikä ihmeen funktio tällaisella idiotismilla on? Raahataan ohjelmaan kolme jääkiekon ammattilaista.

Kysytään: Mitä pitäisi tehdä lisääntyneelle väkivallalle?
Vastataan: Ei väkivalta kaukalossa ole lisääntynyt.
Kysytään: Pitäisikö otteluihin saada korkeimman oikeuden tuomari valvomaan rikollisia pelaajia?
Vastataan: Siihen ei ole mitään syytä, koska väkivalta kaukalossa ei ole olennaisesti lisääntynyt.

Kysytään kannattajilta: Onko jääkiekossa sopivasti fyysisyyttä?
Kannattajat vastaavat: Aivan sopivasti. Väkivaltaa ei ole liikaa.

Mistä ihmeestä sitten johtuu, että tällaisia ohjelmia ylipäätään tehdään? Onko Suomi niin hirvittävä holhousyhteiskunta, että me tarvitsemme jotain h-tin sosiaalitätejä valvomaan aikuisia ihmisiä jopa jääkiekkokaukalon äärelle?

Olli-Pekka Heinosta, Uma Aaltosta ja Suvi Lindeniä ei sitten saatu antamaan asiantuntijalausuntoja. Mikä vahinko!
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kristian
Kysytään kannattajilta: Onko jääkiekossa sopivasti fyysisyyttä?
Kannattajat vastaavat: Aivan sopivasti. Väkivaltaa ei ole liikaa.

Mistä ihmeestä sitten johtuu, että tällaisia ohjelmia ylipäätään tehdään? Onko Suomi niin hirvittävä holhousyhteiskunta, että me tarvitsemme jotain h-tin sosiaalitätejä valvomaan aikuisia ihmisiä jopa jääkiekkokaukalon äärelle?
Niin. Ohjelmahan ei ole jääkiekko-ohjelma, vaan sillä on aivan eri tarkoitus. Älkää nyt hyvät ihmiset olko niin yksioikoisia. Toimittaja esitti sellaisia kysymyksiä, joita Taina Tavalliselle tulee mieleen, kun lounastauolla salaattia purressaan joka päivä iltapäivälehdet selaa. Ja tällä kertaa niihin kysymyksiin vastattiin lain näkökulmasta. Ja mikä mukavinta aivan asiallisesti - asiallisia vastauksia on toivottu, niinkuin esimerkiksi tuota, ettei väkivalta ole lisääntynyt, vaikka sitä enemmän julkisuudessa käsitelläänkin. Ja toimittaja ei naurahtanut tietävästi, mulkaissut ihmetellen tai mitään muutakaan, vaan otti vastauksen vastauksena ja siirtyi eteenpäin. Maailma ei ole vain jääkiekkoa, ja jääkiekkoa seuraamattomat jeesustelijat ovat yksi pahimmista uhkista lajille, ja nyt heille väännettiin asiallisesti rautalankaa. Meidän pitäisi olla perkeleen tyytyväisiä, että kerrankin kaukaloväkivaltakeskustelua käydään muutenkin kuin lööpeissä ja vähän eri sävyyn.

Vastauksena tuohon lopussa esittämääsi kysymykseen: Eikös tuossa ohjelmassa juuri todettu, ettei tarvita?

Herätkääs nyt pyhästä vihastanne.
 
Viimeksi muokattu:

topivl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu kyllähän tuo oli loppujen lopuksi aika asiallinen ohjelma. Toimittaja kyllä yritti hakea jotain muuta välillä mutta onneksi muut keskustelijat pysyivät asiassa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Ehkä näin

kuten yllä on mainittu, mutta onneksi Kummola oli tuossa ohjelmassa vääntämässä rautalangalla muuten koko hoito olisi ollut kaatopaikka jätettä.
Lopussa oli aika farssimainen tilanne kun laamanni yritti selventää Järvelälle päivänselvää "kaksi silmäparia näkee enemmän kuin yksi"-asiaa.

Minä toivoisin nimenomaan, että haetaan sellaiset kaverit studioon jotka ovat mätkineet toisiaan, tilastoja sm-liigassa tapahtuneista vammoista vuosien varrelta ja niiden syistä sekä alasarjojen tilastoja. Väkivalta on muutakin kuin pelkää tappelua.

Onko esim. väkivaltaa ollut enemmän 80-luvulla tialstojen mukaan? Kummola oli siinäkin oikeassa, että nykyään mediat seuraavat lätkää huomattavasti enemmän ja tiiviimmin kuin ennen ja näinollen myös väkivaltaisemmat teot saavat enemmän julkisuutta.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Arvasin ohjelman tässä ketjussa herättämät reaktiot paljon paremmin kuin valtaosa ennustajista tämän nähdyn ohjelman sisällön. Se olisi haukuttu joka tapauksessa, vaikka se olisi ollut millainen tahansa.

Olen täysin samaa mieltä Muksun kanssa. Ohjelmahan oli hyvä.

Funktio todellakin oli kertoa jääkiekkoväkivallasta ihmisille, jotka eivät siitä - ja tuskin jääkiekostakaan - mitään tiedä. Juontaja oli kaikessa tietämättömyydessään hyvin tätä tarkoitusta palveleva. Esitti tyhmiä kysymyksiä ja sai niihin vastaukset. Ketä palvelisi TV1:llä parhaaseen katseluaikaan tuleva jääkiekkokeskustelu, jossa kaikki ihmiset ovat lajin asiantuntijoita? Ei ainakaan enemmistöä tai edes merkittävää vähemmistöä tv-yleisöstä.

Tuo juridinen lähestymistapa oli mielenkiintoinen, ja väkivaltakeskustelussa harvemmin nähty. Tulokset olivat ainakin tuon ohjelman puitteissa laihoja (lähinnä päädyttiin siihen, että jääkiekkoasioita on hankala ratkaista laissa), mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Tilastoja väkivallan määrästä kiekkoilussa - esimerkiksi vertailuna 20 vuoden takaiseen aikaan - on vaikea esittää, koska jääkiekkoväkivaltaa ei ole tainnut vielä kukaan määritellä edes auttavasti... Se on edelleen epämääräinen möhkäle, johon jokainen voi laskea kuuluvaksi omien päämääriensä kannalta tarkoituksenmukaisimmat asiat.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Edellisten kirjoittajien tapaan olen täysin samaa mieltä Muksun kanssa. Tuo oli erittäin hyvä ohjelma juuri sille "mummo-osastolle", joka ei pelistä mitään tiedä, mutta jonka mielestä sana HIFK on lähinnä rinnastettavissa pahamaineisiin moottoripyöräjengeihin.

Ohjelmahan oli hyvin harmiton ja lähes hymy huulessa todettiin pienen väkivallan jopa kuuluvan lajiin. Onhan kyseessä nopeatempoinen kontaktipeli.

Ohjelmaa ei ollut edes tarkoitettu jääkiekkofriikeille. Kenelle tahansa lajista enemmän tietävälle kaikki asiat olivat itsestään selvyyksiä. Mutta niille, jotka eivät lajista niinkään paljon tiedä, tämä saattoi olla jopa hyvä ohjelma. Ehkä jääkiekko ei sittenkään ole niin kauhea laji.

Itseäni jäi eniten naurattamaan se hämeenlinnalainen pienokainen, jolta kysyttiin väkivallasta jääkiekkokaukalossa. Natiainen totesi, että ei täällä mitään sellaista ole, mutta jokelipeleissä on :D . Ervatsalo, oliko se sun lapsi?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
ei suuria tunteita

Viestin lähetti Viikate
Tuo juridinen lähestymistapa oli mielenkiintoinen, ja väkivaltakeskustelussa harvemmin nähty. Tulokset olivat ainakin tuon ohjelman puitteissa laihoja (lähinnä päädyttiin siihen, että jääkiekkoasioita on hankala ratkaista laissa), mutta parempi sekin kuin ei mitään.


Niin, tämä lienee sentään parempi kuin maikkarityyppinen "skandaali muhii kiekkopiireissä". Ohjelma sinänsä oli lähinnä lepertelyä, jossa kuitenkin oli nimimerkki niittotyökalun mainitsema uudenlainen lähestymistapa ko. asiaan.

Kokonaisuutena kuitenkin sangen hillitty ja vähän hajuton esitys.



Viestin lähetti Vakio
Itseäni jäi eniten naurattamaan se Hämeenlinnalainen pienokainen, jolta kysyttiin väkivallasta jääkiekkokaukalossa. Natiainen totesi, että ei täällä mitään sellaista ole, mutta jokelipeleissä on :D . Ervatsalo, oliko se sun lapsi?


Niin, todettakoon alkuun että toivottavasti ko. lapsi ei ollut allekirjoittaneen kuulalaatikosta peräisin, vaikka kieltämättä sen verran fiksuja puhuikin, että voisipa tuon tiukassa paikassa omakseen tunnustaakkin... ;)

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Siihen nähden hyvä

Ihan ok ohjelma siihen nähden että turkulainen laamanni , jolla oli superhauska nimi ( taiteilijanimi ? ) haastattelee toista turkulaista , joka oli superhauskan näköinen ( Kummola ). Naistoimittaja oli onnellisen pihalla asioista ja Järvelän Artsilla piti pokeri tosi hyvin , kun taas sillä haastateltavalla lakimiehellä ei. Viihdearvoa ohjelmaan tarjosi hämeenlinnalainen avarakatseinen yleisö ( jurrinen muija , ervatsalon pikkupoika, ervatsalon pikkutyttö ja nuorimies , joka oli ottanut taannoin vapaassa keskustelussa olleen " Mikä on Hämeenlinnan paras nakkikioski " kyselyn aivan liian konkreettisesti ) Kuten tuolla jo aiemmin todettiin ( Vakio ja Muksu ) oli hyvä , että " Valintatalon kassajono " osastolle rautalangasta mallia väänntettiin .Summasummarum = Jokerit ja IFK ovat sikailevia moottoripyöräjengejä , jotka laittavat kilttien hämeenlinnalaisten poikien purukaluston uusiksi. HPK, ja varsinkin TPS ,ovat ihania enkeleitä , jotka aina pärjäävät sekä jääkiekossa että elämässä , koska he ovat hyvyydessään pyhimyksiin verrattavissa olevia jääkiekkon lähettiläitä. Kiittos YLE !
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yllättävän hyvinhän tuo meni

Vaikka sillä tietämättömällä naistoimittajalla olikin selkeästi oma ennakkokäsityksensä tuosta jääkiekko väkivallasta niin silti hänkin antoi haastateltavien vastata tuputtamatta omia käsityksiään kokoajan sinne väliin.

Ja Arto I Järvelä korjasi meilestäni pointsit kotiin varsin asiansa osaavalla kommentoinnillaan, ehkäpä kaikki tuomarit eivät sittenkään ole toivottomia tapauksia.
:D

ja pakko todeta että hymyilyttämäänhän se pikkutytön Jokeripeli kommentti pisti - mistähän tuo tyttö oli tuonkin "tiedon" saanut?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Jep, liitynpä minäkin ohjelman puolestapuhujiin. Ehdottomasti fiksuin kaveri oli tämä lainoppinut. Erittäin hyvä toteamus, että jääkiekkoväkivallan uhri saa itse arvioida, kuuluuko teko rikoslain piiriin vai ei ja tehdä sen perusteella rikosilmoituksen, jos katsoo sen sopivaksi. Jos ei katso, niin siinä on turha kenenkään ulkopuolisen lähteä avautumaan. Näinhän se kuuluisi olla jotain perheväkivaltaa lukuunottamatta, jossa olosuhteet ovat hieman toiset.

Ja mitä haastateltuihin tulee, lasten suustahan kuulee tunnetusti totuuden. On se ihme, että Jokerit leimataan aina pahaksi joukkueeksi, vaikka he eivät koskaan mitään väärää tee ;)
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ervatsalo

Jatkossa kun lainaat omaan tekstiisi minun viestiäni kokonaan tai osittain, niin älä muuta sitä. Tai jos muutat, niin mainitse asiasta.

Minä nimittäin omassa viestissäni kirjoitin sanan "hämeenlinnalainen" pienellä alkukirjaimella, kuten kieliopin mukaan kuuluukin.
 

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
Vaikka eilisestä Laki ja oikeus -ohjelmasta on jo keskusteltu vilkkaasti, niin esitänpä oman näkemykseni ohjelman kulusta sen videolta äsken katsottuani.

Toimittaja Anu Valve liikkui ohjelmassa mielestäni aika heikoilla jäillä. Tukena ja turvana oli vanhemman herrasmiehen auktoriteettiä omaava oikeusoppinut Teuri Brunila, joka oli käynyt joskus ilmeisesti Kupittaan (?) jäähallissa. Varsinkin Brunilan esittämät tiivistelmät ohjelman loppupuolella olivat sellaista kuunneltavaa, että olisi voinut leikata kokonaan pois.

Toimittaja Valve oli yrittänyt kovasti hankkia tausta-aineistoa, jotta keskustelua syntyisi ja yritti viritellä pientä draamaa perjantaisen "ehkä Suomen jääkiekkohistorian väkivaltaisimman ottelun" (TPS-Jokerit) ympärille, mutta Kummola, erotuomarijohtaja Järvelä ja rikosoikeuden professori Nuutila kumosivat raaistumispuheet heti ensimmäisellä puheenvuorokierroksella ja homma tahtoi latistua siihen. Valve yritti vielä muutamaan otteeseen tyylillä, kuinka hirveää ja väkivaltaista ja varmaan tulevaisuudessa lukemattomia kertoja oikeuslaitosta työllistävää tämä jääkiekkoväkivalta on ja "parin viime kuukauden aikana on lyöty muusiksi muutamia luita" näyttäen tapaus Suutarisen, mutta ei saanut vastapuolelta osakseen kuin lakimies Nuutilan hyväntahtoista naureskelua. Nuutila sanoikin mahdollisten ongelmien piilevän alemmissa sarjoissa, ei SM-liigassa.

Ohjelmaa yritettiin värittää vielä "ärsyttäjä" Jani Kiviharjun peräti 30 sekunnin haastattelulla, mutta tulitikku ei syttynyt. En oikein saanut selvää, mitä sillä edes yritettiin. Mielenkiintoisin kohta ohjelmassa oli HPK-fanien haastattelut. Varsinkin lähikuva sika-huutojen aikana oli osuva kuvaus suomalaisen jääkiekkofanin eläytymisestä ottelun aikana.

Vaikka haastateltavat jo ohjelman alussa kumosivat toimittajan Valven väitteet jääkiekkoväkivallan lisääntymisestä, ei Valve antanut periksi. Yli menneitä dramatisointeja olivat mm. "jos jääkiekkokaukaloissa olisi vähemmän väkivaltaa, se toisi vähemmän katsojia ja vähemmän tuottoa osakkeenomistajille" ja "eikö se ole rikokseen yllyttämistä, jos katsoja huutaa pelaajalle 'Tapa se, tapa se, verta kentälle!"

Kummola otti vielä lopussa kantaa kahden tuomarin järjestelmästä luopumiseen ja toivoi SM-liigan hallituksen ottavan asian uudelleen käsittelyyn ja peruuttaisi jo tehdyn päätöksen. Tämä piti sitten yliprofeetta Brunilan vielä tiivistää, että "kyl mää kehottasin kaks kertaa fundeeraamaan tätä. Et herroille sitten vastuu, jos peli tehdään tahallaan väkivaltasemmaks".

Summa summarum. Minua ohjelma ei saanut kuin kiusaantuneeksi. En halua väittää ohjelmaa huonoksi, mutta varovainen saa olla lähtiessään tekemään ohjelmaa asiasta, jota tai jonka luonnetta ei tunne. Ja tästä ei pidä vetää yleistystä, että toimittajan pitäisi aina tietää asiasta kaikki, ennenkuin pystyisi tekemään hyvän keskusteluohjelman. Tässä tapauksessa taustatoimittajien tuomat irralliset faktat tai sääntökirjan lukeminen eivät mielestäni riittäneet.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Seivästäminen

Toimittaja Valve yritti saada asiantuntijoilta selville, mitä on kahvaaminen, kysyen jotenkin näin: "onko se jotain koukkaamista tai tökkimistä, tai mitä keihäst-, vai onksenyt seivästämistä?"

Hehheh. Mutta kuten aiemmin totesin, tämä ei ollut varsinaisesti lajifriikeille tämä ohjelma.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Seivästäminen

Viestin lähetti Vakio
Toimittaja Valve yritti saada asiantuntijoilta selville, mitä on kahvaaminen, kysyen jotenkin näin: "onko se jotain koukkaamista tai tökkimistä, tai mitä keihäst-, vai onksenyt seivästämistä?"

Hehheh. Mutta kuten aiemmin totesin, tämä ei ollut varsinaisesti lajifriikeille tämä ohjelma.

heh heh hee . Mulle jäi ihan sama vaikutelma tämän Valven tilityksistä. Onkohan ollut tehotipaton tammikuu vai onkohan mies ollut pitkään poissa kotoa ? ............ hyh hyh , kaikkea sitä mieleeni tuleekin .............. keihästys , seivästys , tykitys vaimikäsenytonkaan ??
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Vakio

"Jatkossa kun lainaat omaan tekstiisi minun viestiäni kokonaan tai osittain, älä muuta sitä. Tai jos muutat, mainitse asiasta.

Minä nimittäin omassa viestissäni kirjoitin sanan "hämeenlinnalainen" pienellä alkukirjaimella, kuten kieliopin mukaan kuuluukin."

Lainasin viestiäsi, muutin sitä ja mainitsen asiasta. Jätin nimittäin sanan "niin" pois sivulauseiden alusta, kuten kieliopin mukaan kuuluukin.


;)



Ranger
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Re: Re: Pyyhi kyyneleet

Viestin lähetti Alex


korkeintaan pari tuulipukukansan edustajaa jättää SM-finaalit tänä vuonna katsomatta.


Mää kunooon luulu että se on se tuulipukukansa joka siä hallissa käy... kyltyrellit ja ME muut sivistyneet emme moista rahvaan ajanviettoa harrasta. Kokeintaan täällä "trendikäässä" verkkoelämässämme
 

Huuhaa

Jäsen
Ohjelman naisjuontaja vaikutti asiantuntemattomalta, ja Kummola sentään puolusti vähän sitä, että jotkut (kuten minä) tykkäävät tappeluista. Muuten ohjelma sitä turhaa toistoa, että "väkivalta" ei kuulu jääkiekkoon. Asiaa sivuten toivon, että liiga pysyy päätöksessään, että ensi kaudella mennään taas yhden (pää)tuomarin järjestelmällä, sillä siten tappeluihin olisi hitaampi ja vaikeampi mennä väliin, kun tuomareita olisi vähemmän jäällä.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hohhoijaa...

Viestin lähetti Huuhaa
Ohjelman naisjuontaja vaikutti asiantuntemattomalta, ja Kummola sentään puolusti vähän sitä, että

Aamen. Oli se "kauheet kattoo", kun naisjuontaja ei tiennyt tuon taivaallista lajista. Olisi ottanut edes riittävästi selvää asioista, vaikka ei lajin fanaattinen seuraaja olekaan - mutta sitä vartenhan televisio-ohjelmilla on taustatoimittajat; ne selvittävät ammattitaitoisesti, mitä aiheeseen liittyy. Suutarisen haastattelu esimerkiksi oli vanha; johan mies on liigassa pelannut. Naisjuontajan perusoletus tuntui olevan jatkuvasti, että jääkiekko on väkivaltainen laji; ennakkoasenne väritti ja asiantuntemattomuus huvitti. Lopputuloksena; ohjelma oli koominen kokonaisuus. Näkihän sen haastateltavistakin, että niitä hieman huvitti koko juttuhetki...Ja pahinta kaikessa oli se, että ohjelmalta puuttui täysin punainen lanka; raavittiin sieltä täältä, mutta ei mitään kunnolla. Kaikenlaisia sitä tehdään....En ole silmittömien väkivaltaisuuksien kannattaja, mutta kyse on kontaktilajista, jossa haavereilta ei voida välttyä. Vaarallisuus ja väkivaltaisuus eivät ole sama asia - ja yksittäiset tapaukset eivät sitä asiaa muuta. Sanoo minä. Ugh.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Vakio

Viestin lähetti ranger
"Jatkossa kun lainaat omaan tekstiisi minun viestiäni kokonaan tai osittain, älä muuta sitä. Tai jos muutat, mainitse asiasta.

Minä nimittäin omassa viestissäni kirjoitin sanan "hämeenlinnalainen" pienellä alkukirjaimella, kuten kieliopin mukaan kuuluukin."

Lainasin viestiäsi, muutin sitä ja mainitsen asiasta. Jätin nimittäin sanan "niin" pois sivulauseiden alusta, kuten kieliopin mukaan kuuluukin.


;)



Ranger

Hienoa toimintaa. Kiitos ;) .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös