redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Wasa Royals
eurohockey.net:in mukaan Jan Huokko siirtyy Tukholman AIK:hon. Any comments?
 
Dedication - make up your mind before you start.. That sacrifice is part of the package.

Wolves

Jäsen
Kyllä nyt Kaarnan Ilellä on nuppi seonnu. Mikäköhän tässä on tarkoituksena. Myydä Huokko pois ja ottaa siitä saadut rahat uuteen valmentajaan.

Voi prkl...
 
Jatkoajan keskustelupalstaa moderoi Kim Jong-Ilin lapsenlapset. Jatkoajan moderaattorit.

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Miua harmitti kesällä aika lailla,kun Huokko meni Saipaan eikä tullut Ässiin vahvoista huhuista huolimatta..Janilla ilmeisesti sukulaiset asuvat Porissa.

Nyt voi ilmeisesti sanoa,että onneksi ei tullut.
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä Huokko minun mielestä ole ulkomaalaisen vahvistuksen täyttämiä odotuksia lunastanut. Toki huomattavasti parempi kuin Riku. Ehkäpä nyt omatkin junnut saavat peliaikaa...
 
"Mikäs vittu nyt vaivaa, kun ei oo pullo jo hanskassa?" Se on lappeenrantaa ja tarkoittaa "hyvää huomenta" -Hynynen

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ristiriitaiset fiilikset

Mikäli tuo tieto pitää paikkansa on asiassa hyvät sekä huonot puolet: Huokon lähdon jälkeen puolustus kieltämättä hiukan heikkenee, mutta toisaalta kun tuo Plaijaripaikka käytännössä on utopiaa rahan säästäminen voisi olla varsin järkevää ettei seuraavakin kausi mene täysin kiville.
 

theref

Jäsen
Kele Tana

Ainut mies SaiPan puolustuksessa, jolta jotain sentään saattoi odottaa. En tiedä miksi mies lähti, mutta iso lovi SaiPan puolustukseen nyt kyllä tuli. Ketään ei varmaan tule tilalle, en usko. Eiköhän kysymyksessä ollut rahansäästötoimenpide jotakin, kenties valmentajanvaihtoa varten?

Kyllä alkaa sylettää enemmän ja enemmän.
 

theref

Jäsen
SaiPassa suursiivous?

Ilkka Kaarna oli äsken sanonut paikallisessa radiossa, että Jan Huokko myytiin ja lisää pelaajien poistumisia on luvassa. Nyt kuulemma selvitetään kuka tahtoo pelata SaiPassa ja kuka ei. Huokon lähteminen ei siis jää ainoaksi.

Ketä tässänyt kusetetaan? Joukkueen alkukauden tasaisin puolustaja myydään pois ja kohta varmaan Machulda ja Dubakin... Missä siis mennään? Seuran pitäisi olla velaton, joten mitään paniikkinappulaa ei tarvitsisi painaa.

Ei herran duudelis sentään. Myydään kaikki pelaajat niin Teisa voi sitten valmentaa vaikka a-junnareita liigassa...
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Kaarna taisi tutkailla katsojien ilmeitä HIFK-pelissä, ja totesi että nyt on piru merrassa.... Äkkiä kalliit äijät hitoille, ettei tule pahasti persnettoa kun yleisöä ei seuraavissa otteluissa näy paria tuhatta enempää.

Kovasti omituinen siirto.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
SaiPa lähtee ilmeisesti Kärppien linjalle uusia hankintoja tehtäessä. Kärpät kärsii maalinteko-ongelmista joten pannaan kultakypärä pihalle ja hankitaan maalivahti - SaiPa kärsii lepsusta puolustuksesta niin pannaan paras puolustaja tilalle ja hankitaan hyökkääjä.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä että annettiin Huokolle kenkää, mies oli aivan paska odotuksiin nähden. Ei kyllä mikään huonokaan ollut, toivotaan että AIK:ssa menee paremmin Janilla.
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tätähän tämä suljettu sarja on. Veikkaan, että Saipasta lähtee ennen tammikuun 15. päivä myös Machulda ja Duba. Divarista sitten hankitaan korvaajat. Kuulostaa muuten jokseenkin tutulta...
 
Allekirjoitukseni

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Surettaa suuresti jos Machulda lähtee. Sen hän kuitenkin ansaitsee, koska hän on loistava pelaaja, eikä ole hänen vikansa ettei muut osaa mitään.

Tuskin Kaarna parempaakaan pakkia löytää kuin Huokko..?
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Saipasta tais tulla eilisen matsin jälkeen IFK:lle hyvä farmiseura :)
 
"Kiekko Espoo played in 1. division and its home arena was then Matinkylä Garden."
- www.blues.fi

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Mälkiän lausunnon kopio

...oli tuo Kaarnan lausuma.

"Nyt katsotaan, ketkä pelaajista tosiaankin haluavat pelata SaiPassa."
Saapa nähdä miten sekaisin joukkue tämän jälkeen on huomenna Hakametsässä.

Huokon myynnin ymmärrän siinä mielessä, että vaikka Jan olikin syksyn ajan pakkiemme parhaimmistoa, niin ei hänestäkään ollut puolustuksen johtohahmoksi, eikä tämän takalukon aukaisijaksi (on asia erikseen pystyykö sitä aukomaan enää kukaan muukaan).
Sen sijaan SaiPan mitoissa kallis palkka, sekä ilmeisen suuri kysyntä Ruotsin suunnalta varmasti olivat ratkaisevat tekijät.

Muista ulkomaalaisista Juraa ei halua kukaan, Brousseau on vielä liian kirjoittamaton kortti, ja Duban tai Machuldan myynti olisi samaa kuin sarjan ampuminen omaan ohimoon.

Ei tässä auta muuta kuin lastuna laineilla katsella mihin suuntaan se kurimus alkaa seuraavaksi imeä.
 
And chances are
This will save your soul
Or break it in pieces

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Aika mielenkiintoisia lausuntoja

antaa Ilkka Kaarna Saipan kotisivuilla Huokon lähdöstä kertovassa artikkelissa:

"- Huokon myyminen kertoo siitä, että joukkueen on ryhdistäydyttävä. Kuka tahansa voi lähteä.

Huokon myötä SaiPa sai myös taloudellisia edellytyksiä tehdä jatkossa hankintoja. Kaarnan mukaan muutoksia on jatkossakin odotettavissa mutta valmentajan vaihto ei liene edessä.

- Ei ole valmentajan vika, jos pelaaja pelaa löysästi. SaiPa pelaajille palkan maksaa."

http://www.saipa.fi/uutiset/index.asp?story=52


Tuo viimeinen kommentti vei kyllä huomioni. Ymmärrän, että ei välttämättä ole valmentajan käsissä jos joku pelaaja ei pelaa täysillä, mutta jos koko joukkue pelaa löysästi, niin ketä muuta kuin valmentajaa voi syyttää? Alkaa vaikuttaa siltä, että Kaarna & co. on päättäneet kauden olevan loppu nyt ja rahaa halutaan säästää. Se käy helpoiten pistämällä kalliit pelaajat pois, sen sijaan että ongelman ytimeen eli valmennukseen puututtaisiin. Ilmeisimmin Teisalla on sitten niin kallis sopimus että on järkevämpää taloudellisesti pitää hänet palkkalistoilla kuin parhaat pelaajat?

Ferris
 
.

Honug

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulee vielä Huokkoa ikävä kauden mittaan, jos tuolla puolustuksella jatketaan. Muutama herra sieltä olisi syytä myydä (vihjeinä numerot 14 ja 6) ja ostaa edes yksi kunnollinen puolustaja.

Positiivista Huokon myynnissä oli se, että SaiPa sai rahaa ja Tikkanen tai Pursiainen peliaikaa. Muuta järkeä tässä ei sitten ollutkaan. Huomenna varmaan saa lukea netistä "SaiPa herättää joukkuetta myymällä Duban". :mad:
 
<font size="4">
<font color="black">J<font color="yellow">A<font color="black">M<font color="yellow">O</font color></font color></font color></font color>

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei vaikuta hyvältä Machuldankaan kohdalla:
Monet valmentajat haluavat pelata vain kanadalaista tyyliä, lyödään vain kiekkoa päätyyn. Juttelin juuri Machuldan ja siellä Lappeenrannassa on juuri näin. Ja tsekkipelaajat eivät pidä siitä tyylistä, täällä HPK:ssa saamme pelata omalla tyylillämme.

Ja tämähän oli ote Tomas Kucharcikin esittelystä, tai tuosta kolumnista. Olisikohan tämä jopa syy ettei Huokkokaan oikein kunnolla tänne sopeutunut???
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

Honug

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
[En kehdannut]

Joo, onnea vaan SaiPalle huomista ajatellen. Toivottavasti ei tule mieletöntä murskatappiota.
 
Viimeksi muokattu:
<font size="4">
<font color="black">J<font color="yellow">A<font color="black">M<font color="yellow">O</font color></font color></font color></font color>

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Honug
Laitetaan nyt tälläinen pieni mielenkiintoinen löytö tännekin. ;) Skriko ja Teisa olivat tänään (keskiviikko) myöhään illalla ravintolassa keskustelemassa pelaajista ja tunnin päästä Ili liittyi seuraan. Keskustelu oli vihaista ja paljon nimiä käytiin läpi. Valitettavasti salakuuntelu ei onnistunut. :p
Älä kehtaa..
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oikea ratkaisu

Vaikka Huokko pelasikin kohtuullisen hyvin oli mielestäni hänen myymisensä oikea ratkaisu. Totuus kuitenkin on se ettei Jan pelannut lähestkään sillä tasolla mitä palkka edellyttää. Täällä puhutaan luovuttamisesta, mutta mielestäni realismi ja luovuttaminen on kaksi eri asiaa. Kylmä tosiasia on se ettei SaiPalla ole tällä kaudella asiaa playoff-matseihin ja jumbosija voidaan välttää ilman Huokkoakin, mikäli peli saadaan kuntoon, joten tässä tilanteessa rahan säästäminen on aivan järkevää. Moni piti viime kaudella kunnioitettavana sitä ettei Ässät joulutauon jälkeen luovuttanut myymällä kallita pelaajiaan pois. Mikä oli tulos: Jumbosija ja kolmemiljoonaa tappiota ja rahat niin vähissä ettei tälläkään kaudella ole asiaa pleijareihin. Joten Ili toimii juuri niin kuin tässä tilanteessa pitääkin.
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Ilkka ennenkään ole tehnyt mitenkään väärin, joten todennäköisesti tässäkin loppujen lopuksi voitetaan.
Seuraava joka saa kengänkuvan persuksiin on todennäköisesti Kuznetsov,sillä hän on joukkueen kallein pelaaja, ja ollut alkukauden ehkä huonoin pakki.
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti sniper2001
Hyvä että annettiin Huokolle kenkää, mies oli aivan paska odotuksiin nähden. Ei kyllä mikään huonokaan ollut
Mitä!?
Oliko se nyt sitten paska vai hyvä vai ei huono vai mitä?
 
Itku... itkupotkuraivari... itkee... itke... itku... itku... itkultasi... itkupotkuraivari... itkemiseltäsi... itku... itke... itkeminen.... itku...kooste Daespoon kiekkokeskustelutaidoista

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti JanJ

Mitä!?
Oliko se nyt sitten paska vai hyvä vai ei huono vai mitä?
Odotuksiin nähden huono, muttas silti saipan paras pakki. Kertonee jotain saipan puolustuksen tasosta.. Kuznetsov on tosi jäässä..
 
Mitä tähän nyt kirjottas??

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Ilves - HPK
 • 1.85
 • 4.20
 • 3.50
JYP - SaiPa
 • 2.60
 • 3.80
 • 2.40
Lukko - Tappara
 • 2.40
 • 3.80
 • 2.60
Sport - KooKoo
 • 1.92
 • 4.10
 • 3.35
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy