Hull City 2008-2009

  • 2 924
  • 10

Snickers

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Caps, JJK, Arsenal
Päätin tehdä ketjun valioliiganousija Hullille.On aika alkaa spekuloimaan ja pohdiskelemaan tulevan kauden joukkuetta.Tänne voi siis kirjoittaa huhuja ja sopimuksia.Siirtohuhuissa Hulliin on liitetty mm. Jussi Jääskeläinen, Ivan Campo, James Beattie ja myös Hullissa viime kaudella lainalla pelannut Fraizer Campbell.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Myös Antti Niemi ollaan liitetty Hull'n kuvioihin. Niemen agentti luonnollisesti kumoaa huhut, mutta siinä olisi kyllä loistava maalivahti ensi kaudelle.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siirtohuhuissa Hulliin on liitetty mm. Jussi Jääskeläinen, Ivan Campo, James Beattie ja myös Hullissa viime kaudella lainalla pelannut Fraizer Campbell.
David Nugentia uhohtamatta.

Mitä tekee Windass? Vieläkö kiinnostaa miestä tuossa iässä lähteä pelaamaan Valioliigaa tai toisaalta löytyykö miehelle vielä joukkueesta paikka?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pakkohan se on alkaa symppaamaan Hull Cityä, tuota monivuotista vakiojoukkuettani Championship Manager-pelisarjoissa.

Joukkueen nykyrosterista ei täyttä hajua ole, mutta pitänee opiskella tarkemmin tuossa viikonloppuna samalla kun EM-kisoja seuraa. Ehdoton tavoite joukkueelle alkuun toki on sarjapaikan säilyttäminen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kellään havaintoa miltä ensimmäinen peli vaikutti?

2-1 voitto tuli komeasti kauden alkuun, Geovannin ja Folanin maalatessa, tästä on hyvä jatkaa!
 

Jalat Sukasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ritarit, LFC
Ainakin oma henkilökohtainen C+ petti kyseisen kanavan kohdalta kärkeensä. Itsekin olisin peliä halunnut katsella, mutta vasta toisella jaksolla näin kuvaa. Jos oikein luin rivien välistä, niin selostajien mielestä Tiikerit kasvoi peliin ja niin heidän kuin, omin silminkin katseltuna viimeiset 30+ minuuttia nähtynä myös ansaitsi voittonsa. Windassia ei valitettavasti vielä kehiin saatu, mutta eiköhän tuo vielä kerkeä....


Edittinä: Voittomaalista mainittakoon, että iso plussa Faganille, joka jakso tavallaan turhan pallon perään lähteä heittämään paineen Koncheskylle, joka kompuroikin sitten pahasti ja Fagan siirsi sitten Folanille puolityhjän paikan...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koncheskylle, joka kompuroikin sitten pahasti ja Fagan siirsi sitten Folanille puolityhjän paikan...
Tyrimisestä Koncheskya voisi rokottaa pudottamalla avauskokoonpanosta penkille, ja ei kun Toni Kallio kehiin tekemään Valioliigadebyyttinsä. Siitä lähtee Fulhamin voittoputki.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketju ylös päivityksellä Hullin tilanteeseen.

Hull on tällä hetkellä Valioliigassa 15. kun pelaamatta on vielä seitsämän peliä. Eroa 18 olevaan Newcastleen on 5 pistettä. Putoamisen välttäminen on siis vielä omissa käsissä ja Hullin loppuohjelma näyttää tältä:

Koodi:
11.4 Middlesbrough-Hull

18.4 Sunderland-Hull

25.4 Hull-Liverpool

2.5 Aston Villa-Hull

9.5 Hull-Stoke

16.5 Bolton-Hull

24.5 Hull-ManU

Erityisesti huominen Middlesbrough-peli on tärkeä, koska Boro on 19. ja seitsämän pistettä Hullia perässä, joten Hullin voitolla ero kasvaisi jo kymmeneen pisteeseen.


Maalipörssin TOP-5 näyttää tällä hetkellä tältä:

1. Geovanni (7 maalia)

2. Marlon King (5 maalia)

3. Michael Turner (4 maalia)

4. Daniel Cousin (4 maalia)

5. Bernard Mendy ( 2 maalia)


Mitä tekee Windass? Vieläkö kiinnostaa miestä tuossa iässä lähteä pelaamaan Valioliigaa tai toisaalta löytyykö miehelle vielä joukkueesta paikka?

Windass pelaa Oldhamissa Mestaruussarjaa. Oldham on tällä hetkellä sijalla 8. Windass on pelannut 11 peliä ja tehnyt yhden maalin. Kyseessä on lainasopimus.
 
Viimeksi muokattu:

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen tuli sitten tappio Boroa vastaan luvuin 3-1.

3´ 1-0 Tuncay
9´ 1-1 Geovanni
29´ 2-1 Bates
90´ 3-1 King

Vaikka tappio tuli niin Hull nousi yhden pykälän sarjataulukossa, kun Blackburn hävisi Poolille 4-0. Hull on tällä hetkellä siis sijalla 14.

Edelliseen viestiin unohdin pistää tammikuun siirrot joten laitetaan ne nyt tähän:

IN:
Jimmy Bullard Fulham -> Hull
Manucho ManU -> Hull (laina)
Kevin Killbane Wigan -> Hull

OUT:
Stelios Giannakopoulos Hull -> Larissa
Marlon King Hull -> Middlesbrough
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös