HuhuKetju

  • 45 022
  • 348

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti clayman
Erittäin mielenkiintoisia noi huhut. Nyt on jo tehty kauppoja ja kohta tapahtuu varmaan lisää. Kovalevin siirto menee ehkä myöhempään sillä, jos Penguinseillä on mahdollisuudet pleijareihin, ei seura ole silloin halukas treidaamaan niin hyvää pelaaja pois. Ellei treidi sit tapahdu esim. Anaheimin kanssa ja Pittsburghiin suuntais Kariya...

Ei Kovalevin lähtö mikään itsestäänselvyys ole. Pittsburgh on tehnyt jo muutaman sopimustarjouksen, enkä kyllä usko että viimeistä tarjousta on vieläkään jätetty. Pittsburghilla on monta lupaavaa pelaajaa farmissa: pakkiin Lupaschuk ja Orpik, hyökkäykseen Kraft, Sivek, Beech ja Armstrong. Nostamalla näitä pelaajia osan ylös niiden tilalle, joilla hinta/laatu-suhde on heikko, saadaan vapautettua rahaa, jolla Kovyn palkkaa voidaan nostaa. Ja luonnollisesti myös menestys tuo rahaa ainakin lipputuloina. En siis usko, että hyvin Pittsburghissa viihtyvä Kovalev lähtee laisinkaan. Jos lähtee, on ajankohta todennäköisesti hyvin myöhäinen: joko siirtorajan loppu tai ensi kesä.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
*Fresh*

# Raleigh News and Observer: Arturs Irbe ei ole tyytyväinen asemaansa Carolinassa. Hän vaatii Canes-johdolta lisää peliaikaa tai siirron muualle.

# Denver Post: Coloradon scoutti kävi katsomassa Islanders-Calgary -peliä.. Huhujen mukaan Colorado on kiinnostunut voimahyökkääjästä Brad Isbisterista.

# tsn.ca: Florida aikoo vähentää seuran budjetin kahdella miljoonalla ja se tietää lähdön (mahdollisesti) jollekin seuraavista pelaajista: Ozolinsh, Yushkevich, Ulanov, Bure & Kozlov..

# New York Daily News: Islanders on kiinnostunut venäläisestä Igor Korolevista.. (Palkka $ 1,7 milj!)

* Myös on liikkunut huhuja, että Byron Dafoe tekee lähiaikoina sopimuksen Atlantan(!) kanssa...
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
# Toronto Sun: Viime päivinä liikkuneet huhut Corsonin, Antropovin ja Tuckerin myymisestä eivät pidä paikkansa, sanoo Pat Quinn..

espn.com Buffalo harkitsee Zhitnikin, Barnesin ja Grattonin myyntiä muualle..

# Dallas Morning News: Dallas on kiinnostunut Todd Marchantin palveluksista.. vaikka heillä on ylitarjonta keskushyökkääjistä..
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
BS

Noh, noh, eipäs tehdä nyt turhan hätäisiä johtopäätöksiä tuosta Dallas Morning Newsin tekstinpätkästä:

"Edmonton general manager Kevin Lowe scouted the Stars' game Sunday against the New York Islanders. Stars counterpart Doug Armstrong returned the favor, taking in Edmonton's game Monday at Boston. It might have been nothing more than GMs taking advantage of a convenient schedule. Still, Edmonton is shopping top checking center Todd Marchant, an unrestricted free agent after the season. "
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Tapahtuuko Edmontonissa 'vallankumous'?

# Edmonton Journal & Edmonton Sun: Edmontonin GM Kevin Lowe on paineen alla.. joukkueen peli ei ole sujunut odotusten mukaisesti, ja fanit vaativat siirtoja. Lowe'n sanojen mukaan, Oilers ei missään tapauksessa luovu seuraavista pelaajista: Salo, Brewer, Comrie, Niinimaa, Smyth.. Kysymykseen Todd Marchantin tilanteesta Lowe vastasi näin: "Todd on tässä joukkuessa niin kauan kuin hän auttaa sitä voittamaan". Huhujen mukaan tällä hetkellä Edmontonissa ovat tulilinjalla: Marchant, Laraque, Carter, York, Smith.. ja Lowe on kuulemma kiinnostunut seuraavista pelaajista: Martin Havlat, Brendan Morrow, Darcy Tucker, Branislav Mezei, Niklas Hagman, Raffi Torres, Brad Isbister, Jamie Lundmark & Tomas Kloucek.. Todennäköisemmin Edmonton saa vaihtotarjouksia/näitä pelaajia, jos kauppoja tulee: Eric Cole, Marty Murray, Boris Mironov, Brad Isbister, Dave Scatchard & Chris Phillips..

Olipa pitkä huhu, toivottavasti tässä on jotain perääkin...

# Ottawa Sun: Rachunekin sopimuksen jälkeen Chris Phillips on ylimääräinen puolustaja.. Huhujen mukaan Edmonton ja Phoenix ovat kiinnostuneita.

# tsn.ca: Detroit etsii puolustajaa vapaiden agenttien joukossa.. Huhujen mukaan mahdolliset ehdokkaat saattavat olla vaikkapa Cory Cross, Steve Duchesne & Gary Suter..

# Atlanta Journal-Constitution: Mikään joukkue ei ole kiinnostunut Tomi Kallion palveluksista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vaikka Mironov Edmontonissa esittikin parastaan, niin en usko että Oilers on enää kiinnostunut Bobon palveluksista. Eteenkin kun palkka on yli kolme milliä kaudesta ja ura on ollut pahasti laskusuuntainen, vaikka Boris pelasikin parhaan kautensa Chicago- paidassa viimevuonna.Chicago-fanina toki mielelläni vaihtaisin miehen esim. Smithiin, mutta Oilers tuskin haluaa kovapalkkaisia pelaajia, joista ei saa rahalle vastinetta.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
tsn.ca kertoo Atlantan, Islesin ja Rangersin olevan kiinnostunut Byron Dafoesta.

Ottawa kaupittelee pakki Karel Rachunekia ja ostajaehdokkaita ovat Panthers, LA Kings, Atlanta, Islanders ja Rangers. Tarjolla on kaiketi myös Magnus Arvedsson.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Dafoe taitaa olla tällä hetkellä yksi liigan onnellisimman aseman omaavista pelaajista. Jos Richter lyö luistimet naulaan, on Satherin pakko hommata Byron Manhattanille, hinnalla millä hyvänsä. Odottakaas vaan.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Mielenkiintoinen tämä case - Dafoe. Kuten JLand totesi, jos Richter lopettaa hommaa Slats väkisin Loordin Mahnattanille. Enkä uskalla edes arvata kuinka paljon paalua lyödään pöytään...

Jos Byron sen sijaan menee Islesiin, niin minne Osgood lähtee?Oletan kuitenkin että se joka lähtee on juurikin Osgood, koska hän tuskin suostuisi kakkos-vahdin asemaan. Snow on siihen hyvä valinta. Olisiko tässä tapauksessa Ozzien uusi seura Trashers, jos he hakevat kokemusta?

Jos taas Dafoe valitsee Atlantan, niin kenet Sather hankkii mahdollisesti lopettavan Richterin tilalle?

Mielenkiintoinen tapaus kaikenkaikkiaan!
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
# Buffalo News: Viktor Kozlov Buffaloon? Vaihdossa Florida saisi Chris Grattonin, mutta... Floridan täytyy antaa vielä joku, ja sen täytyy olla "pelaaja, joka vahvistaa joukkuetta fyysisesti tällä kaudella".

# Newsday: Philadelphian ja Phoenixin johtoportaat ovat kiinnostuneita Islanders-pelaajista. Molempien joukkueiden scoutit ovat olleet Isles-matseissä. Huhujen mukaan Philly antaa Dan McGillisin voimahyökkääjästä Brad Isbesteristä.

# New York Post: On mahdollista, että Mike Richterin viimeisin aivotärähdys merkitseen Miken uran loppua.. Ja se tarkoittaisi, että NYR tarvii ykkösmolarin...
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
USATodayn Kevin Allen:

"The Boston Bruins seem more interested in dealing Kyle McLaren now. The Philadelphia Flyers are among the most interested, with Colorado and St. Louis also interested."

Lähes jokaisessa Coloradoon liittyvässä kauppahuhussa mainitaan Alex Tanguay ja Martin Skoula. Joskus Steve Reinprecht.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En usko että Colorado treidais enää hyökkäyskalustoaan. St. Louis kuulostaa todennäköisimmältä.
 

pp33

Jäsen
Viestin lähetti Henkka
En usko että Colorado treidais enää hyökkäyskalustoaan. St. Louis kuulostaa todennäköisimmältä.

Toki Kyle sopisi Bluesiin kuin nyrkki nenään. Ainoa ongelma on siinä, ettei St. Louisissa ole kauppatavarana mitään, mikä voisi kiinnostaa Bostonia. Tuskin Boston Brathwaitea tai Khavanovia haluaa.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
# Boston Globe: Kyle McLaren saaga saattaa kohta loppua. Boston harkitsee vakavasti Coloradon ehdotusta, jossa McLaren & Martin Lapointe menisivät Coloradoon, ja Boston saisi Skoulan ja Alex Tanguay'n.. O'Connell on tosin sanonut, että Lapointe ei ole kaupan..?!

# Edmonton Journal/Toronto Sun: NYR antaisi Bostonin ongelmalapsosesta Radek Dvorakin.. ja Philadelphia on kuulemma jopa valmis luopumaan Justin Williamsista, mutta ei vaihda Simon Gangnen..

# Ottawa Sun: Nashvillen GM David Poile on sanonut, että kaikki Nashvillen pelaajat ovat kaupan.. hän ottaa ehdotuksia vastaan..

# Newsday: Milbury on kiinnostunut seuraavista pelaajista: Kyle McLaren, Brian Savage, Radek Bonk...
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
ESPN:n mukaan Rangers olisi tarjonnut Eric Lindrosia Bostoniin Kyle McLarenista ja Martin Lapointesta. Lisäksi kasikasia olisi tarjottu kahteen nimeämättömään läntisen konferenssin joukkueeseen. Äkkiä tulisi mieleen 5 mahdollista lännestä: Det, Dal, Col, SJ ja StL. Toisaalta, varmin tapa saada kauppa peruuntumaan on se, että ESPN huhuilee siitä...
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
# Arizona Republic: Coyotes etsii pelaajia... huhujen mukaan heitä kiinnostavat ykkös/kakkosketjun sentterit, tai sitten tehokkas laitahyökkääjä.

thefourthperiod.com: Pavel Brendl treidataan pois + joku Phillyn "johtavista pelaajista". Philly saisi "erittäin taitavan nuoren pelaajan". Mistä on kyse, vaikee sanoa..

# New Jersey Star-Ledger: Mike Dantonista on tullut muutama tarjous. Esimerkiksi San José antaisi hänestä Matt Bradleyn tai Marc Smithin, Calgary - Scott Nichol tai Steve Begin, Vancouver - Jarkko Ruutu, LA - Steve Heinze.

# Boston Globe/New York Post: McLaren-spektaakkeliin on liittynyt kaksi uutta seuraa - San José ja Philly.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti ozo


thefourthperiod.com: Pavel Brendl treidataan pois + joku Phillyn "johtavista pelaajista". Philly saisi "erittäin taitavan nuoren pelaajan". Mistä on kyse, vaikee sanoa..

Heatley , Kovaltchuk?
 

KIME 44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Barca, ManUtd
Tuskin vaihdetaan Kovalchukia tai Heatleytä Brendliin.
Toi kauppa jossa huhutaan Phillyn saavan nuoren taitavan pelaajan huhutaan menevän näin: Philadelphia saisi Jarome Iginlan ja Roman Turekin ja Calgary saisi Roman Cechmanekin, Simon Gagnen ja Pavel Brendlin. Empä tekisi Clarkena kyllä tätä kauppaa.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Just for fun

# Toronto Sun: Toronto yritti saada Kyle McLarenin, mutta ei suostunut Bostonin treidiehdotukseen, jossa Bostoniin olisi mennyt joko Kaberle tai McCabe. Nyt kuulemma Toronto on kiinnostunut Chicagon Boris Mironovistä.

# Boston Globe: Tampa Bay teki treidiehdotuksen Kylestä, jossa Fredrik Modin olisi mennyt Bostoniin..

# Ottawa Sun: Ottawa ja Islanders hierovat kauppoja lähiaikoina. Seuraavat pelaajat mahdollisesti treidataan: Radek Bonk, Magnus Arvedson, Dave Scatchard, Brad Isbister.

# Boston Globe: Montréal haluiasi päästä kovapalkkaisesta Donald Audettesta. On mahdollista, että Audette päättyy Atlantaan, mikäli Montréal suostuu maksamaan osan palkasta.

# Edmonton Journal: Fred Brathwaite todennäköisesti lähtee.. Hän ei ole pelannut oikein hyvin, mutta on ehdottomasti joukkueen sielu ja arvostettu pelaajien keskuudessa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Sergei Fedorovilla on jotain kärhämää agenttiensa kanssa ja joidenkin huhujen mukaan se johtuisi siitä, että agentit olisivat tekemässä jatkosopimusta Fedoroville Detroitiin, kun taas Fedorov tahtoisi itse ensi kesänä Los Angelesiin. Tällaisia huhuilee mm. USAtodayn Ted Montgomery:

http://www.usatoday.com/sports/hockey/columnist/montgomery/2002-12-10-montgomery_x.htm

Kuulostaisi kyllä aika uskomattomalta. Yzermanilla tuskin on paria vuotta kauempaa uraa jäljellä, jolloin Fedo olisi ehdoton ykkössentteri (jollei jo ole) Detroitissa. Fedorov on ainakin sen verran kiistänyt, että riita agenttien kanssa johtuisi siitä, että jompikumpi agenteista olisi tutustuttanut Anna Kournikovan Enrique Iglesiakseen...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Loistavia huhuja kun kaiken maailman Anna Kournikovat pitää sotkea jonnekin sopimusneuvotteluihin. Sergei jatkaa Wingsissä 99% varmuudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös